Finn Ut Antall Engel

Nymåne juli 2013

 Nymåne juli 2013 Astrologi Nymånen på mandag 8. juli 2013 har en veldig positiv og optimistisk stemning. Som alle nymåner, signaliserer det starten på en ny månedlig syklus, og gir energi og motivasjon til å sette av gårde på neste etappe av reisen. I motsetning til de siste månefasene, kommer denne med innebygd satellittnavigasjon og noen andre bonusfunksjoner som gjør hele opplevelsen morsommere. Høydepunktet på dette luksuscruise er en sjenerøs grand trigon , kommer i perfekt justering midtveis, opplyst av fullmånen 22. juli. Den inspirerende store trekanten er bare en av de fine egenskapene til denne nymånen. Jeg har begrenset disse til fem bonusfunksjoner fra nymånehoroskopet inkludert nedenfor.

Nymåne juli 2013 Astrologi

Nymånebonusfunksjon #1 – Nymånen faller ved 16°17′ Krepsen, noe som setter den under veiledende påvirkning av den nest klareste stjernen av alle som vi kaller Canopus, i det gode skipet Argo. Dette universets fyrtårn er GPS-navigasjonen for å holde oss på kurs. Canopus lyser ikke bare veien, som flåtens kloke og kjekke admiral, han tar også roret. Dette frigjør oss til å fokusere på andre sysler denne stjernen favoriserer, som å kjøpe lavt og selge høyt for å øke velstanden, eller utvide kunnskapen din gjennom studier eller reiser.

 ny-måne-juli-2013 Nymånebonusfunksjon #2 – Merkur er i forbindelse med nymånen for å fremme samtale blant reisende. Besluttsomhet og god dømmekraft vil hjelpe til med planleggingen av reiseruten. Mercurys smak for byttehandel vil være en bonus for bønnetellere. Sjansen for krangling eller tapt bagasje på grunn av Mercury-retrograd reduseres av fiksestjernen Var på . Denne stjernen, som slutter seg til Gemini-tvillingene ved hoften, fremmer kompromiss og partnerskap.Nymånebonusfunksjon #3 – Du trenger ikke å passe på ryggen din lenger Julia, tiden for å gjøre opp gamle scoringer var over. De Saturn retrograd perioden avvikles bare timer før nymånen, så det er ingen ekstra vekt å bære og ingen grunn til å utsette. Ideell for å snu et nytt blad eller starte nye prosjekter, nå som skiferen er ren og håndbremsen er av.

Nymånebonusfunksjon #4 – Venus trigon Uranus er et godt tegn for alle som booker på kjærlighetsbåten. Singler vil bli positivt overrasket over kvaliteten som vises i kjøttstativet. Venus square måneknutene gjelder mer for de som allerede er viklet inn i en karmisk kontrakt. Uranus vil enten kaste opp et gratiskort for å komme deg ut av fengselet, eller aktivere bryllupsreisen på nytt for å hindre øynene dine fra å vandre. Venus trigon Uranus kunne også begeistre med en seier i spillloungen, eller en annen økonomisk bonus du ikke så komme.

Nymånebonusfunksjon #5 – Nymånehoroskopet for juli 2013 viser den store trekanten mellom Jupiter, Saturn og Neptun. Neptun er din ideelle visjon om fremtiden, Saturn gjør drømmen til en realitet, Jupiter gjør det hele bra. Det fantastiske potensialet som er lagret i denne trekanten fortsetter å bygge seg mens den strammer seg til geometrisk perfeksjon, midtveis i denne fire uker lange magiske mysterieturen. Den vil vibrere på sin høyeste frekvens når fullmånen 22. juli åpner en stjerneport. Mars innhenter Jupiter på samme tid, slipper løs denne pyramideformede skattekisten og kaster tingen gjennom den kosmiske portalen i varphastighet. Ikke gå glipp av denne båten, billettene selges raskt.