Finn Ut Antall Engel

Nymåne 30. mai 2022 – Karmisk gjengjeldelse

 Nymåne mai 2022 Astrologi Gemini-nymånen 30. mai 2022 er på linje med den Mars-lignende stjernen Aldebaran. Det faller også sammen med justeringen av Mars og Jupiter. Dette skaper utrolig mye energi som lett kan bli aggressiv. Så den åndelige betydningen av nymånen mai 2022-astrologi er knyttet til konstruktivt å utfordre ethvert sinne og raseri.

Nymånen i mai 2022 faller også sammen med Merkurs retrograd firkantet Saturn. Negativ tenkning og ekle ord øker risikoen for at aggressiv energi skader andre. Så hvis du ikke kan kanalisere denne energien til hardt arbeid, i det minste rett den bort fra de du elsker.

Nymåne mai 2022 Astrologi

Nymånen 30. mai ved 09°03′ Gemini har ingen planetariske aspekter. Men den vil fortsatt ha en kraftig innflytelse fordi den stemmer overens med en av de viktigste faststjernene som brukes i astrologi. Faststjernen Aldebaran har en Mars-natur og er assosiert med rikdom, ære og suksess i krig. Nymåne i Gemini 2022

Nymåne mai 2022 Astrologi

Nymåne betydning

Sol konjunkt Månen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Det gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Men det bringer også følelsesmessig balanse, ikke irrasjonelt følelsesmessig, og ikke for kaldt og beregnende.

Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Aspektene

Selv om nymånen i Gemini 2022 ikke har noen direkte aspekter, er det andre aspekter i diagrammet ovenfor som gjør dette til en betydelig månefase. Den alvorlige påvirkningen av Merkur-firkanten Saturn vil føles mye sterkere enn kuleformen på 1°23′ tilsier. Mars sammen med Jupiter skaper en ekstraordinær mengde energi og aspektkulen er under én grad.

Mercury Square Saturn

Merkur firkantet Saturn begrenser og forsinker din tenkning, kommunikasjon og reise. Det kan gjøre deg sjenert, reservert, forvirret, ubesluttsom, ensom og pessimistisk. Det er potensial for kritikk, trangsynthet, ondskap, løgn og bakvaskelse som fører til misforståelser, argumenter og forholdsproblemer.

Mercury direkte den 3. juni og Saturn retrograd den 4. juni betyr at Merkur ikke akkurat kvadraterer Saturn. Men aspektet holder seg innenfor en 1°30′ kule fra 29. mai til 7. juni. Det gir også en tung følelse av karma til denne nye månen. Det vil være en pris å betale for tidligere avgjørelser, løgner og ekle ord som sårer andre mennesker.

De 16. mai måneformørkelse ved 25° har Skorpionen ytterligere understreket dette utfordrende aspektet. Måneformørkelsen Sol, og Merkur direkte, er begge på linje med fiksestjerne Algol . Denne beryktede stjernen gjør aspektet, og nymånen mai 2022 astrologi, mer uheldig, voldelig og farlig.

Mars konjunkt Jupiter

Mars sammen med Jupiter gir overflod av energi, styrke, initiativ, sexlyst og mot. Den er ideell for å starte nye prosjekter og er et tegn på suksess, spesielt i fysiske eller konkurrerende områder som sport, næringsliv og krig.

Imidlertid kan overtillit og overbehag føre til problemer, spesielt hvis du velger en kamp med en sterkere fiende. Noen ganger er en overflod av energi ikke nyttig. Og dette er tilfellet med fiksstjerne Deneb Kaitos ved 02°53′ Væren.

Deneb Kaitos er av Saturns natur. Det forårsaker selvødeleggelse av brutal makt, sykdom, skam, ulykke og obligatorisk endring. [1] Assosiert med hemninger og tilbakeholdenhet på alle måter, psykisk og fysisk. [to]

Med Mars: Lidenskapelig, voldelig, utsatt for ulykker og skader i hodet, feber, skam og ruin gjennom egne handlinger. [1]

Med Jupiter: Høy juridisk eller kirkelig stilling, men fare for reversering, forræderi fra hemmelige fiender, tap gjennom spekulasjoner. [1]

Between Eyes of the Bull

Nymåne mai 2022 er i Tvillingens tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, ligger den faktisk i stjernebildet Tyren. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden. Tegnene ble opprinnelig oppfunnet som en måleenhet. Astrologer hadde alltid brukt det synlige stjernebildet og stjernene deres for astrologisk tolkning.

 Gemini Nymåne mai 2022 Astrologi

Nymåne i Gemini 2022

Listen nedenfor og bildet over viser nymånen som sitter mellom øynene til oksen. Den lyseste og viktigste er Aldebaran, men alle disse stjernene i ansiktet til oksen kalles samlet Hyades.

