Finn Ut Antall Engel

Skorpionen tegn: trekk, personlighet og egenskaper

Når folk beskriver Skorpionens egenskaper og personlighet, kastes ordene ‘mystisk’, ‘dødelig’ og ‘sterkt seksuelt’ uunngåelig i innholdet et sted.

Det som virkelig er mystisk for en skorpion, er hvordan stjernetegnforfattere ofte ikke klarer å avsløre sakens kjerne.

Så la oss avsløre den hemmelige kjernen i det som er Skorpion-tegnet ...

Innholdsfortegnelse over skorpionen

Skorpionstrekk, personlighet og egenskaper

En skorpion er hver tanke, hvert ord og hver gjerning bundet med Golden Threads til jakten og fangst av kjærlighet.

Det har ikke noe å si formen, men å gi og motta kjærlighet i reneste, høyeste og mest guddommelige vibrasjon er det eneste som får en skorpion ut av den ordspråklige sengen om morgenen ...

Vent ... vent på det ellers ville de bli der hele dagen.

Åh, og BTW, Skorpioner har en tilbøyelighet til å gjøre makaberen til en yuk yuk med ett sving av stingeren.

Skorpioner er skapninger av evolusjon - endrer seg og vokser når de modnes.

Det er ingen tvil om at Skorpion-personligheten har en farlig side, men bare folk som er arrogante nok til å tro at de kan krysse dem uten konsekvenser, har noe å frykte fra det stikket.

De som en skorpion elsker, merker knapt en gang den potensielle risikoen, i tillegg til alt det mysteriet er vanskelig, om ikke umulig å motstå.

Skorpioner er utrolig sterke mennesker, ikke i fysisk forstand - de har heller en kjerne laget av stål. Dette er grunnen til at de konfronterer vanskelige situasjoner og lar folk rase.

Ikke kom deg mellom en Skorpion og deres nåværende søken.

Egentlig. Vi mener det!

Husk at Scorpion styres av Pluto med all sin magi og kraft. Pluto gir også Scorpios en dyp 2. sans - de vet når de blir spilt og når du holder det ekte.

Vi har kanskje glemt å nevne en liten ting ...

Som tvillingsjelen deres fisk , Skorpioner gir ordet ‘psykisk’ en helt ny betydning.

Skorpionens fysiske egenskaper og egenskaper

Den stadig forlokkende Skorpionen ser veldig elastisk ut. De har en tendens til å ha veldefinerte funksjoner og skuldre som trosser Atlas når det gjelder deres evne til å bære problemer. To av de mest sanselige områdene er Skorpionens lepper og utringning. De har gjennomsnittlige høyder, men klarer fortsatt å skinne i mengden.

Skorpioner liker å kle seg godt, men ikke nødvendigvis å fange oppmerksomhet (husk den hemmelighetsfulle naturen). De har et godt immunforsvar, men kan oppleve forskjellige ulykker fordi de tar risiko spesielt i ungdommen. Det er viktig å være flittig med alle reproduktive organer (ta kontrollene og trene sikkert sex).

Når det gjelder å spise, liker Skorpionen god mat, og de trenger den for energi. Det er sjelden du finner en veganer i dette partiet som godt kan leve ordtaket 'protein er oss'. Når de først kom i livet, satte mange som ble født under dette stjernetegnet på seg, men de har det bra.

Scorpio Symbol og dets betydning

Hver vår når Orion setter seg, stiger Skorpionen som en påminnelse om sin giftige bit.

Seilere betraktet dette tegnet av dyrekretsen som et negativt ommen. Egypterne anerkjente dette mønsteret som en hellig slange, og alkymister følte at tiden for Skorpionen (høst og vinter) var den beste tiden for deres gyldne bestrebelser.

Den greske historien forteller at Orion dro til Kreta på jaktekspedisjon med Artemis. Han sa frimodig at han ville drepe alle skapninger og gjøre Gaia nede til høyre forbanna.

Hun sendte Skorpionen for å stikke ham for hans innbilskhet. Artemis, Leto og Zeus grep inn for å få Orion på himmelen, men ikke uten Scorpion som en konstant påminnelse om at du ikke roter med Mother Nature.

Fakta om skorpionen og metafysiske foreninger

Datoer: 23. oktober - 22. november
Symbol: Skorpionen
Nøkkelfrase: 'Jeg ønsker'
Planet: Pluto (Mars)
Fødselsstein: Opal (oktober) ; Citrine (november)
Antallvibrasjon Numerologi: 9
Element: Vann
Blomst: Krysantemum og rododendron
Farge: Dyp rød
Dag: tirsdag
Chakra: Sacral / Naval Chakra (Svadhisthana)
Chinese Zodiac Twin: Villsvin / gris
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Villsvin / gris
Tarot Card Association: Død (Skorpionen), Tårnet (Mars)

Healing Crystals: Rav, akvamarin, Bloodstone , Jasper, Malakitt , Rubin

Kjendis-skorpioner: Grace Slick er en mega Skorpionen med 5 - tell dem fem - planeter i Skorpionen. Andre er Shere Hite, Ti Grace Atkinson, Sally Field, Leonardo DiCaprio, Charles Prince of Wales og Pablo Picasso

Skorpionen kompatibilitet, forelsket og i sengen

Skorpionens tegn faller vanligvis med vann, noe som betyr at det er et bredt utvalg av følelser på jobb.

