Finn Ut Antall Engel

Skorpionkvinnen Hennes trekk og personlighet i kjærlighet, kompatibilitet og liv

Hun fremkaller en luft av umiskjennelig mysterium, så du vet at hun er en Scorpio Woman. Hun får menn til å snu hodet når hun går forbi. Alle står nysgjerrige på hva den brennende skorpionkvinnen fikk som får hjertet til å bli raskere; pupillene utvider seg litt, og munnen blir tørr før noen av dem kan uttale et ord. De fleste menn frykter å nærme seg dette spennende pusten med frisk luft. Hun er bare for jævla sexy til å være i deres liga. For de fleste har de nok rett!

Skorpionkvinnen er kresne. Hvis du ikke oppfyller forventningene hennes, kan hun gjøre deg offer for et knust hjerte. Oppfyll hennes luner, og du har en helvetes krydret partner på hendene!

Bli kjent med henne og se hennes visdom. Det gjemmer seg bak den mest intense blikket, og se når du ender opp med en trylleformular som bare Scorpio-kvinnen kan veve! I tråd med sin dyrelige natur, elsker hun å være forelsket, og hun elsker sex også. Whew! Du er inne for tiden av livet ditt hvis du har falt for en Scorpio Woman, og hun velger å hente deg fra gulvet.

Tror du at du har det som trengs for å holde denne sensuelle, umettelige skorpionkvinnen fornøyd?

Scorpio Woman Innholdsfortegnelse

Skorpionen kvinne

Nøkkelen til å forstå den så komplekse naturen til en Scorpio Woman er å vite at to planetariske påvirkninger styrer denne mystiske sjelen. Den dualistiske innflytelsen som noen ganger fungerer sammen og noen ganger motarbeider hverandre. Vil du vite hvordan denne kvinnen fortsatt er så uforutsigbar og mystisk? Hun styres av både Mars og Pluto samtidig!

Mars er en planet som er oppkalt etter krigsguden i det romerske panteonet, og disse tilskrives de brennende sidene ved Skorpionkvinnen. Planeten gjør også kvinnen ambisiøs, og en mer enn i stand til å bestemme sin egen skjebne. Hun er sterkt avhengig av selvet som gleder henne sterkt fordi hun ikke vil at noen skal herske over henne på noen måte.

I mellomtiden gir Plutos energier den ultra-mystiske luften til denne vakre damevenninnen din. Hun vil ha medfødte psykiske evner ved fingertuppene og helle ut en magisk luft. Hun er i tråd med universelle energier, kosmos, og hun kan til og med forfølge åndelige sysler som ytterligere forbedrer forbindelsen. Plutos energier gjør denne kvinnen til en som ikke har problemer med å holde hemmeligheter eller være stille om fremtiden hennes. Evnen til å være taus gir henne kanten over andre fordi det gir henne overraskelseselementet.

En skorpionkvinne kan oppleve en og annen tilstand av forvirring eller manglende evne til å konsentrere seg. Hun tilskriver problemet hjernetåke. Sannheten er at det er et sammenstøt mellom Mars ’fartsfylte, handlingsorienterte, noen ganger aggressive energier med Plutos rolige og sakte, men sikre tilnærming.

Scorpio Woman In Love & In Bed
(Venus i Skorpionen)

Scorpio Woman vil komme nær å ha et umettelig ønske om sex. Men hun vil se det som en del av sitt vanlige helseregime å nyte lidenskapene til en annen på nesten regelmessig basis. Faktisk er kvinnene under dette tegnet mer seksuelt aktive enn kvinner under noe annet tegn: lidenskap går gjennom venene deres, og deres brennende natur gjør dem til en hard elsker. Hvis hun er forelsket, kan hun være forsiktig, medfølende og øm, men hvis hun bare har lyst på deg, har hun ikke noe problem med et tilfeldig møte eller to bare for å avlaste litt seksuell spenning og litt stress.

Hun vil kreve å ta ledelsen på soverommet, og hun kan ha litt mer kink enn den gjennomsnittlige personen kan takle. Ikke la det overraske deg hvis hun kler seg på antrekket til en dominatrix når du endelig kommer til soverommet, for når du først er i sengekammeret hennes, vil denne varme forføreren gjøre det mer enn klart hvem som er sjefen.

Skorpionen kvinne
Hennes trekk, personlighet, egenskaper

Skorpionkvinnen er en eksotisk fristende, men personligheten hennes går langt utover hennes fysiske attraktivitet og seksuelle attraksjoner. Hun er kvinne, seriøs, og du må være forberedt på å ta henne på den måten. Du vil finne at hun har et fantastisk intellekt, en skarp vits, og mer enn en god forståelse av verden rundt seg. Hun har full kontroll over hvem hun tillater i sin virkelighet, da mottoet hennes er 'JEG ØNSKER', og hun lever fullt ut etter det.

