Finn Ut Antall Engel

Nymåne mai 2014

 Nymåneastrologi Nymåne mai 2014 signaliserer en helsekrise . Som bevisst følelse av sårbarhet, usikkerhet og svakhet, vil tvinge deg til å ta opp helseproblemer, fysiske, mentale og atferdsmessige. 28. mai Nymåneastrologi peker mot en ny start på en sunn vei. De to første ukene av nymånesyklusen, eller voksfasen, er den beste tiden for å sette nye mål og starte prosessen.

Dette New Moon-målet er å helbrede en ubalanse ved å identifisere og behandle sykdommen. Dette er den første nymånen siden april 2014 Solformørkelse . Nymånen i mai 2014 er et stadium for helbredelse av tidligere offer og lidelse. Svakhet, sykdom eller avhengighet har fått deg og dine kjære til å lide. Nymånefokuset på helbredelse vil lindre denne lidelsen.

Nymåne mai 2014 horoskop

0°05′ Merkur sekstil Venus reduserer stress og bringer harmoni i forhold. Evnen til å fornemme hvordan du føler hjelper deg med å identifisere kilden til ubalansen. Ærlig og åpen kommunikasjon med healere hjelper diagnostisering og behandling.0°09′ Nymåne på Asteroide Hygeia på 7 Gemini. Assosiert med hygiene, medisin og healere, sykdom, giftstoffer, operasjoner, feildiagnostisering og narkotikamisbruk. Hypokondrier vises som frykt for giftstoffer, leger og medisinske resultater. Nøl med å gå til kontroller, og bekymre deg for helsen til familie og venner.

0°12′ New Moon square Neptun antyder bekymring, ubesluttsomhet, usikkerhet, mistro og svakhet. Assosiert med sykdom, infeksjon, forgiftning, avhengighet og følsomhet for rusmidler.

0°17′ Nymåne på stjernen Hyadum II gir depresjon, forgiftning, feber og sykdom. Overdreven eller tvangsmessig oppførsel kan føre til plutselige ulykker, skader eller vold.

1°02′ Jupiter trigon Saturn er et bestemt og tålmodig ønske om personlig vekst. Chiron gjør dette til en grand trigon , fremme målte og praktiske skritt for å forbedre helsen din.

1°56′ Mars quincunx Neptun kan forårsake søvnløshet på grunn av nervøsitet, noe som resulterer i sløvhet og lav immunitet. Soltrigon Mars gir fysisk styrke og selvhevdelse til å rette opp denne helseubalansen.

2°08′ Nymånestrigon Mars hjelper med å sette nye mål og favoriserer direkte handlinger. Assosiert med god helse og fysisk aktivitet, gir det vitalitet, styrke og mot til å lykkes. Men Mars på den Stjerne Vindemiatrix kan føre til frykt for å miste partneren din, utslett og skader.

2°13′ Uranus kvadrat Pluto er den dramatiske transformasjonen og utviklingen av sjelen din.

 Nymåne mai 2014 Astrologi

Nymåne mai 2014 horoskop