Finn Ut Antall Engel

Skyttens barn: trekk, personlighet og egenskaper

Det er en fest som går her
En feiring som skal vare gjennom årene
Så ta med dine gode tider og latteren din også
Vi skal feire festen din med deg.
- Kool og gjengen

For en Skytten er livet en stor bash!

Dette stjernetegnet er universets gledesøker! Enten for deres sinn, kropp eller ånd vil Skytten barnet utforske alle mulige gleder. For The Archer less er definitivt ikke mer.

Målet deres er alltid mer, mer, mer!

Skytten Barn Innholdsfortegnelse

Skyttens barneegenskaper, personlighet og egenskaper

Skytten-barnet har alltid et smil om munnen, en sprett i trinnet og en sang på leppene!

Imidlertid er den ene tingen som kan gjennombore hjertet i Skytten å se andre bli såret og ha vondt. Deres ømme ånd kan ikke ta det, og de vil gjøre alt i deres makt for å helbrede det som er blitt såret.

Sett dine komfortable sko på mamma og pappa - dette er ett barn som vil holde deg i bevegelse og gjetting!

Skytten barnet er alltid populært, noe som er bra fordi de elsker all den oppmerksomheten. Det betyr at den lille bueskytteren din generelt blir ganske oppgitt når ingen merker hans eller hennes prestasjoner. Hvis de tegner et bilde for deg, ikke glem å legge det på kjøleskapet!

Denne egenskapen blir mer enn balansert av Skyttens barnets enorme hjerte. De kan ikke gå forbi noen som virker triste eller ulykkelige. En skytten setter alltid preg på folks hjerter og ånder.

Selv i ung alder ser Skytten-barnet ditt ut på solsiden av livet. De er naturlig håpefulle og lyse og sprer den energien overalt de går, til en foreldres glede.

Optimisme gjør mor og fars jobb mye enklere med ett unntak - risikotaking. De blir så sikre på de 'positive' at de vil kjøre hodet lenge i trøbbel.

For bueskytteren er livet antatt å komme ut riktig. Så sønnen eller datteren din kan trekke seg fra studietiden og tro at de kjenner materialet allerede (som et eksempel).

I det astrologiske skjemaet er et sagittarisk barn en brannknekker. De ser aldri ut til å gå tom for energi. Klokka er 22 og du prøver å få dem inn fra gatebasketballkampen eller annen lignende aktivitet.

I tillegg elsker Archer utforsking og eventyr. Ikke bli overrasket om han eller hun hopper fra ett spill til et annet, en hobby til det neste osv.

Dette er veldig vanlig for bueskyttere som mister interessen lett. Det betyr at du må gi dem mange alternativer, slik at de ikke blir masete. Ingen spørsmål på slutten av dagen du trenger litt søvn bare for å holde tritt med dem igjen i morgen.

Hvis du ikke allerede var sliten, oppdrar du et sterkt uavhengig barn. De vil ha sin plass og frihet. Dette er ikke et barn du kan dra til søndag-gå-til-møte-kirken og forvente at de skal sitte stille, enn si tro det de hører.

Bueskytteren må finne sin egen vei i livet.

Det betyr at ditt beste foreldre kommer fra å snakke. La ditt skyttebarn se etikk og verdier og absorbere dem. Badgering fungerer ikke; tillit vil.

Bueskytteren din vil alltid fortelle deg sannheten (uansett hvor vondt) og du kan tro hva de sier.

Foruten stasjonen for individualitet, tørster sagittariske barn etter ideer. De vil alltid utforske tøffe filosofiske konsepter som virker langt utover årene.

Denne tenkeprosessen kommer naturlig, og den hjelper bueskytteren å 'sikte' på riktig retning i livet.

Støv av den kopien av Dante eller Aristoteles. Du trenger det.

En siste ting, akkurat som ekte værer / geiter 'blurt' når de 'snakker', så vil også den lille skytten din. Husker du hele den 'sikte rette' tingen?

Ja ...

Skyttenes ord skyter like rett og sant som en hvilken som helst pil og vil komme flyvende ut av de små munnene uten forutseende. Videre vil de sjelden være imøtekommende over noe de sa fordi det i deres sinn var den absolutte sannheten!

Skyttens jente

Sagittariske jenter har sin avvæpnende sjarm, som de sårt trenger. Fra det øyeblikket hun lærer å snakke, vil datteren din finne hennes usensurerte tanker hoppe ut av munnen hennes. Dette skremmer mange mennesker, inkludert mor og far, som er igjen og stammer og beklager tante Sadie for sin frekke oppførsel. Ikke vær for lei deg med jenta din for denne oppførselen. Det er veldig normalt for brannbaserte skyttere, og det er mange ganger da hard sannhet virkelig har et sted. Ja, det kommer til å få henne (og deg) i klissete situasjoner, og hun vil gjøre det bra hvis hun lærer litt diplomati, men du kan alltid stole på det hun sier. Uansett alder, kan ikke bueskyttere tolerere løgner.

Når du lytter til datteren din og ser på hennes handlinger, må du alltid huske at en Skyttens jente ser ting akkurat som de er og reagerer deretter. På oppsiden har hun et godt syn, og føler at uansett hvor ille ting er til slutt, blir livet bedre. Dette vil hjelpe henne mer enn en gang i løpet av sine unge år, spesielt når de blir berørt av noen av verdens harde realiteter.

