Finn Ut Antall Engel

Skorpionen Kompatibilitet: I Love & In Bed

Det er ikke noe så komplekst eller brennende varmt som en Scorpio i kjærlighet og i sengen.

Styrt av Sacral Chakra , viser dette dyrekretsen hengivenhet med hele sinnet, kroppen og ånden.

Mens de har en medfødt forkjærlighet for å forlate svidd jord i kjølvannet når de blir forrådt, er baksiden av Skorpion-personligheten en hengiven dedikert til personen de stoler på og elsker.

Når de lar hjertet fanges (fordi det alltid vil være det) deres valg ), kan Skorpionen bli en ekte selvutnevnt kjærlighetsslav i enhver forstand av ordet.

Skorpionen Kompatibilitet Innholdsfortegnelse

Scorpio in Love

En skorpions to favorittord er 'Oh!' og 'Ahhhh' så et forhold til en vil være mange ting, men aldri kjedelig. Det ser ut til at de alltid har en overraskelse i ermene, spesielt når det gjelder sex. De vil holde folk gjettende, ofte på lekende og kreative måter, men prøver mest å finne ut hvor han / hun lærte å gjøre ‘det’!

For de som ønsker å fange hjertet til en skorpion, forbli litt mystiske, men fortell dem også at du er pålitelig, lidenskapelig og elsker sex (fordi sex og lidenskap er separate, men sammenhengende begreper). Tillit er en stor hovedtrekk til forholdene mellom Skorpionen. Når du bygger selvtillit, blir partneren din den mest sexy og mest intense av alle tegnene.

Når du møter en skorpion som fanger blikket ditt, må du være oppmerksom på at de sannsynligvis allerede har opplevd en del hjertesorg. Merkelig nok kommer de ut av det enda bedre enn før - med enda mer sjarm og karisma (hvis det er mulig!). Det er som om ytterpunktene i forhold faktisk finpusser Scorpio-sjelen, og de er kjent for å følge hjertet sitt over logikk, som noen ganger lander dem i en annen brann.

Skorpionens kjærlighetsforhold er ofte stormfullt. Partneren din kan vise sjalusi eller prøve å holde for stramt. Det er fordi dette skiltet har en tendens til å tiltrekke seg konflikt uforvarende, men sminke-sex - WOW!

På lang sikt er Skorpioner mest kompatible med partnere som også ble født under vanntegn - Fisk og kreft.

Skorpionen i sengen

Skulle du spørre en skorpion, hvor mye eller om de liker sex, vil en skikkelig smirk sakte (å, sååååå sakte) danne seg.

Så vil han eller hun rette sitt legendariske blikk mot deg og vil deg til å 'vite'.

Når du endelig puster ut, vil du sannsynligvis oppdage at du lengter etter en sigarett - selv om du aldri har røkt.

Det er ikke noe som heter for mye sex for en skorpion. Som elsker er han / hun veldig dyktig i soverommet, på gulvet, i dusjen ... vel, du får ideen.

Hvis du dater med en skorpion, vær klar for et eventyr fylt med spontanitet og sensuelle instinkter som vil slå deg av føttene fordi de elsker deg selv.

Skorpionens tilnærming til sex er ikke bare lyst, den er nesten seremoniell. Den fysiske foreningen løfter Scorpion utover det materielle planet til de åndelige rikene. Orgasme er et øyeblikk når de kobler seg til høyere bevissthet.

Hvis du finner ut at du er litt tåkete på vei etter å ha elsket en Skorpion, er det fordi de slapp løs sin Kundalini-energi, pakket den rundt sjelen din og tok deg med på den oppstegte, himmelske reisen med dem.

Dette stjernetegnet har en tendens til aggressivitet - det være seg menn eller kvinner. Selv om det er tid og sted for fjær og myk musikk, er Scorpios langt mer tilbøyelige til å få ut tungmetallet og bryte til dere begge er brukt.

Den fysikaliteten er en stor pågang for din Skorpionen (og vær klar for en ny runde etter bare et kort mellomspill). Sex stimulerer Skorpionen - det får blodet til å pumpe og lader dem opp som lite annet.

De beste partnerne på soverommet for en skorpion: Steinbukken , fisk og Jomfruen . Du kan også ta en ny skorpion - bare vær klar for en vill tur.

Fakta om skorpionen og metafysiske foreninger

Datoer: 23. oktober - 22. november
Symbol: Skorpionen
Nøkkelfrase: 'Jeg ønsker'
Planet: Pluto (Mars)
Fødselsstein: Opal (oktober) ; Citrine (november)
Antallvibrasjon Numerologi: 9
Element: Vann
Blomst: Krysantemum og rododendron
Farge: Dyp rød
Dag: tirsdag
Chakra: Sacral / Naval Chakra (Svadhisthana)
Chinese Zodiac Twin: Villsvin / gris
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Villsvin / gris
Tarot Card Association: Død (Skorpionen), Tårnet (Mars)
Healing Crystals: Rav, akvamarin, Bloodstone , Jasper, Malakitt , Rubin
Kjendis-skorpioner: Grace Slick er en mega Skorpionen med 5 - tell dem fem - planeter i Skorpionen. Andre er Shere Hite, Ti Grace Atkinson, Sally Field, Leonardo DiCaprio, Charles Prince of Wales og Pablo Picasso

Skorpionkompatibilitet med alle 12 stjernetegn

Væren og Skorpionen

En Væren tar vanligvis ledelsen i et forhold. Han eller hun finner den naturlige sjarmen til en skorpion veldig attraktiv, nesten til distraksjon.

Skorpionen er en flott støtteenhet for Værenes personlighet, og tilbyr fritt lidenskap og medfølelse. Bare vær våken over den hemmelighetsfulle Scorpion-naturen for å unngå argumenter og misforståelser.

