Finn Ut Antall Engel

Nymåne 27. mars 2017 Blandede velsignelser

  Nymåne mars 2017 Astrologi Nymånen mandag 27. mars 2017 er ved 7 grader Væren . Astrologien New Moon March 2017 er full av motsetninger. Venus med nymånen gir håp om kjærlighet og penger. Men Venus retrograd bringer risiko for tap og et knust hjerte.

De blandede velsignelsene for nymånen i mars 2017 stopper ikke med Venus. Andre funksjoner i New Moon-horoskopet viser muligheter for kjærlighet og suksess, men alltid med en hake.

Nøkkelen til å håndtere denne kompliserte nymånen er å velge alternativene dine nøye. Å ta den moralske høyden er den enkleste og letteste måten å finne fred og kjærlighet i ukene fremover.Nymåne betydning

En nymåne representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Sol sammen med månen gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt.

Alle muligheter er på bordet mens du setter deg selv i sentrum av planene for fremtiden din. Gamle vaner, atferd og tro kan stilles spørsmål ved når du leter etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Påvirkningen fra nymånen 27. mars varer i fire uker frem til kl 26. april Nymåne . Den beste tiden for å starte på nytt og starte nye prosjekter er i løpet av de to første ukene av denne nymånesyklusen. Denne voksende fasen av månen varer fra 27. mars til 11. april Fullmåne .

Nymåne mars 2017 Astrologi

Nymånen 27. mars faller ved 7°37′ Væren. Dette er innenfor rekkevidde av én fiksstjerne og én planet. Fiksestjernen gir en jevn blanding av gode og dårlige egenskaper. Planeten Venus er fredelig og kjærlig, men er retrograd, så den byr også på blandede velsignelser.

Det er ytterligere to aspekter av innflytelse i astrologidiagrammet for New Moon March 2017 som vises nedenfor. Et klart tema for denne nymånen dukker opp med et av disse aspektene som harmonisk blå mens det andre er utfordrende rødt.

Før jeg ser nærmere på stjernen og aspektene, er min følelse at blandingen av velsignelser er mer positiv enn negativ. Jeg liker det vennlige blå aspektet som omslutter nymånen, som om det beskytter den mot det truende kvadratiske aspektet i det fjerne.

  Nymåne mars 2017 Astrologi

Nymåne mars 2017 Astrologi

Nymåne mars 2017-stjerne

Ved 9°23′ Væren, fiksestjerne Algenib er innenfor sin 2°00′ kule av innflytelse fra nymånen. Men bare med 0°14′, så kun med moderat innflytelse. Den jevne blandingen av gode og dårlige egenskaper inkluderer en sterk vilje og besluttsomhet, men også ulykke og vanære.

En New Moon-konjunkt Algenib gir en kampvilje og kjærlighet til å lære [1] men risiko for vanære, skandale eller problemer gjennom skrifter. [to]

Både sol og måne med denne stjernen kan påvirke helsen. Hvis det er dårlig aspekt eller med Mars, Saturn eller Uranus, vil smerte eller varme føles i hodet mellom nesen og de øvre tennene, inkludert tannkjøtt og indre ører.

Nymåne mars 2017 aspekter

Nymåne sammen med Venus betyr at målene dine for nymåne vil involvere kjærlighet og penger. Sol sammen med Venus sammen med Månen konjunkt Venus er normalt et tegn på kjærlige forhold, harmoni og fred. En nærmere titt på astrologidiagrammet for New Moon March 2017 ovenfor viser imidlertid en rødt R-symbol ved siden av Venus.

Venus retrograd kompliserer dine nye månemål. Hvis du allerede er forelsket, kan en eks-elsker som kommer på scenen forårsake problemer. Umiddelbar tiltrekning og virvelvind-romanser er mulig, enten det er singel eller gift. Velg alternativene dine nøye. Forhastede beslutninger basert mer på begjær enn kjærlighet vil bare ende i sorg.

Du kan finne ekte kjærlighet, men noen vanskeligheter eller forsinkelser kan forventes. Disse delte byrdene er et tegn på skjebnesvangert kjærlighet og prisen du må betale for å være sammen. Selvkjærlighet, tålmodighet og god timing vil øke sjansen din for et kjærlig og varig forhold.

Mars sekstil Neptun øker dine sensuelle begjær, noe som gjør dette til en ideell tid for romantikk. Din mystiske lokke vil tiltrekke folk mer i tråd med ditt nivå av åndelig utvikling. Du kan til og med finne din sjelevenn. Din sterke følelse av hva som er rett og sant vil veilede deg i dine handlinger.

Jupiter kvadrat Pluto gir deg lyst til å lykkes, og lykkes i stor grad. Suksess, makt og innflytelse er alle mulige, men uten litt omsorg vil det være en pris å betale. Nådeløs besluttsomhet, grådighet og korrupsjon kan bringe deg raskere dit eller tjene mer penger, men til hvilken pris? Mars-sekstilen Neptun vil gi moralsk veiledning for å holde deg unna problemer hvis du ønsker det. Hvis New Moon March 2017 påvirker solskiltet ditt direkte, kan du lese om effekten i månedshoroskop . For mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Nymåneoverganger .

Forrige månefase: Fullmåne 12. mars 2017
Neste månefase: Fullmåne 11. april 2017

Nymåne mars 2017 Tider og datoer
Englene
New York
London
Delhi
Sydney 27. mars – 19.57
27. mars – 22.57
28. mars – kl. 03.57
28. mars – kl. 09.27
28. mars – kl. 13.57
Referanser

1. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.2.
2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.56, 122.