Finn Ut Antall Engel

Pluto konjunkt Ascendant Natal og transitt

  Pluto Conjunct Ascendant Transit Pluto konjunkt Ascendant natal gjør deg til en veldig dyp og kompleks person. Makt- og kontrollspørsmål er et konstant tema i dine nære relasjoner og kan skape problemer hvis du blir for sjefete. Selv om du ikke er sjefete, kan du bli dominert og du kan ikke håndtere det. Ekstrem er et annet nøkkelord for dette aspektet. Å lære moderasjon på alle områder av livet er en av sjelens viktige oppdrag dette livet.

Tvangslidelser kan kontrollere livet ditt hvis du ikke kan slappe av og lære å la ting gå. Tvangstanker med å ha kontroll eller gjøre alt perfekt er mer negative bivirkninger av dette utfordrende aspektet. Jo mer intense tvangshandlingene dine blir, jo mer problemer vil du ha i forholdet ditt. Avvisning eller depresjon vil bli følt intenst, og du kan lett gli inn i destruktiv oppførsel og vaner. Kriminalitet, avhengighet, prostitusjon og vold er manifestasjoner av den mørke siden av Pluto. Trusler, trusler, nær-døden-opplevelser og selvmordsforsøk kan skyldes totalt tap av kontroll.

For mye kontroll og venner vil forlate deg. Ikke nok, og du er oppslukt av mørke krefter. Svaret er å akseptere og moderere dine intense krefter. Du har stor innflytelse på andre mennesker og hendelser i livet ditt. Tvang og manipulasjon er enkle måter å få det du vil, men du må unngå denne fristelsen. La dine kjære leve sine egne liv og kontrollere sin egen skjebne. En bestemt bestemor kan ha stor innflytelse over ditt tidlige liv, noe som vil føre til komplikasjoner med den andre siden av familien.

Den beste innflytelsen du kan ha på dine kjære er å lykkes i livet. Uansett hvor ille ting blir eller hvor håpløs du føler deg, er kreftene dine til regenerering og transformasjon formidable. Når du blir for intens eller mister kontrollen, vil noe drama sette ting på hodet. Selvanalysen og transformasjonen som følger vil resultere i et evolusjonært sprang. Du vil transcendere din besettelse eller destruktiv oppførsel og sjelvekst vil skje. Når dette aspektet fungerer optimalt, er det ingen grenser for fremgang og prestasjoner.

Pluto konjunkt Ascendant kjendiser

Agnetha Fältskog 0°00′, Nevin Markwart 0°07′, Gavin Newsom 0°09′, Freddie Prinze Jr. 0°11′, Nero 0°17′, Stephen Fry 0°20′, Steven Seagal 0°31′, Jaclyn Taylor 0°32′, Nigel Farage 0°43′, Tim Robbins 0°48′, Justin Bieber 0°57′, Sarah Jane Morris 0°59′, James Madison 1°02′, Peter Gabriel 1°02′, Jim Jarmusch 1°32′, Clay Marzo 1°37′, Edward Gein 1°49′, Eric Stanton 1°49′, Judy Garland 1°51′, William Cowper 1°51′, Otto Dietrich 1°51′, Steve Martin 2°06′, Nikola Tesla 2°09′.

Pluto Conjunct Ascendant Transit

Pluto konjunkt Ascendant transitt representerer et par år med intens sjelegransking. Som andre transitter til Ascendanten, blir dine nære relasjoner påvirket, men hovedfokuset er på deg. Andre aspekter ved Ascendant pluss- og fiksstjernekonjunksjonene gjør resultatene av denne transitten ganske varierende.

Når du personlig gjennomgår en transformasjon, kan også relasjonene dine det. Ettersom sjelen din utvikler seg, kan du etterlate noen mennesker. En personlig krise kan oppstå som tvinger deg til å møte demonene dine. Ethvert område av livet som er ute av kontroll vil være fokus for ethvert drama.

Avhengig av tidligere handlinger og atferd kan du få makt og kontroll og ta en lederrolle. Hvis du har misbrukt posisjonen din tidligere, kan du få fratatt all autoritet fra deg.

Pluto Conjunct Ascendant Transit kjendiser

Richard Nixon hadde Pluto konjunkt Ascendant transitt mellom 1965-67. For ham var dette år med introspeksjon. Han hadde tapt presidentvalget i 1960 til JFK, og etter å ha drevet kampanje for kolleger i 1966 tok han av for en lengre ferie til Sør-Amerika og Midtøsten i 1967. «Mot slutten av 1967 opplevde Nixon en krise med ubesluttsomhet om hvorvidt å stille som president året etter. Han rådførte seg med en mangeårig venn pastor Billy Graham, som oppfordret ham til å løpe. Han holdt senere en middag hjemme hos venner og alle unntatt kona støttet et presidentbud. Han fortsatte med å vinne presidentvalget i 1968.

Margaret Thatcher hadde Pluto konjunkt Ascendant transitt fra 1989-90. Jernfruen hadde allerede styrt Storbritannia som statsminister i et tiår, og hennes stridbare personlighet hensynsløse ignorering av meningene til kollegene hennes ble tynt inne i hennes eget parti og hos velgerne. I november 1990 trakk hennes stedfortreder seg, og dagen etter møtte hun en utfordring fra Michael Heseltine. Thatcher vant knapt den første stemmeseddelen og uttalte at hun 'har til hensikt å 'kjempe videre og kjempe for å vinne' den andre stemmeseddelen, men samråd med kabinettet hennes overtalte henne til å trekke seg. Etter å ha sett dronningen, ringt andre verdensledere og holdt en siste Commons-tale, forlot hun Downing Street i tårer. Hun betraktet hennes utsetting som et svik.»

Nicholas Cage (2006) som bestemte at det var på tide å gå ut av filmer og prøve noe annet, og sa: 'Jeg føler at jeg har laget mange filmer allerede, og jeg vil begynne å utforske andre muligheter jeg kan bruke meg selv til, enten det er skriving eller andre interesser som jeg kan utvikle”. Han var tilbake på den store skjermen i 2008.

Jamie Lee Curtis hadde også Pluto konjunkt Ascendant transitt i 2006 og fortalte Access Hollywood at hun hadde 'lukket boken om skuespillerkarrieren for å fokusere på familien hennes'. Hun kom tilbake til storskjermen året etter.

Prins William opplevde denne transitt i 2007 da det ble kunngjort at han hadde skilt seg med kjæresten Kate Middleton, men han ble sett sammen med henne offentlig flere ganger i 2007 etter den kunngjøringen, inkludert på en ferie til Seychellene.