Finn Ut Antall Engel

Skorpionens ukehoroskop

Scorpio Weekly Horoscope 12. til 18. september 2022

mandag og tirsdag, du kan forvente mer interaksjon med venner og naboer og mer kommunikasjon generelt. Dette er en tid for småprat og inaktiv sladder mer enn formelle diskusjoner. Du kan sette folk til rette med din intuitive forståelse og genuine interesse. Dette er en perfekt tid for sosialt samvær, møte nye mennesker og dating. Du kan raskt danne følelsesmessige forbindelser på grunn av dine forbedrede sosiale ferdigheter og intuitive forståelse. Dette er også en utmerket tid for å avlegge eksamener som er avhengig av god hukommelse.

onsdag til søndag gir intense opplevelser. Du vil ha større makt og innflytelse over ditt eget liv, hendelsene i livet ditt og menneskene rundt deg. Forholdet til mennesker i makt- og autoritetsposisjoner, store organisasjoner og selskaper bør gå bra. Høyere selvtillit hjelper deg å gjøre et stort inntrykk på overordnede. Personlige og faglige problemer kan også løses lettere.

Skorpionens ukehoroskop Tarotkort

Siden med kopper er et signal om å la den barnlige siden av deg selv komme frem. Som de fleste av Cups-draktene, er siden et oppløftende og oppmuntrende tegn å motta i en tarotlesning. Det kan også vise at noen, sannsynligvis noen som er yngre enn deg, snart kommer din vei med en melding til deg. Værens ukehoroskop The Page of Cups viser et behov for å leke, drømme og ha det litt moro. Når dette kortet vises, betyr det noen ganger at du har tatt deg selv altfor seriøst. Margot Fonteyn sa: «Det eneste viktige jeg har lært i løpet av årene er forskjellen mellom å ta ens arbeid på alvor og seg selv på alvor. Den første er avgjørende, og den andre er katastrofal.' Kjenn forskjellen.

Flere skorpion-horoskoper

Alle ukentlige horoskoper
 Taurus ukentlig horoskop
Væren
 Gemini ukehoroskop Tyren  Kreft ukentlig horoskop Tvillingene  Leo ukentlig horoskop Kreft  Jomfruens ukentlige horoskop
Leo
 Vektens ukehoroskop Jomfruen  Skorpionens ukehoroskop
Pund
 Skyttens ukehoroskop Skorpionen Steinbukkens ukehoroskop Skytten  Vannmannens ukehoroskop Steinbukken  Fiskenes ukehoroskop Vannmannen  Fiskene

Ditt ukentlige horoskop for Skorpionen er basert på planetariske overganger til Skorpionens horoskoptegnet, ikke til hus, soner eller sektorer. Tarotkortet som er valgt tilfeldig kommer fra Klassisk Rider-Waite Tarot Deck og tolkningene fra Tarotkortbetydninger av Psychic Revelation . Alle kort unntatt nummer XIII og XV er inkludert.