Finn Ut Antall Engel

Skorpionen mannen hans egenskaper i kjærlighet, seng og liv

Så du har øyne for en Scorpio-mann, hei? Hva var det med ham som fikk øye på deg? Var det slik han ser ut til å imøtekomme sine ønsker og gå etter det han vil?

Eller var det hans smarte ressurssterkhet som tillot ham å kanalisere energiene sine for å oppnå omtrent hvilken som helst drøm han drømmer om? Kanskje det var hans dypt filosofiske side eller bare den fantastiske intensiteten i øynene når han brenner for noe.

Uansett hva det er, har du det dårlig, og denne Skorpionen har fått deg hekta! Det er ingen tvil om at han vil holde deg hoppende - ett minutt vil du tro at du kjenner ham godt, og det neste vil du lure på, hvem pokker er den fyren? Men ingenting av det betyr noe fordi han på slutten av dagen bare er for søt til å slå til side, ikke sant?

Spørsmålet er, kan du takle denne mannens intensitet, hans hemmelighetsfulle natur og tider når han vil gjøre deg gal?

Scorpio Man Innholdsfortegnelse

Scorpio Man

Den styrende planeten for Scorpio Man er Mars, i arkaisk forstand, og Pluto, i mer moderne astrologisk praksis. Mars resonerer med dyreliddom, aktivitet og handling, og planeten har brennende assosiasjoner som passer perfekt med Skorpionens manns brennende natur. Mens planeten Pluto påvirker de som er født under dette solskiltet.

Planetenes innflytelse presenterer seg ved å gi dem et nådeløst rykte, intense lidenskapsnivåer og en sterk vilje, Scorpio Man kan fortsatt være kjærlig, sjarmerende og klok. I romersk myte styrer Pluto underverdenen, som knytter seg til dype ønsker og tvang, men kan også forholde seg til den hemmelighetsfulle naturen til Skorpionen.

Scorpio Man In Love & In Bed
(Venus i Skorpionen)

En skorpionmann elsker dypt. Han vil forbli engasjert, og han tar ikke forpliktelsen lett. Når den er begått, forblir Skorpionen, nøye med å ha valgt en kompis, lojal mot den bitre enden ... Og bitter og det vil være hvis hans ektefelle er illojal mot ham! Det er ikke noe mer legendarisk enn sjalusi fra en Scorpio-mann (med unntak 'av en hånet kvinne!'); tenk på pigghalen på en skorpion og forestill deg at det er ordene og handlingene til en Scorpio-mann som er blitt krysset, forrådt, eller som til og med mistenker utroskap!

Skorpionens mannstrekk, personlighet, egenskaper

En skorpionmann elsker dypt. Han vil forbli engasjert, og han tar ikke forpliktelsen lett. Når den er begått, forblir Skorpionen, nøye med å ha valgt en kompis, lojal mot den bitre enden ... Og bitter og det vil være hvis hans ektefelle er illojal mot ham! Det er ikke noe mer legendarisk enn sjalusi fra en Scorpio-mann (med unntak 'av en hånet kvinne!'); tenk på pigghalen på en skorpion og forestill deg at det er ordene og handlingene til en Scorpio-mann som er blitt krysset, forrådt, eller som til og med mistenker utroskap!

Når det gjelder en ideell kompis, vil Scorpio-mannen oppsøke en kvinne som er godt balansert, jordnær og en som kan demonstrere stabilitet. Hennes vennlighet og rolige oppførsel er en fin kontrast til hans vanlige intensitet og ønske om handling. Hvis du vil være sammen med en Scorpio-mann, må du være hans venn, partner og allierte. Du må være en støttesøyle når han er i nød, for Scorpio-mannen ser på hele verden som konkurranse, og det siste han trenger er en annen konkurrent.

Fordi Skorpioner er hemmelighetsfulle, kan det ta lang tid å bli kjent med hvem de er nært. Kvinnen som bestemmer seg for å ta på seg Skorpionen, må ha tålmodigheten til en helgen. Men hun vil finne at det er vel verdt å vente på. Når en Skorpionen gir sitt hjerte, gir han det helt, uten forbehold. En mer dedikert partner en kvinne ikke kan finne.

