Nymåne 8. oktober 2018 – Transformasjon

 Nymåne oktober 2018 Astrologitransformasjon Nymånen mandag 8. oktober 2018 faller på 15° Vekten . Nymånen oktober 2018-astrologien ligner på måneformørkelsen i januar 2018. De lager begge nøyaktig de samme aspektene til Neptun og den lille planeten Ceres. Forvent å føle deg mer følsom, sympatisk og trøstende overfor dine kjære. Denne nye månen bringer oppmerksomhet til rettighetene og forholdene til kvinner i utradisjonelle familier, enslige kvinner, yrkesaktive kvinner og enslige foreldre.

Nymåneplassen Pluto i oktober 2018 legger til drama og intensitet. En helse- eller forholdskrise kan tvinge frem en radikal transformasjon. Du må kanskje bli hensynsløs når det gjelder å eliminere gift fra livet ditt. Dette er en god nymåne for å starte et nytt kosthold, trening eller avgiftningsregime.

Nymåne betydning

En nymåne representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Sol konjunkt Månen gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du leter etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.Effektene av nymånen 8. oktober vil vare i fire uker frem til 7. november nymåne . Den beste tiden for å starte på nytt og starte nye prosjekter er i løpet av de to første ukene av denne nymånesyklusen. Denne voksende fasen av Månen varer fra 8. oktober til 24. oktober Fullmåne .

Nymåne oktober 2018 Astrologi

Ved 15°48′ Libra er nymånen 8. oktober mindre enn én grad fra den lille planeten Ceres. De måneformørkelse 31. januar 2018 var også konjunkt Ceres så lignende problemer vil trolig oppstå i løpet av de neste fire ukene som i første halvår i år. Videre gjør begge månefasene quincunx Neptun det nesten sikkert at du vil ha å gjøre med lignende omstendigheter, forholdsproblemer eller mennesker som tidligere på året.

Men selv om aspektene til Ceres og Neptun gjør begge månefasene veldig like, påvirker de deg på forskjellige måter fordi måneformørkelsen var ved 11° Løven mens nymånen 8. oktober er ved 15° Libra. Legg merke til at de er omtrent 60 fra hverandre, så er i sextil aspekt. Dette betyr at de fungerer godt sammen, slik at du enkelt kan løse pågående problemer, fullføre ting du startet på da, eller videreutvikle og perfeksjonere nye ferdigheter du har jobbet med i år.

Nymåne oktober 2018 er også kvadratisk Pluto som tilfører drama og intensitet til eksisterende problemer. Det kan også resultere i helt nye problemer knyttet til makt- og kontrollspørsmål. Til slutt er det noen mindre fiksestjerner rundt 15° Vekten som gir en mer positiv smak til denne utfordrende nymånen.

 Nymåne oktober 2018 Astrologi

Nymåne oktober 2018 Astrologi

Nymåne konjunkt Ceres

Den lille planeten Ceres regler morskjærlighet, kvinnelige reproduktive problemer, familiebånd og forhold. Som en jomfru gudinne representerer Ceres uavhengige enslige kvinner og eneforeldre. Som en korngudinne styrer Ceres dyrkingen av planter og matvekster, innhøstingen, naturressursene og miljøet.

Så New Moon oktober 2018 bør gjøre deg mer sympatisk og trøstende overfor familien din og spesielt barna. Du vil kanskje ta vare på andre, men ikke glem å pleie deg selv. Å vise din varme og beskyttende natur kan også gjøre deg mer attraktiv for din partner eller potensielle partnere.

Nymånen 8. oktober vil fokusere oppmerksomheten på rettigheter og friheter alenemødre og arbeidende mødre. Sosiale diskusjoner og politisk debatt i denne månefasen vil omfatte foreldrestiler, forvaringsrettigheter, fødselspermisjon, barnepass og likelønn.

Miljø og klimaendringer bør også være aktuelle, og hvordan de påvirker matproduksjonen. Andre planetariske aspekter nevnt nedenfor peker også på bekymring for kjemikalier som plantevernmidler, plastemballasje og veksthormoner. Så er det effektene av genmodifiserte matvarer, for store mengder sukker og enda mer suspekt praksis fra multinasjonale matvareselskaper.

Nymåne Quincunx Neptun

Sun quincunx Neptun bringer glamour eller intriger til livet ditt, eller en delikat balanse mellom de to. Denne balansegangen kan også manifestere seg som frelser og offer, eller helgen og synder. Det er viktig å tro på det du gjør fordi forvirring om identiteten din vil føre til en svekkelse av selvtilliten. Neptun styrer speil og kameraer, så bruk disse verktøyene for å forbedre selvtilliten din om nødvendig. Stå foran et speil og gjenta positive bekreftelser. Hvis du føler skyld eller skam over kroppsbildet ditt, bruk webkameraet til iPhone og bli naken. Ingen trenger å se eller vite om det.

Når Ceres styrer mat og kosthold, bringer quincunx-aspektet til Neptun potensialet for ubalanse i helse og hygiene. Et sunt ego krever en sunn kropp, så ren livsstil, sunt kosthold og trening er viktigst. Neptun kan gjøre deg mer følsom for forgiftning fra mat og miljø. Ta forholdsregler for å unngå infeksjon, matforgiftning og overdose. Forgiftning på det åndelige nivået kan også påvirke relasjonene dine. Det er viktig å omgi seg med positiv energi. Hvis du henger rundt tapere og narkomane, kan du lett forvandles til en.