Hvis hun godkjenner deg, kan du ta del i hennes verden, men det blir forventet at du tråkker lett og ikke overskrider grensene dine. Av grenser har du ingen problemer med å vite hva de er, fordi hun vil gjøre dem tydelige. Hun vil presentere sine ønsker og behov i klare svart-hvitt termer.

Du vil finne at hun er utrolig innsiktsfull, og hun har ingen problemer med å se gjennom de fleste. Hun stoler sterkt på intuisjonen sin. Hun er drevet, ambisiøs og målrettet, og har små problemer med å oppnå det hun vil. Hun kan bevise litt på den vanskelige siden, og noen ganger.

Fordi hun er lite redd, kan hun bli fanget i ting som ellers kanskje ikke er til hennes beste fordel. Hun er ikke veldig tillitsfull, så du må tjene både lojaliteten og tilliten hennes før hun til og med tenker på å dele sine innerste følelser med deg.

Hjerte og hjem

Når du kommer inn i hjemmet til en Scorpio Woman, er det ingen feil med hvor du er; når alt kommer til alt har du nettopp kommet inn i gudinnens tempel, eller i det minste vil det virke slik. Scorpio Woman har en eksepsjonell smak for det luksuriøse, rike, koselige, komfortable, og hennes hjem er hennes tempel eller hellige rom, som også tydelig vil gjenspeile hennes brennende personlighet. Som om hun har gudinnene kjærlighet og krig som sine skytsgudinner, er det ting i hjemmet som betyr både hennes medfølende og krigerlignende natur. Du kan forvente å se dyreutskrifter, tepper, skinn og skinn.

Et tydelig tegn på at hun kobler seg dypt sammen med sin dyriske natur, men du finner også superkomfortable møbler, mange puter og komfortable kroker, som hun alle har tatt med i innredningen slik at hun kan oppnå absolutt komfort mens du slapper av - dette er hennes form selvpleie.

Fargene på designene i hennes hjem vil ha et tema svart og hvitt, da dette er relatert til hvordan hun liker å uttrykke seg: I svarte og hvite termer fraværende for uklarheter. Hvert nivå av rødt vises et sted i hjemmet. Rødt er ofte på soverommet hvor varmen virkelig kan stige hvis du ender opp med å være den rette partneren for henne. Hun kan også supplere rødt med andre brennende farger, med en fin blanding av oransje, gul, kongeblå og brenngrønn.

På kjøkkenet kan du forvente å finne alle moderne doodad, apparater, apparater og verktøy som du kan tenke deg; hun liker moderne design, og bekvemmeligheter gir teknologien henne. Hvis apparatene ikke er røde, svarte eller hvite, vil de absolutt være av skinnende rustfritt stål for å uttrykke sin preferanse for det moderne og elegante. Boligen hennes vil sannsynligvis være et lite privat hjem hvor hun kan nyte tempelet sitt i fred uten innbrudd fra verden utenfor.

Helse og velvære

Skorpionen har det anatomiske lederskapet til kjønnsorganene og reproduktive organer; dette gjør Scorpio Woman mer sannsynlig å utvikle problemer eller komplikasjoner med livmoren, egglederne, menstruasjonen, overgangsalderen og andre problemer som spesielt rammer kvinner. Problemer med hormonbalanse er også sannsynlig. For Scorpio Woman vil du finne sex viktig, ikke bare på grunn av endorfiner, dopaminhastighet og god følelse, men fordi det lindrer stress.

Selvfølgelig, for damevenninnen din, vil du oppdage at en god gammeldags boltring i høyet med jevne mellomrom tilsvarer en kondisjonstrening. Ikke undervurder Scorpio Woman, da hun kan overleve enhver partner hun synes om på soverommet når det gjelder energiforsyning.

Skorpionkvinner lar ikke følelsene vise seg bra, slik at de kan bli byttedyr for følelsesmessig overbelastning. Hun kan også være ekstremt tøff mot sin egen kropp, ettersom hun krever dyktighet i hver fysisk ytelse hun driver med, spesielt når hun presser seg under treningsøktene eller på jobben.

Hun liker også en rekke øvelser, inkludert gymnastikk, dans, fotturer, løping, jogging og sykling, så du kan finne henne på å løpe en maraton eller to. Husk at bein og ledd i løpet av årene kan lide av overbruk og grov håndtering.

