Finn Ut Antall Engel

Skyttens tegn: trekk, personlighet og egenskaper

Skytten er verdens beste!

Skytten er entusiastisk og idealistisk, og er alltid på jakt etter noe eller noen. Og når dette dyrekretsen har satt siktet på hvem eller hva de vil - pass opp!

Pilen deres flyr alltid rett og sant. De vil treffer målet eller dø prøver.

Skyttens tegn Innholdsfortegnelse

Skyttens egenskaper, personlighet og egenskaper

Skytten-tegnet vil ikke sitte stille lenge og lengter etter en aktiv livsstopp full av eventyr!

Planeten som styrer Skytten er Jupiter. Akkurat som den store planeten, mener Skytten TEGnet STOR, handler STOR, bruker STOR.

Dette Stjernetegn liker å leve stort, noen ganger strekker seg og sine midler. På oppsiden vet de imidlertid at livet har mye mer å gjøre enn det som møter øyet, og en Skytten vil tilbringe hele livet sitt på å krysse kloden i et forsøk på å finne det unnvikende 'noe' med lidenskap.

De største utfordringene for Skytten personlighet er ganske enkelt å savne merket i måten de kommuniserer og holder seg i fokus.

Et av de mer utfordrende egenskapene til Skytten er at ord hopper ut av munnen deres før de tenker dem igjennom. Good Time Charlie, selv om de kan være, er skytten uskarphet som ofte kommer over som ubehagelig.

Og multitasking? Glem det. Bueskytteren må holde øye med ett mål om gangen, ellers flyr pilene overalt, sjelden å treffe et mål.

Skiltet til Skytten er illustrert som halvt menneske, halvt Centaur, noe som gir Archer en unik blanding mellom det utviklede selvet og det primale instinktet.

Hvis dette er din Stjernetegn du har sannsynligvis en sterk interesse for åndelighet og også en unik måte å se solsiden av livet selv i regnvær.

Denne disposisjonen er en som går utover dine egne perspektiver - du bruker den til å nå ut til andre, og oppriktig prøve å 'fikse' det som virker galt.

Imidlertid har selv den 'ikke-troende' Skytten en tendens til å fremheve det positive. Og hvorfor ikke? Til dette stjernetegnet er livet en stor fest!

Å, de ser på glasset som halvfullt, spesielt hvis det er et glass vin!

For Skytten er mindre ikke mer - det er mindre. Og regulering eller innsnevring av alt som gir en Skyttens glede er omtrent det eneste som kan bringe den sprudlende Archer ned.

Skyttens fysiske egenskaper og egenskaper

På grunn av aktivitetsnivået forblir Archer generelt slank og står høyt.

Ansiktet deres er som en bok som ønsker deg velkommen til en lykkelig historie. Uansett hva de bruker, føler de seg alltid elskelige og ser livlige ut.

Det er en klar letthet å være for mennesker født under dette astrologiske tegnet.

Helsemessig er Archer sterkest i yngre aldre på grunn av tendensen til å spise eller drikke for mye senere i livet. Skytten kan gjøre det bra å ta vare på lår og lever.

Skyttens symbol og dets betydning

I følge mytologien representerer Skytten Chiron, født av kjærligheten mellom Filira (en nymfe) og Cronos (tidens gud).

Cronos ble en hest for å skape barnet, som senere lærte å være en stor jeger og healer. Da han ble skutt av en Hidra gjennomvåt pil, var smerten uutholdelig. Dermed tilbød han Prometheus sin udødelighet, og Zeus plasserte ham i stjernene hvor han ikke ville skade mer.

For stjernekikkere der ute - pilen til Skytten peker mot Antares. Det er også flere tåker i denne regionen, inkludert den ganske apt Horseshoe Nebula, Lagoon Nebula og Omega nebula.

Skyttens fakta og metafysiske foreninger

Datoer: 23. november - 20. desember
Symbol: Bueskytteren
Nøkkelfrase: 'Jeg skjønner'
Planet: Jupiter
Fødselsstein: Citrine (november) ; Blue Topaz (desember)
Antallvibrasjon Numerologi: 3
Element: Brann
Blomst: Narcissus & Løvetann
Farge: Lyse blå & Lilla
Dag: Torsdag
Chakra: Solar Plexus (Manipura)
Chinese Zodiac Twin: Rotte
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Rotte
Tarot Card Association: Temperasjon (Skytten), Wheel of Fortune (Jupiter)
Healing Crystals: Rav, Chrysocolla, Imperial Topaz, Jasper, Malakitt , Moonstone , Turmalin, Turkis
Kjendis Skytten: Jimi Hendrix, Ms. M. Bette Midler, Mark Twain, Frank Sinatra, Walt Disney, Brad Pitt

Skyttenes kompatibilitet, forelsket og i sengen

Elementært er Skyttene alle Brann - det er derfor de er så rastløse og energiske.

