Finn Ut Antall Engel

Safir Betydning og egenskaper Helbredelse, metafysisk og åndelig

Safirkrystall Innholdsfortegnelse

Sapphire Betydning og egenskaper

I en verden av metafysiske krystaller resonerer safiren på hellige kuler. Nesten alle religioner i verden snakker om Sapphire med ærefrykt og respekt, og knytter den til slike egenskaper som å gi håp, visdom og til og med gi guddommelige velsignelser. Når du gjenoppretter eller styrker forholdet ditt til Monaden, er denne helbredende perlen en flott formidler som vibrerer mellom jorden og andre eksistensplaner.Safirens dypblå fargetone gjør det til en troens stein. Lore forteller oss at de 10 budene ble skåret ut av Sapphire, at ormene i Delphic hadde på seg Safir for større innstilling, buddhister brukte det som et symbol på opplysning og hinduer brukte det i sin tilbedelse. Med så sterke bånd til religion, utgjør Sapphire en utmerket lærer og guide for sjamanere, geistlige, yppersteprester og prestinner og alle som bringer Gud og universelle sannheter til søkere.

Det er ikke overraskende å finne Safir brukt regelmessig gjennom historien for all slags beskyttelse. Denne krystallånden bevarer renhet, sannhet og ære. Folk har vanskeligheter med å ligge rundt denne perlen, for ikke å snakke om dårlig vilje. Det har blitt kalt en visdomsstein, en som hjelper oss å se tydelig både i kropp og ånd. Safires motto er: Sannheten vil vinne ut. Det er ikke noe å sette på luft eller late som med denne mystiske steinen: den ser gjennom alle fasadene. Når du står overfor juridiske forhold eller inngår kontrakter, kan du bære Safir som en amulett for rettferdighet.

Den blå fargen på Safir innstiller den naturlig på Blue Ray og alle ting 'mentale'. Mennesker som lider med smertefulle minner, synes det er en verdig tonic. Denne læreren gir deg større selvforståelse og disiplin.

Safir kommer i andre farger, men blå regnes som den 'sanne' steinen. Hver farge gir den tilsvarende steinen litt forskjellige energier. Svart safirgrunn, grønt safir gir ærlig og innsikt, oransje safir åpner oppfinnsomhet, rosa bånd til emosjonell regulering, fiolett tilrettelegger for åndelig oppvåkning og hvitt gir oss besluttsomhet og forbedrede forbindelser med det høyere selvet.

Star Sapphire er også verdt å merke seg for magi og metafysisk arbeid. De seks eller tolv strålene i denne perlen skaper et stjernemønster. Det gir denne krystallbåndet til himmelsfærene, fremmed intelligens og englerikene. Lette arbeidere krediterer Star Sapphire som verge for reisende, inkludert astralreiser og vandring av drømmetiden. Star Sapphire-ånden går med deg og sørger for at du kommer trygt hjem.

Reiki-arbeidere bruker Sapphire til å 'forsterke' sine energisendinger. Metafysiske butikkeiere anbefaler det ofte som en elskers stein som inspirerer troskap. I den profesjonelle verden tilrettelegger Sapphire sterke verdier og etiske koder. En hovedtoneenergi med Safir er en solid integritet.

Safir metafysiske egenskaper

Safir helbredende egenskaper

  • Sinn: Gjengivelse; Fred; Kreativitet; Ledelse; Mental klarhet; Hukommelse; Lindrer depresjon; Avklarende meninger; Motivasjon
  • Kropp: Rensing; Søvn klager; Samlet tonic; Øre- og øyeproblemer; Svimmelhet; Skjoldbrusk lidelser
  • Ånd: Spådom; Påvirker brennevin; Orakler; Angelic Beings; Hals chakra; Åndelig bevissthet; Visdom, ESP; Kanalisering; Tidligere livsminne; Forbedrede transe-stater; Sjamansk ritual

Safires forbindelse til halschakraet gjør det til en potent høyttalerstein. Ordene dine er klare og sanne, og betydningen blir forstått av lyttere. Denne helbredende steinen gir oppriktighet, tålmodighet og respekt. Det er ideelt for folk som har å gjøre med sorg eller ufortjent skyld på grunn av den enkle leksjonen om menneskelighet. Livet er skrøpelig, og vi må lære medfølelse med oss ​​selv før vi kan hjelpe noen andre. Slipp og fortsett med Sapphire, slik at du blir sterkere og lykkeligere daglig.

Å meditere med safir gir større indre tilknytning. Det fungerer sammen med auraen din for dypere bevissthet og innsikt. I løpet av denne tiden kan du møte din skytsengel eller andre guider. Safir minner oss om: når du søker med et sant hjerte, vil du oppdage store åndelige skatter som varer livet ut.

Safir eiendommer

Safirnavn etymologi

Historikere har flere teorier om hvor Safir har hentet sitt nåværende navn. Det er ord på fransk (saphir), gresk (sappherios) og latin (safirer) som alle betyr blå stein.

Imidlertid er det bevis som tyder på at vilkårene brukes på Lapis. Det er også muligheten for at et sanskritord sanipriya var den riktige perlen, dette ordet oversatt som hellig for Saturn eller dyrebart for Saturn. Å vite dette gir Sapphire ekstra symbolikk knyttet til den romerske guden Saturn som var menneskehetens største tilhenger. Noen av hans herredømme inkluderer hagearbeid, vingårder, velstand og styring av god oppførsel. Under hans festival for Saturnalia var det vanlig å tilgi misgjerninger og utsette enhver straff. Så iført Safir inspirerer tilgivelse, overflod og gammeldags etikette (så sårt nødvendig i dagens samfunn).

Med kjærlighet og glitrer,