Finn Ut Antall Engel

Nymåne 30. september 2016 Emergence

  Nymåne september 2016 Astrologi Nymånen fredag ​​30. september 2016 er på 8 grader Vekten . Nymånen i september 2016-astrologien viser en ny start etter de siste formørkelsenes undergang. Du kan sette deg optimistiske mål i trygge og sikre omgivelser.

Nymåne september 2016 er pent aspektert av fire planeter. Det viktigste er at positive aspekter ved Saturn og Neptun lar deg komme ut av frykten og angsten til Saturn firkantet Neptun i år. Drømmer om kjærlighet og penger kan gå i oppfyllelse i denne glade og optimistiske nymånen.

Nymåne betydning

En nymåne representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en ny 28 dagers syklus. Sol konjunkt Månen betyr at alle muligheter er på bordet. Du kan med rette sette deg selv i forkant av nye planer for fremtiden. Gamle vaner, atferd og tro kan stilles spørsmål ved når du leter etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på. Dette er den ideelle tiden for å starte på nytt og begynne å skrive ned en oppgaveliste.Imidlertid betyr den impulsive og entusiastiske naturen til en nymåne at ikke alle nye prosjekter vil lykkes. Påvirkningen av en nymåne varer i fire uker frem til neste nymåne, i dette tilfellet til 30. oktober nymåne . Den beste tiden for å starte på nytt og starte nye prosjekter er i løpet av de to første ukene av en nymånesyklus. Denne voksende fasen av månen varer fra 30. september til  16. oktober fullmåne .

Nymåne september 2016 Astrologi

Den 30. september nymånen ved 08°15′ Vekten er knyttet til fire planeter ved hjelp av aspekter, men sammen med ingen store fiksestjerner. Det er store positive aspekter ved Jupiter og Saturn pluss mindre aspekter ved Venus og Neptun. Så denne nye månen gir mulighet for vekst og nytelse innenfor trygge og sikre grenser. Mange vil håpe på varig lykke gjennom å møte sin ideelle romantiske partner. Noen justeringer vil imidlertid være nødvendig i livet ditt før et forhold eller økonomisk drøm kan realiseres.

Sol sammen med Jupiter gir en generell følelse av velvære, lykke og optimisme. Lykke til på denne tiden kan sees på som en mulighet for vekst, personlig, faglig og åndelig. Dette er et utmerket tidspunkt å begynne på nye studier eller langdistansereiser. Nye relasjoner, investeringer eller begynnelsen av nye prosjekter favoriseres. Generelt vil ting som er startet nå slå positivt ut i det lange løp. Jupiter er perfekt for vekst og suksess for nymånestart eller nye mål.

Solsekstil Saturn gir tålmodighet, utholdenhet og en sterk arbeidsmoral. Disse egenskapene sammen med en følelse av plikt og seriøs holdning gjør dette til et utmerket tidspunkt for å nå målene dine. Du er fast bestemt på å oppnå praktiske resultater og gjør ingen feil. Avansering og anerkjennelse er også mulig nå, spesielt i ditt profesjonelle liv. Saturn gir stabilitet og lang levetid til nymånestart eller nye mål.

Jupiter sekstil Saturn er ekstremt svak ved syv grader kule og er ikke nøyaktig før i august 2017. Det er verdt å nevne her fordi det kommer innenfor én grad kule fra 11. november 2016 til 24. januar 2017. Jupitersekstil Saturn er en tid med forsiktig ekspansjon. Muligheter for vekst kan komme i karrieren din, gjennom investerings- eller forretningsavtaler, eller i ditt personlige liv som viktige materielle eiendeler eller forholdsvalg.

  Nymåne september 2016 Astrologi

Nymåne september 2016 Astrologi

Saturn firkantet Neptun begynner å falme etter sitt endelige klimaks 10. september. Solsekstil Saturn erstatter skyldfølelse med selvtillit mens Venus trigon Neptun erstatter skuffelse med kjærlighet. Denne første nymånen i en ny formørkelsesfase er et viktig første skritt i riktig retning. De 1. september solformørkelse fremhevet frykten og angsten for Saturn firkantet Neptun . Nymåne september 2016 med sine positive aspekter til begge planetene snudde virkelig flekkerne på frykten.

Nymåne september 2016 Mindre aspekter

Sol semi-sekstil Venus er en mye mildere versjon av Sol sammen med Venus . Det representerer en positiv kobling mellom dine mål og ditt kjærlighetsliv eller økonomi. Du kan forvente en positiv utvikling på dette området. Dette aspektet i seg selv indikerer bare mindre utviklinger, men vi må vurdere Venus trigon Neptun og stramheten til de mindre aspektene. Nymåneaspektene til Venus og Neptun er omtrent én grads kule sammenlignet med hovedaspektene til Jupiter og Saturn på omtrent tre grader. Du kan fortelle dette ved tykkelsen på aspektlinjene i nymånehoroskopet.

Sun quincunx Neptun er det eneste utfordrende aspektet direkte fra nymånen. Det indikerer at en rebalansering er nødvendig for hvordan du uttrykker egoet ditt og hva slags mål du setter deg. Saturn firkantet Neptun kan ha banket optimismen din i bakken, i så fall har du råd til å være mer optimistisk nå. Det kan imidlertid være tilfelle at du må slutte å fantasere om det umulige eller begynne et sunnere kosthold. Små endringer kan vippe vekten til din fordel.

Venus trigon Neptun er perfekt for avslapning og dagdrømmer. I tillegg til å fantasere om den ideelle elskeren din, kan du legge hånden på alle kreative prosjekter under denne påvirkningen. Det er spesielt foretrukket å synge, men alt kreativt kan føre til noe vakkert. Kjærlighetslivet ditt vil dra nytte av din økte ømhet. Ikke spesielt en indikator på dampende sex, dette aspektet handler mer om øm berøring og smooching. Å koble til en følgesvenn på det åndelige nivået er viktigere, selv om tantrisk sex ville være mest underholdende i denne månefasen.

Nymåne september 2016 Sammendrag

Selv om Venus trigon Neptun er koblet til nymåne september 2016 kun av mindre aspekter, tyder tettheten til de involverte kulene at det å finne åndelig kjærlighet faktisk kan være den viktigste drivkraften bak målsettingen for nymåne. Det er grunn til en viss optimisme angående kjærlighetslivet og økonomien din med velstående Jupiter og stabile Saturn som gjør nyttige aspekter til nymånen 30. september.

Saturn firkantet Neptun har spredt frykt og pessimisme over hele verden i hele år. Selv om dette store planetariske aspektet av 2016 begynner å falme, forblir det fortsatt innflytelsesrikt inn i begynnelsen av 2017 fordi det er på linje med 1. september solformørkelse . Derfor er det viktig å få mest mulig ut av de positive koblingene til disse planetene dannet av nymånen 30. september. Forholdene er ideelle for å komme ut av en dvaleperiode og ta de første skritt på en frisk ny start. Hvis nymåne september 2016 påvirker horoskopet ditt direkte, kan du lese om effekten i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Soloverganger .

Forrige månefase: Måneformørkelse 16. september 2016
Neste månefase: Fullmåne 16. oktober 2016

Nymåne september 2016 Tider og datoer
Englene
New York
London
Delhi
Sydney 30. september – 17.11
30. september – 20.11
1. oktober – kl. 01.11
1. oktober – 05.41
1. oktober – kl. 10.11