Finn Ut Antall Engel

Rose Quartz Betydning og egenskaper Helbredelse, metafysisk og åndelig

Innholdsfortegnelse i rosakvartskrystall

Rose Quartz Betydning og egenskaper

De gamle stolte på denne 'hjertesteinen' for å vekke kjærlighetens Ånd som forblir i alle sjeler.Rose Quartz åpner bredt Hjertechakra slik at vi kan ønske tilbedelse i livene våre velkommen - å gi og motta kjærlighet uten frykt og finne tilfredshet som er vår sanneste natur.

Denne vakkert fargede helbredende krystallen gir godhjertethet og trøst til de som føler seg brutt inne. Hun gir en følelse av hvordan guddommelig kjærlighet må være på et høyere nivå.

Utvekslet mellom familie og venner skaper Rose Quartz et energisk bånd like fast som blodbåndsbånd.

Hvor hun Klar kvarts bror soler seg i søkelyset, er Rose Quartz fornøyd med å være støttende og pleie i denne pågående støpingen av hellige steiner. De mange mytene om denne healeren og læreren gir oss litt mer innsikt i Rose Quartz symbolikk, mening og overordnede metafysiske egenskaper.

Fra og med Hellas finner vi Afrodite som redder Adonis. Da hun skulle gripe inn, kuttet hun seg på en tornebusk (kanskje til og med en rose!). Da hun og Adonis begge blødde, beiset dryppene hvit kvarts. Ikke overraskende forbinder både grekerne og romerne denne mystiske steinen med kjærlighet - men det er ikke den typen kjærlighet som brenner seg ut. Snarere synger Rose Quartz-ånden søt om den milde kjærligheten mellom venner, foreldre og barn og par som går livsstien i mange, mange år.

Ordene til Erich Fromm kunne lett ha blitt inspirert av Rose Quartz da han skrev: 'Umoden kjærlighet sier at jeg elsker deg fordi jeg trenger deg. Moden kjærlighet sier at jeg trenger deg fordi jeg elsker deg. '

Når du leser alt dette, kan du føle at Rose Quartz er skjør i forhold til broren hennes (Clear Quartz - hvis egenskaper brukes til å 'forsterke' eller 'energize'), men ingenting kan være lenger fra sannheten.

Ikke la den delikate rosa fargen lure deg. Tross alt, hva er kraftigere enn kjærlighet?

Rose Quartz bærer stor styrke i en hanske. Når du er rundt mennesker med selvsøkende holdninger som fullstendig ignorerer andres behov, vibrerer Rose Quartz nesten hørbart. Meldingen den sender er veldig gripende: Kjærlighet er alltid større enn hat; kjærligheten overvinner.

En av de største gavene fra denne mystiske krystallen er evnen til å elske deg selv. Når du ser i speilet, hvisker Rose Quartz-ånden: du er vakker; du er elsket; du er himmelsk. Den samme stemmen høres ofte av kunstnere og musikere som illustrerer kjærlighet i bilder og ord som beveger oss til tærne.

Rose Quartz er en av New Age-morskrystallene. Hun beskytter gravide kvinner og babyer og minner oss om livets delikatesse. Det er ømhet her, trygghet og en barnlignende uskyld som tror det beste i mennesker og ønsker å 'fikse livets boo-boos det og gjøre det hele bedre.'

Også utøvere av Feng Shui anbefaler å bruke Rose Quartz på soverommet, på barnas rom eller mer tradisjonelt i det sørvestlige området av huset for å beskytte forhold.

Metafysiske egenskaper av rosinkvarts

Crystal Energy: Ubetinget kjærlighet i alle former og ansikter

Chakraer : Hjerte (4.), Higher Heart

Element : Vann

Antallvibrasjon : Numerologi 7

Stjernetegn : Vekten , Tyren

Rose Quartz Healing Properties

Sinn: Postpartum depresjon; Emosjonelt ubehag; Fred; Glede; Å pleie andre og selv; Tillit; Godkjennelse

Kropp: Eliksir / toniske kvaliteter; Skjønnhet; Ungdommelighet; Sirkulasjonsvansker; en graviditet talisman; Rensing av urenheter; Bryst- og lungeproblemer; Virtigo

Ånd: Balansere; Chakra harmoniske; Åndelige energireserver; Gudinne aspekt; Tro; Lett arbeid; Rebirthing

I et spådomssystem representerer en rosakvarts stein behovet for tilgivelse, enten det er for andre eller deg selv. Denne dyrebare ånden minner oss om at vi alle er mennesker og utsatt for feil, men barmhjertighet er virkelig kraftig og guddommelig.

Seere som er sterkt innstilt på Rose Quartz, forteller oss at denne helbredende krystall ser ut til å være 'nær' sin eier. På den måten kan det samhandle nært med ditt aurafelt (tenk å kose deg med en god venn). Bruk eller bære en rosekvarts for å stimulere og beskytte hjertechakraet ditt.

På grunn av dets tilknytning til kjærlighet og hjertesaker anbefaler Light Workers ofte hjertets form for kontinuitet.

Rose Quartz Properties

Farge: Palestina av rosa til dype lavender og orkideer

Gruvedrift: Brasil, India, Madagaskar, Sør-Afrika, USA

Mineral klasse: Silikater

Familie: Kvarts

Krystallsystem: Trigonal

Kjemisk oppbygning: (SiO2) Silisiumdioksid med inneslutninger av jern og titan

Hardhet: 7

Rose Quartz Name Etymology

Rose kommer fra det latinske ordet rosa, med henvisning til dronningen av alle blomster som også representerer kjærlighet: rosen. Det er interessant at begrepet 'sub rosa' (under rosen) i Europa betydde konfidensialitet og hemmelighold.

En rose- eller roseskjæring dukket opp over mange møtebord og i hager der elskere kunne møtes uten kikkende øyne.

Dette forteller oss at Rose Quartz ikke er en tattle-tale. Denne helbredende steinen vil ære de private øyeblikkene mellom elskere og venner med den største pålitelighet og forventer at du gjør det samme.

Med kjærlighet og glitrer,