Finn Ut Antall Engel

Nymåne 28. juni 2022 – Åndelig vekst

 Nymåne juni 2022 Astrologi

Nymånen i Krepsen 28. juni 2022 er kvadratisk Jupiter. Så den åndelige betydningen av New Moon juni 2022-astrologien er knyttet til personlig og åndelig vekst gjennom selvdisiplin og måtehold.

Nymånen i juni 2022 kan bringe karakterprøver assosiert med grådighet, overdrevenhet og umoral. Men med den ekstremt heldige Venus-sekstilen Jupiter danner den et aspektmønster som åpner for store muligheter for læringsutvikling. Personlig, materiell og åndelig vekst gjøres mer sannsynlig med nymånen 28. juni ved siden av en veldig heldig stjerne.Nymåne juni 2022 Astrologi

Nymånen tirsdag 28. juni 2022 er plassert ved 07°22′ Kreft i horoskopet nedenfor. Nymånefirkanten Jupiter er et utfordrende aspekt og veldig sterk ved bare 0°04′ kule. Imidlertid er Jupiter den mest heldige planeten. Pluss, Venus sekstil Jupiter er en av de heldigste aspektene, og Nymånen er på linje med en veldig heldig fiksestjerne som bringer ære, rikdom, luksus og nytelse.

 Nymåne i kreft 2022

Nymåne i kreft 2022 [solbrann]

Nymåne betydning

Sol konjunkt Månen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Det gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Men det bringer også følelsesmessig balanse, ikke irrasjonelt følelsesmessig, og ikke for kaldt og beregnende.

Så en nymåne er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Kreft New Moon Aspect Pattern

En liten læringstrekant er et aspektmønster laget av en rød firkant, en blå sekstil og en grønn halvekstil. Det er en lærings- eller utviklingsfigur der den tredje fargen (grønn) spiller en viktig rolle. Det bringer et tredje synspunkt inn i ligningen, som på godt og vondt erstatter den polariserte tenkningen til de røde og blå aspektene med en tredje pol. Grønne aspekter tillater en flukt fra svart-hvitt-tenkning og en søken etter årsaker, mulige løsninger og mening.

I den lille læringstrekanten er det en prosedyre som betinger vekst ved en pågående krisemekanisme og åpner for store muligheter for utvikling. Det er en utviklingsspiral som tar sikte på å få et annet synspunkt med hver fullstendig overgang.

Det er tre faser i krisemekanismen. Hver passasje gjennom de tre fasene og hver av krisene inneholder muligheten for å finne løsninger som tidligere ikke eksisterte, det vil si å bryte ny mark.

Rotasjonsretningen er et viktig trekk ved evalueringen av den lille læringstrekanten. Det er gitt av fargerekkefølgen rød til grønn til blå. [1] I astrologikartet for New Moon juni 2022, er det New Moon kvadrat Jupiter, New Moon semisextile Venus og Venus sekstil Jupiter.

torget halvekstil sekstil

konflikt streber etter løsning harmonisering

 Nymåne juni 2022 Astrologi

Middels læringstrekant

Aspektene

Nymåne firkantet Jupiter er som et tveegget sverd. Det kan få deg til å føle deg ekstremt selvsikker, stolt, heldig og optimistisk. Det kan bringe lykke og suksess, men også tap og forlegenhet. Måten du uttrykker din overflod på er avgjørende for å bestemme resultatet.

En konflikt eller krise knyttet til Small Learning Triangle kan innebære overskudd eller umoral. Det kan inkludere egoisme, grådighet, overengasjement, overbærenhet, arroganse, avhengighet, gambling og sløsing. Så måtehold og selvdisiplin er nødvendig. Ikke ta på deg for mange prosjekter på en gang. Fokuser energien på bare ett eller to prosjekter. Ikke overdriv ting og vær konservativ, spesielt med penger.

Nymåne semisekstil Venus gjør deg mer kjærlig og kjærlig. Det har en beroligende og harmonisk innflytelse på forhold. Det oppmuntrer til enhet og ubetinget kjærlighet og gjør deg mer tilgivende og forståelsesfull.

Forhandlinger og forretningsforbindelser bør være minnelige. Konflikter vil være lettere å løse på grunn av vilje til kompromisser og et ønske om fred. Dette hyggelige aspektet favoriserer vennskap, romantikk, kreativitet, fritid og underholdning.

Venus sekstil Jupiter gjør deg mer optimistisk, sjenerøs, munter, avslappet og leken. Økt ømhet, lidenskap og karisma gjør det spesielt bra for kjærlighetsforhold. Imidlertid kan dette aspektet også gi en tendens til overbærenhet, overflødighet og sukkerbelegg av ubehagelige realiteter. Så knyttet til New Moon square Jupiter, blir det enda viktigere å huske moderasjon og selvdisiplin.

Med det i tankene, er åpenheten og hellet til dette aspektet ideelle for å dra nytte av de store utviklingsmulighetene knyttet til Small Learning Triangle. Disse mulighetene kan komme gjennom nye vennskap, ekteskap, langdistansereiser, forretninger, finans, høyere utdanning, juridiske spørsmål, kreative prosjekter, underholdning, fornøyelser, skjønnhet og mote.

