Finn Ut Antall Engel

Skytten kvinne hennes egenskaper og personlighet i kjærlighet, kompatibilitet og liv

Du har forpliktet hjertet ditt til en Skytten Kvinne ... som ganske vist var så lett å gjøre. Det er ingen tvil om at hun har et vakkert hjerte og en sjel ... og hun har et smil som kan smelte en mann av stål. Du elsker og setter pris på hennes medfølende, empatiske, varme, natur og hennes ønske om å være veldedig mot alle hun kan hjelpe. Faktisk er alle hennes behagelige egenskaper bare det veldig fantastiske, naturlige biproduktet av Skyttens personlighet.

På et personlig nivå trekker hennes styrke, styrke og bemerkelsesverdige personlighet deg inn, når denne Skytten Kvinne smir fremover i sin verden og prøver å forbedre eller forbedre alt rundt henne. Dette er den typen kvinne som respekterer personlige grenser, selv når hun har en mening som er i strid med din egen. Hennes sjenerøse natur og elskverdige personlighet er så tiltalende at du noen ganger skulle ønske at du kunne klemme henne og flaske opp hennes entusiastiske holdning!

Men tror du at du også kan håndtere den hemmelige, ville, animalistiske siden av Skytten Kvinne?

Skyttens kvinne Innholdsfortegnelse

Skytten Kvinne

Jupiter, den store planeten for vekst og ekspansjon, er den herskende innflytelsen over Skytten Kvinne. Planeten samsvarer med intelligens, utvidelse av sinnet, høyere læringsarbeid og vekst og utvidelse av ens åndelige natur.

Selve planeten representerer heroiske handlinger, og det er her Skyttens kvinnes sjenerøse natur sannsynligvis stammer. Hun søker å opptre som en helt for de som trenger det, enten de er mennesker eller dyr. Jupiters innflytelse gjør at Skytten Kvinne kan føle seg fri. Hun har ikke noe problem med å gå med den naturlige flyt av ting.

Skytten Woman In Love & In Bed
(Venus i Skytten)

Skytten kvinne opprettholder stor tro på at det er langt større ting som kommer i ens fremtid. På en negativ side kan dette imidlertid føre til at Skytten kvinne overvurderer de små velsignelsene i livet eller tar større risikoer enn det som er fornuftig, spesielt innen penger.

Jupiter tilbyr innflytelse av liberalisme, positivitet, optimisme, munterhet, og når omstendighetene er riktige, kan det gi den lønnsomme karakteren til et forsøk. Sagittarius Woman ser Jupiters innflytelse manifestere seg i hennes pliktoppfyllende, oppriktige, autentiske, lovlydige, sannferdig og ærlige natur.

Hvis planetarisk innflytelse er positiv i Sagittarian Woman's fødselshoroskop, vil hun ha et rikt, sunt, velstående liv, men hvis planeten er plaget, blir energiene ugunstige og kan gi smak for den ekstravagante eller ekstreme og uforsiktig oppførselen, spesielt i utgiftsområdet.

For Skytten Kvinne er det altfor lett å bli forelsket i noen andre. Lidenskapene hennes går dypt, og hun har en helvete tid på å skjule sine sanne følelser når de dukker opp. Hennes forpliktelse til ærlighet kolliderer umiddelbart med det å prøve å holde tilbake og holde følelser skjult.

Hvis hun ikke tilstår sine følelser med en gang, kan du oppleve at hun snubler med å forhindre at de hemmelige følelsene blir oppdaget. Til stor skade for henne er dette bortkastet tid fordi kjærlighetsfølelsene hennes fremdeles vil kunne oppdages, uansett hvor hardt hun prøver å holde dem i sjakk.

Skyttenkvinnen din ønsker menneskelig berøring og interaksjon, så hun trenger mye oppmerksomhet for å holde henne lykkelig. Hun vil også se på partneren sin som noen som gir mening til hennes eksistens. Selv om dette kan være en fin forestilling, må hun oppdage mening i seg selv før ekte lykke er mulig.

Ingen sa noen gang at Skytten kvinne er grasiøs, og for soverommet kan hun komme over er rett og slett klønete. Hun kan til og med lure på om universet spiller grusomme triks på henne bare for en latter.

Skytten kvinne
Hennes trekk, personlighet, egenskaper

For eksempel kan hun prøve å gjøre en fin stripe for deg bare for å vri ankelen. Eller hun kan komme farende mot deg for et lidenskapelig kyss bare for å feilvurdere avstanden mellom dere to, og til slutt ende opp med å smake inn i deg så hardt for et kyss at hun biter leppa og fliser en tann!