Når det gjelder seksuelle møter, kan du forestille deg at Scorpio-mannen liker at soverommet er litt krydret. Du kan sidestille dette med giftet i en skorpions hale og se bare et snev av hvordan det oversettes til hans smak på soverommet - varme møter helt sikkert! Du vil holde ting interessant og mate lidenskapens gnister ved å bytte opp ting fra tid til annen.

Sørg for å holde Skorpionens oppmerksomhet og intense konsentrasjon om soveromsaktivitetene. Det er lett for hans sinn å vandre på sitt neste mål eller prestasjon. For å holde hodet på å vandre, bør ikke undertøy, forskjellige innstillinger og rollespill være uaktuelt. Vær klar for hva som helst når Scorpio Man ønsker å legge til nye ting i spilltidmenyen på soverommet!

Hjerte og hjem

Skorpioner elsker nedetiden deres. Det gir dem tid til å tenke på, meditere og være deres naturlig innadvendte selv, så deres hjemmemiljø er dekorert og skapt for å tilby en veldig privat, men behagelig setting. Det er her hjemme at de kan være seg selv og gjøre det de gjør best. Skorpioner liker å planlegge og kartlegge deres neste beste prestasjon.

Dette frigjør dem, slik at de igjen kan 'transformere' når deres bestrebelser hopper fra planleggingsfasen til vellykket implementering. Skorpionen vil kreve total fred som han planlegger. En advarsel til familiemedlemmer, romkamerater eller elskere: Hvis du bringer kaotiske energier til hjemmet til Skorpionen, finner du snart veien ut av døren.

Hjemmet til en skorpion vil ha dristige, dype, noen ganger kontrasterende farger, med den perfekte balansen mellom rød og svart eller hvit og svart. Belysningen er vanligvis lav, slik at Scorpio Man kan slappe av i komfort uten å blinke sterke lys i øynene. Hans gardiner er tunge da hans innadvendte selv prøver å hindre den ytre verden i å komme inn i hans domene.

Helse og velvære

Dette solskiltet hersker over reproduktive organer, bekken og urinveiene. Skorpioner er mer sannsynlig å lide av tilstander relatert til nyrene, leveren og kjønnsorganene. Forstyrrelser i blæren og problemer med huden og smittsomme utbrudd er også vanlige. Skorpioner kan lide av hudsår, hauger, fistler, karbunkler, byller, abscesser og generelle kviserutbrudd, så en god hudpleierutine anbefales.

Karriere og økonomi

Penger er en transformerende kraft og har derfor en stor interesse for Scorpio Man. Den kan brukes til det bedre, forandring og for å kontrollere ting. Den primære interessen han har for penger vil være å bruke dem til å manifestere drømmene sine.

Han er en hardarbeider som vil tjene nok penger til å dekke hans behov og leve i komfort. Han forvalter penger med forsiktighet fordi det holder det å være selve nøkkelen til hans drømmer og mål. Hans gode pengestyringsevner og pålitelighet gjør ham eksepsjonell som konsernsjef, aksjemegler, advokat, finansiell konsulent, regnskapsfører og eller bankmann.

Skorpioner er motstridende skapninger. De kunne ikke bry seg mindre om hva folk tenker, men de vil også ha anerkjennelse fra verden: Han vil at folk skal se på ham som en som er inspirerende og en kilde til godhet i livet. Virkelig et paradoks på alle måter, dette ønsket er i direkte kontrast til hans naturlig innadvendte side som får ham til å gjøre alt han kan for å holde seg utenfor rampelyset.

Zodiac-kompatibilitet
Beste kamp for Scorpio Man

Venner og familie

Lojalitet, lojalitet og mer lojalitet. Hvis du planlegger å være venner med en Scorpio-mann, er lojaliteten din det han krever av de få vennene han velger å stole på. Og hvis du tjener tilliten til en skorpion, hold det dyrt for det er virkelig en sann skatt. Ekthet og lojalitet er ikke noe en Skorpion ser høyt.

