Skorpion og tvillingekompatibilitet: Vennskap, kjærlighet og sex

Med Gemini og Scorpio-kompatibilitet er det mye å utfordre forbindelsen i vennskap, kjærlighet og i sengen. Det er behov for endeløs tålmodighet og forståelse når dette paret pares sammen! De vil trenge å omfavne hverandres forskjeller og stole på hverandres styrker. Det vil ta litt arbeid å legge små forskjeller til side. Men med hardt arbeid og ekte forpliktelse kan dette paret finne lykke.

Hvis en Tvilling og Skorpion henger sammen, er kampen dynamisk og litt gal også! Det er en miksenergimiks mellom to sta individ. Teknisk sett, hvis vi teller en tvilling, er det tre personer i dette forholdet. Skorpionen vil ha hendene fulle uten tvil. Energisk Gemini vil holde Skorpionen hoppende!Både Gemini og Scorpio elsker spenningen i jakten. Skorpionen elsker fangst, og Gemini er den 'store flukten'. Hvis disse to var tegneserie-animasjoner, Tom og Jerry ville matche dem perfekt. Skorpionen kan føles som om de for alltid jakter Gemini på farten. All den energien appellerer først. Etter en stund er det rett og slett utmattende selv for en sunn, varmblodet Skorpion!

Skorpionen og Gemini Innholdsfortegnelse

Skorpion og Gemini-kompatibilitet

Hvis Gemini og Scorpio bare er sammen, vil de finne at de kan ha det bra. Når uformell dating har Gemini og Scorpio en eksplosjon. Dette paret deler en forkjærlighet for risikotaking. Så det er en adrenalinfaktor å ta hensyn til når du planlegger utflukter.

Når de er sammen, virker energien deres uendelig. Andre par ønsker at de kunne finne formelen Gemini og Scorpio har, slik at de kan flaske og selge den! Alt er en nysgjerrighet og noe å utforske. Skorpionen finner glede i den intellektuelle stimuleringen Gemini gir. Tvillingene varmer opp lenge nok til å sette pris på Scorpios tilbedelse. De ler og leker som toskolebarn.

Deres lekne natur gjør denne duoen fotløs og fancy-fri. De føler seg uhemmet av de strenge reglene i sosiale normer. Hvis de flytter spillet sitt til soverommet, er unionen intet mindre enn varmt og krydret! De kan delta i følelsesløs sex når de går sammen og ikke angre et minutt på det. Men det er uunngåelig. Skorpionen vil ha langt mer enn det som Gemini er villig til å levere.

Utover uformell datering svever ordet forpliktelse som en truende sky i det fjerne. Emnet er en partene i Gemini and Scorpio love match ikke kan se øye-til-øye. Skorpionen løper hardt inn i skyene, klar for alvorlig kjærlighet. Tvillingene ser den samme skyen og løper etter ly. Tvillingene har ikke hastverk med å forlate lekeplassen. Men det er hva engasjement betyr. Det betyr at det er på tide å spille voksen. Tanken på å bukke seg suger vinden rett ut av Airy-Gemini's seil.

Skorpionen og Gemini Love

Med Gemini og Scorpio dømmer fraværet av sex forholdet. Skorpionen må føle dyp kjærlighet inn og ut av soverommet. Skorpionen må også vite at de er den eneste Gemini ønsker. Her ligger et problem.

Gemini er en naturlig flørt. Selv om Tvilling betyr ingen skade, føler Skorpionen fremdeles brodden av sjalusi. Det kan gi en anspent kjærlighetsforbindelse med denne sammenkoblingen hvis Skorpionen føles svakt for en annen.

Kjærlighetsforbindelsen mellom Tvillingene og Skorpionen er vanskelig å etablere. Det er som om de ikke er på samme side. De leser faktisk ikke den samme boka. I noen tvillinger og skorpioner er de ikke engang i samme bibliotek. På et tidspunkt vil den følelsesmessige koblingen få denne duoen til å spørre: 'Hva i helvete tenkte vi?'

