Nymåne 27. januar 2017 That Nagging Feeling

  Nymåne januar 2017 Astrologi Nymånen fredag 27. januar 2017 er ved 8 grader Vannmannen . Nymånen januar 2017-astrologien domineres av Venus-plassen Saturn. Dette setter fokus på eventuelle vanskeligheter du har i kjærlighetslivet eller med din økonomiske situasjon.

Nymåne 27. januar vil øke den irriterende eller irriterende følelsen rundt dine spesielle vanskeligheter. Dette er den siste månefasen i den nåværende formørkelsessyklusen som begynte i september 2016. Så den irriterende følelsen vil fortsette å øke inntil du tar avgjørende tiltak for å fikse problemet. Tålmodighet og besluttsomhet er nødvendig med dette langvarige problemet inn i neste formørkelsessyklus som starter med 10. februar Måneformørkelse .

Nymåne betydning

En nymåne representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Sol sammen med månen betyr at alle muligheter er på bordet. Du kan med rette sette deg selv i forkant av nye planer for fremtiden. Gamle vaner, atferd og tro kan stilles spørsmål ved når du leter etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på. Dette er den ideelle tiden for å starte på nytt og skrive ned en oppgaveliste.Påvirkningen av en nymåne varer vanligvis i fire uker frem til neste nymåne, i dette tilfellet 26. februar Solformørkelse . Imidlertid er det mulig at innflytelsen fra denne nymånen vil ende med 10. februar Måneformørkelse .

Uansett hvor lenge det varer, er den beste tiden for å starte på nytt og starte nye prosjekter i løpet av de to første ukene av en nymånesyklus. Denne voksende fasen av månen varer fra 29. desember til 10. februar Måneformørkelse .

Nymåne januar 2017 Astrologi

Nymånen 27. januar faller ved 8°15′ Vannmannen. Ved 8°11′ er Aquarius Sign imidlertid en mindre fiksstjerne i stjernebildet Steinbukken. Omega Capricornus har det tradisjonelle navnet Baten Algiedi som betyr bukkens buk. Ptolemaios sa at stjernene i geitebuken fungerer som Mars og Merkur. Dette gir nymånen i januar 2017 et stridbart, irriterende og argumenterende preg, men også en eventyrlig, avgjørende og driftig natur.

Venus kvadrat Saturn er den sterkeste innflytelsen i astrologidiagrammet for New Moon januar 2017 vist nedenfor. Denne mest utfordrende av planetariske aspekter kobles til Nymånen via to halvkvadrataspekter (45°). Disse mindre aspektene indikerer irritasjon som genererer handling. Halvkvadraten kan være et mindre aspekt, men to av dem sammen er veldig viktige. Dette er fordi Nymånen sitter midt på Venus-plassen Saturn.

  Nymåne januar 2017 Astrologi

Nymåne januar 2017 Astrologi

Venus kvadrat Saturn kan legge til stress i intime forhold på grunn av negative følelser, avstand eller andre forholdsproblemer. De fleste av disse hindringene vil stamme fra din egen frykt eller kritikk, men du kan møte det samme fra andre.

Det er vanlig under denne påvirkningen å føle seg ensom og deprimert. Penger kan være knappe, så unngå en tendens til å kaste bort penger og andre ressurser. Selv om motivasjonen kanskje mangler og du foretrekker å være lat, er det nødvendig med hardt arbeid for å opprettholde ditt nåværende forhold, karriere eller annen verdsatt del av livet.

Dette er ikke på tide å ignorere ditt ansvar, spesielt for dine kjære. Selv om du vil føle deg lav og ha behov for kjærlighet, kan noen som står deg nær stole på deg for å få støtte og ville bli veldig skuffet hvis du svikter dem.

Halvkvadratene til New Moon januar 2017 betyr at utfordringen du møter i kjærlighetslivet eller økonomien har kommet til det stadiet hvor du trenger å handle. Dette problemet har tæret på deg for lenge nå. Hvis det ikke blir løst, kan det føre til et forholdsbrudd eller alvorlige økonomiske problemer. Det er en nagende følelse over denne nymånen. Den kommer fra fiksstjernen i bukkens mage, fra Venus-plassen Saturn og også de halvfirkantede aspektene.

My New Moon januar 2017 forventninger

I mitt tilfelle kan jeg se Venus kvadrat Saturn problem med å være forbundet med min langdistanseromantikk. Forloveden min bor på Filippinene, og innen denne nymånen må jeg iverksette tiltak for å løse dette avstandsproblemet. Jeg forventer at jeg vil starte den lange og kostbare prosessen med å søke om ektefellevisum til Australia.

Dette er et veldig godt eksempel på denne nymåne-energien fordi Saturn-problemet med Venus firkantet er trist og begrensende, og involverer både kjærlighet og penger. Den gnagende, irriterende følelsen har bygget seg opp siden forholdet startet. Å begynne visumprosessen vil i det minste lindre noe av den irritasjonen.

Dette er imidlertid ingen rask løsning. Steinbukken-konstellasjonen, Venus-firkanten Saturn og halvfirkantene krever alle tålmodighet, besluttsomhet og utholdenhet. Etter å ha spart til visumet tar prosessen omtrent ett år.

Interessant nok begynte min nye romantikk like etter formørkelsene i september 2016. Nymåne januar 2017 er den siste månefasen i formørkelsessyklusen som begynte med Solformørkelse 1. september 2016 . Hovedtemaet for solformørkelsen var å ta opp utfordringene, frykten og paranoiaen forbundet med Saturn firkantet Neptun .

Det er to uker igjen i den nåværende formørkelsesfasen, fra nymånen 27. januar til 10. februar Måneformørkelse . De store utfordrende problemene du har jobbet med de siste seks månedene må behandles i løpet av disse fjorten dagene.

Den gnagende, irriterende følelsen vil fortsette å bli sterkere etter hvert som måneformørkelsen nærmer seg. Selve naturen til astrologikartet Nymåne januar 2017 indikerer at utfordringene dine er svært vanskelige og til og med deprimerende.

Det er ikke lett å finne en løsning, men du har sannsynligvis allerede en god idé om de vanskelige valgene som må tas. Når du tar den avgjørende, dristige handlingen som er nødvendig, vil mye av spenningen og irritasjonen bli lettet. Imidlertid vil dette sannsynligvis være et pågående problem, så tålmodighet og utholdenhet er fortsatt nødvendig selv utover denne månefasen.

Jupiter sekstil Saturn tilbyr den nødvendige tålmodigheten og besluttsomheten. Det gjør også mye av Venus Saturns negativitet til optimisme og hell. Det signaliserer en tid med forsiktig ekspansjon. Muligheter for vekst tilbys, og du kan stole på god dømmekraft for å ta de riktige valgene. Hvis New Moon januar 2017 påvirker solskiltet ditt direkte, kan du lese om effekten i månedshoroskop . For mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Sol- og nymåneoverganger .

Forrige månefase: Fullmåne 12. januar 2017
Neste månefase: Måneformørkelse 10. februar 2017

Nymåne desember 2016 Tider og datoer
Englene
New York
London
Delhi
Sydney 27. januar – 16.07
27. januar – 19.07
28. januar – kl. 12.07
28. januar – kl. 05.37
28. januar – 11.07