Hvis det noen gang er tid, kommer det til spørsmål om lojaliteten din Skorpionen vil lett gå bort fra vennskapet uten å blunke med et øye. Han varsler deg ikke engang! Men for din lojalitet blir du rikelig belønnet med en god venn som alltid vil være der når du er i nød.

Scorpio Man's sta, ufleksible natur kan forårsake kaos i en husstand. Ødeleggelsen oppstår hvis han ikke er villig til å bøye seg og gjøre endringer slik at husstanden kan føle seg mer harmonisk. Det er altfor lett for noen skorpioner å innta stillingen som en autoritær diktator. Hans stive natur kan noen ganger gjøre ham umulig å snakke med; dette er ikke en egenskap han utvikler i voksen alder. Faktisk er det noe han har med seg fra barndommen. Noen skorpioner er mer fleksible enn andre. Mange Scorpio-menn har noen ufleksible egenskaper de må dempe, for ikke å være villige til å gå på akkord med problemer.

Noen Scorpio-menn klarte å danne en god lagånd og de bringer denne ånden inn i hjemmet. Det er denne typen Skorpionen som anerkjenner fordelen med å ha harmoni i hjemmet. Scorpio Man lar liker å fortsette å fokusere på sine drømmer og mål uten å måtte prøve å løse problemer som oppstår hjemme. Mangel på harmoniske forhold bidrar ikke til drømmebygging. Skorpionen mannen som er villig til å lytte til behovene til alle familiemedlemmer i stedet for å innta den autoritære posisjonen 'gjør det jeg sier, fordi jeg sa det,' vil få et langt lykkeligere hjemmeliv.

Skorpionen er en som heller bor alene enn å ha noen rundt seg som kan distrahere ham fra å følge drømmene sine eller forsøke å nå sine mål. Som far setter Scorpio Man ekstraordinært høye forventninger til barna de har, men lover også fantastiske barndommer for dem også. Han lærer dem både respekt og disiplin tidlig, og dette gjør at det er en klar forståelse av hvor langt barna kan skyve faren sin.

Barna til en skorpionmann kjenner grensene far har satt. De vet konsekvensene av å krysse en veldig klar og reell linje. Som barn er Scorpio Man en som ikke får venner veldig lett, og hvis han kjemper med venner, vil han bare anta at han kaster vennene sine helt til side. Det samme problemet kan dukke opp mellom søsken hvis det er konstant kamp. Til slutt er Scorpio-ektefellen en som vil forbli kjærlig og engasjert, men som ikke tolererer noe utroskap.

Romanse

Skorpioner er de mest kompatible med tegn på kreft og fisk. Med fisken og skorpionen matcher den to skilt styrt av vann. Dette forholdet vil gå fint og enkelt med livets utgang. Å være av vannelementet forstår de to hverandre følelsesmessig. Fiskene finner Skorpionens seksuelle natur fristende, og Skorpionen finner dybden av Fiskene ekte og intens. De er et ideelt par for langsiktige forpliktelser, spesielt ekteskap, fordi følelsene deres bare forsterker seg i løpet av tiden.

Parring av skorpionen og kreft fungerer også bra, ettersom paret har mye til felles. Begge soltegnene har en god følelse av sikkerhet, og begge er dedikerte og engasjerte arbeidere som gjør sitt absolutt beste på jobben når de prøver å utmerke seg. Scorpio Man finner kreften innsiktsfull, intuitiv, lidenskapelig, inspirerende og morsom, og setter stor pris på alle kreftens egenskaper, forutsatt at personen holder et tak på følelsesmessigheten. Kreft elsker engasjementet til Scorpion-hannen og hans dedikasjon til å gi familien et trygt og trygt sted å bo.