Karriere og økonomi

Siden Scorpio Woman liker forskning og læring, men hun liker også å bli overlatt til seg selv uten at andre mennesker kommer i veien mens hun jobber. Dermed inkluderer de største karriereposisjonene for Scorpio Woman jobber der hun kan utføre oppgaver som en selvdrevet styrke.

En karriere som balsamer, mortician, coroner eller private etterforskningstjenester er bare noen jobber hun kan utmerke seg i det hele tatt mens hun nyter stillheten hun ønsker mens hun jobber. Hun liker å være i sitt eget hode da det tillater henne å komme inn i en meditativ tilstand ettersom hun mister seg selv i arbeidet hun fullfører.

Hvis hun jobber med mennesker, trenger hun å være i en eller annen lederrolle, eller hun trenger å føle at hun er i kontrollposisjon. Hun vil bli en fantastisk sexterapeut eller rådgiver, og hun er strålende nok til å lykkes som lege. Dette er tilfelle, det vil være vanskelig å prøve å slå henne i en hvilken som helst sak eller sak i en domstol hvis hun tar opp jobben som advokat eller aktor.

Skorpionkvinnen har betydelige skriveferdigheter, så hun ville bli en fantastisk journalist, forfatter, forfatter (spesielt innen skrekkgenren), eller hun ville til og med sørge for en god veileder siden det ville sette henne i autoritet der hun kunne dele sin enorme kunnskap en annen. Hun er også i esoteriske studier og det metafysiske; så ikke bli overrasket hvis du finner at Scorpio-kvinnen jobber som en synsk Tarot-leser, eller til og med som en profesjonell astrolog.

Hvordan tiltrekke en skorpionkvinne

Skorpionkvinnen elsker å sette på seg en mystisk luft, og hun er like tiltrukket av slike energier. Hvis du holder på noen hemmeligheter om deg selv, og du lar henne vite mer når hun møter deg, vil du sikkert interessere henne. Hvis du får oppmerksomheten hennes, vil du gjøre det best hvis du forblir lojal, ærlig, sann, rettferdig og autentisk.

Ikke late som å være noen du ikke er, da hun vil fange opp og være ganske sint på forsøket på å lure henne. Hun vil avskjære deg med et hjerteslag og gå videre til neste person hun føler seg verdig oppmerksomhet. La henne få sin plass, tenk på grensene dine, og husk at hun overvåker seg selv og retningen av forholdet.

Dating en skorpion kvinne

Scorpio Woman er en som elsker å konkurrere mot andre. Så hvis det er et konkurransedyktig element involvert i det aktuelle tidsfordrivet, er den kvinnelige som styres av dette brennende, kraftige solskiltet, alle viktige idretter av alle mulige slag - potensiell interesse for din venn av Skorpionen. Aktiviteter hun liker inkluderer maraton, gymnastikk, dansekonkurranser, lokale løp, basketball, baseball og bilracing (å se at det har det adrenalinhastigheten som kommer hver gang hun tråkker på gassen). Hun kan ikke unngå å elske 'badass' -følelsen. Mens hun sprenger forbi hver bil på racerbanen, vet hun godt at mållinjen bare er hennes å krysse.

Scorpio Woman er en som absolutt hater å diskutere hennes fortid eller hennes personlige liv, så nysgjerrige er ikke en god idé. De som er illojale, urettferdige, slemme, løgnere, tyver, eller som ellers ville skade henne eller hennes nærmeste, er alle på 'ingen plass i livslisten' for Scorpio Woman. Denne kraftige personligheten har også plass til mennesker som velger å hule i frykt, svakhet eller som unnskylder ting i stedet for å prøve å erobre demonene. Av de som aksepterer middelmådighet, har Scorpio Woman igjen ingen tålmodighet for, og hvis noen forråder henne, er forholdet over, helt og øyeblikkelig.

Zodiac-kompatibilitet
Beste kamp for Scorpio Woman

Venner og familie

Hvis du vil være venn med en kvinne som styres av skorpionens tegn, må du være ekte, sannferdig og alltid opp og opp. Hvis du passer med regningen, har du en lojal, engasjert og dedikert venn i livet. Hun vil være der når du trenger en hjelpende hånd og vil komme til ditt forsvar som en kriger.

Hvis du vil ha rådene hennes, må du sørge for at du vil ha de virkelige svarene på det du spør henne om. hun holder ingenting tilbake og vil si sannheten selv om det kan skade deg. Hun slår ikke rundt, spiller spill eller danser rundt det som må høres. Skorpionen kvinne vil føle seg som om hun forteller deg for ditt eget beste og vil forvente at du aksepterer rådene hun gir elegant, enten du liker det eller ikke.

