Finn Ut Antall Engel

Saturn Trigon Uranus Natal og transitt

 Saturn Trigon Uranus Transit Saturn trigon Uranus natal bringer en harmonisk blanding av forandring og stabilitet i livet ditt. Du kan jobbe godt innenfor reglene og forskriftene, samtidig som du kan nyte personlige friheter og utvikle din egen unike kreative stil. Du kan også eksperimentere med tradisjonelle måter å gjøre ting på og få respekt for innovasjonene dine, uten å rokke ved vognen.

Foreldre, lærere, og deretter sjefer, vil stole på deg med en god del ansvar, samtidig som de gir deg friheten til å gjøre det på din egen måte. Plikter som noen ville synes er kjedelige og kjedelige, vil holde oppe interessen for deg mens du eksperimenterer med en genial måte å spare tid eller øke produktiviteten på. Dette talentet bør se deg oppsøkt for å starte endringer på arbeidsplassen.

Du vil bli en god overordnet eller leder fordi du har evnen til å gjøre rutinearbeid interessant for andre. Du har et spesielt talent for å jobbe med grupper og bringe sammen mennesker med ulike bakgrunner og ulike ferdighetssett.Du kan bryte ned svært komplekse systemer for å gjøre dem lettere å forstå. Det viktigste er at du kan sette alle bitene sammen igjen, på samme eller bedre sted. Du vil bli en god lærer i tekniske fag som ingeniørfag eller datateknologi, spesielt studieretninger som kombinerer mange fag, som i et helhetlig synspunkt. Regjeringsposisjoner vil også passe til din opprinnelige måte å adressere flerlagssystemer på.

Når du blir presentert for skiftende omstendigheter i livet ditt, takler du det veldig bra på en rolig og tålmodig måte. Du er den stødige hånden i tider med forandring og vil bli sett opp til for denne evnen. Du bringer orden ut av kaoset og bør være veldig flink til å legge puslespill.

Saturn Trigon Uranus Transit

Saturn trigon Uranus transitt representerer en overgangsfase i livet. Dette er den ideelle tiden for å gjøre positive endringer i livet ditt, fordi de bør gå jevnt. Endringen vil ikke være så opprørende eller uberegnelig som den noen ganger kan. Du vil holde deg rolig og tålmodig, planlegge hvert trinn metodisk.

Dette er også en god tid for eksperimentering og kreativ selvutfoldelse. Du kan finne nye måter å gjøre gamle ting på uten å gynge i båten. Du kan ta ledelsen i karrieren din for å starte nødvendige endringer og få respekt og anerkjennelse fra sjefen din.

Du kan få mer ansvar, men også få nok frihet til å takle arbeidet på din egen måte. Du kan bryte ned komplekse oppgaver i ordnede segmenter for å effektivt instruere andre. Du vil gjøre det bra til å lære eller undervise i tekniske fag. Selv okkulte emner som astrologi ville være lettere å forstå nå.

Dette er en god transitt for gruppeaktivitet. Du kan bringe mennesker sammen fra svært forskjellige bakgrunner og holde dem interessert i felles langsiktige mål.

Saturn Trigon Uranus-kjendiser

Joan Sutherland 0°06′, Alexander Fleming 0°07′, Bill Maher 0°23′, Tori Spelling 0°38′, Jack Brabham 0°53′, Bob Fosse 0°54′, William Henry Ireland 1°11′, Tony Abbott 1°11′, Gloria Estefan 1°13′, Barbara Hutton 1°14′, Kevin Rudd 1°17′, Eminem 1°19′, Jon-Erik Hexum 1°20′, Hugh Hefner 1°40′.

Saturn Trigon Uranus-datoer

24. desember 2016
19. mai 2017
11. november 2017

10. mars 2047
5. juni 2047

27. januar 2048
11. august 2048
18. desember 2048

3. juli 2063