Finn Ut Antall Engel

Skyttenes kompatibilitet: Forelsket og i sengen

Skytten kan kaste en shebang av et kjærlighetsfest!

Vente.

Det kom ikke riktig ut.

Vi mente ikke at slags kjærlighetsfest.

OK. Det gjorde vi ganske. Tross alt, dette er Skytten vi snakker om.

Dette Stjernetegnet blir ikke så forelsket i at de 'jakter' det. Når Skytten ser det ordspråklige eplet i øyet, tenner de tuppen av pilen og la oss fly!

Sjelden savner de sitt preg, og når en Skytten har sikte på deg Mr. eller Ms. Apple, kan du like godt bare rulle rundt i sukker og ta en drink fordi du er i ferd med å bli en forspillflambe!

Å, sa vi ikke det?

Skytten oppfunnet forspill ...

Skyttens tegn Innholdsfortegnelse

Skytten i kjærlighet

Archer faller inn og ut av kjærlighet så raskt som noen bytter sokker. Når du retter deg mot en potensiell elsker, gjør du det med iver. Du elsker god konkurranse og å vinne noen med et blikk, men 'hold deg unna' kroppsspråk får blodet til å pumpe.

De som dater en Skytt oppdager raskt joix de vie - en ond sans for humor, initiativ og din evne til å komme med kreative løsninger.

De oppdager også noen som innerst inne føler frykt for forpliktelser og engasjement.

Du elsker absolutt spenningen i jakten, men din uavhengige stripe forstyrrer ofte det å ta det store spranget inn i en langsiktig situasjon. Du vil ikke bli fanget i et ensformig ekteskap, og kan velge et åpent forhold for å holde ting friskt.

Mangelen på sjalusi appellerer til forskjellige partnere, og det samme gjør din evne til å tilgi selv uenige om dalliance.

I datingspillet er du et stjernetegn hele tiden på farten. Faktisk lager du med vilje en utfordrende tidsplan i håp om å finne noen som holder tritt med din evige bevegelse.

I de fleste tilfeller planlegger du ikke en gang, du kommer bare spontant på en idé og løper med den. Det kan gjøre det vanskelig for potensielle partnere, men det er igjen hele formålet med testen din.

Folk som henger etter, vinner ikke løpet om hjertet ditt.

Hvis du er interessert i en skytten, må du ikke prøve å jage ham eller henne. Faktisk er det mer attraktivt å lage raske retreater. Det er da at Archer setter nettsteder, tar sikte og slipper kjærlighetens pil. Selv om dette spillet kan virke litt ungdommelig, er det verdt det.

Hvis Skytten din ikke jager deg, har du svaret ditt. Hvis de forfølger, vil du raskt bli feid av føttene dine med et av de mest kjærlige tegnene i dyrekretsen. En gang i forholdet, hold den mystiske luften i gang. Hold noen saftige hemmeligheter under hatten din og vis bueskytteren din styrke og evne til å svinge andre.

Hvis du er den grøtaktig typen og er utsatt for anfall av gråt, hold deg langt borte fordi en skytten hater trengsel.

Noen flotte aktiviteter som engasjerer Archer pågående oppmerksomhet inkluderer global mat, unike kunstformer og impulsive utenlandsreiser.

Når du kan få Skytten din til å sette seg ned, kan du engasjere dem i grundige diskusjoner om hans eller hennes interesseområder. Hold slutten på samtalen lys, vis høflighet til alle rundt deg og få et morsomt bein!

Du trenger alle disse dyktighetene for å holde denne fordomsfri Archer lykkelig.

Skytten i sengen

Hvis du leter etter en ivrig elsker, trenger du ikke lete lenger. Mens Skytten kanskje ikke alltid blir følelsesmessig engasjert i sengen, vet de absolutt hvordan de skal slå på sjarmen og sexappellen. Som Skytten synes du det å elske utrolig hyggelig, men ønsker variasjon for det ekstra krydderet.

