Finn Ut Antall Engel

Skytten og Tyren Kompatibilitet: Vennskap, kjærlighet og sex

Mange stiller spørsmål ved kraften til Taurus og Sagittarius kompatibilitet. Denne kjærlighetsmatchen får omtrent femti-femti sjanse for suksess. Noen taurere og skyttere har utholdenhet til å få kjærligheten til å fungere. Noen gir opp før kjærlighet har sjansen til å blomstre!

Hvis denne duoen holder sammen lenge nok, hjelper Tyren Skytten på bakken. Det blir lettere for Skytten å stabilisere seg med en standhaftig Taurean ved deres side. Taurus ’praktiske natur er en modell for Skytten. Det er en demonstrasjon av hvordan man kan utvikle røtter. Et solid fundament er det Skytten krever for emosjonell sikkerhet.Skytten er utsatt for å ta risiko, men lander ofte på føttene når de gjør det. De kan lære Tyren om 'trygg risikotaking'. Det vil hjelpe Taurus å bli litt mer fleksibel og langt mer åpen for eventyr.

Tyren og Skytten har nok til felles å bli komfortable med hverandre. De har nok forskjeller til å holde den romantiske forbindelsen fristende. Et streif av forutsigbarhet og et snev av mystikk definerer Taurus og Skytten.

De har begge like verdier og har interesse for å stifte familie i fremtiden. De føler også at å mate sinnet er en hovedprioritet. Tyren og Skytten fremmer høyere læring ettersom de begge er evige filosofer! De roper det sokratiske paradokset sammen: 'Vi vet at vi ikke vet noe!'

Skytten og Tyren Innholdsfortegnelse

Skytten og Tyren Kompatibilitet

En Taurus og Skytten kjærlighetsmatch løfter øyenbrynene! 'Different' understreker forskjellene mellom disse distinkte stjernetegnene. Det er som å bringe sammen peanøttsmør og majones og skrike: 'Det er deilig!' (Unnskyld på forhånd til den i hundre menneskemengder som er enig!)

Svart og hvit. Natt og dag. Oscar Madison og Felix Unger. Tyren og Skytten. Alle de sistnevnte parene er i strid med hverandre. Men du kan ikke ha den ene uten den andre. På en eller annen måte kompletterer eller kompletterer motstridende krefter hverandre.

Husk deg; konsensus sier peanøttsmør og majones sammen smaker forferdelig! Men motsetninger tiltrekker seg ofte i forhold, og gir dem i forholdet fokus på individuelle styrker. Sonam Kapoor siterer vakkert tiltrekningen av motsetninger:

Motstander skaper generelt intens kjemi. Det er flere sjanser for fyrverkeri når forskjellige mennesker er sammen enn lignende personligheter. '

En union mellom Taurus og Skytten kan fungere hvis denne duoen er klar til å hoppe gjennom bøylene for å få det til. Motstridende personlighetstrekk vil ha dette paret mot forskjellige roller i forholdet. Tyren er tilbøyelig til å være den som tar vare på hjemmemiljøet. Ambisiøs Skytten er tilbøyelig til å være ute og om å prøve å bringe baconet hjem. Motstridende krefter skaper fortsatt en fin balanse i Tyrus-Skytten-kampen.

Skytten og Taurus Love

Et forhold mellom Tyren og Skytten har en stabil struktur. Styrke oppstår når paret baserer forbindelsen på tillit. Tyren krever ærlighet fra partneren. Kjæresten deres må være lojal eller møte den onde vreden til en rasende okse!

Skytten foretrekker å fortelle sannheten fremfor å fortelle løgner. Det føles vanskelig hvis de prøver å skjule noe. Tyren trenger en ekte partner, og Skytten lyver ikke, så de er perfekte sammen.

Tyren og Skytten stimulerer også hverandre på et intellektuelt nivå. Gab-gaven deres gjør det slik at Taurus-Skytten-kombinasjonen kan koble til. De vil diskutere alt fra politikk til religion og filosofi til Hollywood-sladder! Begge parter finner hverandre intelligente. Begge parter finner et høyt intellekt fascinerende og sexy.

