Finn Ut Antall Engel

Nymåne 8. august 2021 – Kaotisk forandring

 Nymåne august 2021 Astrologi Løvens nymåne søndag 8. august 2021 gjør Uranus til et utfordrende aspekt. Så den åndelige betydningen av nymånen august 2021 astrologi er knyttet til å reagere på uventede endringer på en progressiv måte med fleksibilitet og selvbevissthet.

Nymånen i august 2021 er på linje med stjerner i løvens hode som gir frimodighet, grusomhet og hjerteløshet. Mens Uranus med en stjerne i Havmonsteret gir problemer gjennom det motsatte kjønn, og lykke vekslende med ulykke.

Nymåne august 2021 Astrologi

Nymånen 8. august 2021, ved 16°14′ Løven utgjør bare ett stort planetarisk aspekt, et utfordrende torg for Uranus. Det er ingen store faste stjerner i forbindelse med nymåne august 2021, men de små stjernene i dette området av himmelen har en ondsinnet Saturn-Mars-natur.

 Nymåne august 2021 Astrologi

Nymåne august 2021 Astrologi [Solar Fire]

Nymåne betydning

Sol konjunkt Månen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Det gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Men det bringer også følelsesmessig balanse, ikke irrasjonelt følelsesmessig, og ikke for kaldt og beregnende.

Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Nymåneaspekt

Nymåneplassen Uranus bringer plutselige og uventede endringer, ustabilitet, kaos og revolusjon. En foruroligende følelse av forestående endring kan få deg til å føle deg spent, men også rastløs, engstelig og nervøs. Dette kan igjen føre til bråhet, upålitelighet, impulsivitet, opprørskhet, uforutsigbar oppførsel, raske retningsendringer og til og med ulykker.

Dette nymåneaspektet kan forsterke ditt ego og stolthet. Du kan føle en sterk trang til å uttrykke ditt sanne indre selv uten begrensninger. Men vilje og arroganse kan lett føre til ego-konflikter, spesielt hvis du tar på deg overordnede.

Dette er ikke en god tid for impulsive endringer, men du må kanskje reagere på endringer. Og den beste måten å gjøre dette på er med fleksibilitet, kreativitet og oppfinnsomhet. Unngå hardnakket å holde fast ved rutiner hvis universet sender meldinger som du må endre. Åpenhet og høyere selvinnsikt kan føre til en modig ny vei med spennende muligheter og muligheter.

De faste stjernene

Nymånen 8. august midt i Løvetegnet. Men på himmelen ligger den mellom stjernebildene Kreft og Løven. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden.

 Nymåne august 2021 Astrologi

Nymåne august 2021 [Stellarium]

Nymånen

De nærmeste stjernene til nymånen tilhører stjernebildene Draco the Dragon, Leo the Lion og Ursa Major the Great Bear:

 • 13♌56 – α Kreft, Acubens
 • 15♌29 – α Ursa Majoris, Dubhe
 • 15♌35 – κ av Leo, Al Minliar al Asad
 • 16♌14 – Nymåne august 2021
 • 16♌32 – κ Draconis, Shaowei
 • 18♌09 – λ av Leo, Alterf

Ifølge Ptolemaios er stjernene i hodet på Konstellasjonen Leo er som Saturn og Mars: Fet, grusom, hjerteløs, utroskap, kriminell, løgner, tap av eiendom, fattigdom, få venner. [1]

I verdslig astrologi er Constellation Leo assosiert med kongelige begivenheter, spesielt himmelfart eller død av konger og dronninger, valg eller død av statsoverhoder, attentatopprør og massakrer, valuta, børsen, Vatikanet og EU.

Konstellasjonen Draco the Dragon gir en kunstnerisk og emosjonell, men dyster natur, et gjennomtrengende og analytisk sinn, mye reiser og mange venner, men fare for ran og utilsiktet forgiftning. Draco er også som Saturn og Mars. [1]

Stjernebildet Ursa Major den større bjørnen sies å gi en stille, forsiktig, mistenksom, mistroisk, selvkontrollert, tålmodig natur, men en urolig ånd og stort sinne og hevnlyst når den blir vekket. I følge Ptolemaios er Ursa Major som Mars: Voldsom død, ultimate ruin av dårskap eller stolthet. [1]

Astrologisk ble begge bjørnene sagt å varsle om en ond innflytelse. De er spesielt skadelige når det gjelder nasjoners og kongers anliggender. [to]

Uranus

Uranus (14♉44) er konjunkt fiksestjerne Menkar (14♉37) fra 5. juni til 9. november 2021, nøyaktig 30. juni og 10. september (retrograd). Deretter i direkte bevegelse igjen fra 2. mai til 16. november 2022, nøyaktig 7. juni 2022.

Menkar on the Nose of the Sea Monster forårsaker sykdom, skam, ruin, skade fra dyr, sykdom og tap av formue. [1] Denne stjernen har en saturnisk karakter, som tilsvarer hindringer av mange slag, bekymringer og utholdenhetstester; hos noen herder og tøffer dette individet. [3]

Med Uranus: Aktivt sinn, kunstnerisk, vitenskapelig og mystisk interesse og evne, problemer gjennom motsatt kjønn, tap gjennom ild og falske venner, hell og ulykke vekselvis, alvorlige skader fra dyr.

Bill Cosby har fødsels Uranus konjunkt Menkar (0°20′). Hans 'problemer gjennom det motsatte kjønn' så ham dømt for seksuelle overgrep 25. september 2018. Men hans 'lykke og ulykke vekselvis' så ham løslatt etter at overbevisningen hans ble omgjort 30. juni 2021, samtidig med at Uranus kom tilbake.

Nymåne august 2021 Sammendrag

Den største astrologiske innflytelsen på nymånen 8. august er plassen til Uranus som bringer plutselige, uventede forandringer, impulsivitet og opprør. Denne forstyrrende og utfordrende påvirkningen blir ikke hjulpet av stjernene i løvens hode som gir grusomhet og hardhjertethet. Men de gir også mot når de står overfor en plutselig endring i omstendighetene. Og Uranus vil hjelpe deg å gjøre dette på en original, tolerant og veldig progressiv måte.

Påvirkningen av nymånen 8. august varer i fire uker opp til 6. september nymåne . Den beste tiden for å gjøre nye endringer er under månens voksende fase, fra 8. august til 22. august fullmåne .

Hvis den nye månen august 2021 astrologi direkte påvirker tegnet ditt kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne august 2021 Tider og datoer
 • Los Angeles, 8. august, kl. 06.50
 • New York, 8. august, kl. 9:50
 • London, august, 8. kl. 14.50
 • Delhi, 8. august, kl. 19.20
 • Sydney, 8. august, kl. 23.50
Referanser
 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s. 43, 48, 65, 176.
 2. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s. 7.
 3. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s. 12.