Finn Ut Antall Engel

Nymåne 18. november 2017 Blir varmere

  Nymåne november 2017 Astrologi Nymånen lørdag 18. november 2017 er på 26 grader Skorpionen . Nymåne november 2017 er nesten nøyaktig motsatt en planet som er ny for astrologi. Den lille planeten Sedna ble først oppdaget i 2003, så astrologer har bare så vidt begynt å forstå betydningen. De fleste tolkninger ser ut til å være basert på mytologien til den arktiske havgudinnen fordi planeten ble oppkalt etter henne. På grunn av banehistorien til Sedna er jeg sikker på at den er assosiert med klimaendringer og stigende havnivåer.

Nymånen 18. november knytter en ny bevissthet om klimaendringer til det viktigste planetariske aspektet av 2017, Saturn-trigon Uranus. Dette viktige aspektet vil hjelpe deg å gjøre positive endringer i livet ditt som svar på truslene fra klimaendringene. Nymåne november 2017 vil hjelpe deg med å finne praktiske og kreative måter å spare energi på, samtidig som du gjør livet ditt mer effektivt og produktivt.

Nymåne betydning

En nymåne representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Sol sammen med månen gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Dette er en utmerket tid for å starte på nytt og snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du leter etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Virkningene av nymånen 18. november varer i fire uker frem til nymånen 18. desember. Den beste tiden for å starte på nytt og starte nye prosjekter er i løpet av de to første ukene av denne nymånesyklusen. Denne voksende fasen av månen varer fra 18. november til 3. desember fullmåne .

Nymåne november 2017 Astrologi

Nymånen 18. november 2017 ved 26°19′ Skorpionen utgjør tre veldig stramme planetariske aspekter. Det er litt for langt fra noen store fiksestjerner til å falle under deres innflytelse. De tre aspektene er ikke vanlige, og mange astrologer vil ikke inkludere dem i en månefaseavlesning. Jeg tror de er veldig betydningsfulle på grunn av de små kulene til aspektene og den økende betydningen av den mindre planeten Sedna.

26°19′ Skorpionen – sammen med nymåne
26°22′ Skytten – halvekstil Saturn
25°23′ Væren – quincunx Uranus
26°13′ Tyren – overfor Sedna

Astrologidiagrammet for nymåne november 2017 nedenfor viser to hovedaspekter – nymånen overfor Sedna i rødt, og Saturn-trigon Uranus i blått. Først og fremst starter strømmen av energi fra nymånen med det utfordrende røde aspektet til Sedna. Målet er å komme til den harmoniske blå trigonen mellom Saturn og Uranus. De ustabile grønne aspektene hjelper deg med å komme deg fra punkt A til punkt B, fra det spente og sterkt stramme røde aspektet til det avslappede og harmoniske blå aspektet.

  Nymåne november 2017 Astrologi

Nymåne november 2017 Astrologidiagram

Nymåne overfor Sedna

Den lille planeten Sedna ble først oppdaget i 2003. Den har en usedvanlig lang og langstrakt omløpstid på 11 400 år. Sedna nærmer seg den nærmeste tilnærmingen til jorden (perihelium) i midten av 2076. Sist gang Sedna var så nær jorden var i 9400 f.Kr., som falt sammen med en kraftig temperaturøkning over 50 år. [1] Dette førte til oversvømmelse av lavtliggende områder på planeten vår – høres det kjent ut?

Jeg tror Sedna er knyttet til klimaendringer – varmere temperaturer, stigende havnivåer, mer ekstreme værhendelser og masseutryddelse av arter. Det skjedde i begynnelsen av den preboreale perioden for 11 400 år siden, og det skjer igjen nå.

  Nymåne november 2017 Astrologi Sedna Orbit

11 400 år i bane rundt Sedna [2]

Nymåne overfor Sedna

bør gi et perspektiv på hvordan klimaendringene begynner å påvirke livet ditt. Det betyr at du ikke lenger kan ignorere virkningene av klimaendringer fordi det begynner å forårsake problemer som påvirker din livsstil, din økonomi, din fremtid og spesielt barna dine. Jeg forventer at økningen i temperatur og havnivå vil fortsette de neste 60 årene til Sedna når perihelium.

Nymåne november 2017 overfor Sedna bør også fremheve de vidt motstridende meningene om klimaendringer. Dette spenner fra greenies som ønsker å forby kull, til skeptikere som benekter at klimaendringer er reelle. Opposisjonsaspektet tvinger deg til å erkjenne polaritetene, eller motsetningene i livet ditt.