Jo lenger Gemini og Scorpio forblir sammen, jo lenger avviker de fra synkronisering. Temaet for denne romantiske sammenkoblingen blir passende beskrevet som 'en dollar sent og en dag kort.' Selv når vi danser til samme sang, beveger Gemini og Scorpio seg ikke til samme takt.

Skorpionen er lidenskapelig, følelsesladet og dyp. Tvillingene er likegyldige, impassive og glibber. Det Skorpionen tillegger stor betydning, blåser Tvillingene av som ikke så farlig. Tvillingene kan ikke pakke hodet rundt Skorpionens tunghendte tilnærming til kjærlighet.

Skorpionen og Gemini Sex

Skorpionen er en følelsesmessig forbundet, intens elsker. De vil ha det samme fra Gemini-kompisen. Men det kan være en forskjell i måten disse to kobles på på soverommet. Når det kommer til en rask og skitten bolte, har en kjærlighetskamp for Skorpionen og Gemini gjort det! (Bokstavelig talt, blink!) Begge parter er impulsive og lidenskapelige. Det lar dem nyte tilfredsstillelsen som stammer fra umiddelbar tilfredsstillelse.

Tvillingene kobler seg til kompisen sin på et intellektuelt nivå. Forbindelsen skjer lenge før noen 'hjertelige' følelser dukker opp. Skorpionen må vente på at Gemini skal bli varm opp for dem følelsesmessig.

Ventetiden er skuffende for Skorpionen. Hvorfor? Fordi de kobles på et intellektuelt og emosjonelt nivå i begynnelsen. Hvis Tvillingene forblir rastløse eller ustabile, skader det Scorpios følelser. De antar at hvis de holder seg lenge nok, vil Gemini utvikle tillit og åpne seg. Jo lengre den følelsesmessige koblingen fra Gemini er, jo mer tøft blir forholdet.

Når Tvillingene dykker ned i følelsesbassenget, er forbindelsen med kompisen fantastisk! De har kjærlige og ømme kjærlighetsøkter. Selvfølgelig er slike økter krydret med noen krydret, raunchy sexøkter også! Eksperimentering er på listen over ting å gjøre på en fredag ​​kveld! Når dette paret nærmer seg, prøver de hva som helst en gang. Hvis de liker det, blir det en permanent del av sexmenyen!

Skorpion og tvillingekommunikasjon

Tvillingene er utsatt for ekstremer, og dette kan gjøre kommunikasjonen vanskelig med Skorpionen. Hvorfor? Fordi, Skorpionen kan bevege seg gjennom sine egne 'ekstremer'. Ett minutt er de kjærlige og morsomme. De neste, mørkere følelsene råder. Skorpionens tendenser til pessimisme og depresjon gjør kommunikasjonen med Gemini anspent. Skorpionen synes kanskje Gemini er kald og uforsiktig. Tvillingene synes Skorpionen er et drag.

Når dette paret møtes første gang, finner Scorpio Gemini’s mangfoldige kunnskap imponerende. Men etter en stund får Scorpios ego det beste av dem. De blir snart lei av å høre om alle Geminis pedagogiske funn. Skorpionen antar at de allerede vet mer enn Gemini vet uansett. Skorpionen kan komme over som banal og over vanærende. De blir nedlatende og dominerende. Arrogansen deres irriterer Gemini og skyver dem bort. Styrken til Gemini og Scorpio-kompatibilitet blir litt mindre.

Det er mulig for kommunikasjonen mellom Gemini og Scorpio å gå greit. Men det vil ta Skorpionen å anerkjenne Gemini som en likeverdig. Det vil også kreve Gemini vilje til å bakke, sentrere og være stille. Skorpionen må ta noen skritt tilbake og puste. Tvillingene må komme ned fra skyene.

Skorpion og Gemini sammenstøt

Tvillingene og Skorpionen har det til felles, men sammenstøt er ikke fraværende. De store sammenstøtene kommer når Gemini gjør Skorpionen personlighet misunnelig. Det er ingen overraskelse, Gemini kan gjøre det uten å prøve.