Hun er også sjenert, så du vil finne henne rødme av forlegenhet når nervøsiteten hennes resulterer i klønete handlinger: Men dette er også noe du ender med å elske om henne. Hvis noe, har du noen interessante minner og noen gode latter for fremtidig referanse. Klønete eller ikke, når du først har elsket, er følelsene hennes intense som kjærlighetsøkten.

Du vet allerede at vennen din til Skytten er vennlig, altfor sjenerøs, og hennes vittighet og sans for humor er utenfor attraktive egenskaper. Hun er en frihetselskende kvinne som elsker å teste grenser, utforske og reise.

Skytten Kvinne er på ett med den naturlige verden (her er en titt på hennes animalistiske side igjen, subtilt antydet på dens tilstedeværelse under overflaten av hennes rolige, kule, samlet, siviliserte oppførsel). Hun er ikke bare intelligent, men svært filosofisk.

Hun kan virke som om hun er alt i hodet, og noen ganger er hennes rikeste samtaler rike med dype, filosofiske forståelser som unnslipper grunnleggende visdom hos menneskene hun møter. Hun er også en ekstrovert, og har mye å si til de som snakker med henne eller for de som vil lytte; Hennes styrke i sansene og ønsket om å benytte seg av slike evner blir tydelig så tidlig i livet.

Skytten til Skytten er en kentaur: halvt menneske og halvt dyr. Kentauren betegner perfekt den sagittariske kvinnens dualistiske natur og den interne kampen hun noen ganger møter når hun ser ut til å kontrollere de mer primitive, primale, animalistiske instinktene. Skytten kvinne legemliggjør forestillingen om hva det er å leve i en verden usivilisert ellers vill og utemmet. En del av hennes rasjonalitetsregler og den andre delen instinkt styrer.

Hun holder den ville siden tam gjennom handlinger av helbredelse, læring, undervisning av andre og gjennom bestrebelser som involverer reiser. Hun liker aktiviteter der hun kan utforske den siviliserte verden og samhandle med andre med høyt intellekt. Hun er alltid nysgjerrig på verden, tankene er åpne, og disse egenskapene gir henne en fantastisk sjarm.

Hjerte og hjem

Boligen til Skytten Kvinne er en som gjenspeiler begge hennes natur. Hun legemliggjør den perfekte balansen mellom vill skjønnhet og raffinement. Hun har en forkjærlighet for kultur og kunst, så du vil se kunstverk rundt om i hjemmet, noen er kopier av den naturlige verden.

Du kan finne malerier av havscener (som representerer den dype tidevannet av følelser hun har i hjertet hennes), eller malerier av naturskjønne skogområder, fjellområder og skoger. Slike kunstverk fungerer som en påminnelse om den ville siden innenfor som fortsetter å ringe til henne og som hun opprettholder et fortsatt ønske om å få kontakt med gjennom hele livet.

Det er ingen overraskelse når man finner Sagittarian Woman som ønsker å bo i et byområde hvor stemningen er kaotisk. Travheten eller maset appellerer til den ville naturen hennes. Men du kan også finne henne i et lite hjem i landet eller til og med i et våningshus hvor hun vil ha en eller flere hester hun pleier å bruke på fritiden.

I samsvar med sin natur vil hun sannsynligvis trives med å ta vare på og ri på hester. Du vil finne hjemmemiljøet innbydende, med bruk av jordfarger for å gi følelsen av utendørs. Det er også sannsynlig at hun har forskjellige kunstverk fra hele verden i hjemmet. Brikkene er noe Skytten Kvinne samler fra alle sine reiser, hver med en interessant historie bak hvordan det ble oppnådd eller hva det betyr for henne.

Helse og velvære

Lårene, hoftene og bekkenet stemmer overens med skytten. Dermed kan Skytten Kvinne støte på beinproblemer eller til og med problemer med hoftene når hun blir eldre. Osteoporose eller osteopeni kan vise seg å være et problem, så det er lurt for henne å holde øye med kalsium- og vitamin D-nivået. Å øke mengden inntak av meieri i kostholdet hennes er nødvendig. Dette tegnet styrer også leveren og leversystemet, så det er mulig at hun vil støte på problemer senere i livet som involverer fettlever eller andre fordøyelsesproblemer.

For å holde seg i form, må Skytten Kvinne være i et behagelig miljø, og det betyr vanligvis utendørs. Å svømme i et basseng, jogge, løpe eller sykle kan hjelpe henne med å holde seg i form. Likevel er det best hvis du appellerer til hennes behov for å være ute i naturen og under solstrålene.

