Finn Ut Antall Engel

Nymåne 2. mars 2022 – Et løfte om lykke

 Nymåne mars 2022 Astrologi Fiskenes nymåne 2. mars 2022 slutter seg til Jupiter som er en veldig heldig justering. Betydningen av nymånen mars 2022 astrologi er knyttet til personlig, materiell og åndelig vekst.

Nymånen i mars 2022 er også sextil Uranus, som gir spennende og unike muligheter for Jupiters vekst og lykke. Det er også to andre justeringer av planeter som gjør dette til en veldig intens og potensielt utfordrende nymåne. Men det er grunn til å være optimistisk med Jupiter som slutter seg til en fiksestjerne som lover lykke og suksess.

Nymåne mars 2022 Astrologi

Nymånen onsdag 2. mars 2022 ved 12°06′ Fiskene er konjunkt Jupiter og sekstilen Uranus. Denne formuen og filosofiske innflytelsen er forsterket med Jupiter sammen med en Jupiter-naturlig fiksstjerne. Men en veldig kraftig, intens og potensielt skadelig påvirkning kommer fra ytterligere to sett med konjunksjoner: • Merkur-Saturn
 • Venus-Mars-Pluto

Det etterlater bare Uranus og Neptun som ikke er involvert i konjunksjoner.

 Nymåne mars 2022 Astrologi

Nymåne mars 2022 [Solarbrann]

Nymåne betydning

Sol konjunkt Månen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Det gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Men det bringer også følelsesmessig balanse, ikke irrasjonelt følelsesmessig, og ikke for kaldt og beregnende.

Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Nymåneaspekter

Nymåne sammen med Jupiter (2°10′) er et tegn på hell. Det oppmuntrer til materiell, personlig og åndelig vekst. Noen ganger kan denne justeringen utvide eller forsterke negative Jupiter-kvaliteter som grådighet, overskudd og umoral. Men den positive sekstilen til Uranus sikrer gode intensjoner, velstand, optimisme og raushet.

Så dette er en god nymåne for å utvide horisonten og forbedre deg selv. Du kan forbedre din helse, rikdom og lykke, spesielt gjennom langdistansereiser, høyere utdanning, juss, business, filosofi, religion og spiritualitet.

Nye relasjoner, investeringer eller begynnelsen av nye prosjekter favoriseres. En nymåne er generelt et godt tidspunkt å starte noe nytt. Så en nymåne sammen med Jupiter i god form øker sjansen for suksess betraktelig.

Nymåne sekstil Uranus (0°30′) gir positiv forandring, hyggelige overraskelser og stimulerende møter. Mer selvstendighet og mindre hemning hjelper deg å utnytte unike muligheter til å oppleve noe nytt og spennende. Du bør føle deg mer komfortabel med å uttrykke ditt sanne indre.

Dette er en god nymåne for å følge intuisjonen din og ta risiko. Du kan møte uortodokse typer mennesker eller noen fra en annen kulturell eller etnisk bakgrunn enn din egen. Nysgjerrighet og oppfinnsomhet lar deg gjøre nye oppdagelser og finne nye måter å gjøre ting på som kan føre til større effektivitet.

Konjunksjonene

Merkur konjunkt Saturn (0°03′) tilfører denne nymånen en følelse av alvor og tungt personlig ansvar. Dette er en veldig sterk innflytelse på grunn av den stramme kulen. Det er nøyaktig bare én time før nymånen.

Det er derfor potensialet for at pessimismen i denne konjunksjonen oppveier optimismen til Jupiter. Slemhet, kritikk, dårlige nyheter, isolasjon og depresjon er mulig. Den beste måten å unngå dette på er å bruke tankene dine på seriøst eller utfordrende arbeid.

Venus sammen med Mars (0°21′) er en veldig lidenskapelig og kreativ innflytelse på nymånen mars 2022 astrologi. Det øker sexlysten din og gjør deg mer attraktiv. Økt karisma og spontanitet bør bidra til å overvinne enhver Mercury-Saturn-hemming for å gjøre sosialt samvær morsommere og spennende. Dette er en god innflytelse for romantikk så vel som fysisk kreativitet som dans og skulptur.

Venus konjunkt Pluto (0°49′) gjør at du elsker dypere og bryr deg mer om de tingene du elsker. Et økt behov for kjærlighet og hengivenhet kan utdype et kjærlighetsforhold. Hvis du er singel, kan øyeblikkelig tiltrekning føre til et livsendrende karmisk forhold. Men det er også en risiko for at tvangstanker og tvangshandlinger kommer ut av kontroll. Skyldfølelse, besittelse, spionasje og sjalusi er mulig.