Skorpionen krever en lojal partner. Ethvert snev av upassende og raseri brenner i magen. Det grønnøyede monsteret er alltid på døren. Det ser på og venter. Det er ikke lenge før Gemini svinger døren vidåpent for å la monsteret komme inn!

Hvorfor? Tvillingene er en døff flørt. For Gemini er flørt bare en del av sosialiseringsspillet. En vanlig bug Gemini er, og de er også en frihetselskende personlighet. Skorpionen har problemer med å håndtere Geminis behov for autonomi.

Når Skorpionen vil være hjemme alene, vil Gemini være på utestedet! Hvis Skorpionen er enig, finner de Gemini av å danse med andre partnere alt i moroens navn. Skorpionen går ikke hjem før Gemini gjør det. Det gir lang kjøretur hjem for dem begge!

Måten å overvinne det grønnøyede monsterets kontroll i Gemini og Scorpio-forholdet er hensyn til hverandre. Tvillingene må erkjenne Scorpios krav om lojalitet. Skorpionen må løsne grepet på Gemini. Skorpionen er ikke glad hvis de føler seg ustabile. Hvis Skorpionen gir Gemini, litt frihet og Gemini gir Skorpionen omtanke, hersker fred.

Skorpionen er en planlegger, og de liker å ta hensyn til de minste detaljene. Tvillingene er en sjel på farten som spiller alt etter øret. Dette er et annet sårt sted for Gemini og Scorpio duoen. Kamp oppstår hvis Skorpionen føler Gemini manglende ansvar er ubøyelig. Tvillingene kjemper tilbake mens de roper på Skorpionen hvordan de er verdens største kontrollfreak.

Igjen, møte i midten er kur mot en syk. Tvillingene må bremse og tenke gjennom ting før de hopper inn i noe prosjekt eller planer. Skorpionen må ta en mer spontan natur. Midtveien er veien til lykke for dette paret. Hvis de kommer dit der, kan ingenting hindre dem i å oppnå varig kjærlighet.

Skorpionen og tvillingene polaritet

I astrologi samsvarer alle solskilt med en polaritet. De to polaritetene er Yin og Yang. Disse polaritetene utfyller hverandre. Yin er en feminin energi. Yang er det motsatte. Yin-energier er passive, mottakelige og intuitive. Yang-energier er handlingsorientert, prosjektiv og direkte.

Tvillingene stemmer overens med Yang. Skorpionen stemmer overens med den motsatte styrken. Dermed er det en fin balanse i Gemini og Scorpio-parringen hvis dette paret forblir i balanse. En god balanse bidrar til Gemini og Scorpio kompatibilitet. Slik livet vil ha det, forblir ingen par i balanse hele tiden. Skorpionen kan komme ut av balanse med Yin-energier. Det kan gjøre Skorpionen passiv-aggressiv, martyrlignende og selvoppofrende. Tvillingene kan også svinge seg ut av balanse. Når dette skjer, resulterer det i polarisering. Tvillingene blir egoistiske, kule, aggressive og dominerende.

Balanse vil kreve restoral av motstridende krefter. Skorpionen må omfavne Yang-energier. Tvillingene må omfavne Yin-energiene. Skorpionen må bli mer selvsikker og handlingsorientert. Tvillingene vil måtte dempe livstilnærmingen og bli mer følsomme eller tolerante. Tålmodighet hjelper til med å gjenopprette balansen mellom denne kjærlighetsduoen.

Aspekter av skorpionen og tvillingene

Kompatibiliteten mellom tegn i dyrekretsen avhenger av aspekten av tegnene. Aspektet er en måling i grader av avstanden mellom skiltene på dyrekretshjulet. Tvillingene og Skorpionen er fem tegn fra hverandre på rattet. Det resulterer i et quincunx-aspekt. Dette aspektet samsvarer med par som viser seg å være en uvanlig kamp.