Løg aldri for en Scorpio Woman, eller det er slutten på forholdet. Hun er en nag-holder, og hun vil ikke tilgi en slik overtredelse. Hun hadde like snart kuttet deg ut av livet sitt og etterlatt deg på en brå tone enn å se på deg igjen hvis du har vært illojal, jukset, løyet eller skadet henne.

Når det gjelder familie, er hun voldsom lojal. Hun vil slippe hevn ennå usett av mennesker som mennesker hvis noen tør skade noen som er blodrelatert. Hun er stolt av arven sin, nær sine søsken, og hun kan gjøre opprør mot foreldrene sine i de tidligste årene av livet. Men hun respekterer eldste i familien.

Romanse

For Scorpio Woman som er på utkikk etter balanse i de emosjonelle, åndelige, fysiske og økonomiske aspektene, er det ingen partner som er bedre enn en komfortabel, medfølende, sexy Tyren. Selvfølgelig er hvert neste perfekt forhold ikke uten potensielle problemer.

Med disse to soltegnene advarer sjalusi, stædighet og brennende temperament om uenigheter med episk proporsjon ... men ... både Scorpio Woman og hennes Taurus-følgesvenn vil absolutt mer enn sette pris på sminke-sex etter deres tid sammen på forholdets slagmark.

Kreftpartneren er en ideell kamp for den krevende Skorpionkvinnen, et kjærlighetsforhold mellom de to er ekte, dypt og søtt. Hvis det er noen uenigheter mellom dette paret, blir jetene avkjølt veldig raskt, og Scorpio Woman fungerer som en viktig motivator for den humørfylte kreftpartneren.

I mellomtiden kan kreftpartneren lett forholde seg til og empati med Skorpionens mørkere stemninger og dystre øyeblikk. En Steinbukken har akkurat den rette mengden interesse, krydder, personlighet og avsideshet for å speile ønskene og egenskapene til Scorpio Woman. Denne naturlige handlingen med flyt er en ideell setting for vennskap, kjærlighet og ekteskap.

Vannmannen og Skorpionen er ikke en god blanding, hver av dem er altfor uavhengige til å komme sammen som et par effektivt. For mange høvdinger her gjør det umulig for forholdet å gå greit. Fiskepartneren vil også finne problemer med en Scorpio-parring. Besittelse og sjalusi løper voldsomt mellom de to, gitt lite tid til kjærlighet og hengivenhet til å presentere seg veldig lenge.

En Væren-partner er bare ikke en god kamp for Scorpio Woman. Begge mennesker faller under Mars-styret og krever å være i ledelsen. Mens sex på soverommet kan vise seg å være uforglemmelig, har forholdet liten eller ingen sjanse til å overleve.

Scorpio Woman matchet med en Gemini-partner er et forhold som virkelig lover liten suksess. Det langsiktige Skorpionens grønnøyede besittende monster vil ikke være glad for ikke å ha en følelse av kontroll i forholdet.

Hvis du er en Leo og du til og med tenker på å slå opp en kamp med en brennende Skorpion, vil du bringe to vesener med brennende natur sammen. Denne kampen tilsvarer begjær, lidenskap og lyst; men det er for mange sammenstøtende personlighetstrekk for at det skal være like kjærlig.

Motsatt av Leo Scorpio-kombinasjonen er Leo Virgo-parringen som setter et par sammen i de daglige scenariene. Men denne kombinasjonen er som å blande jomfruens 'jomfru' med den 'djevelske' smaken til en kvinne som styres av Scorpio Sun Sign.

Sett en skorpionkvinne sammen med en annen skorpionpartner, og du har nettopp antent en ildkule som truer med å danne en ny sol i dette universet. De vil tiltrekkes av hverandre basert på rene fellestrekk som også vil true med å rive forholdet. Å, men herregud ... antikkene på soverommet, som minner om Fifty Shades of Grey og Fifty Shades Darker, vil ikke vise seg å være noe legendarisk!

Biblioteker er sosiale, og Skorpioner liker bare ikke å dele, så sjalusi er et monster som kan ta et besøk eller to på denne sammenkoblingen fra tid til annen. Skorpionen kvinne vil bli sint og Libra-partneren, superfølsom for følelser, vil ta all den giftige raseriet til hjertet.

