Finn Ut Antall Engel

Skytten 2023 horoskop

Skytten 2023 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Skytten Dekan 1 – 22. november til 1. desember
Archer Deccan 2 – 2. til 11. desember
Skytten 3 – 12. til 21. desember

Decan 1 Skytten 2023 horoskop

25. oktober 2022 til 20. april 2023 Solformørkelse oktober 2022 semisextile din decan hjelper deg med å ta små skritt mot dine langsiktige mål. Du vil objektivt samle ny informasjon til du tydelig oppfatter hva du ønsker og hvordan du skal komme dit. Økt fleksibilitet og åpenhet lar deg tilpasse deg små, men positive endringer i omstendighetene. Imidlertid indikerer denne formørkelsen usikkerhet og misnøye knyttet til kjærlighet og penger. Viktige avgjørelser om hva som gjør deg virkelig glad og innhold må tas.

13. desember 2022 til 23. februar 2023 Jupiter trigon din dekan gir vekst, velstand, hell og suksess. Det gjør deg glad, optimistisk, entusiastisk og sjenerøs. Økt velvilje, tro og toleranse gjør de fleste relasjoner mer harmoniske. Et mer selvsikkert og eventyrlystne syn gjør dette til en utmerket tid for å begynne nye prosjekter, relasjoner, langdistansereiser eller studier. Du kan øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler eller selvstendig næringsdrivende.

 • Du hadde også denne transitt fra 8. mai til 3. november 2022.

2023 til 2030 – Pluto sextile din dekan gir selvtillit, makt og innflytelse. Du vil føle deg mer drevet til makten fremover og nå dine mål. Forhold kan virke mer intense, men på en god måte. Binding og dypere mening kommer gjennom større forståelse. Skjulte talenter og evner vil hjelpe deg med personlig og profesjonell fremgang.

 • De som er født 22. november føler Pluto sterkest i år.
 • De som er født fra 23. november til 1. desember føler det sterkere i årene som kommer.

mars 2023 til mars 2024 Saturn firkanter din dekan betyr at du må jobbe hardere for å nå målene dine med tålmodighet og utholdenhet. Det kan representere et tvunget vendepunkt på grunn av tunge byrder og karakterprøver. Hvis ambisjonene dine blir forpurret, må du kanskje revurdere målene dine. En taktisk retrett eller et kompromiss kan være det beste alternativet. Når denne utfordrende og drenerende fasen av livet har passert, vil din selvtillit og entusiasme komme tilbake. Du kan da begynne å bygge nye fundamenter med en større følelse av formål.

 • De som er født 30. november og 1. desember vil merke effekten sterkere i 2024.

28. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Lunar Eclipse October 2023 quincunx your decan kan forårsake humørsvingninger og manglende evne til å slappe av og finne harmoni i forhold. Økende stress og spenninger kan få deg til å føle deg engstelig, usikker og usikker. Å lære å justere, inngå kompromisser og tilpasse atferden din vil gjenopprette følelsesmessig balanse og bidra til å unngå en krise.

9. til 17. november Kvikksølv i dekanet ditt gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Dette vil være den travleste tiden i ditt Skytten 2023-horoskop. Det vil være mange avtaler, korrespondanse, møter, sosiale aktiviteter, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Forvent mer personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og internett. Dette er en god tid for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

27. desember 2023 til 8. januar 2024 Venus i din dekan fokuserer oppmerksomheten på kameratskap, nytelse, kreativitet og økonomi. Du bør føle deg mer hengiven og virke mer seksuelt attraktiv og karismatisk enn vanlig. Så dette er en av de beste tidene på året for dating, forlovelse, ekteskap og forbedring av kjærlighetsforhold. Å finne ubetinget kjærlighet med en sjelevenn er mer sannsynlig nå. Du kan enkelt få venner og vinne over fiender. Forretningssaker og investeringer i kunst, smykker og kontanter bør gi fortjeneste.

Mer om Sagittarius Decan 1

Decan 2 Skytten 2023 horoskop

8. november 2022 til 20. april 2023 Måneformørkelse november 2022 quincunx din decan kan forårsake humørsvingninger og manglende evne til å slappe av og finne harmoni i forhold. Økende stress og spenninger kan gjøre deg engstelig, usikker og usikker. Å lære å justere, inngå kompromisser og tilpasse atferden din vil gjenopprette følelsesmessig balanse og bidra til å unngå en krise.

15. februar til 8. april Jupiter trigon din dekan gir vekst, velstand, hell og suksess. Det gjør deg glad, optimistisk, entusiastisk og sjenerøs. Økt velvilje, tro og toleranse gjør de fleste relasjoner mer harmoniske. Et mer selvsikkert og eventyrlystne syn gjør dette til en utmerket tid for å begynne nye prosjekter, relasjoner, langdistansereiser eller studier. Du kan øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler eller selvstendig næringsdrivende.

5. mai til 14. oktober – Lunar Eclipse May 2023 semisextile din decan hjelper deg med å skape mer meningsfulle følelsesmessige forbindelser med venner og familie. Du vil lære nye ting om deg selv og andre som gradvis forbedrer relasjoner. Å tilpasse seg små, men positive endringer i omstendighetene forbedrer følelsen av trygghet og følelsesmessig velvære.