Mens Væren liker et godt mysterium, noen ganger vil de bare at Scoprio skal 'slå merke' uten all spenning. Dette inkluderer i elskov, som skulle gjøre Skorpionens underliggende erotiske Sagittarian-ånd ganske fornøyd.

Tyren og skorpionen

Når de sier 'motsetninger tiltrekker', snakket de om en Taurus og Scorpio match-up.

Disse to har sterke personligheter og er ikke redd for engasjement. Hvis Skorpionen kan la Tyren ta ledelsen, gir det en lykkeligere balanse, og det gir forholdet større potensial.

Det er mye hver person kan lære av Tyren og Skorpionen, enten det er lang sikt eller bare en flott prøve. Tyren er veldig ærlig om fysiske, emosjonelle og mentale behov, slik at du føler deg verdsatt og aldri trenger å gjette.

Tvillingene og skorpionen

Dette paret er definitivt intenst tiltrukket av sin første date.

Likevel, selv med alt det brannen, finner Gemini - Scorpio-paret seg svært utfordret til å prøve ting.

Likevel er det bare vei for mange forskjeller, og den dobbelte personligheten til Gemini (enn si deres manglende evne til å forstå sjalu tendenser) er nok til å drive Skorpionen personlighet bort. Vel, etter at den verbale blitzkrieg har opphørt, altså.

Kreft og skorpion

Disse to vannskiltene flyter godt sammen.

Begge tar forholdet på alvor og har ikke tenkt å samle med følelser. Dette er en union med en flott potensiell - spesielt i sengen!

Akkurat som havets ebbe og strøm, reagerer Skorpionen og kreft naturlig på hverandre fysisk uten å trenge mye veiledning.

I daglige saker er det bedre om Skorpionen strategiserer og kreft fungerer som en støtteenhet.

Leo og Skorpionen

Dette kan være et vanskelig forhold.

Mens både Leo og Skorpionen har faste lojaliteter, er de også utrolig harde. Det er liten fleksibilitet her, så 'bryllupsreise' -fasen med frieri vil sannsynligvis ikke vare lenge. Denne sammenkoblingen er preget av sizzle, drama og frizzle komplett med en god del uønsket bagasje. Det kan være bedre å unngå dette fra begynnelsen.

Jomfruen og Skorpionen

Dette paret starter ofte på vennskapets vei før de går dypere, noe som er sunnest for begge parter.

Ingen av dem er klare til å stole raskt. Når det først er etablert, fører gjensidig tillit til et trygt, ærlig og takknemlig forhold.

Det er en stille kunnskap om denne kampen og en som kan strekke seg over mange livstider for dere begge.

Vekten og Skorpionen

Libra - Scorpio-forbindelsen kan uttrykkes som sjelelig. Det er en sann åndelig forbindelse mellom dere to, med lidenskaper som går dypt.

Libras elsker naturlig Skorpionens mysterium, og Skorpionen finner Libras-sjarmen avvæpnende. Dette er paret som går hånd i hånd langs en stille, svingete vei og forbipasserende sier, 'ærefrykt!'

Når det gjelder sex? Oh la la!

Skorpionen og Skorpionen

Dette blir enten romantikken til alle tider framover eller en tragedie som etterlater to knuste mennesker og mye og mye svidd jord.

Opprinnelig definerer denne affæren varm og dampende - den er veldig sensuell i sin fremstilling. Hva som skjer herfra, avhenger mye av hvor åpen og tillit de to holder med hverandre.

Skorpionens psykiske evne til å kommunisere uten ord kan vise seg å være den frelsende nåde for denne sammenkoblingen.

La med andre ord snakke!

Skytten og Skorpionen

Skytten ser på Skorpioner som en stor utfordring, og den er de villige til å ta tak i. Tross alt er Scorpio-personaen en gåte - det mystiske puslespillet som han / hun lengter etter.

Imidlertid kan Scorpio finne Archer for stille og uforsvarlig for Scorpions tradisjonelle forsiktige måte.

Til slutt kan Skorpionen ha for mye ansvar for å holde dette forholdet i gir.

Steinbukken og Skorpionen

Steinbukken finner seg selv fornøyd med hvor enkelt en skorpion sniker seg gjennom sitt normalt lagvise forsvar.

Steinbukken sjel gjør en stille, lojal følgesvenn - noe Skorpionen i deg setter pris på.

Dette er et par som må ta seg tid til å la forholdet blomstre naturlig. Ellers blir det et spill med push-me-pull-you at ingen vinner.

Vannmannen og Skorpionen

Hvis det er noe som er sikkert - paret Vannmannen - Skorpionen er noe MEN kjedelig.

Det er en interessant dans mellom den stille følsomheten til en vannmann og intensiteten til Skorpionen, men på en eller annen måte fungerer den; sannsynligvis fordi mange astrologer tenker på Vannmannen, Vannbæreren som det skjulte eller tapte 4. Vannskiltet.

Den dype vannlevende empati berører Scorpio-elskeren på en måte som overrasker dette normalt ikke-klappbare astrologiske tegnet.

Fiskene og Skorpionen

Denne kampen er blant de mest hellige av fagforeningene.

Både Fiskene og Skorpionen føler ting dypt, spesielt hverandre. De bryr seg ærlig, har kreative måter å løse problemer på og en lidenskap imellom dem som bare konkurrerer med Skorpionen-Skorpionen-forbindelsen.

Dette er det kjente hjerte-og-blomster-paret - terminal romantikk (komplett med fioliner) fyller luften. Sammen er deres kombinerte energi absolutt tidens romantikkmuse.

Helt ærlig ville det være utålelig hvis det bare ikke var så bedårende søt.