Finn Ut Antall Engel

Ricki Lake horoskop

  Ricki Lake horoskop

Ricki Lake

Ricki Lake er en amerikansk TV-stjerne og er i nyhetene fordi huset hennes i Malibu brant ned. Jeg har vært interessert i diagrammet hennes en stund nå fordi jeg har samme fødselsdato som Ricki, født 10 timer tidligere enn henne. Vi deler et hovedaspektmønster kalt a Yod , nærmere bestemt en Boomerang Yod som jeg skal utdype om et øyeblikk. Jeg skal ta en titt på diagrammet hennes med et spesielt fokus på våre likheter og forskjeller på grunn av de forskjellige posisjonene til månen, ascendanten og midten. Så får vi se hvorfor huset hennes brant ned og mitt ikke gjorde det.

LIKHETENE

Solen konjunkt Uranus gir en annerledes og spennende tilnærming, men den store funksjonen er denne Boomerang Yod. Standard Yod er trekanten med Saturn på toppen, og Neptuns sekstil Pluto utgjør basen. Saturn er handlingspunktet, så oppdraget i livet er knyttet til å ta ansvar for noe. Neptun-sekstilen Pluto gir en generasjonssmak til denne rollen, og det er et aspekt av massebevissthet. De generelle tankene til det bredere samfunnet er intuiterte og brakt ned til jorden på en konkret måte med Saturn. Saturn gjør denne immaterielle stemningen til noe ekte å dele. Saturn er arbeid, og Ricki deler det gjennom film og spesielt godt når hun hadde talk-back-showet sitt. Jeg gjør det for øyeblikket gjennom denne bloggen.Energien til denne Boomerang Yod-konfigurasjonen kommer til større uttrykk på grunn av planetene ved reaksjonspunktet. I dette tilfellet betyr Merkur og Venus at det er uttrykt deling og kommunikasjon. Chatter og spiller for Ricki, skriver for meg.

På det mer personlige plan er Ricki og jeg begge aleneforeldre, og vi uttrykker dette ansvaret gjennom omsorg (Venus) for barn (Mercury). Merkur og Venus er begge konjunkt av de to mest heldige fiksstjernene Spica og Arcturus . Dette gir suksess, popularitet og hjelp fra venner og mennesker med innflytelse. Skjønt overfor Saturn kan disse gavene noen ganger bli tatt bort.

FORSKJELLENE

  Ricki Lake horoskop Vi har forskjellige Ascendanter som gjør oss til veldig forskjellige mennesker. Ricki har Lilith trine AC som viste med temaene hun dekket i talkshowet hennes som tidlige graviditeter og kjønnssykdommer. AC-en min er trigon Jupiter, så jeg er mer opptatt av filosofi og studier. Ricki's Midheaven (karriere) er sextil Moon, og siden Moon er offentligheten er hun veldig populær, og du kan se hennes emosjonelle engasjement gjennom talkshowet hennes. Ricki har også MC på en stor stjerne kalt Canopus, som på MC gir 'Stor ære, berømmelse og rikdom, verdighet og autoritet ved hjelp av en gammel prest eller innflytelsesrik person.' Jeg har ingen stor stjerne på min MC, og ingen aspekter ved den. Men månen min er firkantet Lilith, noe som forårsaker litt spenning med de sterke kvinnene i livet mitt ... og mellom dem. Månen min er på fiksestjerne Zosma som er assosiert med depresjon, og jeg har lidd av det på forskjellige tidspunkter i livet mitt. Zosma gir også profetiske evner som forklarer at jeg liker astrologi. Ricki's Moon er på en stjerne kalt Mizar som er 'koblet til branner av en katastrofal utstrekning', og det bringer oss til de aktuelle hendelsene.

BRANNEN

Rickis hus brant ned innen 24 timer Jupiter Uranus konjunksjon . For Ricki og jeg var det akkurat motsatt vår sol. Jeg tilbrakte dagen på Skype med Marina og hjalp til med å spre den eksplosive naturen til denne transitt. Med hennes grinende, oppmuntrende hjelp klarte jeg å kanalisere energien litt over på mine åpne fiender, ettersom solformørkelsen i juli var sammen med min etterkommer.

Ricki klarte seg ikke så bra som meg, nymånen 8. september falt på månen hennes (hjem og familie) på den vanskelige stjernen Mizar assosiert med 'branner av katastrofal omfang'. Ingen tvil om at det vil komme noe helbredelse med 23. oktober fullmåne på hennes Chiron, og hun vil holde seg i søkelyset med 7. oktober nymåne på sin Ascendant. Det er alt ment å være, og hun og barna hennes ble heldigvis ikke skadet. Måneformørkelsen i juni var trekantet hennes toppunkt.