Finn Ut Antall Engel

Paris Hilton horoskop

 Paris Hilton horoskop Vi vet at Paris Hilton har Skytten som reiser seg i horoskopet hennes [1]. Jeg har rettet opp diagrammet hennes for å sette Neptun på Ascendanten av flere grunner. For det første forklarer Neptune rising hennes glamourrolle i livet med mote og TV, så vel som hennes problemer med narkotika, ettersom Neptune styrer alle disse tingene. For det andre betyr dette at hun hadde transitt Pluto konjunkt Ascendant da hun ble arrestert for fyllekjøring i september 2006 som førte til fengselsstraff. Pluto på hennes Neptun ville ikke vært nok for en så dramatisk hendelse i livet hennes, på Ascendanten er så mye mer personlig.

Den tredje grunnen til denne opprettingstiden er den stigende stjernen ved 24 Skytten, som kalles Lesath i skorpionens brodd. Denne stjernen har blitt assosiert med umoral og gift. [2] Ordet umoral i de eldre oversettelsene kan i dag ganske enkelt bety at det er et mer åpent syn på seksualitet enn det som ble diktert av kirken. Giften i Skorpionens brodd kan i vår moderne tid relateres til de hardere stoffene som amfetamin, kokain og heroin, og Skorpionen injiserer sin gift.

Paris er et sexsymbol, hun er virkelig hot. Mars, planeten for seksuell energi er handlingspunktet til et Yod-aspektmønster i diagrammet hennes. Dette betyr at Mars er veldig dominerende i kartet hennes, reflektert i hennes fartsfylte og farlige livsstil. Energien til månesekstilen Jupiter – Saturn mater denne Mars. Månen med nordnoden øker hennes popularitet blant publikum, men Jupiter og Saturn på fiksestjernen Vindemiatrix forårsaker problemer med loven og gjør henne utsatt for kritikk [3] .

 Paris Hilton horoskop Problemer med loven er også et trekk ved Uranus med fiksestjerne Toliman . Dette er kvadratisk hennes solkonjunkt Merkur som gir en uberegnelig natur spesielt med beslutningstaking. Paris ble født inn i et liv av luksus og ekstravaganse. Med denne korrigerte tiden på 03:08 er hennes del av formuen på den klareste stjernen på himmelen, fiksestjerne Sirius , som gir berømmelse, ære og rikdom. The Part of Fortune representerer ikke bare materiell suksess, men også formue på alle områder av livet, inkludert åndelig.

Chiron representerer de største sårene i livet hennes, og disse er relatert til narkotika og alkohol fra Neptun som stiger opp i Skorpionens brodd. Chiron sextile Part of Fortune betyr at hennes rikdom og berømmelse også spiller sin rolle i å støtte disse avhengighetene. Men ettersom Chiron også helbreder, er den store støtten hun får fra sin rikdom og berømmelse billetten til å overvinne disse vanskelighetene gjennom stilig rehabiliteringssentre eller privat terapi.

Referanser:
[1] HD Astro-profil: Paris Hilton, 2007 SN Weekend Argus, Sandy Maxwell, 17. februar 2007.
[2] Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.73.
[3] Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.215.