Som brannen kan ingen helt forutsi Archer neste handling. En ting du kan vite, er imidlertid at Skytten gir den ilden på varme måter til de i deres indre sirkel.

Denne gruppen av venner og familie er relativt liten, da Skytten personlighet ikke liker å bli bundet, og de bryr seg heller ikke om å ta ansvaret som familie og venner har.

Skytten kan finne midlertidig lykke med et varmt Tvillingene (og mye lidenskapelig sex) men Væren og Leo er bedre alternativer for de mest kompatible og langsiktige forholdene.

Vil du vite mer? Les hele Skyttens kompatibilitetsprofil .

Skyttenbarnet

Skytten barnet vil aldri ha lyst på venner - faktisk bare invester i en familietelefon så snart de er født.

Det som er vakkert med dette er at sagittariske barn strekker seg ut for å hjelpe andre uten en annen tanke. I det minste noen få av disse samtalene vil være takknemlige foreldre!

Skyttens barns syn på livet er utrolig optimistisk. Det er vanskelig å føle seg blå når du ser på glimtet i øynene og det lyse smilet.

Utfordringen for de fleste foreldre er at Archers hadde denne evige energibunten og ofte uttrykker den i risikabel oppførsel.

Det er lite konvensjonelt om sønnen eller datteren din, og det kan være nyttig å skape noen sterke grenser tidlig i livet. Det vil ikke være lett å gjøre, men hvis du kan holde deg sterk, kan du forhindre tidlig gråning!

Vil du vite mer? Les hele Skytten Barnets astrologiske profil .

Skyttens jente

En skyttjente er sannferdig, morsom og helt utenfor boksen med det som er 'kult' eller trendy. Disse tingene betyr lite for henne.

Hun vil helst tenke på livets mysterier, ha en god samtale og oppleve verden på måter få andre astrologiske tegn kan.

Ja, hun har en skarp tunge, men det er ikke ment å være stygg - bare ærlig og fra hoften.

Hennes største evne er evnen til å endre planer når noe ikke fungerer effektivt, dessverre kan dette også bli en forhastet beslutning takket være utålmodighet.

Vil du vite mer? Les hele Skytten Jente personlighet profil .

Skytten gutt

Skytten-gutten har et par hovedmål i livet, og et av dem er å 'snu panner opp ned.'

Dette Zodiac-barnet virker uheldig av selv de vanskeligste situasjonene i livet.

Han vil ha litt vandring i blodet, så legg enten en bjelle på gutten eller lær ham tidlig å sjekke inn eller fortelle deg planene hans.

Advarsel: disse planene kan endres og kan innebære ting som å prøve å hoppe i nærheten av bekken ved hjelp av sykkelen og en papprampe.

Forsikre deg om at denne lille fyren har utfordringer, ellers kjeder han seg og stiller ting ut. Så lenge det er et mål, noe å sikte på - alt er bra.

Vil du vite mer? Les hele Skytten gutt personlighet profil .

Skytten Karriere, kjæledyr og tidsfordriv

Skytten Karriere

Archer er lykkeligst i jobber som involverer et slags sosialt element, men også der de egentlig bare har en generalisert oppgave. De hilser medarbeidere og kunder med joviale smil og elsker å gjøre folk lykkelige.

Med dette i bakhodet inkluderer utmerkede karrieremuligheter i Skytten komiker, reisevurderer eller guider, undervisning (spesielt klasser som filosofi) og politiker.

Skytten Kjæledyr

Fordi Archer ofte er på farten, trenger de et kjæledyr som er lett å transportere eller være selvforsynt.

Katter har generelt ikke noe imot å ha huset for seg selv hvis det er rikelig med mat, vann (og tilgang til kjøleskapet!).

Små hunder kan jobbe for hyppige flygeblad, mens en større, atletisk hund passer noen som liker eventyrene nærmere hjemmet.

Skyttens hobbyer

Hvis det er en måte å kombinere fysisk aktivitet med en fantasitur, finner Archer paradis.

Ta til en tropisk øy og dykk, vannplan eller hva som helst!

Andre aktiviteter som mange skyttere liker, er involvering i lite teater, mentale spill, jakt og ridning.

Beste gaver til en skytten

Gi skytten i livet ditt en gave som kan brukes utendørs eller under reiser. Unn dem med en tilpasset koffert eller et flott hagearbeidssett.

Realistisk er dette skiltet ikke vanskelig å behage, men hvis du på en smart måte kan skjule gaven din med smarte innpakninger - vil de elske åpningsprosessen.

Dette stjerneskiltet liker overraskelser så mye at selv en forventet Amazon-levering vil få dem til å vente utålmodig ved vinduet på lastebilen!