Hvis paret kan overvinne sjalusi og lære å kommunisere effektivt uten å utløse følelsesmessige skader, kan lidenskapen løpe dypt, og engasjementet kan vise seg å være varig. Skytten og Skorpionen har lignende problemer - Skorpionkvinnen krever fullstendig lojalitet og oppmerksomhet, og Skytten ønsker å løpe fritt blant vennene. Ingen moro eller latter kan bringe disse to sammen på en harmonisk måte.

Astrologi og dyrekretsgaver
Scorpio Gaver

Siden Scorpio Woman nyter alt mystisk, kan en enkel gave være et par mørke designer solbriller. Brillene lot henne kaste sine dype, kloke øyne i skyggene. Det er et tilbehør som alltid vil passe med den mystiske luften hun utstråler. Scorpios kvinne er også interessert i noen spennende leseemner; vurdere esoteriske emner og bøker om intensjonen, det okkulte eller Agatha Christie-mysteriene er bare for å starte. Hvis du kjøper antrekket hennes, går med svart, hvitt, rødt eller brennende fargekombinasjoner, og i hennes privatliv vil hun mer enn sette pris på forførende antrekk.

Skorpionen kvinne
Fakta, mytologi og metafysikk

Dette solskiltets bakhistorie stammer fra de greske mythosene og forteller historien om Orion. Jordgudinnen Gaia kaller ut en stor skorpion ved navn Scorpius og beordrer skapningen om å ta livet av Orion. En annen historie kobler løst fortellingen om den selvforbrugende Phoenix, som blir fortært av sine egne genererte flammer og brent ned til annet enn aske. Imidlertid opplever skapningen en gjenfødelse og stiger bokstavelig talt fra selve asken som produseres av den første, brennende fysiske presentasjonen.

Dødskortet er i tråd med solskiltet fra skorpionen: Et kort som betyr transformasjon, uunngåelig forandring og en uunngåelig metamorfose. Scorpio Woman er en som hele tiden gjennomgår personlige forandringer og jobber for å forbedre kropp og sinn.

Numerologi knytter nummer ni til dette stjernetegnet, da tallet samsvarer med lojalitet, skjønn, skjebne, det visjonære og egenkjærligheten. Tallet er også justert med en atskillelse fra verden og / eller selvet, og fraværet av fokus; det tilsvarer solar plexus da det naturlige hjulet til energi styrer tillit, temperamentkontroll og personlig skjønn.

Datoer: 23. oktober - 22. november

Symbol: Skorpion

Glyph Betydning: Skorpionen og halen.

Sanskrit: Vṛścika, som betyr 'Skorpion.'

Nøkkelfrase: 'JEG ØNSKER.'

Kvalitet: Fikset

Alkymi: Atskillelse

Anatomisk linjal: Reproduksjon, hemoglobin og kjønnsorganer

Engel: Samael

Dyr: Panther, ulv og skorpion

Drømmearketype: Trickster, kaotisk kraft, død og monster

Balanseringskvalitet: Utvide horisonter, åpning av sinnet

Fugler: Gribb og ørn

Fødselssteiner: Akvamarin

Månedens keltiske tre: Ivy (30. september til 27. oktober) og Reed (28. oktober - 24. november)

Betydningen av det keltiske treet: Warrior and the Secret Keeper

Chakra: Solar Plexus eller Manipura

Chinese Zodiac Twin: Gris / villsvin

Kompatibilitet: Fiskene og kreft

Skade: Jorden og Venus

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Gris / villsvin

Dag: tirsdag

Element: Vann

Planet's Exaltation: Uranus

Falle: Måne

Kvinnelige guddommer: Selket, Freya, Hel og Sekhmet

Blomst: Geranium, Anemone, Hyacinth og Geranium

Kjønn: Feminin

Healing Crystals: Topaz, Jet, Jasper, Ruby, Malachite og Bloodstone

Urter: Fern, Silverwood, Heather og Basil

Nøkkelord: Død

Maskuline guddommer: Ares, Mars, Apep

Metall: Stål, jern og radium

Musikalsk lyd: G

Antall vibrasjoner: 9

Oljer: Sandeltre, jasmin, salvie, ylang-ylang, clary og patchouli

Planetpåvirkning: Pluto (nåværende), Mars (arkaisk)

Primære farger: Mørkerød

Sekundære farger: Brun, fiolett og blå

Primært behov: Transformasjon, permeat, penetrere

Dufter: Vanilje, vannmelon, rosmarin og sypress

Sesongforening: Falle

Tarotkortforeninger: Tårnet og døden

Trær: Redwood, Blackthorn og Holly

Kjendiser: Hillary Clinton, Marie Curie, Anne Hathaway, Katy Perry, Julia Roberts, Jamie Lee Curtis og Jodie Foster.