Tyren elsker å doting på sin kompis, så de trenger ikke å bekymre seg for at Skytten har et vandrende øye. Men hvis Taurus glir i en nedgang, kan de ta partneren sin for gitt. Skytten blir rastløs. Skytten liker ikke å lyve, men de liker ikke at ektefellen deres ignorerer dem heller. De vil være ærlige om hvordan de har det. Skytten kuttet heller båndene og streifet av med så være ufylt i et forhold til Tyren. Kjærlighet er bare like sterk som mengden kjærlighet de er villige til å demonstrere.

Tyren og Skytten har en sjanse til å overleve hvis de blir venner, så elskere. Et grunnlag i et vennskap gir et grunnlag for forholdet. Det bremser også forholdet. Det er vanlig at forholdet spruter raskt. Et annet vanlig scenario er å se Tyren og Skytten bare havne i en 'venn med fordeler' -situasjon.

Skytten og Tyren Sex

Kjærlighetskampen Tyren og Skytten må slippe seksuelle hemninger. De må også få et nytt perspektiv på hvordan de ser på partneren deres hvis lidenskapen er å antennes i soverommet. Når paret har overvunnet de romantiske hindringene, er det når de soverommet er spennende! Sex i Taurus-Skytten-kombinasjonen går fra mager til dynamitt!

Skytten ser Tyren som for avslappet, passiv og lat. Det kan være Taurus 'uformelle natur som får Skytten til å feilvurdere dem. Taurus ’reality-objektiv er også skjev. De ser Skytten som en evig tenåring som aldri vil vokse opp eller bli gammel. De antar at Skytten har en betydelig mangel på modenhet. Uten en moden tilnærming til sex blir Taurus slått av og stiller ut!

Med oppfatningen av Tyren og Skytten så langt fra hverandre og langt borte fra virkeligheten, er det vanskelig å se dem som elskere. Men det er andre egenskaper disse personlighetene har som bringer dem sammen. Begge nyter den fysiske handlingen av sex og den intense ekstasen de kan oppleve. Begge parter i denne unionen liker også å uttrykke sin kjærlighet gjennom fysisk berøring.

Hengiven utover ord, Taurus ’styrende planet er Venus: Kjærlighetsgudinnen selv! Jupiter er planeten for vekst, utvidelse og happy-go-lucky energier. Det holder sving over Skytten. På grunn av planetenes innflytelse kan Tyren og Skytten finne seksuell oppfyllelse sammen. De må nærme seg handlingen på en morsom og kjærlig måte.

Når du er mellom arkene, må Taurus føle seg fri og uhemmet. Skytten er mest innhold når atmosfæren er lett og glad. Begge personlighetene vil eksperimentere, forutsatt at det er et 'trygt ord' å bruke! På denne måten sørger hver partner for at den andre ikke krysser grenser under eksperimentering!

Skytten og Taurus-kommunikasjonen

Denne duoen kan fjerne timene som chatter. Det gir fantastisk Taurus og Skytten kompatibilitet. Tyren vil vandre på om alt de finner en visuell nytelse. Skytten gjør det samme til gjengjeld. Det er som om de endelig har funnet noen som kan dele alle skjønnhetene de møter i verden. Deres interesser i nydelige ting bygger bro over gapet mellom dem. Det er et gap som kommer fra deres betydelige personlighetsforskjeller.

Men selv kommunikasjonen mellom disse to motstridende personlighetene er ikke feilbar. Hvis de finner seg uenige, dukker varmen opp raskt i debatten. Tyren ser Skytten som uvitende selv når den ikke er sant. Skytten ser Tyren som småsynt. Tyren er bevisst i deres ordvalg når de setter Skytten på plass. Skytten tåler heller tortur fra den gamle verdenen før de hører på enda et ord med kritikk.

Tyren er et landhump. De elsker naturen og det privatlivet som landet gir. Skytten ønsker å reise hele verden og møte nye mennesker. Det ser aldri ut til at disse to unike individene møtes i midten. Hvis de bestemmer seg for å inngå kompromisser, er kommunikasjonen en dramatisk forbedring.

Skudd og Taurus sammenstøt

Penger er en av de største sammenstøtene i forholdet Tyren og Skytten. Tyren trenger permanente røtter for å føle seg trygg fra den overhengende trusselen om endring. Skytten omfavner endringen Tyren gruer seg til. Taurus ønsker å investere i en sparekonto. Skytten ser etter en rask utbetaling med ustabile aksjer.