Med et quincunx-aspekt er Gemini og Scorpio kjærlighetsmatch vanskelig å forstå. Venner og familie lurer på hva dette paret noen gang så hos hverandre. Hvis du skulle spørre dette paret om hvorfor de er sammen, kan de se på deg forbauset. De er ikke engang sikre på seg selv. På en eller annen måte, gjennom et kjærlighetsmirakel, gikk dette paret fra venner til elskere. De har en hemmelig forbindelse. Forholdet deres går dypere enn noe forhold de noen gang har vært i før.

Til tross for mangelen på vanlige attributter, synes denne duoen fortsatt hverandre attraktive. De forskjellige personlighetene til Gemini og Scorpio vil skrike etter store kompromisser. Hvis dette paret trives forelsket, har de gjort fotarbeid underveis. Det er ingen enkel vei å elske for dette paret. Engasjement, engasjement og tålmodighet er limet som holder denne skjøre affære sammen.

Noen anser Gemini og Scorpio-forbindelsen som en karmisk oppgave. Forholdet er full av livstimer for begge parter. Tvillingene er en Skorpionen vil tvinges til voksen alder. Skorpionen er noen Gemini vil lære å omfavne det indre barnet. Begge blir bedre mennesker.

Skorpionen og Gemini-elementene

Alle dyrekretsenes tegn samsvarer med ett av de fire elementene. Elementet som er på linje med et stjernetegn, påvirker de som er født under det. Tvillingens innflytelse er Air-elementet. Det gjør dem til et godt intellekt. Det gjør dem også utsatt for endring, ustadig og tilpasningsdyktig. De liker å være på farta. Tenk deg vinden og dens foranderlighet: Dette er essensen av Gemini-personligheten.

Skorpionen er på linje med vannelementet. Skorpionen personlighet er en som liker å gå med strømmen. De finner ofte den enkleste ruten rundt hindringer. De er følelsesmessige skapninger som har følelser som går dypt. Justeringen med vann gjør Skorpionen til en drømmende skapning. De er mennesker med store mål og ambisjoner.

Tvilling er en der intellektet er hersker. Skorpionen lar hjertet styre sin beslutningstaking. Opprettelsen av Gemini og Scorpio-forholdet resulterer i en kollisjon mellom intellektet og følelsene. Dette paret er det ordspråklige eksemplet på et møte med 'hjerte og hode'. Denne duoen ser på verden gjennom forskjellige linser. Tvillingene ser på verden gjennom en rasjonell linse. Skorpionens tilnærming er mer følelsesladet.

Tvillingene elsker å snakke ettersom vokalisering er en luftig egenskap. De prater hele natten hvis Skorpionen vil lytte. Skorpionen er en som liker å innstille seg på Gemini's høye intellekt. Men de trenger også partneren sin for å stille inn det de har å si også. Tvillingene kan vise seg å være kule og avsidesliggende. De kan stille inn Skorpionen og skade følelsene sine uten hensikt.

Tvillingene er flyktige og beveger seg fra en situasjon til en annen. De går rett til neste ting før de fullfører det de starter. Skorpionen er en sentimental sjel. De liker å somle lenge på ett sted og å komme tilbake til det senere for nostalgiens skyld. Tvillingene jager alltid noe nytt. Skorpionen verner om det som allerede har skjedd. Hvis disse to finner en mellomvei, vil de vokse sammen. Evolusjonen deres vil komme gjennom nye opplevelser de kan verne om i livet.

Gemini Man og Scorpio Woman Compatibility

Forholdet mellom en tvillingemann og en skorpionkvinne er skjørt. Det vil kreve enormt mye arbeid for å overvinne de enorme oddsene mot dem. Som et resultat har Gemini og Scorpio kompatibilitet en lav vurdering. Denne duoen må utforske fellestrekkene de har mellom seg. Det er en av få styrker forholdet har som vil sikre kjærlighetens overlevelse.

