Finn Ut Antall Engel

Solformørkelse 1. september 2016 Fearmonger

  Solformørkelse september 2016 Astrologi Solformørkelsen torsdag 1. september 2016 kl. 09°21′ Jomfruen faller like innenfor Jomfruen dekan 1. Solformørkelsen september 2016 astrologi fremhever det viktigste planetariske aspektet av året og et vanskelig aspekt i Saturn-plassen Neptun.

Solformørkelsen i september 2016 personliggjør frykten og paranoiaen du har blitt kjent med på TV-nyhetene i år. Politikere vil rette frykten sin mot deg og all denne undergangen og tungsinnet kan virkelig få deg ned. Det er god grunn til denne frykten, og risikoen for depresjon må tas på alvor.

Denne solformørkelsen markerer imidlertid også begynnelsen på slutten på denne giftige bekymringen og frykten. Innenfor denne formørkelsesfasen kommer det en overgang til et lysere og tryggere år fremover.Nymåne Solformørkelse Betydning

Som enhver nymåne representerer en solformørkelse slutten av en syklus og begynnelsen av en ny syklus. Det sterkeste og viktigste aspektet i all astrologi er Sol konjunkt Månen . Dette betyr at alle muligheter er på bordet, og at du med rette kan sette deg selv i forkant av nye planer for fremtiden.

Gamle vaner, atferd og tro kan stilles spørsmål ved når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på. Dette er den ideelle tiden for å starte på nytt og begynne å skrive ned en oppgaveliste på et blankt ark. Den impulsive og entusiastiske naturen til en solformørkelse betyr at ikke alle nye prosjekter vil lykkes, men gjennom en solformørkelse på ikke bare ett tidspunkt.

Horoskopet for en nymåne eller solformørkelse er som et øyeblikksbilde i tid, men som fotografering i gammel stil, tar det tid å utvikle seg. Denne solformørkelsen vil forbli aktiv til neste solformørkelse i februar 2017. Om to uker vil 16. september måneformørkelse vil legge sin egen innflytelse til denne nye formørkelsessyklusen.

Solformørkelse september 2016 Astrologi

Et raskt glimt av diagrammet nedenfor for solformørkelsen 1. september viser et veldig tydelig T-kvadrat-aspektmønster. Jeg har filtrert ut aspekter med bredere kuler, men alt kommer egentlig ned til denne skarprøde virkeligheten av tester, utfordringer og konflikter.

Saturn firkantet Neptun er den største innflytelsen på solformørkelsen september 2016. Dette merkelige, skumle aspektet har forårsaket frykt og paranoia i nesten ett helt år nå. Solformørkelsen forsterker dette store planetariske aspektet, allerede kraftig når det nærmer seg tredje og siste klimaks 10. september.

Den normale handlingen til en T-kvadratkonfigurasjon er at den lagrede spenningen til motstanden (solformørkelse overfor Neptun) frigjøres gjennom hardt arbeid ved brennpunktet (Saturn). I dette tilfellet tyder imidlertid avstanden til Saturn og Neptun sammenlignet med det personlige fokuset til solen og månen på det sterkeste for meg at formørkelsen i seg selv er fokuspunktet.

De globale effektene av økt terrorisme, propaganda og fryktinngytelse det siste året vil påvirke deg mer personlig, og påvirke relasjonene dine og fremtidige planer. Slik vedvarende psykologisk frykt eller paranoia kan overvelde deg, noe som gjør det stadig vanskeligere å se en lys fremtid for deg og dine kjære.

For å frigjøre deg selv fra frykt, skyldfølelse og bekymring må du gå tilbake til det grunnleggende. Den nye starten eller nye målene representert av denne solformørkelsen skal være praktisk, enkel og defensiv. Det ER en lysere fremtid foran oss Saturn trigon Uranus starter senere i år.

Den mer positive påvirkningen vil ikke få full effekt før denne pessimistiske solformørkelsen forsvinner totalt tidlig neste år. Det er positive trekk i astrologidiagrammet for solformørkelsen september 2016 nedenfor, men de er svake sammenlignet med dystre ting. Måneformørkelsesplassen Mars 16. september vil legge til en økt følelse av fare og trussel til denne fryktelige formørkelsesfasen.

  Solformørkelse september 2016 Astrologi

Solformørkelse september 2016 Astrologi

Solformørkelse september 2016 aspekter

Solen overfor Neptun gjør deg mer utsatt for forvirring og bedrag som kan føre til usikkerhet og motløshet. Hvis du ikke kan unngå å håndtere livets harde realiteter, må du ta noen forholdsregler for å unngå tap og skuffelse. Hvis det høres for godt ut til å være sant, så er det det. Lær deg å si nei og gå bort. Neptun retrograd kan få deg til å føle deg utsatt og svak.

Solfirkant Saturn presenterer tester og utfordringer som kan føre til pessimisme og til og med depresjon. Du kan føle deg begrenset eller tynget av visse plikter og ansvar. Dette er en test av karakteren din, og du må strebe etter å oppfylle dine forpliktelser nå, ellers vil de innhente deg på en større måte.

Mars sammen med Saturn har en tendens til å gjøre deg sint, ergerlig eller hevngjerrig. Hvis du kanaliserer det tidlig til hardt fysisk arbeid eller et kreativt prosjekt, forvandler du denne energien til positive og produktive prestasjoner. Dette er ikke riktig tidspunkt å gå til krig, da det er fare når man tar risiko.

Mars firkantet Neptun øker den gjennomsnittlige og aggressive naturen til Mars Saturn-konjunksjonen. Det er også viktig å vurdere den farlige påvirkningen av Solfirkant Mars og Måne firkantet Mars . Selv om det er over fire grader kule for solformørkelsen 1. september, strammes de til bare én grad for måneformørkelsen 16. september.

Merkur konjunkt med Jupiter er en stråle av håp i et veldig dystert bilde. Positiv tenkning kan overvinne frykten og usikkerheten din. Dette bringer håp og selvtillit, en siktlinje til den lysere fremtiden til Saturn-trigon Uranus. Merkur retrograd støtter rett og slett temaet om å ikke være der ennå. Det er for tidlig å lage konkrete planer, men du kan begynne å forestille deg hva som kan være.

Solar Eclipse Fixed Star

Solformørkelsen 1. september er litt over den anbefalte kulen på 2°00′ for stjernen Zosma, for tiden på 11°32′ Jomfruen. Med en solformørkelse som den mektigste kraften innen astrologi, og med Nordknuten ved 11°42′ Jomfruen, bør Zosma fortsatt influere denne formørkelsen.

Fast stjerne Zosma er hovedsakelig assosiert med depresjon. Trening, kosthold og medisiner må tas opp hvis du har en planet i horoskopet ditt sammen med Zosma. Du kan være utsatt for opphopning av giftstoffer. Den profetiske evnen knyttet til Zosma kan være veldig sterk og vedvarende, men også forvirrende eller villedende når den forvrenges av Saturn firkantet Neptun.

Solformørkelse september 2016 Synlighet

  Solformørkelse september 2016 Synlighet

Solformørkelse september 2016 Synlighet

Hvis denne formørkelsen direkte påvirker horoskopets dekan, kan du lese om effekten i din 2016 horoskop og månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Soloverganger .

Forrige månefase: Måneformørkelse august 2016
Neste månefase: Måneformørkelse september 2016

Solformørkelse september 2016 Tider og datoer

Englene
New York
London
Delhi
Sydney 1. september – 02.03
1. september – 05.03
september 1–10:03 am
1. september – 14.33
september 1–19:03