Finn Ut Antall Engel

Skorpionen 2023 horoskop

Skorpionen 2023 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Scorpio Decan 1 – 23. oktober til 1. november
Scorpio Dean 2 – 2. til 11. november
Scorpio Dean 3 – 12. til 21. november

Decan 1 Scorpio 2023 horoskop

25. oktober 2022 til 20. april 2023 Solformørkelse oktober 2022 i din dekan bringer energi, vitalitet og entusiasme. Dette er som en personlig nyttårsfeiring, så det er den perfekte tiden for en ny begynnelse. Du kan uttrykke deg lettere. Økt selvtillit og initiativ hjelper deg å nå dine mål. Du kan gjøre et godt inntrykk på de som har makt og innflytelse til å gjøre en stor forskjell i livet ditt. Imidlertid indikerer denne formørkelsen usikkerhet og misnøye knyttet til kjærlighet og penger. Viktige avgjørelser om hva som gjør deg virkelig glad og innhold må tas.

2023 til 2030 Pluto firkantet dekanet ditt tester din styrke og karakter, og bringer ekstreme krefter i form av andre mennesker og omstendigheter. Du må vite hvem du er, stå frem og bli regnet. En krise eller sammenbrudd kan forvandle ditt ego, identitet og livsretning. Du vil lære å mestre din makt gjennom ego-konflikter med autoritetsfigurer, men også i dine relasjoner.

 • De som er født 23. oktober føler Pluto sterkest i år.
 • De som er født fra 24. oktober til 1. november føler det sterkere i årene som kommer.

mars 2023 til mars 2024 Saturn trine din dekan representerer jevn fremgang mot dine langsiktige mål. Du bygger trygge og varige grunnlag i årene som kommer. Prestasjon, anerkjennelse, respekt og forfremmelse er mulig. Dette bør være et godt tidspunkt for å kjøpe og selge eiendom eller pusse opp hjemmet ditt. Tettere bånd og engasjement er sannsynligvis i relasjonene dine. Hvis du er singel, vil en ny romanse være basert på praktiske hensyn og kanskje med noen som er mye eldre eller yngre enn deg.

 • De som er født 31. oktober og 1. november vil merke effekten sterkere i 2024.

12. mai til 11. juli Jupiter overfor dekanet ditt kan by på utfordringer hvis du vil mer enn du har. Men å ta mer enn du trenger vil påvirke andre mennesker og vil sannsynligvis føre til problemer i forholdet. Du kan oppleve lykke og suksess, men med mindre du vender deg innover for lykke eller finner oppfyllelse i de gratis tingene, kan du bli misfornøyd. Et mer filosofisk og åndelig syn kan være nødvendig. Du har denne transitten igjen senere i år pga Jupiter retrograd .

12. til 26. mai Jupiter kvadrat Pluto klimaks på 17. mai gir en intens drive for suksess, makt og innflytelse. Men uten litt omsorg vil det være en pris å betale. Nådeløshet, grådighet eller uetisk oppførsel vil forårsake forholdsproblemer og gi deg mektige fiender. Berømmelse og formue er mulig, men du må opprettholde en høy moralsk standard for å sikre suksess. Unngå ekstremisme, selvrettferdighet og overflod.

28. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Måneformørkelse oktober 2023 på motsatt side av dekanen din øker ønsket eller behov for å oppnå store ting og lykkes. Men ulike områder av livet ditt fungerer kanskje ikke i samme retning. Humøret ditt påvirkes mer av andre, og humøret ditt har en mer betydelig innvirkning på andre. Nøkkelen til suksess er kompromiss og samarbeid.

30. oktober 2023 til 27. februar 2024 Jupiter overfor dekanet ditt igjen kan gjøre deg heldig, men kan også bringe skuffelse eller forlegenhet hvis du er grådig eller egoistisk. Moderasjon, beskjedenhet, raushet og åndelig utvikling vil gjøre denne tiden mer fruktbar og tilfredsstillende. Dette er en utmerket tid for å reflektere over de gode tingene i livet ditt og hva du trenger for å gjøre deg virkelig lykkelig, spesielt under Jupiter retrograd fra 30. oktober til 30. desember 2022.

Mer om Scorpio Decan 1

Decan 2 Scorpio 2023 horoskop

april 2021 til mai 2023 Uranus overfor din dekan bringer raske eller uventede endringer i livet ditt som kan få deg til å føle deg på kanten til tider. Stabilitet og sikkerhet kan være mangelvare. Spenning kan oppstå på grunn av uforutsette omstendigheter eller mennesker som endrer oppførsel eller holdning til deg. Åpenhet og en vilje til å tilpasse seg raskt til skiftende omstendigheter er avgjørende for å håndtere denne forstyrrende energien.

 • For de som er født fra 2. til 6. november er effekten avtagende.
 • De som er født fra 7. til 11. november føler Uranus sterkest i år.