Skytten er på farten, og Tyren foretrekker mye nedetid. Taurus 'største problem er å komme over treghet. Sakte, stødig og stille: Det er de tre bevegelsesstadiene Tyren sverger til! Skytten er klar for en øyeblikkelig endring i alle forhold. Hvorfor? Fordi, Skyttene er tilpasningsdyktige, fleksible og imøtekommende.

Taurus 'motstand mot endring og Sagittarian impulsivitet kolliderer når du kjøper ting. Taurus søker de prøvde og sanne eller tidløse gjenstandene som lover holdbarhet. Skytten blir fanget i øyeblikket og finner glede i å kjøpe på impuls. De tenker ikke på lang levetid når de kjøper noe. Varig produktkvalitet er en mindre bekymring. Mangelen på utgiftsdiskriminering vil få Tyren til å rynke pannen helt sikkert!

Det er sjelden om Tyren og Skytten møter øye-til-øye om pengeproblemer. Det er bedre å få en upartisk pengebehandler mellom for å hjelpe med økonomiske beslutninger om import. Kompromiss og nøye budsjettering er noe dette paret må omfavne. Å gjøre det vil bidra til å unngå argumenter om økonomi på veien.

Skytten og Taurus polaritet

Polariteter på linje med solskilt vil påvirke Tyren og Skyttenes kompatibilitet. Slike polariteter er krefter eller former på energi: Disse kreftene er Yin og Yang. Hver energi spiller en rolle i individets oppførsel og stjernetegn som faller under dets innflytelse.

Yin energi er feminin. Yang energi er maskulin. Maskuline og feminine definisjoner er ikke kjønnsreferanser. I stedet er 'feminine' energier passive, mottakelige og intuitive. 'Maskuline' energier er en motstridende kraft eller aggressiv, påståelig og prosjektiv.

Tyren stemmer overens med feminine Yin-energier. Skytten har Yang eller maskuline energier. Det kan virke som å bringe tegnene sammen er naturlig, ellers vil det ene komplementere det andre. Hvis polariteter som påvirker alle er i balanse, samhandler Tyren og Skytten godt. Når polaritetene polariserer, oppstår det problemer.

Når Yin er i ubalanse, blir Tyren selvfornektende, martyrlignende og passiv-aggressiv. Polarisasjonen av Yin-energier gjør Taurus ut av slag. De har vanskeligheter med å tappe inn i sitt interne kompass for veiledning.

Polarisasjonen av Yang-energier gjør Skytten til en mobber. Skytten, men åpen for å vurdere nye ideer, blir Skytten kynisk. I stedet for å leve et meningsfylt liv, resulterer polarisering i Skytten i bare eksistens.

Tyren avhjelper ubalanser i Yin ved å øke tilliten og bli åpen eller direkte. Skytten avhjelper Yang ubalanse ved å bli mer empatisk og følsom. Begge parter vil trenge tålmodighet når de harmoniserer Yin- og Yang-styrkene.

Skyttens og Tyrens aspekter

Aspektet mellom dyrekretsen påvirker hvor godt partene kommer overens. I kjærlighetskamp Tyren og Skytten er det en pågående kamp. Avstanden mellom Tyren og Skytten er fem tegn fra hverandre. Med fem tegn som skiller de to tegnene, skaper det et quincunx-aspekt.

Aspektet er også det 'inkonjunktive' aspektet. Dette aspektet oppstår når skiltene er omtrent 150 grader fra hverandre. Et quincunx-aspekt antyder at paret har problemer med å komme overens. Misforståelser oppstår på grunn av kommunikasjonsproblemer. De deler forskjellige elementære påvirkninger og motstridende polariteter.

Med Taurus og Sagittarius-forbindelsen som har et inkonjunktivt aspekt, er det utfordringer. Paret vil tilbringe livet sitt med å gå på kompromiss, bøye og imøtekomme hverandre. Kontinuerlig omdirigering og omdirigering er nødvendig, så det er vanskelig arbeid fremover.

Tyren og Skytten vil ha to forskjellige grunner til å være i forholdet. Tyren søker kjærlighet og intimitet. Skytten forblir utenfor en følelse av hensikt. Disse to forskjellige sjelene vil enten elske eller hate hverandre. Hvis kjærlighet eksisterer, vil de jobbe hardt for å trosse oddsen de møter. Når de forakter hverandre, er det lite som kan redde forholdet.