Steinbukken kan også fungere bra med en skorpion; hvis de ikke er for følsomme og de er fleksible. Kreftpartneren må forbli forståelse for Skorpionens mindre sympatiske egenskaper, som sjalusi og sta.

Leoer har en tendens til å kollidere med Skorpionen fordi det er for mange mennesker som vil ha tilsyn med forholdet! Begge soltegnene er gode til å være veldig sta, så argumenter er en del av ligningen. Seksuelt er paringen flott. Den sta Tyren og Skorpionen kan ha et varig forhold.

Selvfølgelig er det hvis Skorpionen er fleksibel og kompromitterende (faktisk en sjelden skapning), og Tyren kan dempe deres naturlig urokkelige, sta natur. Vannmannen og Skorpionen er en sammenkobling som argumenterer mye med begge tegnene så sta at det ikke er noen sikkerhetskopiering i flere dager eller uker etter en uenighet! Ord flyr, sårende ting blir sagt, og så holder begge partnere nag!

Hvordan tiltrekke seg en skorpionmann

Vær ekte; dette kan ikke stresses nok. Hvis en skorpion til og med oppdager at du ikke er autentisk, vil han lukke døren til forholdet permanent. Skorpioner er introverte, så du må skille deg ut fra mengden for å fange blikket. Han er en visuell skapning med en preferanse for slående farger, så han kler seg i et antrekk som er rødt, svart og hvitt.

Senere, ved å legge til brunt, fiolett, blått og rødbrun i blandingen, vil han føle dine jordiske, jordede vibber. For å holde ham interessert, sørg for at du ikke kommer inn i noen maktspill med din Scorpio-mann. Tilbring mye tid sammen med ham i hjemmet sitt, hvor han også føler seg tryggest fra verdslige inntrengninger. Gi ham plass når han trenger det, men vær også villig til å komme inn i dypt intense og filosofiske samtaler!

Dating en Scorpio Man

Å være en naturlig introvert som er alt i hodet på ham, er lesing en av de foretrukne tidsfordrivene til Scorpio Man. Han antar bare forsvinne i en god bok der han kan tenke på de underliggende temaene og symbolikken historien presenterer. Å være en tenker, din Scorpio-mann kan også sette pris på meditativ praksis. Han liker å lytte til favorittmusikken sin i timevis. Han liker også enhver annen hobby han kan drive alene eller uten å måtte overholde gruppedeltakelse.

Skorpioner krever makt og finner derfor andres maktbehov noen ganger truende. Disse mennene godkjenner heller ikke noen form for overfladisk oppførsel, spesielt smiger som brukes til å prøve å oppnå noe eller svinge en person. Et grunt forhold er ikke noe en skorpion vil tillate. Å være veldig uavhengige skapninger, er en av kjæledyret til Scorpio Man veldig klamete eller altfor avhengige kamerater.

Astrologi og dyrekretsgaver
Scorpio Gaver

En av de beste gavene du kan gi din Scorpio-mann, er en som appellerer til hans ønske om å lese; Noen få flotte bøker vil tillate ham å komme inn i en dypt meditativ og analytisk tilstand han så elsker. Ikke sikker på hvilken sjanger du skal få ... hva med litt av det virkelige liv eller fiksjonbaserte mysteriet som appellerer til hans hemmelighetsfulle natur?

Hvis du vil utvide lesealternativene hans, kan du vurdere en Kindle Fire som passer perfekt sammen med hans ønske om å lese så vel som hans 'brennende' natur! Nedetid hjemme er noe Skorpionen også elsker, og litt moro hjemme kan fås med noen få videospill. Hvis han ikke har noen, og du vil være stor med en gave, kan du vurdere å skaffe ham en av de nyeste spillkonsollene.

Skorpionen menn
Fakta, mytologi og metafysikk

Det astrologiske tegnet på Skorpionen er knyttet til de greske mytene der gudinnen Gaia sender Skorpionen, en skorpion i massiv størrelse for å drepe Orion. Imidlertid forbinder noen Scorpios ’transformative attributter til Phoenix, en skapning som bare forvandler seg etter å ha brent seg opp og stått opp fra sin egen aske. Forbindelsen er laget med Scorpio Man's ønske om transformasjon og endring.