New Moon Square Pluto

Solfirkant Pluto øker behovet for å ha kontroll, men kan også føre til ego-konflikter med andre mektige personer eller autoritetsfigurer. En krise eller konflikt kan føre til ekstrem eller destruktiv atferd. Mobbing, trusler eller trusler kan tvinge deg inn i et hjørne, hvor du enten må forsvare din posisjon eller gjøre en stor endring. Slike intense opplevelser kan utløse dypt begravde psykologiske problemer som involverer frykt for døden, miste kontroll, misbruk eller forfølgelse.

Å møte frykten din vil hjelpe deg å forstå behovet for å ha kontroll. Dette vil hjelpe deg med å utvikle deg og la ting gå, slappe av og føle deg mindre truet. Denne transformasjonen eller gjenfødelsen vil etterlate deg med en større følelse av indre kraft. Du kan deretter kanalisere intensiteten din til suksess gjennom ambisjoner og hardt arbeid.

Ceres square Pluto kan avsløre de skitne triksene som multinasjonale mat-, narkotika- og kjemikaliebedrifter bruker for å tjene på dårlig helse. Dette kan omfatte giftstoffer i næringskjeden fra plantevernmidler og ugressmidler, effekten av genmodifiserte planter og dyr, overflødig sukker og kunstige mattilsetningsstoffer. Andre muligheter inkluderer maktspill og egokonflikter om foreldreansvar, maktmisbruk fra arbeidsgivere knyttet til arbeidende mødre, og marginalisering av aleneforeldre av kirken og staten.

Nymåne faste stjerner

Listen nedenfor viser bare mindre faste stjerner som omgir New Moon oktober 2018, men den ligger innenfor Jomfruen konstellasjon . Den nærmeste stjernen til nymånen er 38 Boötis. Den har navnet Merga som kommer fra arabisk for 'den lenkede kvinnen'. Konstellasjonen Bootes gjeteren gir velstand fra arbeid, sterke ønsker, en tendens til overdrevenhet, en forkjærlighet for landlige sysler og en forkjærlighet for okkultisme. Beta Volantis er en liten stjerne i den lille stjernebildet Piscis Volans. Flyvefisken gir et raskt sinn, aktivitet, følelser, fantasi og poetisk eller kunstnerisk evne. [1]

 • 14♎ 43 – Age of the Dragon
 • 14 ♎ 52 – Ceres
 • 15♎ 26 – Flying Beta
 • 15♎ 41 – 38 Boötis
 • 15 ♎ 48 – Nymåne
 • 16♎ 55 – Theta Dragon

Nymåne oktober 2018 Sammendrag

Nymånen 8. oktober sammen med Ceres og quincunx Neptun gjør den veldig lik måneformørkelsen 31. januar. Så i likhet med måneformørkelsen, vil denne nye månen fokusere din oppmerksomhet på rettighetene og forholdene til kvinner i tradisjonelle familier, enslige kvinner, arbeidende kvinner og enslige foreldre. Tillit og tro på deg selv og ditt trossystem er igjen viktig for å håndtere disse pågående problemene.

Nymåneplassen Pluto i Vekten vil sannsynligvis forsterke eksisterende problemer. Du må kanskje håndtere ekstrem eller kontrollerende oppførsel, konflikter og drama som tvinger til å møte frykten din. Pluto kan også komplisere eller utdype andre Ceres- og Neptun-problemer, spesielt knyttet til helsen din. En fullstendig transformasjon kan være nødvendig for å forbedre helsen din. Dette kan omfatte undersøkelser for å finne årsaken til symptomer og søke hjelp for psykiske og fysiske helseproblemer.

Dette er en god nymåne for å starte et nytt kosthold eller treningsprogram. Kroppen og sinnet ditt kan skyldes en god avgiftning. Dette er det rette tidspunktet for å kutte alle ting fra livet ditt som er usunne. Dette inkluderer de vanlige årsakene til sykdom som røyking, alkohol og sukker. Tenk på hva du putter inn i kroppen din. Giftige tanker som hevn, sjalusi og misunnelse kan gjøre deg syk og skade andre. Dårlige vaner og destruktiv atferd kan også ligge igjen nå.

Nymånen i oktober 2018 kan tvinge frem en radikal transformasjon på grunn av en helse- eller relasjonskrise. Det ville imidlertid være bedre å ta det første steget og bli hensynsløs når det gjelder å fjerne giftige påvirkninger i livet ditt, enten de er i kostholdet ditt, relasjonene dine eller i tankene dine. Til slutt, hvis du er forelder eller passer på dine egne foreldre, bruk denne muligheten til å forbedre deres helse og velvære. Hvis astrologikartet for New Moon oktober 2018 direkte påvirker tegnet ditt, kan du lese om det i gratis Ukentlig horoskop og Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Forrige månefase: Fullmåne 24. september 2018
Neste månefase: Fullmåne 24. oktober 2018

Nymåne oktober 2018 Tider og datoer
 • Los Angeles, 8. oktober kl. 20.46
 • New York, 8. oktober kl. 23:46
 • London, 9. oktober kl. 04:46
 • Delhi, 9. oktober kl. 09.16
 • Sydney, 9. oktober kl. 14.46
Referanser
 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.58.