Det lokale treningsstudioet kan vise seg å være altfor begrensende for henne. Det er best hun legger opp til en sunn rutine og holder seg til den: En solid plan fungerer bedre for Skytten Kvinne som kan være flyktig og glemsom ellers hindrer hennes evne til å utføre ting effektivt og begrenser hennes samlede produktivitet.

Karriere og økonomi

Hennes forkjærlighet for å undervise gjør henne til en fantastisk guide, lærer, foredragsholder og veileder. Skyttenkvinnen utmerker seg innen leseferdigheter og matematikk, og dette gjør henne til et passende hjelpemiddel for en student som trenger hjelp. Hennes stadig nysgjerrige sinn og høye intellekt gjør lærerens potensiale, fra en grunnleggende lærer til en høyskoleprofessor, er Skytten kvinne en som elsker den akademiske innstillingen der hun kan hjelpe studenter å utmerke seg mens hun kontinuerlig stimulerer sitt eget sinn.

Hvis hun tar seg tid til å bli ekspert på andrespråk (og med sin forkjærlighet for å reise verden, tjener utdannelsen henne godt). Skytten Kvinne kan fungere som fremmedspråktolk: Dette vil tillate henne å bruke sitt intellekt, raske tenkeevner, kommunikasjonsferdigheter og hennes ferdigheter i språk.

Skytten kvinne er en flott veterinær takket være sin kjærlighet til naturen og dyrene. Hun kan fungere bra på en gård, eller hun kan vise seg å være en utmerket trener for dyr. Selv stell av dyr vil gi henne en følelse av tilfredshet. Hennes ønske om å reise gjør henne til en god kandidat for å jobbe som flyvertinne.

Som Skytten er damevenninnen din klar og villig til å jobbe hardt for pengene sine: Konseptet med hardt arbeid får henne ikke til å snakke. Akkurat som hun vil tjene penger er hun like villig til å bruke dem uten å blunke med et øye eller føle skyld; hun føler en rettighet som tillater henne å bruke for mye. Dermed vil Skytten kvinne ha en 'bruk den eller miste den' holdning eller troen på at du ikke kan ta den med deg, så bruk den nå. Til tross for at hun er villig til å bruke, sparer Skytten kvinne på en eller annen måte et lite reiregg for de regnfulle dagene.

Hvordan tiltrekke seg en skytten kvinne

Eventyrnivået i dette forholdet må være høyt hvis du vil sørge for at hun ikke kjeder seg. Tenk på at du vil gjøre mange ting utendørs, da det er her hun føler seg mest komfortabel. Inviter henne på en dagstur eller planlegg en dag med seiling ut på det åpne vannet i nærmeste elv, innsjø eller hav. Hun har en forkjærlighet for alle ting som er ville, inkludert kaotiske atmosfærer. Derfor er datoer, der du drar ut til klubben og lar den ville siden løpe fritt, slett ikke utelukket.

Å forbli aktiv med Skytten-kvinnen er ikke bare nøkkelen til å tiltrekke henne, men det er nøkkelen til forholdets langsiktige suksess. Planlegg eventyrutflukter, spesielle reisearrangementer eller planlegg campingturer i helgene eller når arbeidsplanen din tillater det. Du må være en ekte person som også er på forhånd og ærlig. I det minste hvis du planlegger å holde denne Skytten Kvinne ved din side. Hun krever ærlighet fra de hun samhandler med og forventer at du vil oppfylle etterspørselen. Hvis du svikter henne, vil hun vise seg utover skuffet, ettersom hun har så mye håp for forholdet når hun blir forelsket.

Dating en skytten kvinne

Å reise verden er prioritert for Skytten Kvinne. Hun elsker å utforske og skyve utover grensene for det hun kaller hjem. Foruten å reise, er eventyrlystne tidsfordriv mest behagelige; Hun liker kanskje ting som camping, fotturer og andre utendørsaktiviteter. Ikke glem vannski, paraseiling og dykking som kan vise seg å hennes smak. Slike aktiviteter vekker hennes nysgjerrighet og gir hennes eventyrlyst, samtidig som hun lar henne nyte friluftsliv og natur.

Skytten kvinne gjør det ikke bra når hun føler seg kvalt i et forhold. Alt som forstyrrer planene hun har laget, irriterer henne så mye trafikk eller veisperringer kan få henne til å føle seg på kanten av gal. Hun vil ikke takle kritikk i det hele tatt, og hun tåler ikke noen som er altfor kritiske til andre. På samme måte, hvis du gir henne et løfte, må du holde det, da hennes krav om ærlighet vil føre til at irritasjonen vokser. Hvis du ikke holder ordet ditt. Til slutt, kjedsomhet er ikke noe Skytten Kvinne klarer godt. Hennes behov for spenning og eventyr vil få henne til å føle seg på spissen til hun oppdager det eventyrlystne igjen og oppnår den enden.