Tvillingemannen er åpen for forandringer og trenger den for å føle seg komfortabel. Skorpionkvinnen kan takle endring og eventyr. I begynnelsen av forholdet appellerer Geminis eventyrlystne natur til Skorpionen. Hun synes Gemini-mannen sin er spennende og uforutsigbar. Men hans uforutsigbarhet er ikke akseptabelt når Scorpio Woman vil ha ting seriøst.

Det er uunngåelig. På et eller annet tidspunkt går Gemini og Scorpio i to forskjellige retninger. Skorpionkvinnen vil at Gemini-mannen skal slå seg ned. Han kan trosse hennes ønsker med sin konstante aktivitet. Hun blir irritert hvis hun blir tvunget til å vente for lenge på en forpliktelse. Tvillingemannen ser på Skorpionkvinnen som en kontrollfreak.

Hvis hun ikke kan kontrollere ham, blir hun misunnelig på andre. Tvillingens sosiale natur betyr at han har en enorm vennekrets. Han kan være mer oppmerksom på sosialt samvær enn kjærlighetslivet. Han kan ikke hjelpe seg selv. Hans flyktige natur og behov for å være på farten er som det kalles fra naturen. Å prøve å temme ham vil bare frustrere Scorpio Woman ytterligere.

Hun snakker kanskje ikke om problemet med en gang. Scorpio Woman vil vente på at Gemini skal stille spørsmål ved hva som tenker på henne. Hun kommer til å gruble, og sinne vil bli sterkere. Her antar hun at han vil merke at det i det hele tatt er et problem. Hvis hun ikke snakker, vil han ikke ta opp det. Tvillingemannen er mesteren til unngåelse. Hans motto er: 'Hvorfor røre i gryten hvis den ikke trenger å røre?' Når Tvillingemannen innser dybden av Skorpionens sinne, er han i en verden med problemer.

Det er lite å gå på som gir Gemini og Scorpio kjærligheten matche enhver stabilitet. Skorpionens brennende temperament vil løfte sitt stygge hode når hun finner ut at hun ikke kan kontrollere partneren sin. Skorpionens lidenskapelige natur blir til raseri når Gemini ikke klarer å dempe flørtingen. Hun vil bryte ut at Scorpion barb og stikkingen begynner! En Gemini Man vil flykte fra scenen!

Jo mer hun presser på for forpliktelse, jo mer blir Peter Pan-ish Gemini. Tanker om å bukke seg ned er ikke noe som appellerer til Gemini bedre natur. Han elsker er frihet altfor mye til å gi den opp for kjærlighet. Han vil ikke være klar for den forpliktelsen Scorpio krever før han er klar til å vokse opp. Selv da gjør Gemini Man ikke den ideelle partneren for Skorpionen. Han er ikke god i en passiv rolle, og Skorpionen vil kreve ledelsen.

Gemini Woman og Scorpio Man Compatibility

Den tidlige delen av forholdet mellom en Gemini Woman og en Scorpio Man er mye som å være i stormens øye. Alt er stille og virker rolig. Disse to finner felles grunnlag i det faktum at de begge er eventyrlystne sjeler. Tvillingkvinnen er smart, vittig og mystisk. Scorpio Man er som den mørke Byronic-helten i romantiske romaner. De liker å snakke med hverandre. Det holder den tidlige fasen av forholdet sammen.

Kjønnet mellom dem er varmt, men det når sjelden nivået med dyp følelsesmessig utveksling. Tvillingens dualistiske natur er utsatt for ekstremer. Det ene øyeblikket virker hun intenst og emosjonell, det andre er hun kul og fjern. Skorpionen er en lystig elsker som vil ha Gemini helt for seg selv, både kropp og sjel. Tvillingene er for vanskelig å feste for å begå seg selv. Det utmerkede kjønnet fungerer ikke som en bindingsfaktor som fører til en mer betydelig forpliktelse.

Det er et skjørt bånd i Gemini og Scorpio forholdet. Resten av stormen har ennå ikke kommet. Stormskyene ligger i horisonten som lover spenning og kaos som kommer. Dessuten er det det du får når du blander luft og vann, og ubalanser bryter ut. En orkan.