Datteren din har sterke familiebånd, men også et sterkt ønske om frihet. Hun vil stikke av på et innfall uten å fortelle deg hvor du skal finne henne. Det betyr å be henne gjentatte ganger om å bare ta et sekund for å holde deg i løkken. Å bestille en bueskytter gjør lite godt, men en velformet forespørsel lander vanligvis på åpne ører.
Følelsesmessig er datteren din ikke utsatt for å ha hjertet på ermet. Hun føler ting veldig dypt, men ofte strider mot disse følelsene alene. Igjen er dette en del av Archerens uavhengige natur. Hun vil trekke seg tilbake og vurdere hvordan ting gikk så veldig galt. Så lenge den personlige 'tidsavbruddet' ikke varer for lenge, har du lite å bekymre deg for. Hun vil betro seg til deg i sin egen tid.

I motsetning til den veldig tempererte Tyren, elsker skyttjenter å bruke penger. Så snart hun får godtgjørelsen, er du klar for den handleturen med en ønskeliste. Dette gjelder spesielt i tenårene. Omtrent det eneste som kan medføre besparelser, er sjansen for å reise. Denne gal har wanderlust skrevet over hele hennes personlighet. Hvis det er sjansen til å få henne ut å se verden, mater den virkelig Archer's soul.

Skytten

Heng på stramme folk, din Sagittarian-gutt er en født eventyrer. Han vil benytte enhver anledning til å gjøre den mest rutinemessige turen til en utforskning. Ikke bli overrasket om hans fantasifulle spilletider inkluderer å bli en pirat på åpent hav eller en mann på månen. Sønnen din vil alltid ha store drømmer, men han har også energi til å bringe noen av disse drømmene til virkelighet senere i livet.

Den lille gutten din er søt og hyggelig, og du vil bli fristet til å holde ham nær reiret. Det er det verste du kan gjøre mot Sagittarian-ånden. Han trenger sin uavhengighet, og du må kutte forklærstrenger så snart det er praktisk mulig. Ikke bekymre deg, han elsker deg helt, men det er en hel verden der ute, og han vil se hvert hjørne av den. Å holde tilbake den naturen fører til en veldig mager Archer. Når du får aldersbestemte friheter, kommer imidlertid det morsomme og givende barnet du elsker tilbake.

Når sønnen din vokser, vil du legge merke til en tilbøyelighet til å tenke veldig dypt om livet. Han lurer på spørsmål som 'hva er skjønnhet' og når ofte ut til mennesker fra ulike turer i livet som prøver å finne svar. Dette er faktisk en veldig innbydende egenskap, da din Sagittarian-sønn ikke har et skadelig bein i kroppen. Slike intense avhør kan føre ham til å utforske ulike religioner eller filosofier som ung voksen.

Når folk ser din Sagittarian-sønn, blir de betatt av hans oppførsel. Han bærer seg alltid med en autoritet, og han kan virkelig være en utmerket leder med sin skarpe sans for rettferdighet og lyse sinn. Dette inntrykket varer vanligvis til han slår ut noe med uhemmet ærlighet. Som alle bueskyttere har han en veldig skarp tunge, og den skjærer dypt i de verste øyeblikkene. Foreldre gjør det bra å lære sine skyttere fra en ung alder å ta en pause, tenke, telle til tre så snakke. En gang i blant fungerer det faktisk, og hvis gutten din ser positive resultater, har han evnen til å bli mer taktfull uten å miste den strålende sannferdigheten som en forelder kan stole på.

En ting som sønnen din alltid vil slite med, er planlegging, planlegging eller andres forventninger / krav til sin tid.

For det første har han ingen tidssans.

For det andre påvirker psyken hans det å bli tvunget til å overholde tidsfrister som om han ble bundet og satt i fengsel. Disse satte en chink i hans uavhengighet. Skytten-gutten er ikke en planlegger, han er en DOER. Å være mer fleksibel enn du kanskje er personlig komfortabel med når det gjelder hvordan du setter opp sønnens dag, kan spare mange argumenter. En nyttig løsning kan være å få ham med i planleggingen, siden han sannsynligvis vil endre alt på en krone uansett!

Skyttens fakta og metafysiske foreninger

Skytten Datoer: 23. november - 20. desember

Skyttens symbol: Bueskytteren

Nøkkelfrase: 'Jeg skjønner'

Skytten Planet: Jupiter

Skyttens fødselsstein: Citrine (november) ; Blue Topaz (desember)

Antallvibrasjon Numerologi: 3

Skytten Element: Brann

Skytten Blomst: Narcissus & Løvetann

Skytten Farge: Lyse blå & Lilla

Skyttedagen: Torsdag

Chakra: Solar Plexus (Manipura)

Chinese Zodiac Twin: Rotte

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Rotte

Tarot Card Association: Temperasjon (Skytten), Wheel of Fortune (Jupiter)

Healing Crystals: Rav, Chrysocolla, Imperial Topaz, Jasper, Malakitt , Moonstone , Turmalin, Turkis

Kjendis Skytten: Jimi Hendrix, Ms. M. Bette Midler, Mark Twain, Frank Sinatra, Walt Disney, Brad Pitt