Saturn Konjunkt Neptun Natal og Transit

  Saturn Conjunct Neptun Transit Saturn konjunkt Neptun er et viktig planetarisk aspekt som forekommer hvert 36,4 år. Eldre mennesker født mellom september 1952 og oktober 1953 har dette vanskelige aspektet. Og det samme gjør yngre mennesker født mellom desember 1988 og januar 1990. Neste konjunksjon er i 2026.

Natal Saturn Konjunkt Neptun

Saturn conjunct Neptun natal kan gjøre livet veldig vanskelig hvis du manglet et stabilt og støttende hjemmeliv da du vokste opp. Å lære selvtillit og selvtillit er avgjørende for å unngå frykten og skuffelsen over dette aspektet. Hardt arbeid er nødvendig for å få utdanning og ferdigheter for å lykkes. Videre vil ærlighet og respekt sørge for at du når ditt fulle potensial. Hvis du gjør disse tingene, kan du gjøre drømmene dine til virkelighet.

Du må jobbe veldig hardt hvis foreldrene dine er svake, upålitelige eller har en negativ innflytelse. For selv med en 'normal' barndom vil du sannsynligvis slite med frykt, usikkerhet, negativitet, tap og skuffelse. Akkurat som positiv tenkning kan gjøre drømmene dine til virkelighet med dette aspektet, kan negativ tenkning gjøre marerittene dine til virkelighet. Derfor må du gjøre alt du kan for å forbedre selvtilliten din. Hvis du ikke kan hjelpe deg selv, søk medisinsk hjelp, spesielt hvis du lider av angst eller depresjon.Hvis du ikke tenker høyt om deg selv, vil andre mennesker ikke behandle deg godt. Du kan synes synd på andre og prøve å redde dem. Men dette er ikke sunt og gjør deg utsatt for overgrep. Derimot kan du spille rollen som offer for å tvinge noen til å passe på deg. Ingen av alternativene er sunne og kan utvikle seg til en serie med avhengige forhold, usikkerhet og skyldfølelse. Eskapisme gjennom narkotika, fantasi, gambling, seksuelle forhold, konspirasjonsteorier eller kulter kan hemme utviklingen din.

Du kan være utsatt for bedrag, svindel og annen uetisk behandling. Den beste måten å unngå slike ting på er å være strengt moralsk og etisk i oppførselen din. Ellers kan rettslige skritt, skandale og tap skade relasjoner, omdømme og karriere.

Kunstneren Georges Braque (0°06′) sa: «Sannhet finnes, bare usannhet må oppfinnes.» Du vil bare få selvtillit og selvrespekt når du møter virkeligheten og slutter å lure deg selv og andre. Først da vil du virkelig tro på deg selv og være i stand til å stole på andre mennesker. Da vil du slutte å bekymre deg for fremtiden og stole på at alt ordner seg fordi du vil gjøre det i orden. Se for deg en positiv fremtid, og den vil manifestere seg.

Du kan være selvoppofrende på en sunn måte. Du kan potensielt leve med svært lite materiell komfort. Eiendeler er ikke så viktige for deg, og du er villig til å ofre personlige behov for din tro og hjelpe andre. Men først må du lære, øve og perfeksjonere ferdighetene du trenger for å lykkes. Du kan ikke hjelpe andre før du hjelper deg selv. «Drøm stort, jobb hardt» (J. J. Watt 0°52′).

Saturn Conjunct Neptun Transit

Saturn konjunkt Neptun transitt er generelt forbundet med usikkerhet, forvirring, selvtillit og skyldfølelse. Dette kan være en deprimerende tid, men det trenger ikke å være det. Hvis du er trygg på dine begrensninger og har vært ansvarlig, ærlig og rettferdig i din omgang, kan dette være en tilfredsstillende tid i livet. Dine drømmer og håp kan begynne å materialisere seg, og du kan finne ekte åndelig tilfredshet uten å stole på materielle behov.

Men hvis du føler deg skyldig over å ikke gjøre det rette av andre eller ikke har jobbet hardt og oppfyller dine ansvarsområder, kan dette være en tid med frykt og usikkerhet. De karmiske konsekvensene av å være slem, lat, respektløs eller grusom vil nå innhente deg i form av selvforakt, mareritt, tap og skuffelse.

Det du trodde var trygge og trygge forhold, eiendeler, sysselsetting eller generelle strukturer og mønstre i livet ditt, kan oppløses og etterlate deg engstelig og deprimert. I sin høyere manifestasjon lar denne transitt deg gjøre ofre og gjøre uten noe å gjøre godt. Du kan hjelpe andre eller nå et bestemt mål. I den lavere manifestasjonen ville et offer bli tvunget på deg for å lære deg en leksjon om ansvar.

Uansett er dette en alvorlig fase av livet, og du vil ha en tendens til å se det verste og ikke det beste i alt. Pessimisme kan komme ut av kontroll; du bør gjøre ditt beste for å unngå dette. Negativitet må virkelig unngås fordi Saturn kan materialisere Neptuns illusjoner eller vrangforestillinger. Det er viktig å ta vare på helsen din, og nå er det et godt tidspunkt for en generell sjekk med legen din.

Saturn Konjunkt Neptun Kjendiser

Georges Braque 0°06′, David Gest 0°12′, Tyga 0°24′, David Berkowitz 0°24′, Lucy Hale 0°25′, Tony Blair 0°26′, Buddy Rose 0°28′, Peaches Geldof 0°31′, John Edwards 0°32′, Xi Jinping 0°34′, Cyndi Lauper 0°34′, Alden Ehrenreich 0°37′, Elizabeth Olsen 0°50′, Hulk Hogan 0°54′, J. J. Watt 0°52′, Riley Keough 1°00′, Kathy Lee Gifford 1°12′, Roseanne 1°23′, Chris Brown 1°32′, Alexandria Ocasio-Cortez 1°35′, Charles II av England 1°35′, Stephen Paddock 1°42′.

Saturn Konjunkt Neptun Datoer

21. november 1952
17. mai 1953
21. juli 1953

3 mars 1989
23. juni 1989
13. november 1989

20. februar 2026

6. juni 2061