Konstante, gjentatte forestillinger av samme gamle stilling er ikke noe for deg! Men for en partner som er villig til å eksperimentere, gir du en ekspertise som nesten konkurrerer med en Skorpion! Vill og fantastisk oppsummerer hva du vil ha ut av sex. Det er bokstavelig talt lite for 'der ute' for Archer.

Ve partneren som ikke kan følge med deg - det er en avtalsbryter.

Som partner til en Skytten finner du at de tar en langsom, forførende tilnærming.

Dette handler ikke om å starte et bål, det handler om å starte noen gnister og bygge til dere begge lyser.

Alle de fantasiene du har hatt?

Utforsk dem med Skytten din, så ser du hvordan virkelig oppmerksomhet føles. Så lenge kjærlighetsprosessen din er et 50-50 forslag når det gjelder oppmerksomhet, kan denne fyren eller galgen rocke verdenen din på helt nye måter.

Som med datingspillet, er den beste måten å få en bueskytter i sengen å late som om det er det siste du tenker på. Ta dem heller utendørs for en lang tur eller en slags fysisk aktivitet.

Hold deg unna tunge emner og alt som lukter av engasjement.

Hvis du gir Skytten din friheten til å jakte deg, vil de komme seg til sex med en fascinerende bluss som får deg til å komme tilbake for mer.

Skyttens fakta og metafysiske foreninger

Datoer: 23. november - 20. desember
Symbol: Bueskytteren
Nøkkelfrase: 'Jeg skjønner'
Planet: Jupiter
Fødselsstein: Citrine (november) ; Blue Topaz (desember)
Antallvibrasjon Numerologi: 3
Element: Brann
Blomst: Narcissus & Løvetann
Farge: Lyse blå & Lilla
Dag: Torsdag
Chakra: Solar Plexus (Manipura)
Chinese Zodiac Twin: Rotte
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Rotte
Tarot Card Association: Temperasjon (Skytten), Wheel of Fortune (Jupiter)
Healing Crystals: Rav, Chrysocolla, Imperial Topaz, Jasper, Malakitt , Moonstone , Turmalin, Turkis
Kjendis Skytten: Jimi Hendrix, Ms. M. Bette Midler, Mark Twain, Frank Sinatra, Walt Disney, Brad Pitt

Skyttenes kompatibilitet med alle 12 stjernetegn

Væren og Skytten

Skytten og Væren DU er en flott kamp for hverandre!

Som deg, elsker Væren sosialisering, har ulike interesser og liker det bare å sitte og snakke i timevis. Det eneste potensielle problemet her er at begge disse skiltene har et raskt temperament.

På en mer positiv note, kan du ikke være sint på hverandre lenge før du ender med å kysse i sengen.

Tyren og Skytten

Dette er en kort sammensmeltet sammenkobling som er utsatt for argumenter. Som Skytten finner din frie ånd Tyren for sjefete og vei til dagligdagse om nesten alt. Du må komme deg ut og leke, og du har en vane å si bare feil ting til feil tid (i det minste hvis du lytter til Bull).

Det viktigste disse to kjemper om, er at man sikkert vil håpe på et forhold: penger. Bull er altfor konservativ når du er klar over at du, 'ikke kan ta det med deg.'

Tvillingene og Skytten

Dette er en kortvarig sammenkobling generelt.

Dere vet begge hvordan man lager pyroteknikk på soverommet med fantasi og litt lekenhet. Dessverre vet du også hvordan du kan krangle utrettelig.

Hvis du ikke har sex, er du involvert i neste kommunikasjons snafu.

Etter hvert blir dette kjedelig, og dere går begge videre (men ikke uten å ha hatt litt erotisk moro først).

Kreft og Skytten

Oscar Wilde sa en gang, 'ekte venner stikker deg foran'. Det er ganske sant for denne duoen.

Du kan finne hverandre nysgjerrige, og det er en seksuell luft, men for det meste får dere to hverandre ikke helt.

Kreftens hersker, Månen, muger opp følelsene sine mens Skytten bare vil komme seg vekk fra huset når ting blir kjipt.

Hold deg til lette samspill på denne forbindelsen.