Skytten og Taurus Elements

Hvert stjernetegn er i tråd med et element. Elementære påvirkninger påvirker suksessen til forholdet Tyren og Skytten. Tyren faller under påvirkning av jordelementet. Brann er elementet som påvirker Skytten.

Jorden kan støtte brannelementet mens det fungerer som en ildsted eller et sted der det kan brenne stødig og varmt. Men overdreven jordenergi kan også kvele den samme ilden. Brann kan varme den kalde jorden, som solen gjør hver dag. Men når det raser ut av kontroll, kan det også svi den ømme jorden.

Når Tyren er støttende, tjener de som et mykt sted for Skytten å lande når det er nødvendig. Hvis Skytten er medfølende, trives Tyren mens han basker sin varme kjærlighet.

Tyren trenger konsistens når den er i et forhold med Skytten. Uten fasthet hersker usikkerhet og er et tegn på pågående, fryktet endring. Skytten trenger uavhengighet og frihet. Hvis Tyren blir for klamete, truer de med å 'kvele' partneren.

Taurus Man and Sagittarius Woman Compatibility

Taurus og Sagittarius kompatibilitet er ustabil. Taurus-mannen og Skytten-kvinnen er kjent som 'Odd Couple' blant vennene sine. De skiller seg ut i måten de nærmer seg livet på, deres verdier og hva de krever av et forhold. Med full forståelse og tålmodighet vil dette paret ha en sjanse til å gjøre det.

Hva ser en Taurus Man i en Sagittarius Woman i utgangspunktet? Hun er en elskelig, vittig og blithe person som elsker livet. Hennes fenomenale sans for humor og kjærlighet til vakre ting er attraktiv for ham. Skytten-kvinnen er en evig optimist, så Taurus synes det er lett å slappe av i hennes nærvær når alt er i orden.

Skytten kvinne er en energikule. Hun er alltid på farta og elsker å reise. Hun er på sitt beste når hun omgås venner og familie. Tyren setter pris på hvor vakker hun ser ut når hun omgås mennesker hun elsker. Han elsker også det faktum at hun er eksperimentell og leken inn og ut av soverommet.

Men kjærlighetsmatchen Tyren og Skytten er ikke en stor gammel rosehage hele tiden. Tyremannen sliter også med noen av Skyttens kvinnes oppførsel. Hun er tilbøyelig til å være uberegnelig siden hun går raskt fra en ting til en annen. Uansvar virker som hennes kjennetegn. Hun er ikke alltid oppmerksom på små detaljer. En kvinne fra Skytten er tilbøyelig til å glemme ting av stor betydning. Hennes glemsomhet og oversikter er til stor irritasjon for praktisk Tyren.

Skytten er feisty, livlig og utsatt for humørsykdom. Hun har mestret ferdigheter på toppnivå innen sarkasme, så hun er allerede klar med en klok kvits. Men hun er også en riktig fighter som alltid må ha det siste ordet. Steadorn Taurus bryr seg ikke om Skyttens snikende kommentarer.

Sagittarius Woman finner Tyren attraktiv fordi han er så kjærlig og kjærlig. Hun ønsker selskap og Tyren har ikke noe problem med å imøtekomme hennes behov. Til å begynne med setter Taurus pris på sin åpenhet og åpenhet. Men det er forskjell på å være ærlig og banal. Taurus-mannen har ingen toleranse for øyeblikkene når hun blir glatt eller ondsinnet.

Tyremannen elsker friluftsliv. Jakt, fiske og fotturer gjennom skogen er noen av hans favoritt tidsfordriv. Camping i helgene er en del av hans vanlige nedetidsaktivitetsliste. Skytten Kvinne liker også utendørs. Så disse to bruker mye tid på å ta del i skjønnhetene i den naturlige verden. Hun setter pris på den konsekvente og standhaftige naturen til mannen sin. Men hun vet også at det ikke er noe som beroliger ham når temperamentet blusser. Hun lukket seg og gjør sine egne ting til han blir fornuftig.

Taurus Woman and Sagittarius Man Compatibility

Forholdet Tyren og Skytten avviker fra den typiske romantikken. Dette paret er likt i noen få tilfeller. De kan finne felles grunnlag å bygge videre på sammen. Men hvordan Tyren og Skytten håndterer forskjellene mellom dem, betyr noe. Det vil gjøre eller ødelegge forholdet.