Saken er at Skorpionen kan skjule dem så ryddig og se helt samlet ut fra utsiden. Dette gjør folk enda mer nysgjerrige. Legg det til sjarm og vidd, og det er lett å se hvorfor dette stjerneskiltet tiltrekker seg en rekke følgere.

I sengen, vel, det er en grunn til at Scorpios er kjente elskere. Vi overlater resten til fantasien din.
Men det vi vil avsløre er at til og med en passering av høyet med en Skorpion er noe du vil huske resten av livet - om og om igjen og om igjen.

Ja, det Scorpion har en enorm seksuell appetitt men det betyr ikke at alle deres forhold er fysiske.

Dette astrologiske tegnet elsker alle celler i kroppen deres. Tenk på hvilken som helst film der helten eller heltinnen dør for noen av kjærlighetsårsakene, og du vil forstå hvor dypt en skorpion elsker.

Stjernetegn som gjør kompatible partnere for Scorpio er:

  • Kreft som å ha lignende dype følelser
  • Jomfruer kan matche en Skorpions troverdighet og arbeidsmoral
  • fisk har også noe potensial hvis de kan overvinne sin sjalusi.

Vil du vite mer? Les hele Skorpionen kompatibilitetsprofil .

Skorpionbarnet

Å ha et skorpionbarn er litt som å ha en vakker løk med lag og lag ... og enda flere lag. I tillegg vil hun sannsynligvis få andre til å felle en tåre eller to ... eller hundre.

Det skjer så mye inni Scorpio Girl at andre aldri får et glimt av. Det er ganske enkelt (som ordtaket sier) 'en Scorpio-ting.'

Disse barna har fantastisk kontroll over følelsene sine, og en intensitet som får deg til å føle at du ser en voksen i et barns kropp. De har lidenskap, intens innsikt, et stort behov for sikkerhet og evnen til å sprette tilbake fra nesten hva som helst.

Vil du vite mer? Les hele Scorpio Child astrologisk profil .

Skorpionen jente

Scorpio Girl er veldig dyp og intens. Hun har en medfødt skjønnhet og unik personlighet som virkelig skiller henne fra andre.

Bli vant til at hun ønsker privatliv. Det er noen ting som denne jenta avslører til bare noen få spesielle (hvis i det hele tatt). Folk som stikker hull i mystikkens aura, blir stukket tilbake. Datteren din vil alltid at du skal avklare din posisjon, og du kan finne at noen maktkamp dukker opp spesielt i tenårene takket være uavhengigheten de ønsker.

Vil du vite mer? Les hele Skorpionen Girl personlighet profil .

Skorpionen gutt

Samlet sett vil du finne din Scorpio Boy relativt stille til noe kommer under skallet på dem. Som hunnen av arten lengter de etter frihet, ofte altfor tidlig.

På skolen vil dette Skorpionbarnet sannsynligvis elske tall og kan faktisk fokusere på en fremtid i finansnæringen. I klassen eller hjemme liker disse guttene kontroll og makt og må minne dem på hvem som virkelig er sjefen.

Vil du vite mer? Les hele Skorpionen gutt personlighet profil .

Skorpionen Karriere, kjæledyr og tidsfordriv

Skorpionen Karriere

Skorpionene har en naturlig ambisjon som driver dem og driver dem hardt. Uansett hvilken karriere de velger, vil de sannsynligvis lykkes.

Imidlertid liker ikke Scorpio mange distraksjoner i arbeidsområdet deres, så gode karrierer å vurdere er fjernarbeidsposisjoner eller noe annet som gjør at de kan være sin egen sjef.

Generelt er dette Star Sign bare fokusert på å gjøre en god jobb og bygge et uslåelig rykte.

Andre stillinger som tiltrekker seg skorpioner inkluderer astrolog, alternativ helse, rådgivning (spesielt seksuell) og etterforsknings- eller forskningsarbeid.

Skorpionen kjæledyr

Noen skorpioner som skumle kryper som en tarantula eller til og med en skorpion.

Andre er ikke så innstilt på den ordspråklige mørke siden og ser etter et smart, vedvarende kjæledyr med en hemmelighetsfull lokke. Prøv en burmesisk katt.

Skorpionens hobbyer

Mange skorpioner liker fysisk sport som sex, kampsport, sex, skyting av mål, sex, løping og sex.

Hvis det er hobbyer som kombinerer sinn, kropp og ånd, vil Skorpionen bli enda lykkeligere.

Ikke desto mindre passer et nådeløst kortspill perfekt til dette dyrekretsen, og det samme gjelder å samle inn spesifikke typer tilbehør.

Beste gaver til en skorpion

Vent til Skorpionen ikke forventer noe, og slipp overraskelsen i fanget. Ikke la emballasjen gi deg bort heller. Spenning er deilig for en skorpion!

Noen gjenstander som passer til den gåtefulle Skorpion-personligheten inkluderer gåter, skattebokser, gode mysteriebøker, rikt illustrerte Tarotdekk og skumle filmer.