Finn Ut Antall Engel

Scorpio Child: Egenskaper, personlighet og egenskaper

Skorpionbarnet.

Ja.

Du vil ta med deg vitaminene og feste deg på turen.

Du slynger deg nå inn mot rikene til komplisert foreldre.

Ved andre tanke, hvem tuller vi her?

Hell deg en voksen drikke. Det tar stikket ut av den kommende, vel, stikkene.

Scorpio Child Innholdsfortegnelse

Skorpionen Barneegenskaper, personlighet og egenskaper

For det første har dette brennende stjernetegnet en skummel evne til å lese folk nøyaktig. Skorpionene er de mest psykiske av alle de 12 dyrekretsen. Hvis du ikke er sikker på sannheten, kan du se hvordan babyen din reagerer på en person eller situasjon, og se Spidey Senses i aksjon.

Skorpionbarna er så klarsynte at når han / hun forteller deg at de bare snakket med bestemor (som døde før de ble født), vær oppmerksom. De vil sannsynligvis ikke gjøre opp.

Et barn født under dette stjernetegnet er utrolig smart (geni løper voldsomt med dette partiet) og elsker, men de har også en grådig og noen ganger ned-høyre skremmende side.

Reaksjonene deres på, vel, alt, kan vise seg å være ganske overraskende / sjokkerende og skape kaos uansett hvor de er. Dette er imidlertid fordi følelser går ekstraordinært dypt med vannskilt. Mens andre kan la ting 'rulle av ryggen', føler Skorpionbarnet hvert eneste ord og gjerning ytterst i sjelen.

Det kan være veldig nyttig å forstå at de ekstreme følelsesmessige høyder og nedturer er en iboende del av enhver Skorpion, men forstørret hundre ganger i barndommen.

For å hjelpe Scorpio-barnet ditt best med å navigere i de selvopprettede malstrommene, ta på deg redningsvesten og kjør bølgene med dem. Betydning, Scorpio barn har ingen frykt, så de kan ikke kontrolleres med slike. Skorpionbarn reagerer best på ubetinget kjærlighet.

Husk at Skorpionens styrende planet er Mars, så formaninger er hansker kastet ned, og til og med den yngste Skorpionen vil stå på sitt. Når det gjelder tid til å være fast, kom fra et sted med kjærlighet i stedet for dominans, og det vil være langt mindre drama i husstanden din.

Det er vanskelig for et skorpionbarn (eller voksen for den saks skyld) å tilgi alt de anser som en indiskresjon. Skorpionebarn har en høyere tendens til å hevne seg enn voksne hvis livserfaringer har temperert halen litt. De ville like snart gå bort fra en livslang venn etter en krangel som å prøve å finne en løsning.

Det er alt eller ingenting med disse barna, noe som betyr å være veldig konsistent i oppveksten din (tro oss - Skorpionbarnet er ekspert på smutthull).

Uansett hva, skal foreldrene til en skorpion alltid være ærlige - ikke en liten fib, da de er veldig treg til å stole på selv den mest elskede av mennesker. Skorpionbarnet vil aldri svare godt på ol 'rutinen' Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør '. Tenk på dette som 'vis og fortell' - oppfør deg slik du vil at barnet skal handle.

Fortsett å være aktiv og ha på deg med barnet ditt og snakk med dem på et nivå deres intelligens fortjener. Skorpionbarnet vil ikke vike unna klemmer og andre kjærlighetsforestillinger - de drar faktisk nytte av det. Dette forbedrer deres selvtillit og blir tryggere i familieenheten.

Husk imidlertid at Skorpioner ikke er så demonstrative som noen andre tegn. Mye av det de tenker og føler kan forbli en hemmelighet til de er klare til å dele.

Når det er sagt (ikke skyt budbringeren) er Skorpionen-tegnet kanskje mest kjent for sin sexlyst. Skorpionbarnet blir sannsynligvis trukket til seksuell utforskning tidligere enn noe annet dyrekretsen. I dette, og gitt sin naturlige tilbøyelighet til hemmelighold, kan det å arbeide for å holde kommunikasjonslinjene åpne med hensyn til intimitet bidra til å holde dine fødte, mellomliggende eller tenåringer tryggere enn de kan være hvis de overlates helt til sine egne enheter og, uh, laster.

Det er nok tid for den andre drinken, ikke sant?

Skorpionjenta

Skorpionjenter har en sterk drivkraft med fokus på fremtiden. Hva er det datteren din vil være når hun blir voksen? Uansett hva, hun vil ha verktøyene for å støtte dette målet. Å, absolutt, dette målet kan endres med alderen, men beslutningen forblir og kobler seg til neste store oppdrag.