3. til 18. juni – Fullmånen i Gemini Decan 2 fokuserer på dine intime forhold. Dette er en utmerket fjorten dager for å starte et nytt forhold eller gi energi til et eksisterende. Andre vil finne din åpenhet tiltalende, og din indre harmoni gir dem ro. Årsakene til enhver nylig forholdsspenning vil være tydelig å se. Din balanserte tilnærming til problemløsning gjør dette til det ideelle tidspunktet for å rydde dekkene og starte på nytt.

16. til 24. november Kvikksølv i dekanet ditt gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Dette blir en av de travleste tidene på året. Det vil være mange avtaler, korrespondanse, møter, sosiale aktiviteter, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Forvent mer personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og internett. Dette er en god tid for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

Mer om Sagittarius Decan 2

Decan 3 Skytten 2023 horoskop

2021 til 2025 Neptun firkanter dekanet ditt kan få deg til å føle at du går deg vill. Du kan stille spørsmål ved hva det er du vil ha ut av livet. En svekkelse av egoet ditt kan gi deg mindre energi og entusiasme og føre til usikkerhet, forvirring og skuffelse. Bedrag og forræderi er mulig hvis du blir involvert i forhold som virker for gode til å være sanne. Finn styrke ved å vende deg innover og ha tro på deg selv.

 • For de som er født 12. og 13. desember er effekten avtagende.
 • De som er født fra 14. til 19. desember føler Neptuns fulle styrke i år.
 • De som er født 20. og 21. desember får full effekt neste år.

desember 2022 til mars 2023 – Saturn sextile din dekan er en tid for jevn fremgang mot dine langsiktige mål. Du har tålmodighet, utholdenhet og sterk selvtillit til å ta mer ansvar. Det skal være muligheter for å uttrykke dine lederegenskaper og til å oppfylle viktige plikter. Markert prestasjon og suksess kan føre til mer stabilitet, trygghet og tilfredshet. Kjærlighetsforhold bør ha mer engasjement, eller du kan møte noen mye eldre eller yngre enn deg selv.

 • De som ble født fra 12. til 17. desember hadde også denne transitt fra mars til september 2022.

1. april til 20. mai Jupiter trigon din dekan gir vekst, velstand, hell og suksess. Det gjør deg glad, optimistisk, entusiastisk og sjenerøs. Økt velvilje, tro og toleranse gjør de fleste relasjoner mer harmoniske. Et mer selvsikkert og eventyrlystne syn gjør dette til den beste tiden for Skytten 2023-horoskopet ditt for å begynne nye prosjekter, forhold, langdistansereiser eller studier. Du kan øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler eller selvstendig næringsdrivende.

20. april til 14. oktober – Solar Eclipse April 2023 trine din decan har en harmonisk og avslappende innflytelse. Indre ro og balanse gjør dette til en utmerket formørkelse for å forbedre relasjoner eller starte en ny. Gevinster kan også oppnås i ditt profesjonelle liv. Økt tillit hjelper deg med å gjøre et godt inntrykk på overordnede og autoritetspersoner. Det bør også være muligheter for å fremme dine personlige og profesjonelle mål.

14. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Solar Eclipse October 2023 sextile your decan gir energi, initiativ og kreativitet. Økt personlig makt og innflytelse hjelper til med selvpromotering og måloppnåelse. Eventuelle problemer skal være lettere å løse, og tidligere motstand forsvinner. Din selvtillit og entusiasme vil imponere andre. Dette er en god formørkelse for å starte nye forhold og be om tjenester.

23. november til 2. desember Kvikksølv i dekanet ditt gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Dette blir en av de travleste tidene på året. Det vil være mange avtaler, korrespondanse, møter, sosiale aktiviteter, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Forvent mer personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og internett. Dette er en god tid for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

22. desember 2023 til 14. januar 2024 – Merkur er i din dekan igjen på grunn av Merkur retrograd fra 13. desember til 1. januar. Det kan bringe utfordrende nyheter og begrense og forsinke tenkning, kommunikasjon og reiser. Forretningsforhandlinger kan være i endring. Noen avgjørende detaljer er kanskje ikke tilgjengelig ennå, og andre kan være upålitelige eller uærlige. Men det er positive ting, som å mimre over gode minner eller uventet møte mennesker fra fortiden din.

Mer om Sagittarius Decan 3

Alle 2022-horoskoper

 Væren
Væren
 Taurus 2023 horoskop Tyren  Gemini 2023 horoskop Tvillingene  Kreft 2023 horoskop Kreft  Leo 2023 horoskop
Leo
 Jomfruen 2023 horoskop Jomfruen  Horoskop for Libra 2023
Pund
 Skorpionen 2023 horoskop Skorpionen  Skytten 2023 horoskop Skytten Steinbukken Steinbukken  Vannmannen Vannmannen  Fiskene Fiskene

Ditt Skytten 2023-horoskop er basert på planetariske transitter og månefaser til din dekan. Dette er en mer nøyaktig og autentisk metode enn bruken av hus, soner eller sektorer .