Nymåne 17. september 2020 – Problem løst

 Nymåne september 2020 Astrologi Jomfruens nymåne torsdag 17. september 2020 aktiverer det langvarige aspektet av Mars-firkanten Saturn. Så astrologien for nymåne september 2020 er veldig lik den frustrerende 18. august nymåne .

Nymånen i september 2020 gjør det imidlertid raskere og mye enklere å løse problemene forårsaket av forsinkelser, restriksjoner og frustrasjon på Mars-plassen Saturn. Kriseløsning kan føre til prestasjon, anerkjennelse, stabilitet og en lenge ønsket tilstand av harmoni.

Nymåne betydning

En nymåne representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Sol konjunkt Månen gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.Nymåne september 2020 Astrologi

Nymånen 17. september ved 25°00′ Jomfruen gir Saturn et harmonisk trigon-aspekt og et stressende quincunx-aspekt til Mars. Disse to aspektene er knyttet sammen av Mars-firkanten Saturn, noe som indikerer frustrasjon og hemming.

Forsinkelsene og restriksjonene forårsaket av Mars square Saturn er et langsiktig problem på grunn av Mars retrograd . Den holder seg innenfor en tre-graders kule fra 15. august til 9. oktober.

Disse tre aspektene kombineres for å danne et aspektmønster kalt en dominerende trekant. Det representerer en krise knyttet til vekstproblemer som påvirker alle områder av livet.

 Nymåne september 2020 Astrologi

Nymåne september 2020 Astrologi

Nymåneaspekter

Mars kvadrat Saturn bringer frustrasjon og hemning. Dine ønsker og behov kan vokse sterkere, men du kan finne det vanskeligere å uttrykke lidenskapene dine og lykkes. Jo hardere du forfølger målene dine, jo mer motstand vil du sannsynligvis møte. Autoritetstall kan begrense ambisjonene dine. Det kan være at generelle omstendigheter hindrer fremgangen din.

Den beste tilnærmingen nå er en defensiv. I stedet for å starte nye prosjekter eller jakte på dine ønsker, er det bedre å konsentrere seg om å holde på det du allerede har. Dette er en god tid for å slipe kniver og styrke forsvaret ditt. Tålmodighet og hardt arbeid vil bringe deg dit.

Nymåne quincunx Mars skaper en ubalanse mellom dine intensjoner og dine handlinger, eller mellom dine mål og andres handlinger. Dette fører til irritasjon og sinne som kan koke over til impulsive handlinger eller raserianfall.

Oppbyggingen av frustrasjon og harme forårsaket av Mars square Saturn øker nivået av irritasjon og øker risikoen for hensynsløse handlinger som kan skade deg og andre.

Når bevisst bevissthet om de konkurrerende energiene er realisert, kan den første irritasjonen som forårsakes kanaliseres til oppfyllelse fra å hjelpe andre mennesker. Dette er et karmisk aspekt som noen ganger er relatert til tidligere erfaringer i krig eller sex, som er lettet ved å balansere personlige ønsker og uselvisk tjeneste.

Nymånestrigon Saturn gjør deg seriøs, ansvarlig, praktisk og respektfull. Med en kule på bare 0°26′ er denne stabiliserende og jordingspåvirkningen mye sterkere enn enten Mars kvadratiske Saturn eller nymåne quincunx Mars.

Dette betyr at de første krisene eller problemene knyttet til Mars square Saturn mest sannsynlig vil bli løst på en produktiv og effektiv måte. En sterk arbeidsmoral og besluttsomhet for å hjelpe deg med å fokusere på å nå dine langsiktige mål. Den resulterende tilstanden av harmoni bør føre til prestasjon, anerkjennelse, tilfredshet, tilfredshet og høyere selvtillit.

New Moon Aspect Pattern

Det dominerende triangel-aspektmønsteret er en av Bruno og Louise Hubers læringstrekanter som inkluderer et rødt, blått og grønt aspekt. Det er en krisemekanisme som representerer vekstproblemer som påvirker hele personligheten, og som påvirker alle områder av livet.

Det røde kvadratiske aspektet viser en regelmessig og drastisk opplevelse av konflikt på grunn av følelser av utilstrekkelighet på grunn av et visst problem. Mars kvadrat Saturn.

Det grønne quincunx-aspektet er det neste trinnet der problemet i utgangspunktet blir håndtert. Å lete etter en løsning kan føre til en endring i selvbilde. Nymåne quincunx Mars.

