Finn Ut Antall Engel

Nymåne juni 2014

  ny-måne-juni-2014

Nymånen den 27. juni 2014 er ved 5 grader av Krefttegnet. Dette plasserer den ved føttene til den dødelige Gemini Twin Castor. Som du kan se ovenfor, har Jupiter vært på besøk hos guttene sine, mens Mercury og Venus ikke er langt bak i Oksen. La oss oppdage betydningen av denne intense delen av himmelen.

Jeg har ikke skrevet siden Månen sluttet seg til Jupiter i nøyaktig sammenheng med stjernen Castor. Det var en livsendrende begivenhet for familien min og jeg. Den fullførte en storslått trigon til Saturn i vekten og Chiron i Pegasus. For å forstå tvillingene må vi først komme i kontakt med den dødelige, som oss. Jeg fikk hjelp av min eldste datter Elyse (Mars på Castor, Jupiter på Pollux). Noen dager tidligere brakk hun foten på skolen og ble hjemme i over en uke. Min andre datter har Venus her og sønnen min månen. Castor var setting da jeg ble født.

Jeg lærte snart at Castor styrer frykt. Da månen lukket seg inn på Jupiter, ble det blackout og alle barna ble hysteriske. Etter å ha slått dem ned satte sønnen min seg ved siden av meg og sa at han var redd for at jeg skulle dø fordi jeg røykte sigaretter. De har alle den frykten etter å ha sett meg komme meg etter kreft for to år siden. Jeg har en frykt for å dø på grunn av å forlate dem, som eneforelder.

Den kvelden kom Castors ånd inn i hjemmet vårt og delte motet hans med oss. Vi har alle en vei å gå, men har snudd et stort hjørne. Det er en evig kamp. Tvillingene er tross alt de ultimate krigerne. Som dødelig, Castor, visste han at han ville dø, men som spartaner kunne han ikke frykte døden. Pollux fryktet å leve evig uten broren sin, så Jupiter drepte ham med en lysbolt slik at de alltid skulle være sammen. Sammen er de symboler på udødelighet og død. De vil gripe inn på dine vegne i kriseøyeblikk.  2012 VP113

Castor og Pollux er selvfølgelig stjerneversjonen av planeten Mars. Handling krever tapperhet og kommer alltid med risiko. Det er her stjernenes doble natur blir kritisk. Man kan hjelpe den andre, som i familier. Den spartanske tradisjonen med dobbelt kongedømme kom fra tvillingene. Bare én konge eller én bror ville kjempe per kamp. I en krisetid blir den ene broren ofret slik at den andre kan leve.

I begynnelsen var det en. Forskere kaller det Singulariteten, andre kaller det Gud. Så var det to, Big Bang eller skapelsen. Man er ikke en eksistens. All eksistens kommer fra to. Tvillingene representerer denne kreative kraften som danner energi og materie, og de iboende farene ved å splitte atomet. Denne faren og frykten er mest assosiert med Castor fordi det er en binær stjerne.

Nymånen ved føttene til Castor vil gjenopplive en lang slumrende frykt i menneskeheten. Ett delt øyeblikk i historien, panikk, hysteri. Hver av oss holder disse minnene i DNAet til hver celle i kroppen vår. Vi uttrykker alle denne frykten på forskjellige måter. Noen kan ikke holde kjeft, noen gjemmer seg, noen skriker eller overbeskytter. Med en sterk Castor i diagrammet vil de bryte en arm eller et ben, eller få et nervøst sammenbrudd. Vi vet at det kommer igjen.

Over tvillingene vil du se Auriga the Charioteer. Dette er Phaethon , som kjørte sin fedre Sun Chariot, men mistet kontrollen over regjeringen. Terror og panikk, halve jorden ble svidd før Jupiter drepte ham med en tenningsbolt. For denne nymånen er asteroiden Phaethon konjunkt Venus.

Oppdagelsen av Planeten Sedna ti år siden har ført til forslag om at vår sol har en tvilling kalt Erke fiende . Om noen tiår vil Sedna fullføre sin 10 000 reise tilbake rundt solen. Den siste nærme tilnærmingen falt sammen med Kvartær utryddelseshendelse , eller ødeleggelsen av Atlantis, eller den store flommen. Sedna vises ikke på himmelkartet ovenfor, men det er like bak fiksestjernen Algol.

Ved å legge mer vekt på Nemesis-hypotesene om periodiske kometangrep på jorden, ble en annen planet som Sedna oppdaget tidligere i år. ' Det er egentlig ganske slående hvor nære Sedna og 2012 VP113 er hverandre akkurat nå, begge nær deres perihelium. 2012 VP113 .'

2012 VP113