Peridot Betydning og egenskaper Helbredelse, metafysisk og åndelig

Peridot Crystal Innholdsfortegnelse

Peridot Betydning og egenskaper

Vi vedder på at det er nesten umulig å se en Peridot og ikke smile.Uansett størrelse, avgir Peridot så mye varme, så mye positiv energi at det vil tvinge Eeyore til å bryte ut i et kor av Pharrell Williams Lykkelig .

Styrt av både Solar Plexus og Heart Chakras, forener Peridot energiene sine.

I dette gir Peridot vekselvis hjerteenergi til vår vilje og tilfører samtidig styrken vi trenger for å handle på hjertets dypeste ønsker.

Peridot bar mange navn gjennom historien, inkludert Solens perle, Smaragdkveld, Olivin, Topaz og Chrysolite. Metafysisk er egenskapene enda mer varierte enn navnene. Fra kjærlighet til beskyttelse og helbredelse skinner den vakre grønne av denne steinen med syn. Når du vil tenke globalt eller til og med galaktisk, er Peridot en stor alliert.

I hjertesaker er Peridot ikke den sjenerte, pensjonistiske typen. Snarere nærer denne mystiske krystallen forhold med visdom og forståelse. De som opplever hjertesorg, kan bruke Peridot som en tonic for å starte helbredelsesprosessen. I stedet for å feste seg til misforståelser og unyttig bagasje, er budskapet om denne helbredende steinen 'investere eller gå bort', og det å vingle på gjerdet hjelper ingen.

Den helbredende krystallen til Peridot ble oppdaget på en liten øy i Egypt for rundt fire tusen år siden, hvor den ble båret som en talisman som beskyttet yppersteprestene mot noe av faraos ire. De brukte også kopper laget av Peridot til ære for gudinnen Isis, som styrte hele naturen, men spesielt Nilen som var kilden til Egyptens rike elvebredden.

Kanskje dette var da det begynte å bli assosiert med jordelementet (det og den vårgrønne fargen).

Da de ble oppdaget av korsfarere, brakte de denne steinskatten til Europa. Her ble det så populært at biskopenes ringer er laget av den, som representerer moralske standarder og renhet. Romerne bar det for å riste av depresjon.

Hawaiianere følte at Peridot dannet seg fra Peles tårer. Man vil imidlertid gjøre det bra å ikke samle Peridot i Peles land, da hun er en veldig stormfull elskerinne.

I naturen vokser Peridot som en sekskant. I hellig geometri representerer sekskanten balanse, positivitet og oppløsning. Sekskanten vises igjen og igjen i naturen fra blomster til honningkaker. Så igjen, vi finner Peridot-ånden som har sterke bånd til Gaia og selve skapelsesmønstrene. En sekskant har seks sider, det samme gjør David Star og Salomos segl.

Uansett form, trekker Peridot på den geometriske åndelige nøkkelen for lykke, Yin-Yang-balanse og alle sansene med det sjette som representerer vårt sinn og vår visdom. Er det rart at lysarbeidere henvender seg til Peridot for å manifestere og trekke samfunn sammen?

En nysgjerrig tro på Peridot gir oss ytterligere mening og symbolikk. Det sies at Peridot lyser fra innsiden om natten. Faktisk trodde gruvearbeidere dette så mye at de ofte jobbet i mørket. Det indre lyset fra denne metafysiske perlen er knyttet til vår egen ånd som kan skinne ut fra mørket og lede vår sjel.

Peridot metafysiske egenskaper

Crystal Energy: Overflod, manifestasjon, forsterkning

Chakraer : Hjerte (4.), Solar plexus (3.)

Element : Jord

Antallvibrasjon : Numerologi 5 , Numerologi 6 & Numerologi 7

Stjernetegn : Jomfruen , Leo , Skorpionen , Skytten

Peridot Healing Properties

Sinn: Unngå negativitet: Klarhet; Avskrekke angst; Forhold betyr noe; Slipp for å motta

Kropp: Lung-, mage- og leverinfeksjoner; Søvn; Hjertesykdommer

Ånd: Beskyttelse; Aurisk helbredelse; Rensing; Jordelement; Naturarbeid; Hals chakra; Inspirerende tillit; Åndelig potensial

Når du blir oversvømt av det verdslige, rister Peridot gjerne ting litt, og vanligvis på uventede måter.

Denne hellige steinen vil heller ikke overholde ondskapsfulle intensjoner eller urettferdig raseri. Hvis Peridot hadde et mantra, ville det være: 'mener folk suger.' Bruk eller ha den ofte slik at personer med negative auraer holder seg unna.

Ettersom det fungerer litt magisk har det også en hemmelig agenda - slik at du føler deg bedre med deg selv, slik at du ikke blir dratt inn i usunne situasjoner og medavhengighet.

Nok en symbolsk betydning for deg å tenke over med denne helbredende krystallen - den er knyttet til både solen og månen, så Peridot bygger bro over gapet mellom de bevisste og underbevisste så vel som det høyere selv og til og med guddommelige riker. Som sådan er det et godt meditativt verktøy.

Formen på steinen kan endre de hellige energiene litt, så gjør en liten undersøkelse av hellig geometri for å få ytterligere mening i passende applikasjoner.

Peridot Properties

Farge: Alle nyanser av grønt fra nesten hvitt til svart

Gruvedrift: Verdensomspennende

Mineral klasse: Silikater

Familie: Olivine

Krystallsystem: Orthorhombic

Kjemisk oppbygning: (Mg, Fe) 2SiO4, magnesiumjernsilikat

Hardhet: 6,5-7

Peridot Navn Etymologi

Peridot er en unik perle ved at den bare kommer i fargen grønn. Dette så ikke ut til å figurere mye inn i etymologi.

En av de mulige avledningene er et gresk ord 'faridat' som ganske enkelt betyr perle (noen ganger var de gamle ikke veldig poetiske).

Det hebraiske ordet Pitdah i 2. Mosebok kan ha blitt oversatt til gresk som Topazion, som mange mener er Peridot. Dette betyr at dette helbredende krystallet kan ha vært en del av yppersteprestens brystplate med 11 andre hellige steiner.

Det var ikke før korstogene at ordet Pederote dukket opp i en fransk lapidar, som noen også tror kan ha endelig gitt Peridot sitt nåværende navn.

Med kjærlighet og glitrer,