Leo og Skytten

Hvis du vil ha en levetid på eventyr, så definitivt se til en Leo!

Begge tegnene omfavner uavhengighet og elsker nye mennesker, steder og ting. Hvis det var en måte for dere to å reise resten av livet, ville dere være utrolig salige.

Selv uten det, vet imidlertid Skyttens ånd nøyaktig hvordan du skal nå en Leo på et dypt nivå, noe som øker Leoens nødvendige egenverd og bringer dere to nærmere og nærmere.

Alt vi kan si er: Ha det bra!

Jomfruen og Skytten

Krystallkulen vår sier at dette er et grumsete forhold. Dere to er det slik forskjellige folk.

Du ser en Jomfru-partner som prim og stivelsesholdig, for ikke å nevne altfor klam for din Sagittarian-sjel.

Klart dere to kan ha en flott samtale, men utover det irriterer dere bare hverandre som sandpapir på solbrenthet.

Hopp over dette.

Vekten og Skytten

Dette kan være en overraskende vri på skjebner. Du blir trollbundet av Vektenes kreativitet, stil og avslappede holdning. I mellomtiden lokker du inn Vekten med dine eskapader og resulterende historier (hvorav noen er litt overdrevne, men Vekten har ikke noe imot - de ser kunstneren i fortellingen).

Du må kanskje bo litt nærmere hjemmet med Vekten din enn du er vant til, men det er verdt det når det gjelder en god hjelpekamerat og kjæreste.

Skorpionen og Skytten

Dette samarbeidet er både ustabilt og uavhengig. Det er usannsynlig å gjøre to av dere noe bra.

Som Skytten vil du raskt føle at Skorpionen svir i det øyeblikket du vandrer for langt. Den avstanden gir skorpionen sjalusi.

Hvis det ikke var ille nok, har skorpionen ingen følelse av å boltre seg i sengen. Betydning, Scorpios sizzle og Sagittarians boltre seg. Skorpioner har intense lidenskaper som dominerer øyeblikket og igjen får deg til å føle deg fanget.

Ikke bra. Gå videre.

Skytten og Skytten

Det er noen argumenter i det astrologiske miljøet om en Skytten-Skyttens forening vil flamme eller sprute.

Ja, de to forstår absolutt behovet for autonomi og spenning, men to sjeler som er redd for engasjement, blir ikke så bra i virkeligheten.

Vår stemme? Det er også andre interesser enn forholdet for å holde ting levedyktige.

Steinbukken og Skytten

Ingen av dem finner tilfredshet i denne foreningen. Steinbukken og Skytten vil låse horn fra hoppet.

Ditt Sagittarian-blikk på livet får Steinbukken til å se rett ut askorbisk.

Du svever i livet mens Steinbukken tar den langsomme og jevne veien der de er sikre på foten. I tillegg føler du at Steinbukken din ville være glad hvis du dro til et kloster der sosiale interesser ikke distraherer deg fra dem.

Dette er rett og slett et no-win-scenario uten alvorlige fordelaktige faktorer i diagrammene dine.

Vannmannen og Skytten

Dette er et forhold det er verdt å satse på. Mens det tar Vannmannen og Skytten en stund å utvikle dype følelser for hverandre, ser de ut til å komme uten press eller trengsel.

Du og Vannbæreren vet begge hvordan du kan leve, og hvis du kan oppleve de flotte tingene sammen, desto bedre. I sengen er dere to kreative og elsker å prøve nye ting.

Dette er ikke ho-hum kjærlighet å lage på noen måte. Nyt!

Fiskene og Skytten

Først handler dette forholdet om flott sex, som alt er bra og bra.

Likevel synes du Fiskene er for sjenerte og avhengige av din smak. Skytterne har heller ikke noe filter og har en tendens til å blurt ut ting som vil såre de følsomme Fiskene dødelig.

Fish drømmer om den perfekte kompisen når du er glad for å være venner med fordeler.

I tillegg leter du egentlig ikke etter en livspartner (eller så tror du), så vanligvis imploderer dette forholdet tidlig.