Finn Ut Antall Engel

Sol overfor Måne Natal og Transit

 Sol overfor månepassasjen Solen overfor Månen natal er det nest viktigste aspektet i astrologi, bak Sol konjunkt Månen . Årsaken er at Solen og Månen er de like viktige legemene i himmelen, og motstanden kommer like bak konjunksjonen i styrke. Livet på jorden avhenger av forholdet mellom sol og måne, sett og følt fra jorden. Da Theia kolliderte med jorden, vippet den planeten vår for å tillate årstidene.

Dannelsen av Månen fra ruskene fra det gigantiske nedslaget var, og er fortsatt, avgjørende for å forhindre at planeten vår suser ut i verdensrommet. De tidligste registreringene i stein peker på besettelse av å forstå dette kosmiske forholdet, med spådommen om fullmåner og nymåner, og måne- og solformørkelser som blir en eksakt vitenskap.

Solen overfor Månen i fødselshoroskopet skaper en konkurransedyktig, noen ganger konfronterende natur. Hovedtemaene i livet er polariteter, ekstremer og forståelse. Gjennom å sette seg opp mot den andre oppnås større selvforståelse. Denne prosessen innebærer mye stress og spenning, en konstant kamp mot motstanderen.

Som om man ser seg i et speil, kommer forståelsen av det underbevisste selvet gjennom bevisst avhør av den andre. Du undersøker din indre natur og atferd, gjennom reaksjonene de fremkaller hos andre mennesker og hendelser rundt deg. Dette gir deg et annet perspektiv, og utvikler din noen ganger blinkende natur over tid.

Å få kunnskap om fakta, eller bevisst virkelighet, er veien til å stole på din underbevissthet, din intuisjon og instinkter. Når du er ung, er du kanskje mer en vitenskapsmann og skeptiker, men med alderen lærer du å balansere det bevisste og fakta om solen, med underbevisstheten og månens mysterier. Kompromiss og forhandlinger vil bli mestret.

Sol overfor månepassasjen

Sol på motsatt side av månepassasjen skaper et anspent og konfronterende miljø. Personlige konflikter og kriser kan tappe energien din. For å overvinne motstand eller karakterprøver, må du trekke på din emosjonelle styrke og instinkter for å overvinne disse utfordringene til egoet ditt. Andre kan prøve å slå deg ned ved å angripe ditt personlige liv, eller du må kanskje sjonglere med polariteten til hjem og jobb, eller dine behov og ansvar. Det vil føles som om det er deg mot verden.

I ditt personlige liv kan det være økt spenning mellom deg og familiemedlemmer, med ekstra følelsesmessige belastninger på deg. Det ytre trykket kan få deg til å føle deg ute av slag eller med sommerfugler i magen. Nøkkelen er å balansere følelser og bevisst intensjon. Til tross for disse utfordringene, eller på grunn av dem, kan du oppnå mye fremgang i ditt personlige og profesjonelle liv nå.

Denne tolkningen for sol på motsatt side av månen kan også leses for en solformørkelse og nymåne på motsatt side av månen .

Sun Opposite Moon Celebrities

Margot Adler 0°02′, Paul I av Russland 0°04′, William Henry Drummond 0°08′, Kamala Harris 0°09′, Kevin Jonas 0°12′, Mary I av England 0°12′, Alicia Witt 0 °22′, Michael Crichton 0°24′, Alexis Arquette 0°26′, J.J. Watt 0°27′, Demi Moore 0°27′, Evan Rachel Wood 0°28′, Joan Rivers 0°33′, Henry Ford 0°35′, Gloria Vanderbilt 0°37′, Ebenezer Sibly 0°40′, Francisco Franco 0°43′, Lady Louise Windsor 0°45′, Stephanie Cole 1°08′, Kirk Douglas 1°11′, Susan Boyle 1°29′, Chelsea Handler 1°35′, Donald Trump 1°43.