8. november 2022 til 20. april 2023 Måneformørkelse november 2022 på motsatt side av dekanen din øker ditt ønske eller behov for å oppnå store ting og lykkes. Men ulike områder av livet ditt fungerer kanskje ikke i samme retning. Humøret ditt påvirkes mer av andre, og humøret ditt har en mer betydelig innvirkning på andre. Nøkkelen til suksess er kompromiss og samarbeid. Denne formørkelsen kan gjøre folk engstelige, uberegnelige og uforutsigbare. Fleksibilitet og åpenhet er nødvendig for å tilpasse seg raskt skiftende forhold.

5. mai til 14. oktober – Lunar Eclipse May 2023 i din dekan bringer dine intime relasjoner i skarpt fokus. Du kan bruke denne formørkelsen til å tilbakestille forholdsmålene dine. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt forhold eller gi energi til et eksisterende. Din balanserte tilnærming til problemløsning gjør dette til et utmerket tidspunkt for å rydde kortstokkene og starte på nytt.

29. juni til 6. november Jupiter overfor dekanet ditt kan by på utfordringer hvis du vil mer enn du har. Men å ta mer enn du trenger vil påvirke andre mennesker og vil sannsynligvis føre til problemer i forholdet. Du kan oppleve lykke og suksess, men med mindre du vender deg innover for lykke eller finner oppfyllelse i de gratis tingene, kan du bli misfornøyd. Moderasjon, beskjedenhet, raushet og åndelig utvikling vil gjøre denne tiden mer fruktbar og tilfredsstillende.

6. til 22. desember Mars i din dekan gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til den beste tiden for ditt Scorpio 2023-horoskop for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

11. til 23. desember Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

Mer om Scorpio Decan 2

Decan 3 Scorpio 2023 horoskop

2018 til 2024 – Pluto sextile din dekan gir selvtillit, makt og innflytelse. Du vil føle deg mer drevet til makten fremover og nå dine mål. Forhold kan virke mer intense, men på en god måte. Binding og dypere mening kommer gjennom større forståelse. Skjulte talenter og evner vil hjelpe deg med personlig og profesjonell fremgang.

 • For de som er født 12. til 18. november er effekten avtagende.
 • De som er født fra 19. til 21. november føler Pluto sterkest i år.

2021 til 2025 Neptun trine din dekan bringer en økende interesse for spiritualitet og gjør deg mer medfølende, fantasifull og idealistisk. Du kan følge en mer åndelig vei uten å ofre materiell komfort og sikkerhet. Du kan koble dypere på det åndelige nivået med partneren din. Hvis du er singel, kan du møte din ideelle partner, en sjelevenn du kan få kontakt med.

 • For de som er født 12. og 13. november er effekten avtagende.
 • De som er født fra 14. til 19. november føler Neptuns fulle styrke i år.
 • De som er født 20. og 21. november får full effekt neste år.

desember 2022 til mars 2023 Saturn firkanter din dekan betyr at du må jobbe hardere for å nå målene dine med tålmodighet og utholdenhet. Det kan representere et tvunget vendepunkt på grunn av tunge byrder og karakterprøver. Hvis ambisjonene dine blir forpurret, må du kanskje revurdere målene dine. En taktisk retrett eller et kompromiss kan være det beste alternativet. Når denne utfordrende og drenerende fasen av livet har passert, vil din selvtillit og entusiasme komme tilbake. Du kan da begynne å bygge nye fundamenter med en større følelse av formål.

 • De som ble født fra 12. til 17. november hadde også denne transitt fra mars til september 2022.

20. april til 14. oktober – Solformørkelse april 2023 quincunx your decan kan få deg til å føle deg usikker, engstelig og ubesluttsom. Men det gir også trang til å nå et forestilt fremtidsmål. Nøkkelen til suksess er å lære å begrense deg til ett enkelt mål. Da blir det lettere å ta beslutninger, og usikkerhet erstattes av indre balanse.

mai 2023 til mai 2026 Uranus overfor din dekan bringer raske eller uventede endringer i livet ditt som kan få deg til å føle deg på kanten til tider. Stabilitet og sikkerhet kan være mangelvare. Spenning kan oppstå på grunn av uforutsette omstendigheter eller mennesker som endrer oppførsel eller holdning til deg. Åpenhet og en vilje til å tilpasse seg raskt til skiftende omstendigheter er avgjørende for å håndtere denne forstyrrende energien.

 • De som er født fra 12. til 15. november føler Uranus sterkest i år.
 • De som er født fra 16. til 21. november føler det sterkere i årene som kommer.

19. til 31. desember Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er den beste tiden for ditt Scorpio 2023-horoskop for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

20. desember 2023 til 5. januar 2024 Mars i dekanet ditt gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

Mer om Scorpio Decan 3

Alle 2023-horoskoper

 Væren 2023-horoskop
Væren
 Taurus 2023 horoskop Tyren  Gemini 2023 horoskop Tvillingene  Kreft 2023 horoskop Kreft  Leo 2023 horoskop
Leo
 Jomfruen 2023 horoskop Jomfruen  Horoskop for Libra 2023
Pund
 Skorpionen 2023 horoskop Skorpionen Skytten Skytten  Steinbukken Steinbukken  Vannmannen Vannmannen  Fiskene Fiskene

Ditt Scorpio 2023-horoskop er basert på planetariske transitter og månefaser til din dekan. Dette er en mer nøyaktig og autentisk metode enn bruken av hus, soner eller sektorer .