Når han kobler seg til en Taurus Woman, tar Skytten mannen en okse i hornene! Hun er et vandrende, snakkende paradoks som har en rolig oppførsel og et nydelig smil. Hun er samtidig snill og fremover, uskyldig og erfaren, stilig og sjokkerende. Først finner Skytten mannen Taurus Woman en fascinasjon. Hun er intelligent og morsom. Gaven hennes for gab viser seg også å være fristende. Skytten liker å snakke inn i de små timene om morgenen.

Tyren er en konsekvent og praktisk partner. Skytten tror at han har dekket alle baser. Hvorfor trenger han å bekymre seg for praktisk når Tyren allerede tar seg av ting? Til å begynne med er Tyren tålmodighet med den flyktige Skytten som alltid er på farten og ser etter moro. Men irritasjon er ikke langt unna i horisonten. Alt som trengs er at Skytten mannen vifter med et lite rødt flagg, og hun går rett mot ham, horn først!

Taurus Woman er føyelig og nitti prosent av tiden virker hun bedøvet. Begrepet 'sedate' passer Taurus med perfeksjon. Det er altfor lett for ham å bli potet-chip-spising, soda-pop-drikking-sofa-potet. Tyren og Skyttenes kompatibilitet øker når begge partnere er oppmerksomme på hverandre.

Skytten mannen må være fleksibel med sin tid og sine krav. Han vil ofte ha ting på sin egen måte. Taurus Woman deler samme synspunkt. Men hun vil være mye mer sta om det! Skytten må la damen ta ledelsen minst femti prosent av tiden. Det vil forbedre hvordan de forholder seg til hverandre. Det vil også få henne til å føle at hun holder stemmen hellig.

Taurus Woman skal være i stand til å hvile lett når det gjelder Skytten hennes. Han er lojal og viet til personen han elsker. Tyren kan ikke vare i et forhold med en person som ikke forplikter seg. Hun krever lojalitet og vil gå bort fra noen hvis de kommer bort. Men hun er fortsatt rastløs i forholdet. Hvorfor? Skytten mannen er sjarmerende og flørtende. Taurus Woman er utsatt for rasende sjalusi. Det er ikke det at han er utsatt for juks, men han har et behov for at alle skal elske ham.

Skytten og Taurus Love Match Wrap-Up

Kjærlighetskampen Tyren og Skytten er ikke satt opp for å lykkes. Men det betyr ikke at paret ikke har noen sjanse til å holde kjærlighetsforbindelsen levende. For å få det til å vare, bør dette paret gi et langsiktig vennskap et skudd først. De kan bruke tiden til å bli kjent med hverandre, slik at et kjærlighetsforhold kan være mer forutsigbart. I løpet av vennskapet kan de utforske felles grunnlag. Det de oppdager sammen er noe de kan basere forholdet på. Hvis du gjør det, kan denne duoen ha en trygg havn av fellesskap for å komme tilbake også når det blir tøft mellom dem.

Kompatibiliteten mellom Tyren og Skytten er svak. Men det er ikke umulig for dette paret å forelske seg. Med engasjement og fokus på fremtiden kan dette paret trosse oddsen for forholdssvikt. Det er mulig for kjærlighet å vare mellom en Tyr og Skytten som vil at den skal fungere.

Er du nysgjerrig på andre dyrekretsen? Kompatibilitet er en kompleks ting i forhold, men stjernetegn kan tjene som din guide. Daily Horoscope Astros har all kompatibilitetsinformasjonen du trenger. Finn ut hvordan dyrekretsen skilter sammen nå! Informasjonen er gratis og lett tilgjengelig!

Les alt om Tyren Stjernetegn

Klikk for å lære mer om Tyretrekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Taurus-kompatibilitet !
Få grundig informasjon om Taurus Man !
Oppdag mysteriet om Taurus Woman !
Har du en Tyrus-datter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Tyrebarn !

Les alt om Skytten Stjernetegn

Klikk for å lære mer om Skyttens egenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Skyttenes kompatibilitet !
Få grundig informasjon om Skytten mann !
Oppdag mysteriet om Skytten Kvinne !
Har du en datter eller en sønn av skytten? Klikk for å lese alt om Skyttens barn !