Datteren din vil vanligvis ha en tendens til å holde ting privat. Det kan gjøre åpen kommunikasjon vanskelig. Noen ganger må du avsløre aspekter av deg selv for å få den tittet inn i deres sinn og ånd. Denne utholdenheten for å skjule ting oversettes ofte til spill som gjemsel - de vil elske det! Og hvis du noen gang vil ha en hemmelighet, fortell den til en skorpion. Det får dem til å føle seg klarert, og strømmer det behovet for skjul.

Du kan oppleve at datteren din fra Skorpionen er litt av en nattugle. Det betyr å gi henne en rutine for sengetid som skaper søvnhygiene. Dette blir ikke lett. Skorpioner trives med mørket og tror at de vil finne alle slags ting som venter på dem der. Når de vokser, blir denne utforskende naturen til spørsmålstegn. Dette vil heller ikke være de enkle foreldrespørsmålene. Tips: Hvis du ærlig talt ikke vet noe svar, si det, men finn ut et saklig svar for dem senere, ellers vil fantasien gå i amok.

Følsomhetsnivået for et Skorpionbarn kjenner ingen grenser. Datteren din kan holde fast ved smertefulle ting, og vil ikke at verden skal se de indre tårene. Gjør hva du kan for å hjelpe henne med å frigjøre følelsene, spesielt når de vokser til tenåringer. Forresten, far, gjør haglen klar - datteren din vil tiltrekke seg interesserte friere på grunn av hennes mystiske natur. Skorpionens lokke er vanskelig for selv sterke foreldre å overvinne, så vær forberedt på å utfordre deg selv til å komme deg forbi overflaten av datterens stevne.

Skorpiongutten

Mannlige skorpioner elsker å dominere familien. Dette barnet har stor styrke, god helse og en god del aggressivitet som trenger temming før det første svarte øyet. Det er veldig viktig at foreldre lærer det mannlige Skorpionbarnet å respektere autoritet og kunsten å være en løsere. Begge disse egenskapene krever mye pågående konsistens fra mamma og pappa, men hjelper Skorpionen gjennom hele livet, ikke bare barndomshump.

Vannkarakteren til Skorpionen betyr at foreldre må balansere strenghet med pågående viser av kjærlighet. Uten det trekker Skorpionen seg enda lenger inn i skallet hans. Til sammenligning svarer Scorpio-gutten vanligvis med ærlighet og oppriktighet når den får ensartede strengheter og rikelig med kjærlighet.

Gutteskorpioner, spesielt tenåringer, har en sterk følelse av territorium. Når han trenger å tenke, vil han gå til rommet sitt og bruke det rommet til å behandle livet. Ikke gå inn i det helligdommen ubidd eller uten respekt for det det representerer. Dette er hans 'hule' der Skorpionen kan komme vekk fra for mye innspill (sensorisk overbelastning er vanskelig for dem).

Skorpiongutter har noen trekk til felles med jenter. De vil ha sannheten og forventer at løftene blir holdt. Med mindre du har en veldig god grunn til å bryte 'koden' med sønnen din - hold deg til den som lim. Som unge menn er de like attraktive for andre som Scorpio-jenta, og bør få noen grasrot-samtaler om seksuelt ansvar slik at ledsagere ikke blir trofeer.

Fakta om skorpionen og metafysiske foreninger

Skorpionen Datoer: 23. oktober - 22. november

Skorpionen symbol: Skorpionen

Nøkkelfrase: 'Jeg ønsker'

Skorpionen Planet: Pluto (Mars)

Skorpionen fødselsstein: Opal (oktober) ; Citrine (november)

Antallvibrasjon Numerologi: 9

Skorpionen Element: Vann

Skorpionblomst: Krysantemum og rododendron

Skorpionen Farge: Dyp rød

Skorpionen dag: tirsdag

Chakra: Sacral / Naval Chakra (Svadhisthana)

Chinese Zodiac Twin: Villsvin / gris

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Villsvin / gris

Tarot Card Association: Død (Skorpionen), Tårnet (Mars)

Healing Crystals: Rav, akvamarin, Bloodstone , Jasper, Malakitt , Rubin

Kjendis-skorpioner: Grace Slick er en mega Skorpionen med 5 - tell dem fem - planeter i Skorpionen. Andre er Shere Hite, Ti Grace Atkinson, Sally Field, Leonardo DiCaprio, Charles Prince of Wales og Pablo Picasso