Finn Ut Antall Engel

Olivia Rodrigo – Teen Angst

 Olivia Rodrigo Astrologi Olivia Rodrigo er en amerikansk singer-songwriter og skuespillerinne. Hun vant nylig tre Grammy-priser, inkludert beste nye artist. Olivia Rodrigo-horoskopet har noen ekstremt utfordrende aspekter som forårsaker følelsesmessige kamper, skuffelse og frustrasjon.

Flere positive aspekter viser hvordan Olivia har uttrykt sin frustrasjon og sinne gjennom sine kreative talenter og oppnådd utrolig suksess og berømmelse. Olivia ble kåret til Time's 2021 Entertainer of the Year og Billboards 2022 Woman of the Year.

Olivia Rodrigo Astrologi

 Olivia Rodrigo Astrologi

Olivia Rodrigo horoskop

Olivia Rodrigo ga ut sin offisielle debutsingel 'Drivers License' 8. januar 2021.

Sangen høres absolutt ikke ut som din typiske tweeny pop. Det er mer en skyhøy power-pop-ballade fylt med tenåringsangst … Teksten er lik tenårings hjertesorg, men lyden er tidløs … ryktene om en Disney Channel-kjærlighetstrekant kan være drivstoff for noe av sangens suksess. [1]

Mars overfor Saturn (0°05′) er det strammeste aspektet i Olivia Rodrigos astrologikart. Det fyller henne absolutt med tenåringsangst. Det bringer skuffelse, frustrasjon og sinne ettersom hennes ønsker blir blokkert av en annen person. Mars konjunkt Pluto forsterker dette sinnet. Det er ingen tvil om at hun har jobbet ekstremt hardt for å oppnå suksess.

'Jeg forstår fullt ut folks nysgjerrighet med det konkrete hvem sangen handler om og hva den handler om, men for meg er det egentlig den minst viktige delen av sangen. Det gir gjenklang hos folk på grunn av hvor emosjonelt det er, og jeg tror alt annet ikke er viktig.» [1]

Måneplassen Venus (0°11′) er det nest strammeste aspektet i Olivia Rodrigo-horoskopet. Men det er det sterkeste aspektet på grunn av planetenes mer personlige natur. Det gjør Olivia sosialt populær, sjarmerende, veldig attraktiv og veldig emosjonell. Men det gjør det også til en virkelig kamp for Olivia å tilfredsstille hennes behov for kjærlighet og hengivenhet. Fremfor alt er dette det hun ønsker seg mest i livet, et kjærlig, harmonisk og dramafritt forhold.

Likevel har Olivia Rodrigo evnen til å uttrykke sin intense følelsesmessige frustrasjon gjennom de harmoniske blå aspektene fra Månen til Mars og Saturn. Og det gjør hun veldig offentlig gjennom karrieren takket være:

Månen i forbindelse med Midheaven (0°49′) gir enda mer følsomhet og kraft til Olivias følelser. Det forklarer også hennes offentlige popularitet. Og Pluto sekstil Midheaven (0°26′) har gjort offentlig popularitet til ekstrem berømmelse.

Olivia Rodrigo Horoskop 2022

 Olivia Rodrigo Horoskop 2022

Olivia Rodrigo Astrology Transits 3. april 2022

Søndag 3. april 2022 vant Olivia Rodrigo tre Grammy-priser, inkludert beste nye artist. Samtidig, justeringen av Mars og Saturn var sextil hennes Mars og trine hennes Saturn. Prestasjon og anerkjennelse for mange års hardt arbeid.

Venus konjunkt Uranus passerer brakte en herlig overraskelse.

I tillegg til denne fantastiske suksessen har Uranus conjunct Part of Fortune, fra juli 2021 til april 2022.

Referanser

  1. The Mature Person's Guide to Understanding Olivia Rodrigo, Kyle Munzenrieder, wmagazine.com, 23. januar 2021.
  2. Olivia Rodrigos 'Driver License' ble nummer 1 på en uke. Her er hvordan», Joe Coscarelli. The New York Times, 19. januar 2021.