Finn Ut Antall Engel

Sara Aldrete horoskop

  Sarah Aldrete En ung jente fra Myspace-forumet mitt ba nylig om hjelp angående en drøm hun hadde om Myspace-vennen. Det viser seg at denne vennen i drømmene hennes er Sara Aldrete, 20 år med en fengselsstraff på 68 år for rollen som overprestinne i de forferdelige Matamoros-kultmordene på slutten av 1980-tallet. Sara hevder at hun ble hjernevasket av kultleder Adolfo Constanzo og håper å få sin frihet. Forummedlemmet ble overbevist av andre medlemmer om å avslutte vennskapet hennes med Sara.

Når jeg undersøkte denne saken, ble jeg overrasket over å finne absolutt ingenting på nettet om astrologien til Sara Aldrete, Adolfo Constanzo eller de okkulte drapene. Saker som dette må studeres, og forsøk på å forstå de mørkeste sidene av menneskets natur må sikkert være minst like verdig vår oppmerksomhet som astrologer som å studere Hollywood-lufthoder.

Heldigvis har vi en AA-rangert fødselstid for Sara fra astrodatabanken. Et stellium av sol, måne, Uranus og Pluto. Sara sier hun ble hjernevasket, men henne Sol sammen med Pluto med bare 0°20′ viser at hun har hatt et ønske om å være en leder i seg selv. Som nestkommanderende for kulten hadde hun ansvaret mens Adolfo kjørte narkotika inn i USA fra Mexico. Solkonjunkt Pluto er også ekstrem, som blodritualene. Men Pluto handler også om sjelens utvikling. Det er mulig hun har forvandlet seg fra den ene ytterligheten til den andre.  Sara Aldrete horoskop

Sara Aldrete horoskop

Interessant fiksestjernen denne Sol Pluto-konjunksjonen er på, tyder på at det er to måter energien manifesterer seg på. snekker 'er ikke nyttig hvis det er sammen med 'dårlige' planeter. Det er ikke feil å anta at i tillegg til disse handikapene, kan kunstneriske utstrålinger også tilskrives Mizar”. Sarah er en kunstner. Mizar 'forutsetter også en elskets død.' Sara ble arrestert like etter at Adolfo ble drept den 06. mai 1989. Nymånen dagen før trigon hennes Sol, transitt Pluto sextile det, Saturn og Neptun i forbindelse kvadreret det.

Sara har en Yod-konfigurasjon i diagrammet sitt. Ceres og Black Moon Lilith er ved handlingspunktet for dette Yod aspektmønster . «Witchy» Lilith høres hyggelig nok ut, men her ser vi den virkelig skremmende heksen, svart magi, barnemord, sønderdeling, kroppsdeler i den store svarte potten.

Lilith er sammen med det galaktiske senteret med bare 0°03′. I følge Paul O. Hewit , det galaktiske senteret 'er sannsynligvis det nest sterkeste punktet i ethvert astrologikart, etter solen. Det er en fantastisk kilde til energi, motivasjon og ambisjon.' Denne kraftige Lilith-energien blir ytterligere forsterket av Mars Jupiter-sekstilen, og aspektet ved suksess og styrke. Dessverre er ikke fiksstjernene på Mars og Jupiter pene.

Mars er konjunkt med fiksestjerne Procyon , 'Med Mars: Grusomhet, vold , skandale og baktalelse, vanære og ruin”. Jupiter på Algol , gir «ulykke, vold, halshugging, henging, elektrokusjon og pøbelvold, og gir en seig og voldelig natur som forårsaker død for den innfødte eller andre. Det er den ondeste stjernen på himmelen.» Algol har også blitt assosiert med Lilith.

Sara Aldrete fiksestjerne Altair stiger som gir hardhet, mot og sjenerøsitet, men som også gjør sine innfødte skyldig i blodsutgytelse '.

Neptun konjunkt Midheaven er på fiksestjerne Zubenelgenubi . Det forårsaker ondskap, hindringer, en utilgivende karakter, vold, sykdom, løgn, kriminalitet, skam og fare for gift. Med Neptun: Morose, melankolsk, isolert, klok, utspekulert, ond bruk av okkulte krefter og av gift eller narkotika , kynisk, farlig, grubler over en hemmelig, særegen død, ofte selvmord.

Mange mennesker ble født med disse aspektene og stjernene. Jeg antar at det var det skjebnesvangre møtet med Adolfo 30. juli 1987, noen dager etter nymånen på hennes DC som hadde mest med det å gjøre. Adolfo hadde en annen yppersteprestinne før Sara, hvor hun befant seg er ukjent.

Jeg tror ikke religionen vil ende med oss, fordi den har mange mennesker i seg. De har funnet et tempel i Monterrey som ikke engang er relatert til oss. Det vil fortsette. Sara Aldrete.