 • 07♊10 – Taurus-deltaet, andre hyad
 • 08♊30 – Asteroide 464 Megaira
 • 08♊46 – Epsilon Tauri, Ain
 • 09♊03 – Nymåne mai 2022
 • 10♊05 – Alpha Tauri, Aldebaran

Hyadene

Hyadene er av naturen til Saturn og Merkur. De gir tårer, plutselige hendelser, vold, voldsomhet, forgiftning, blindhet, sår eller skader på hodet av instrumenter, våpen eller feber, og lykkemotsigelser. [1]

Hyadene som gruppe er voldelige og plagsomme, og forårsaker stormer og uvær både på land og sjø. De har alltid vært forbundet med regn. Vivian Robson hevder at Prima Hyadum er hovedstjernen i Hyadene, men dette er i strid med klassisk litteratur som gir Aldebaran denne fremtredenen. [3]

Med sol: Ond sinnelag (homofil), forstyrret sinn, svikt i studier, rotete tanker, ulykke, morder eller drept, død ved slag, knivstikk, skyting, halshugging eller forlis. [1]

Med Moon: Taktfull, rettferdig evne, vanskeligheter knyttet til skriving, kan forfalske navnet på arbeidsgiver eller venn, men til slutt slippe unna straff og beholder posisjon, utsatt for sykdom og vanære, fare for blindhet eller øyeskader. [1]

Aldebaran

Fast stjerne Aldebaran er av Mars natur. Det gir ære, intelligens, veltalenhet, standhaftighet, integritet, popularitet, mot, voldsomhet, en tendens til oppvigleri, en ansvarlig stilling, offentlig utmerkelse og vinning av makt og rikdom gjennom andre, men dens fordeler viser seg sjelden varige, og det er også fare for vold og sykdom. [1]

Dette er en av de fire nøkkelstjernene i himmelen, også kalt erkeengelstjerner, Michael i dette tilfellet – militær sjef for den himmelske hærskaren. Aldebaran har vært mye assosiert med krig og militære karrierer. I astrologisk praksis antas det ikke at Aldebaran nødvendigvis lover suksess i krig - med mindre det er spesielt godt aspektert. [4]

Stjernen sies å forkynne individer som er «rastløse og opprørske, som alltid vekker folkelig uenighet og revolusjon». Stjernen sies også å oppildne folkets sinn med rasende krangel, og å være en fiende av ro og fred, sykdom som ønsker borger- og hjemkriger.

Men denne stjernen regnes også for å være en av de mest eminent heldige stjernene på himmelen, som viser rikdom og ære (spesielt i krig). Dens innfødte vil alltid synes å være under stress og i en konstant tilstand av angst, men de lykkes med å tjene penger. [to]

Med Sun: Stor energi og utholdenhet, høye materielle utmerkelser, men faren for å miste dem, fare fra krangel og loven, ære og rikdom som ender i vanære og ruin, utsatt for sykdom, feber og voldelig død. [1]

With Moon: Gunstig for forretninger, ære og kreditt, men faren for ulykke. Gunstig for innenlandske, offentlige og religiøse saker; fare for voldelig død. [1]

Asteroide 464 Megaira

Megaera betyr 'den sjalu'. I gresk mytologi var hun en av de tre furiene, fæle slangehårede monstre som forfulgte ustraffede kriminelle.

Furies var hevnens gudinner. De var sannsynligvis personifiserte forbannelser, men muligens ble de opprinnelig tenkt som spøkelser fra de drepte. De levde i underverdenen og steg opp til jorden for å forfølge de ugudelige. [5]

De to andre Furies var Allecto, 'Unceasing in Anger' (Asteroid 465 Alecto), og Tisiphone, 'Avenger of Murder' (Asteroid 466 Tisiphone).

Finn Asteroid Megaira i diagrammet ditt

 1. Lag diagrammet ditt HER .
 2. Velg 'Utvidet diagramutvalg'.
 3. I 'ekstra objekter', legg til 464.

Nymåne mai 2022 Sammendrag

Nymånen 30. mai skaper en enorm mengde energi fordi den er på linje med den massive stjernen Aldebaran. Denne Mars-lignende stjernen gir mot, ære, rikdom og suksess i krig, men også voldsomhet, oppvigleri, vold, opptøyer og revolusjon.

Den nye månen i Gemini 2022 faller sammen med Mars sammen med Jupiter, som også skaper en ekstraordinær mengde energi. Det er assosiert med suksess i krig og andre konkurranseområder som næringsliv og sport. Men sammen med den Saturn-lignende stjernen Deneb Kaitos, kan denne intense energien være assosiert med ødeleggelse, skam, ulykke og vold.

Mercury retrograd square Saturn skaper negativitet i form av dårlige nyheter, kritikk, pessimisme, ondskap, løgn og bakvaskelse. Det peker også på karmisk gjengjeldelse, og gitt det sterke Mars-temaet som er nevnt tidligere, kan dette være relatert til voldshandlinger, spesielt i krig.

Dette kan manifestere seg som rettssaker for krigsforbrytelser i Ukraina og straff for voldtekt og drap på sivile. Men det kan også være knyttet til overgrep i personlige forhold og generell urettferdighet. Til slutt forsterker asteroiden Megaera temaet om ofre for ustraffede forbrytelser som søker hevn og rettferdighet.

Påvirkningen fra nymånen 30. mai varer i fire uker frem til nymånen 28. juni. Den beste tiden for å starte nye prosjekter er under den to ukers voksende månefasen, fra 30. mai til 14. juni fullmåne .

Hvis nymånen mai 2022 astrologi direkte påvirker tegnet ditt kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne mai 2022 Tider og datoer

 • Los Angeles, 30. mai kl. 04.30
 • New York, 30. mai, kl. 07.30
 • London, 30. mai, kl. 12.30
 • Delhi, 30. mai kl. 17.00
 • Sydney, 30. mai kl. 21.30
Referanser
 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.185, 188.
 2. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.1, 19.
 3. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.34.
 4. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.37.
 5. Furies, Britannica