Mars sammen med Pluto (0°27′) forsterker ambisjonen, sexlysten og maktbegjæret. Denne enorme bølgen av begjær kombinert med den intense kjærligheten til Venus-Pluto kan være vanskelig å kontrollere. Aggressiv og hensynsløs oppførsel er mulig. Dette kan føre til trusler, trusler, raseriutbrudd, voldtekt og krig.

Venus, Mars og Pluto skaper sammen så intens og kraftig energi at den må brukes målrettet og konstruktivt for å unngå ukontrollert og destruktiv frigjøring av energi. Å jobbe selvstendig med noe du brenner for vil være nyttig. Et utbrudd av kreativitet kan brukes til å gjøre store transformasjoner i livet ditt. Bruk din økte makt og innflytelse klokt.

De faste stjernene

Nymåne mars 2022 er i Fiskenes tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, er det faktisk i Vannmannens stjernebilde. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden.

 Nymåne mars 2022 Astrologi

Nymåne mars 2022 [Stellarium]

Ingen store faste stjerner er på linje med denne nye månen. Men det er en navngitt stjerne i vannstrømmen over som gjør det. Lambda Aquarii, Hydor (11♓52) er ved siden av solen (12♓06). Navnet Hydor kommer fra det greske Ὕδωρ 'vann'.

I følge Ptolemaios har stjernene 'i vannstrømmen kraft som ligner Saturns, og moderat til Jupiters.' [1] . Og ifølge Robson har Saturn-Jupiter en verdig, from, konservativ, oppkjøpende og retentiv innflytelse. [to]

Jupiter i elven

Jupiter (14♓16) er konjunkt Alpha Eridani, Achernar (15♓36). Fast stjerne Achernar gir suksess i offentlige embeter, velgjørelse og religion. Den har samme innflytelse som Jupiter og er symbolisert som kjeruben og sverdet. [1]

Achernar, ved enden av Eridanus-elven, har en Jupiter-natur med en dash Mars-Uranus-karakter. Godt plassert, lover det lykke og suksess ved å gi god moral, trofast tilslutning til ens religiøse tro eller en filosofisk tilbøyelighet. I følge tradisjonen er Achernar kreditert for å gi høye embeter i kirken, spesielt hvis Jupiter er konjunkt. [3]

Konstellasjonen Eridanus elven gir en kjærlighet til kunnskap og vitenskap, mye reiser og mange endringer, en autoritetsposisjon, men fare for ulykker, spesielt til sjøs og for drukning. [1]

Nymåne mars 2022 Sammendrag

Nymånen 2. mars har en positiv innflytelse på grunn av forbindelsen til Jupiter og sekstilen til Uranus. Denne optimistiske, futuristiske og progressive er forbedret av fiksstjernen Achernar:

Godt plassert lover det lykke og suksess ved å gi god moral, trofast tilslutning til ens religiøse tro, eller en filosofisk tilbøyelighet.

Og Achernar er godt plassert med Jupiter, konjunkt nymåne og sekstil Uranus. Mens nymånen (Sun conjunct Moon) er den desidert sterkeste innflytelsen, er de andre konjunksjonene sterke og krever en bevisst innsats for å bli brukt konstruktivt.

Dette kan gjøres ved å bruke Merkur-Saturn til å fokusere intenst på et bestemt mål. Venus-Mars-Pluto kan utnyttes for å kanalisere dine sterkt intensiverte ønsker inn i det målet. Da kan du dra full nytte av spennende vekstmuligheter som Jupiter nymånesekstilen Uranus bringer.

Påvirkningen fra nymånen 2. mars varer i fire uker frem til nymånen 1. april. Den beste tiden for å starte nye prosjekter er under den to ukers voksende månefasen, fra 2. mars til 18. mars fullmåne .

Hvis nymånen mars 2022 astrologi direkte påvirker tegnet ditt kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne mars 2022 Tider og datoer

 • Los Angeles, 2. mars, 09:34
 • New York, 2. mars kl. 12:34
 • London, 2. mars kl. 17.34
 • Delhi, 2. mars kl. 23:04
 • Sydney, 3. mars kl. 04:34
Referanser
 1. Ptolemaios, Tetrabiblos , @ 160 e.Kr.
 2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s. 44, 100, 116.
 3. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.77.