Finn Ut Antall Engel

Nymåne 6. september 2021 – Seeing the Future

 Nymåne september 2021 Astrologi Jomfruens nymåne 6. september 2021 gir Uranus et harmonisk aspekt. Så den åndelige betydningen av nymånen september 2021 astrologi er positiv endring, spenning, selvbevissthet og psykiske evner.

Nymånen i september 2021 slutter seg også til en stjerne og en asteroide som begge er relatert til profetisk evne. Så dette er virkelig en utmerket nymåne for å stole på din intuisjon for å dra nytte av raskt skiftende forhold.

Nymåne september 2021 Astrologi

Nymånen mandag 6. september 2021 ved 14°38′ Jomfruen er nesten nøyaktig trigon Uranus som vist nedenfor. Nymåne september 2021 Astrologi

Nymåne september 2021 Astrologi

Nymåne betydning

Sol konjunkt Månen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Det gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Men det bringer også følelsesmessig balanse, ikke irrasjonelt følelsesmessig, og ikke for kaldt og beregnende.

Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Nymåneaspekt

Nymånestrigon Uranus er en ekstremt kraftig påvirkning med en kule på bare 0°01′. Det gir rask, men positiv endring, frihet og spenning. Du vil få lyst til å prøve noe nytt, utenfor din vanlige rutine. Dette kan variere fra nye eventyr til nye oppfinnelser. Så dette er en utmerket månefase for å forlate komfortsonen og utvide den sosiale sirkelen din. Det er mer sannsynlig at du møter uortodokse typer mennesker fra annen kulturell eller etnisk bakgrunn enn din egen.

Men enda viktigere, gitt noen andre faktorer nevnt senere, forbedrer dette harmoniske aspektet til Uranus din intuisjon og gir glimt av innsikt. Dette kan føre til selvoppdagelse, selvbevissthet og kreative gjennombrudd. Det gir også muligheten til å forutse fremtiden og dra nytte av det ved å raskt tilpasse seg endrede forhold.

Psykisk bevissthet kombinert med økt selvtillit lar deg uttrykke den mer unike eller sære siden av din personlighet. Dine skarpsinnede evner betyr at du bedre kan forstå studier av vitenskap eller det okkulte som astrologi. Dette er også en god nymåne for å fremme humanitære og progressive formål og for å stå opp for underdogen.

De faste stjernene

Nymåne september 2021 er i jomfruens tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, er det i stjernebildet Løven. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden.

 Nymåne september 2021 Astrologi

Nymåne september 2021 [Stellarium]

Den nærmeste stjernen til nymånen er Theta Leonis, kalt Chertan på bildet ovenfor, men kalt Coxa av astrologer.

 • 13♍42 – θ Leonis, Chertan (hofte)
 • 14♍33 – Asteroide 13, Egeria
 • 14♍38 – Nymåne september 2021

Fast stjerne Coxa gir evnen til å profetere. På Eufrat, Coxa og Zosma , var Kakkab Kua, stjernebildet til guden Kua, oraklet. [1]

Du vil også legge merke til på bildet ovenfor at Merkur (10♎13) er konjunkt Porimma (10♎25).

Fast stjerne Porrima gir profetiske instinkter. [to] Latinerne kalte dette Porrima, eller Antevorta, noen ganger Postvorta, navn på to eldgamle profetiske gudinner, søstre og assistenter til Carmenta eller Carmentis, tilbedt og til tider påkalt av deres kvinner. [1]

Asteroide Egeria

Asteroide 13, Egeria er oppkalt etter gudinnen Egeria, guddommelig konsort og rådgiver for den andre kongen av Roma, Numa Pompilius. Egeria var giveren av lover og ritualer, og navnet hennes er et eponym for en kvinnelig rådgiver eller rådgiver. Hun ga visdom og profetier til gjengjeld for drikkoffer av vann eller melk ved sine hellige lunder. [3]

Finn Asteroid Egeria i diagrammet ditt
 1. Lag diagrammet ditt HER .
 2. Velg 'Utvidet diagramutvalg'.
 3. I «ekstra objekter» legger du til 13.

Nymåne september 2021 Sammendrag

Nymånen 6. september nesten nøyaktig trigon Uranus bringer progressive og spennende forandringer som skjer raskt, uten å forårsake for mye kaos. Økt intuisjon og evnen til å forutse fremtiden betyr at du kan dra nytte av de radikale endringene som skjer.

Nymånen og Merkur er hver for seg med stjerner assosiert med profetier. Månen og Merkur er de planetene som er mest assosiert med intuisjon, drømming og psykiske evner. Merkur var kjent som gudenes sendebud. Og til slutt, en asteroide oppkalt etter en gudinnerådgiver for visdom og profetier er i forbindelse med nymånen.

Påvirkningen fra nymånen i september varer i fire uker frem til 6. oktober nymåne . Den beste tiden for å starte nye prosjekter er under månens voksende fase, fra 6. september til 20. september fullmåne .Hvis nymånen september 2021 astrologi påvirker tegnet ditt direkte, kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne september 2021 Tider og datoer
 • Los Angeles, 6. september, 17:51.
 • New York, 6. september, 20:51
 • London, 7. september, 01:51
 • Delhi, 7. september, 06:21
 • Sydney, 7. september, 10:51
Referanser
 1. Stjernenavn: Their Lore and Meaning, Richard H. Allen, 1889. s.260, 469.
 2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.153.
 3. Egeria (mytologi) – Wikipedia, det frie leksikonet