Finn Ut Antall Engel

Nymåne 30. august 2019 – Uttrykk deg selv

  Nymåne august 2019 Astrologi Nymånen fredag ​​30. august 2019, ved 6 grader Jomfruen slutter seg til Mars, planeten for styrke, mot og seksualitet. Merkur og Venus er også nær nymånen som hersker på den aggressive siden av Mars. Det hjelper deg å komme i kontakt med dine mest lidenskapelige ønsker og dele dem.

Nymånen i august 2019 er den beste månefasen på veldig lang tid for å starte noe nytt eller fornye noe. Det er spesielt bra for romantikk, slik at du kan finne din sanne sjelevenn eller gjenopplive et ekteskap. Nymånen i et godt aspekt til Uranus tilfører spenning og positiv forandring.

Nymåne betydning

En nymåne representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Sol konjunkt Månen gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.Nymåne august 2019 Astrologi

Nymånen 30. august ved 06°46′ Jomfruen er konjunkt med Mars med én grad som vist i diagrammet nedenfor. Dette alene gir en veldig sterk månefase fordi Mars styrer styrke, konjunksjoner er de sterkeste av planetariske aspekter, og aspektkulen på én grad er veldig sterk.

Mars regnes generelt som en ondsinnet planet, som er aggressiv, stridbar og destruktiv. Men dette er en vennlig nymåne på grunn av Venus kjærlige innflytelse og Merkurs kommunikative innflytelse. I tillegg er det sterkeste aspektet ved nymånen det harmoniske trigon-aspektet til Uranus, som gir velkommen forandring og spenning. Det er ingen store faste stjerner i nærheten av denne nye månen.

  Nymåne august 2019 Astrologi

Nymåne august 2019 Astrologi

Nymåneaspekter

Nymåne sammen med Mars gir en overflod av energi og initiativ som må brukes på en sikker måte. Hvis denne varme energien skulle bygge seg opp i kroppen din, kan den frigjøres spontant på en ukontrollert og destruktiv måte, og skade deg selv eller andre.

Heldigvis gjør Venus aggresjonen til Mars til lidenskap og kreativitet, samtidig som den tilfører kjærlighet og tålmodighet. Merkur hjelper deg å tenke før du handler og hjelper deg å uttrykke sinne gjennom ordene dine. En Mars-nymåne er bra for fysisk aktivitet som sport, sex og krig. Venus legger til kreativitet som kunst, skulptur og dans. Mercury bringer intellektuell kreativitet, skarpsinnet vidd og debattferdighet.

Høye nivåer av selvsikkerhet, initiativ og målrettet energi gjør dette til en flott nymåne for å starte nye prosjekter. Mens en Mars-nymåne alene vil føre til overdreven selvsikkerhet og impulsivitet, fremmer tillegget av Merkur og Venus harmoni og samarbeid. Dette er spesielt nyttig for forretningsforetak og personlige relasjoner.

Soltrigon Uranus gir positiv endring og spennende muligheter. Økt frihet og selvtillit lar deg uttrykke den mer flamboyante eller kinky siden av din personlighet.

Dette er en utmerket tid til å forlate komfortsonen og utvide den sosiale sirkelen din med noen ekstraordinære mennesker. En pålitelig intuisjon og glimt av innsikt kan føre til økt selvbevissthet, kreative gjennombrudd og nye oppdagelser,

Mars trigon Uranus bringer en følelse av eventyr, nysgjerrighet og initiativ. Du kan bryte deg løs fra tidligere restriksjoner eller kjedelige rutiner med et utbrudd av vågal energi. Å ta risiko vil føre til unike muligheter til å oppleve nye aktiviteter, følelser og relasjoner.

Følg instinktet ditt og vær trygg på å gjøre endringer og starte nye prosjekter. Kjærlighetslivet ditt vil dra nytte av økt sexlyst, fysisk attraktivitet og åpenhet. Internett-dating kan bringe en spennende ny romantikk.

Nymåne august 2019 Sammendrag

Nymånen 30. august er sterk og sexy fordi den er bare én grad fra Mars. Venus tilfører kjærlighet og ømhet til den rå, primære sexlysten til Mars. Denne perfekte blandingen av kjærlighet og sex er godt egnet for å finne din sjelevenn. Merkur er også nær nymånen som hjelper deg å forstå og dele dine mest lidenskapelige følelser og ønsker.

Nymånen, Merkur, Venus og Mars er alle trigon Uranus. Dette gjør det enda enklere å uttrykke seg som aldri før. Du kan trygt vise verden den virkelige deg og fortelle folk hva du bryr deg om, hva du elsker og hva du virkelig ønsker. Nymåne august 2019 er utmerket for å gjøre endringer og starte noe nytt. Følg intuisjonen din og gå utenfor komfortsonen din med selvtillit. Bestem deg for hva du virkelig vil og gå for det.

Effektene av nymånen 30. august varer i fire uker opp til 28. september nymåne . Den beste tiden for å starte på nytt og starte nye prosjekter er i løpet av de to første ukene av denne nymånesyklusen. Denne voksende fasen av Månen varer fra 30. august til 14. september fullmåne .Hvis nymånen direkte påvirker tegnet ditt, kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne august 2019 Tider og datoer
  • Los Angeles, 30. august kl. 03.37
  • New York, 30. august kl. 06.37
  • London, 30. august kl. 11:37
  • Delhi, 30. august kl. 16:07
  • Sydney, 30. august kl. 20.37