Zodiac-kompatibilitet
Beste kamp for Skytten Kvinne

Venner og familie

Kvinnen født under Skyttens tegn er en som setter pris på menneskene i livet hennes; hun liker å samhandle med andre, og hun blir en veldig venn. Hun har en naturlig tendens til å glede andre, og hun er ikke fornøyd før hun vet at rundt seg er like komfortable. Hennes primære mål er å ha alle hun kjenner til å sette sin beste fot frem og leve livet som den beste personen de kan være.

Hun har et ekte rosefarget perspektiv på menneskeheten og menneskets natur. Hun ser godheten i alt, og noen ganger er dette til skade for henne; villig til å gi alle en sjanse i livet sitt, tillater hun noen ganger mindre enn anerkjente mennesker i livet som skader henne eller forråder henne.

Hennes kjærlighet til vennene er ubetinget, det samme er kjærligheten til familiemedlemmene. Hun er ærlig med dem hun samhandler med, og selv i barndommen blir hun lite ond. Søsknene vokser opp og vet at de har en søster de kan henvende seg til i en tid med nød. Skytten kvinne vil alltid være klar til å strekke ut en hjelpende hånd når de trenger det.

Skytten kvinne har stor stolthet i familien sin, og hun bærer den samme stoltheten når hun endelig gifter seg og får egne barn. Hennes dualistiske vill / siviliserte natur gjør henne til en utmerket mor. Hun tar eksepsjonell vare på barna sine. Sagittarius Woman fungerer som et utmerket forbilde for henne dem, som lærer om hennes høye forventninger til vennlighet, kjærlighet til menneskeheten og ærlighet.

Romanse

Når det er gjensidig respekt mellom Skytten Kvinne og en Væren partner, fungerer dette forholdet bra. Enda bedre, hvis de har en felles drøm eller et mål for hvor de vil at forholdet skal gå, kan de to gjøre omtrent hvilken som helst drøm til virkelighet. Tyren og Skytten Kvinnen fungerer også godt sammen hvis Skytten kan bremse ned til det langsomme og metodiske tempoet til Taurean-partneren. Deres kjærlighet til den naturlige verden og skjønnhet gir dem mye til felles.

En av de beste sammenkoblingene er Skytten med Gemini-partneren: Begge deler samme ønske om intellekt, læring, samtale og morsomme tider. Vekten er et annet kompatibelt tegn som passer bra med Skytten, da begge strever etter balanse, og de er begge sosiale og elskverdige.

En Leo og Skytten Kvinne deler en kjærlighet til sosialt samvær, reise og målretting, og en intens lidenskap for å nyte alt det livet har å tilby; men et problem kan oppstå når Skytten-kvinnen ser på Leo for å gi livet sitt mening. Leo-partneren, som krever sin elsker å skjemme bort og ære ham, forblir uvitende om hennes behov.

Steinbukken og Skytten kvinner ender opp med å bli et godt par; de er begge visjonære og jobber godt sammen som medskapere om hva de vil lage. Vannmannen og Skytten er begge søkere av kunnskap og opplysning, så det dannes et intenst bånd mellom de to.

Skytten og Fiskene-blandingen kommer med mange ulikheter mellom de to. Men hun kan få det til å fungere hvis de er enige om å være anstendige mot hverandre, og de fokuserer på moroa og latteren de har sammen. Skyttens kvinne og kreftpartnere er ute av trinn for å bli forelsket eller utvikle et forhold. Det er som om universet får dem til å savne hverandre gjentatte ganger som skip som går om natten. Takknemligheten for læring og likhetene disse to tegnene har, er ikke nok til å holde et par sammen 'forelsket'.

I mellomtiden, mens det er mulig for en Skytten Kvinne og en Jomfru å få et forhold til å vare, vil det ta mye arbeid å holde det sammen. Dette er ikke paret som faller inn i soulmate-kategorien, eller en som resulterer i en eventyrslutt. Jomfruens krav om perfeksjon speiler kanskje ikke Skyttens kvinnes mindre enn elegante øyeblikk.

Begge krever ærlige, noe som kan gjøre dem for grove mot hverandre når de kommuniserer. På samme måte fungerer ikke Skytten kvinner bra med en partner med samme tegn; Forholdet, hvis det i det hele tatt startes, viser seg ustabilt og det vil ikke vare lenge. Forholdet kan vise seg å være eventyrlig, men de to kan være brutalt ærlige mot hverandre, noe som fører til betydelige vanskeligheter.