Tar dine handlinger, dine mål og dine planer for fremtiden hensyn til varmere vær, superstormer og matmangel? Du tror kanskje at klimaendringene er reelle, men hva gjør du med det? Hvordan påvirker disse raske endringene i miljøet din fysiske og mentale helse, eller veksten og utviklingen til barna dine?

Quincunx-justeringer

Nymåne quincunx Uranus og i mindre grad, nymåne semisextile Saturn, gir noen svar på disse spørsmålene. De kan hjelpe deg å bevege deg fra motstanderens anspente frykt og angst til den betryggende harmonien i trekanten.

Nymåne quincunx Uranus kan gjøre det vanskelig å slå seg til ro og slappe av ettersom intuisjonssansene dine endres eller noe drama er på vei. En oppbygging av energi i systemet ditt kan føles spennende, men også litt skummelt. Press for å endre kan komme fra noen eller noe med makt over deg. En uventet hendelse, ulykke eller endring kan tvinge deg til å endre rutine, oppførsel eller planer.

Det er viktig å være fleksibel og tilpasse seg endrede forhold. Hvis du motstår forandring og blir arrogant eller forstyrrende, vil du lide tap eller gå glipp av viktige muligheter. En justering må til enten du blir tvunget til å gjøre endringer eller du finner en annen vei videre selv. Å gjøre noe på en litt annen måte kan utgjøre hele forskjellen, og gjøre livet enklere for deg selv og de rundt deg.

Saturn Trigon Uranus november 2017

Saturn trigon Uranus fikk den til å vare nøyaktig en uke før nymånen 11. november. Nymånen 18. november er den siste aktiveringen av dette år lange store aspektet for de neste tretti årene. Det ser ut til å være viktig at denne harmoniske blandingen av endring og stabilitet er direkte relatert til Sedna og klimaendringer. Dette aspektet betyr at du kan eksperimentere med nye ideer og livsstiler uten for mye avbrudd.

Du kan innlemme positive endringer i livet ditt mens du fortsatt jobber innenfor samfunnets regler og forskrifter. Du kan eksperimentere med tradisjonelle måter å gjøre ting på uten å være opprørsk. Dette betyr at endringene du gjør vil bli akseptert og gir deg respekt. Du kan finne praktiske måter å øke produktiviteten og leve mer effektivt på, og spare tid, energi og penger. Saturn styrer disiplin og restriksjoner mens Uranus styrer elektrisitet og innovasjon. Dette er et energisparende aspekt.

Nymåne november 2017 vil gi deg muligheten til å handle ansvar og vise dine lederegenskaper. Å tilpasse seg alvorlige endringer betyr å sette i gang endringer hjemme og på arbeidsplassen. Dette aspektet er bra for å jobbe med grupper og bringe sammen mennesker med ulike bakgrunner og ferdigheter. Nye teknologier og innovasjoner vil være tilgjengelige for å hjelpe deg med å tilpasse deg. Du kan bruke internett til å koble til likesinnede, for å lære, for å dele informasjon og til slutt for å lære og veilede andre.

Nymåne november 2017 Sammendrag

Nymånen 18. november vil gjøre deg mer oppmerksom på klimaendringer på grunn av dens nesten eksakte motstand mot planeten Sedna. Jeg gjør denne antagelsen fordi sist gang Sedna var så nær jorden for 11 400 år siden, var det en kraftig temperaturøkning over 50 år. Raske endringer i miljøet truer livsstilen din, og nå er det på tide å gjøre noe med det.

Ved å følge din intuisjon og ta ledelsen, vil du finne praktiske måter å spare tid, energi og penger på. Du kan velge å ta en raskere dusj eller du kan bestemme deg for å kjøpe en elbil. Hver bit hjelper og nymåne november 2017 er et godt tidspunkt å starte. Saturn trigon Uranus betyr at du vil takle det veldig bra på en rolig og tålmodig måte. Du kan være en stødig hånd i denne forandringens tid og bringe orden ut av kaoset.


Hvis New Moon November 2017 påvirker Sign and Decan direkte, kan du lese om det i gratis Ukentlig horoskop og Månedlig horoskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Soloverganger .

Forrige månefase: Fullmåne 4. november 2017
Neste månefase: Fullmåne 3. desember 2017

Nymåne november 2017 Tider og datoer

Englene
New York
London
Delhi
Sydney 18. november – 03:42
18. november – kl. 06.42
18. november – 12:42
18. november – 17.12
18. november – 21.42
Referanser
  1. Liste over perioder og hendelser i klimahistorien – Wikipedia .
  2. Av Tomruen – Eget arbeid, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6045334