Det blå trekantaspektet er den ønskede tilstanden av harmoni som kommer fra kreativ problemløsning. Ego-transformasjon resulterer i en mer dominerende og innflytelsesrik personlighet. Nymånestrigon Saturn.

konflikt streber etter løsning harmonisering

'Rotasjonsretningen er en viktig funksjon i evalueringen av den dominerende trekanten. Det er gitt av fargerekkefølgen rød til grønn til blå.' [1] For nymånen 17. september er dette mot klokken, i samme retning som dyrekretsen.

Dette er en kognisjonstrekant. Det betyr at oppdagelser kan gjøres raskt fordi det gir den nødvendige innsikten når kriser dukker opp. Oppgaven som skal læres er forstått og intelligens brukes for å finne en løsning. Med tiden lærer du hvordan du kan kontrollere og akselerere prosessen. En aktiv, positiv holdning til temaet gjør det lettere å løse.

Dette er i motsetning til forrige nymåne 18. august . De samme planetene var involvert for å lage den dominerende trekanten, men rotasjonsretningen var mot klokken.

Så de siste fire ukene var det nødvendig med mange erfaringer for å oppnå nødvendig læring og utvikling. Det var vanskeligere og tok lengre tid å tilpasse seg et mer dyptliggende problem enn denne nymånen i september. Veksten og transformasjonsprosessen var langsommere, men dypere.

Nymåne september 2020 stjerner

Nymånen 17. september i Jomfruens tegn er også på linje med Jomfruens stjernebilde. Bildet nedenfor viser solen og månen i Jomfruens hode. Nymåne september 2020 er også på linje med en stjerne og en galakse i stjernebildet Canes Venatici, jakthundene.

 Nymåne september 2020 Astrologi

Nymåne september 2020

24 ♍ 26 – ν Virginis i hodet
24 ♍ 50 – α Jakthunder, Charles Heart
25 ♍ 00 – Nymåne september 2020
25 ♍ 24 – M51 Jakthunder, paring

Konstellasjonen Canes Venatici Hunting Dogs gir en kjærlighet til jakt og et gjennomtrengende sinn, noe som gjør de som er født under den trofaste, ivrige, smarte og glade i spekulasjoner. [to]

Fast stjerne Heart of Charles i den sørlige hunden til jakthundene betyr stor respekt gitt for tjenester som er godt gitt. [3] Den har et meget gunstig rykte når det gjelder statsoverhodene. [4]

Fast stjerne Copula (The Whirlpool Galaxy) forårsaker blindhet, dårlig syn, sterke lidenskaper, hindringer og skuffelser. [to] Dens rykte innen astrologi er ikke særlig gunstig. Copula betyr ofte potensialet for å ta offentlige verv, men det er absolutt et uhell hvis innehaveren prøver å tjene en rask personlig formue på det. Ingenting i Jomfruen tillater den slags korrupsjon uten straff. [3]

Nu Virginis ligger i Jomfruens hode. I følge Ptolemaios fungerer stjernene i hodet til Jomfruen som Merkur og litt som Mars (overdrivende, argumenterende, upålitelig, skruppelløs, gitt til invektiv, mekanisk evne, veldig raskt sinn, en god snakk.) [to]

Nymåne september 2020 Sammendrag

Nymånen 17. september har en lignende innflytelse som nymånen 18. august. Den samme langsiktige innflytelsen fra Mars-firkanten Saturn forårsaker forsinkelser, restriksjoner og frustrasjon.

Hver nymåne danner også det samme aspektmønsteret med Mars og Saturn. Den dominerende trekanten som representerer en krise knyttet til vekstproblemer som påvirker alle områder av livet. Men forskjellige aspekter betyr at problemene kan løses mye raskere og lettere på nymånen 17. september.

Den harmoniske oppløsningstilstanden til nymånen september 2020-astrologi bør føre til prestasjon, anerkjennelse, tilfredshet, tilfredshet og høyere selvtillit.

Nymånen 17. september varer i fire uker opp til 16. oktober nymåne . Den beste tiden for å starte nye prosjekter er under månens voksende fase, fra nymånen 17. september til 1. oktober fullmåne .Hvis nymånen direkte påvirker tegnet ditt, kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne august 2020 Tider og datoer
 • Los Angeles, 17. september kl. 04.00
 • New York, 17. september kl. 07.00
 • London, 17. september kl. 12.00
 • Delhi, 17. september kl. 16.30
 • Sydney, 17. september kl. 21.00
Referanser
 1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005, s.202.
 2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s. 34, 157
 3. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s. 151.
 4. Fixed Stars & Judicial Astrology, Goerge C. Noonan, 1990, s. 9.