Skorpionens tegn er assosiert med Dødskortet i Tarot. Det er mye misforståelse om Death-kortet når det kommer opp i en layout, og mange ser umiddelbart kortet som et tegn på andres død. Dette er selvfølgelig en misforståelse opprettholdt av TV-serier og filmer som presenterer Dødskortet som et dramatisk element i en valgt scene.

I sannhet, når Death-kortet vises i et oppsett, betyr det enten større eller mindre endringer og transformasjoner; og denne forestillingen om transformasjon samsvarer med tegnet Skorpionen som hele tiden gjennomgår forandring og selvtransformasjon. Vurder det slik; når noe forvandler seg i oss, dør også noe for å la transformasjonen finne sted. På samme måte dør larven for å la sommerfuglen leve.

Skorpionen tilsvarer tallet ni som resonerer med egenkjærlighet, misjon, skjebne, lojalitet, skjønn og visjonær. Hvis energien er negativ, resonerer den med konsentrasjonsvansker, mangel på fokus, slapphet og en tilsynelatende frakobling fra selvet og / eller den ytre verden. Når det gjelder chakrasystemet, er skiltet i tråd med solar plexus som styrer intellektuell forståelse, selvtillit og en intens følelse av ens personlige kraft. Når du er i ubalanse, samsvarer dette chakraet med frykt, fordømmende atferd og et raskt temperament.

Skorpionen Datoer: 23. oktober - 22. november

Symbol: Skorpion

Glyph Betydning: Skorpionens kropp med en pigg giftig hale.

Sanskrit: Vṛścika, som betyr 'Skorpion'.

Nøkkelfrase: 'Jeg ønsker.'

Kvalitet: Fikset

Alkymi: Atskillelse

Anatomisk linjal: Kjønnsorganer, nese, urinrør, prostata, hemoglobin og reproduksjon

Engel: Samael

Dyr: Scorpion, Wolf og Panther

Drømmearketype: Monster, Death, Chaotic Force, Trickster

Balanseringskvalitet: Et bredere perspektiv

Fugler: Ørn og gribb

Fødselsstein: Akvamarin

Månedens keltiske tre: Ivy (30. september til 27. oktober) og Reed (28. oktober - 24. november)

Betydningen av det keltiske treet: Warrior and the Secret Keeper

Chakra: Solar Plexus eller Manipura

Chinese Zodiac Twin: Villsvin / gris

Kompatibilitet: Kreft og fisk

Skade: Venus, Jorden

Dag: tirsdag

Element: Vann

Planet's Exaltation: Uranus

Falle: Måne

Kvinnelige guddommer: Athena, Sekhmet, Hel, Freya og Selket.

Blomst: Anemone, Hyacinth og Geranium

Kjønn: Feminin

Healing Crystals: Bloodstone, jaspis, jet, malakitt, rubin og topas

Urter: Basilikum, Fern, Heather og Silverwood

Nøkkelord: Død

Maskuline guddommer: Ares, Apep og Mars.

Metall: Stål, radium og jern

Musikalsk lyd: Nøkkel til G over høye C

Antall vibrasjoner: 9

Oljer: Jasmin, ylang ylang, patchouli, salvie, clary og sandeltre.

Planetpåvirkning: Mars (arkaisk) og Pluto (nåværende)

Primære farger: Mørkerød.

Sekundære farger: Rødbrun, blå, fiolett og brun.

Primært behov: Å gjennomsyre eller trenge gjennom og transformere

Dufter: Basilikum, kirsebærblomst, krysantemum, kokosnøtt, sypress, furu, rosmarin, sandeltre, vannmelon, malurt og vanilje.

Sesongforening: Høst

Tarotkortforeninger: Døden og tårnet

Trær: Holly, Blackthorn og Redwood

Kjendiser: Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Ryan Gosling, Owen Wilson og Matthew McConaughey.