Astrologi og dyrekretsgaver
Skytten Gaver

Det som er flott med Skytten Kvinne er at hun elsker gaver og overraskelser av alle slag. Bøker vil appellere til hennes utrolige intellekt, men et par utfordrende brettspill kan gjøre det samme. Å kjøpe billetter til en tur der du kan reise til en favoritt romantisk ferie er en annen måte å få henne til å smile.

Alt som er nytt, nytt, innovativt eller til og med søtt og søtt kan sette et smil på ansiktet hennes. En ny utstoppa bjørn, et nydelig halskjede eller til og med en bukett med ville blomster vil sikkert glede Skytten. Tenk på hjertevarmende gaver, så får du liv i hennes medfølende og takknemlige natur.

Skytten Kvinne
Fakta, mytologi og metafysikk

Skytten til Skytten forholder seg til et par greske myter, den ene relaterte til Pan's sønn Crotus, en satyr, og den andre på linje med Chiron the Centaur. Skiltet til Skytten har et ikon som ser ut som en pil og Crotus er oppfinneren av bueskyting. I mellomtiden er Chiron den eneste kentauren som forble sivilisert og ikke cave etter sine instinkter. Han sies å være den første astrologen, men også en healer og lærer, hvilke attributter er tydelige i den sagittariske kvinnen.

Skytten dyrekretsen er på linje med Fortune Wheel og Temperance Card i Tarot. Temperance Card samsvarer med balanse, som Skytten Kvinne hele tiden strever etter, spesielt når man balanserer den ville siden med sin siviliserte side. Kortet representerer også alle ting som er kompromitterende og moderate.

Wheel of Fortune Card gjenklang med Skyttens behov for konstant forandring, eventyr og fremoverbevegelse. Dette tegnet samsvarer med tallet tre som samsvarer med ideene frihet, energi, vekst og utvidelse. Skiltet stemmer overens med Solar Plexus-chakraet, som tilsvarer det Sagittariske behovet for konstant selvdisiplin.

Skytten Datoer: 23. november - 20. desember

Symbol: Chiron Centaur og Crotus the Archer

Glyph Betydning: Bueskytters pil og bue.

Sanskrit: Dhanusa, som betyr 'Centaur med pil og bue.'

Nøkkelfrase: 'Jeg skjønner.'

Kvalitet: Muterbar

Alkymi: Cerering eller mollifisering av noe i flytende form.

Anatomisk linjal: Leversystemet, leveren, bekkenet, hoftene og lårene.

Engel: Zachariel

Dyr: Hest og løve

Drømmearketype: kriger

Balanseringskvalitet: organisering, fokus, konsentrasjon

Fugler: Ørn og påfugl

Fødselssteiner: Blue Topaz og Citrine

Månedens keltiske tre: Eldste (25. november – 23. Desember)

Betydningen av det keltiske treet: Den søkende

Chakra: Manipura eller Solar Plexus

Chinese Zodiac Twin: Rotta

Kompatibilitet: Leo, Vekten, Ares og Vannmannen

Skade: Kvikksølv

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Rotta

Dag: Torsdager

Element: Brann

Planet's Exaltation: Neptune, South Node

Falle: Ceres, North Node

Kvinnelige guddommer: Artemis, Diana og Nephthys

Blomst: Aster, balsam, salvie, løvetann, narcissus og nellik

Kjønn: Maskulin

Healing Crystals: Moonstone, Chrysocolla, gylden topas safir, rav, ametyst, karbunkel, keiserlig topas og turkis

Urter: Veggblomst, rush, salvie, kløver, kvise og nellik

Nøkkelord: Visdom

Maskuline guddommer: Apollo

Metall: Tro

Musikalsk lyd: B

Antall vibrasjoner: 3

Oljer: Aster, nellik, narcissus, salvie og balsam

Planetpåvirkning: Jupiter

Primære farger: lyseblå og lilla

Sekundære farger: Fallfarger, lilla og kongeblå

Primært behov: Økning av kunnskap

Dufter: Myrra, kanel, jasmin og nellik

Sesongforening: Falle

Tarotkortforeninger: Temperance and The Wheel of Fortune.

Trær: Mulberry, Chestnut, Vine og Oak

Kjendiser: Taylor Swift, Julianne Moore; Mary, Queen of Scots, Nicki Minaj, Christina Aguilera, Cicely Tyson, Ann Faris og Jennifer Connelly.