De faste stjernene

Nymåne juni 2022 er i kreftens tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, er det faktisk i Tvillingenes stjernebilde. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden. Tegnene ble opprinnelig oppfunnet som en måleenhet. Astrologer hadde alltid brukt det synlige stjernebildet og stjernene deres for astrologisk tolkning.

 Kreft Nymåne juni 2022 Astrologi

Nymåne juni 2022 Astrologi [Stellarium]

Konstellasjonen Tvillingene

De som er født i Tvillingene vil være listige i ordets gode forstand, i alle sine arbeider og i alle sine oppgaver. Blant dem vil være forfattere, matematikere, astronomer og kjente vismenn. De vil være sannferdige individer og moderate i sin frykt for Gud. Når det gjelder barn, er Gemini spesielt belastet med produksjon av tvillinger. Tvillingene ble gitt navnet 'mange ansikt' i antikken fordi det ikke bare betegner tvillinger, men tre eller flere barn ved en enkelt fødsel.

Tvillingene produserer en sjenerøs og kysk personlighet. Personer som utmerker seg i spill og er glade i filosofi og astronomi er også tegn på Tvillingene, det samme er de som er storsindet, muntre og (noen ganger) voldelige.

Moderne astrologer tilskriver Gemini følgende: smart, intuitiv, rastløs, hjerteløs, upålitelig, nysgjerrig, mangler utholdenhet og noen ganger for smart. Klassisister sier at Geminis følger yrkene til konger, kalkulatorer, lærere, jegere, dansere, musikere, malere og skreddere. Modernistene legger til journalister, romanforfattere, forelesere, lingvister, kommersielle reisende og elever. [to]

Astrologer tildelt denne konstellasjonen (Tvillingene) formynderskap over menneskelige hender, armer og skuldre; mens Albumasar mente at det varslet intens hengivenhet, genialitet, et stort sinn, godhet og liberalitet. Regnes som Merkurhuset og et heldig tegn. Kinesiske astrologer hevdet at hvis denne konstellasjonen ble invadert av Mars, ville krig og en dårlig høsting følge. [3]

Tvillingenes føtter

Den nærmeste store fiksstjernen til nymånen 28. juni er Alhena i en avstand på 2°02′. Dette er innenfor 2°20′ kulen for denne stjernen, men det betyr at det bare er en mild påvirkning. Imidlertid er Nucati bare 0°16′ unna Nymånen. Den har en lignende innflytelse som Alhena fordi alle de tre stjernene som er oppført nedenfor er plassert på føttene til Gemini-tvillingene.

05♋36 – Mu Gemini, Tejat Posterior
07♋06 – Ingen Gemini, Nucatai
07♋22 – Nymåne juni 2022
09♋24 – Gamma Gemini, Alhena

I følge Ptolemaios har stjernene i føttene til Tvillingene en innflytelse som ligner på Merkur, og moderat til Venus: høflige, kjærlige, ryddige, elegante, milde, elskelige, raffinerte, kunstneriske, ære og rikdom. Hvis stigende, kjærlighet til poesi, maling og undervisning, rask sinn. Hvis kulminerende, suksess i litterære og juridiske yrker. [4]

Alhena den lyse

Fast stjerne Alhena gir eminens innen kunst, men gir ansvar for ulykker som påvirker føttene. Det har blitt kalt 'såret i akillesenen.' [4]

Alhena vil gi en åndelig orientering til mennesker og også gi en kunstnerisk tilbøyelighet, med interesse for vitenskapene. [5]

Alhena gir kunstneriske ferdigheter, spesielt med skriftlige eller talte ord, og evner til å forhandle frem en fredelig løsning på tvister mellom mennesker. Det hjelper deg å komme til røttene til problemene, flytte saker videre derfra og få identitet og utmerkelse for innsatsen din. [6]

Med sol: Stolthet, kjærlighet til letthet, luksus og nytelse. Det kan være krigsutmerkelser, men også faren for å miste dem.

Med Moon: God helse, ære, rikdom, nytelse og samfunn, innenlandske fordeler. [4]

Nymåne juni 2022 Sammendrag

Nymånen 28. juni på kreftplassen Jupiter kan bringe tester og utfordringer knyttet til overskudd eller umoral. Imidlertid åpner Medium Learning Triangle store muligheter for utvikling. Venus sekstil Jupiter gjør disse mulighetene mer heldige, spesielt i kjærlighetsforhold, forretninger, kreativitet, reiser og utdanning. Til slutt gjør fixstjernen Alhena suksess mer sannsynlig med vekt på kunst, spiritualitet og vitenskap.

Påvirkningen fra nymånen 28. juni varer i fire uker frem til nymånen 28. juli. Den beste tiden for å starte nye prosjekter er under den to ukers voksende månefasen, fra 28. juni til kl. 13. juli Fullmåne .

Hvis New Moon juni 2022-astrologien direkte påvirker tegnet ditt, kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne juni 2022 Tider og datoer

 • Los Angeles, 28. juni, 19:52.
 • New York, 28. juni, 22:52
 • London, 29. juni, 03:52
 • Delhi, 29. juni, 08:22
 • Sydney, 29. juni, 12:52
Referanser
 1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005, s.200.
 2. Klassisk vitenskapelig astrologi, George C. Noonan, 2005, s. 68, 69.
 3. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.39.
 4. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.46, 127.
 5. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.30.
 6. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.44.