Første sak som brygger i horisonten er kampen for hvem som er leder i forholdet. Tvillingekvinnen er sterk og uavhengig. Hun er en frihetselskende, autonom kvinne. Hvis hun er med en Scorpio Man, er det fordi hun vil være, ikke fordi hun må være. Skorpionen mannen er en sterk, uavhengig mann med en tendens til eie.

Først ser det ut til at disse to setter pris på hverandres styrker. De trekker til hverandre gjennom vanlig forståelse. Men det tar ikke lang tid før denne duoen finner at formelen ikke fungerer. To sterke, uavhengige individer i et forhold må gå på akkord. Det er den eneste måten å få det til å vare. Kompromiss er ikke den sterke parten til noen av partene.

Tvillingkvinnen vil gi forholdet en sjanse. Hun vil prøve engasjementsveien, men hun vil være lei hele tiden. Hver dag som går, føler hun usynlige lenker som dannes rundt henne og knytter henne ned. Hun vil prøve å få ting til å fungere, men hennes sosiale natur vil forråde henne. Tvillingekvinnen ønsker interaksjon med andre. Denne kvinnen er en så naturlig flørt hun ikke engang skjønner når hun gjør det halvparten av tiden.

Skorpionen mannen vil ikke ha et minutt av det. Hvis Tvillingene forplikter seg til ham, må hun ha blikk for ham alene. Han vil gryte med sjalusi over hennes interaksjon med andre. Det er ikke lenge før beskyldningene flyr. Tvillingene er like dyktige i å krangle som hun er i samtalen. Det er lett for henne å bli kult og nedlatende. Det gir bare bensin til brannen og hemmer Gemini og Scorpio kompatibilitet.

Nå føler Gemini kvelertaket hennes skorpionpartner har på seg. For å redde seg selv og opprettholde uavhengighet, løper hun. Han løper etter henne og prøver å sette sammen delene av forholdet igjen. Men når han først er frigjort fra sitt kontrollerende grep, er det lite håp for å gjenopplive kjærlighetsaffären.

Scorpio og Gemini Love Match Wrap-Up

Kjærlighetskampen Gemini og Scorpio vil bare se en langsiktig forbindelse hvis de kan overvinne oddsen. De må begge være tilpasningsdyktige og akseptere hverandres sære natur. Siden begge personlighetene er så faste, er de satt på deres måter. de møter nesten uoverstigelige hindringer for varig kjærlighet. Paret vil slite med å konsentrere seg om noen fellestrekk. Men de må finne felles grunnlag som de deler for å få forholdet til å fungere. Få vil finne det nok til å holde forholdet i gang. Noen par fra Gemini-Scorpio kan takle forskjellene som oppstår. Men det vil bare skje hvis begge parter er bevisste i å prøve å forbli på samme side.

Nå vet du kompatibiliteten mellom Gemini og Scorpio. Men hva med andre? Lurer du på forholdene dine? Er du nysgjerrig på andre dyrekretsenes kompatibilitet? Det er ikke nødvendig å lure på det lenger! Daily Horoscope Astros har alle kompatibilitetsopplysningene du søker! Sjekk ut tilgjengelig informasjon. Du kan bruke den til å forbedre forholdene i livet ditt!

Les alt om Gemini Zodiac Sign

Klikk for å lære mer om Tvillingstrekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Tvillingekompatibilitet !
Få grundig informasjon om Tvillingemannen !
Oppdag mysteriet om Tvillingkvinnen !
Har du en datter eller sønn av skorpionen? Klikk for å lese alt om Tvillingebarn !

Les alt om Gemini Zodiac Sign

Klikk for å lære mer om Tvillingstrekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Tvillingekompatibilitet !
Få grundig informasjon om Tvillingemannen !
Oppdag mysteriet om Tvillingkvinnen !
Har du en tvillingedatter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Tvillingebarn !