Finn Ut Antall Engel

Solformørkelse 11. august 2018 – Battle of Ideas

 Solformørkelse august 2018 Astrologi Nymåne august 2018 ved 18 grader Løven er en delvis solformørkelse . Solformørkelsen august 2018 astrologi er hovedsakelig påvirket av en konjunksjon til Merkur retrograd. Hovedtemaene for denne formørkelsen vil være tenkning, kontemplasjon, overveielse, diskusjon og debatt.

Solformørkelsen i august 2018 med utfordrende aspekter for Jupiter og Pluto antyder uenigheter og argumenter om ideer og tro om makt og kontrollspørsmål mellom mennesker, grupper av mennesker og nasjoner. Asteroiden Pallas i forbindelse med formørkelsen vil fokusere debatten om feminisme og politikk.

Betydning av solformørkelse

En solformørkelse er akkurat som en vanlig nymåne der månen passerer mellom jorden og solen. En solformørkelse er imidlertid kraftigere fordi månen gjør solen mørkere. Solformørkelse august 2018 er en delvis solformørkelse, så det meste av solen vil fortsatt være synlig. Nymånen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en ny syklus.Det sterkeste og viktigste aspektet i astrologi er Sol sammen med månen . Det betyr at alle muligheter er på bordet, og at du med rette kan sette deg selv i forkant av nye planer for fremtiden. Det er på tide å stille spørsmål ved dine gamle vaner og atferd mens du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Nymåne august 2018 den ideelle tiden for å starte på nytt, så skriv ned de nye målene dine på et ark. Den beste tiden for å ta en ny start er fra solformørkelsen til 26. august Fullmåne . En nymånepåvirkning varer i fire uker, men en solformørkelse varer vanligvis omtrent seks måneder. Solformørkelsen 11. august erstatter 12. juli solformørkelse . Den kombineres med 27. juli Måneformørkelse å danne en formørkelsesfase som varer til januar 2019 solformørkelse .

Solformørkelse august 2018 Astrologi

Solformørkelsen 11. august er kompleks og vanskelig å tyde på grunn av antallet planetariske aspekter involvert. Listen nedenfor viser også solformørkelsen ligger mellom og asteroide og fiksestjerne. Jeg vil først snakke om disse konjunksjonene og deretter om de planetariske aspektene. Nære konjunksjoner har alltid den sterkeste innflytelsen i ethvert horoskop.

Fast stjerne Merak på siden av den store bjørnen gir en kjærlighet til kommando og dominans. [1] Med en solformørkelse øker det spesielt kraften din til å komme videre i livet. Men i verdslig astrologi er bjørnen «spesielt skadelig med hensyn til nasjoners og kongers anliggender». [to]

Asteroide Pallas betyr visdom, mot, rettferdig krigføring, strategi og dyktighet. Hun styrer kreativ intelligens, politisk nous, mønstergjenkjenning og forholdet mellom far og datter. Som Wonder Woman var faren hennes Zevs. Hun er 'en feminin karakter med all styrken til Superman pluss all lokket til en god og vakker kvinne. Like vakker som Afrodite, klok som Athena, sterkere enn Hercules og raskere enn Hermes.» [3] Pallas overveier å finne sannheten før han dømmer og tar grep. Hun er defensiv av natur og vil bruke sin kreative og strategiske intelligens for å unngå vold, men når alt annet feiler, vil hun ta grep.

 Solformørkelse Nymåne august 2018 Astrologi

Solformørkelse august 2018 Astrologi

Nymåne august 2018 Merkur

Merkur sammen med solformørkelsen forsterker den kreative strategiske intelligensen til asteroiden Pallas. Det betyr at denne formørkelsen vil få deg til å tenke og stille spørsmål, diskutere og overveie. Merkur retrograd kompliserer alle forhandlinger og beslutninger. Det kan ødelegge tankene dine, kommunikasjonen, reiser og elektronikk. Vær ekstra forsiktig med ordene dine og prøv å ikke reagere for raskt i krangel eller hvis du blir provosert.

Kvikksølv retrograd kan få deg til å føle deg nervøs og engstelig. Så ta deg litt tid hvis du begynner å føle deg overveldet av det hektiske tempoet. Du kan finne deg selv å dvele ved ting, mimre om fortiden eller uventet møte mennesker fra fortiden din. Forhandlinger og forretningssaker vil være i endring. Noen viktige detaljer vil ikke være tilgjengelige ennå, eller andre vil ikke være pålitelige eller ærlige.

De stjerne Acubens med Merkur gir aktivitet, ondskap, gift, løgn og kriminalitet. Det kan få deg til å føle deg ubalansert, nervøs, ustabil mentalitet og hjelpeløs. [1] Dr. Morse sier at en betydning av Acubens er den påtvungne bruken av anvendt intelligens når man befinner seg i kamp etter andres befaling. Men en generelt mer positiv egenskap å lese fra Acubens er at det er skarpt intellekt og letthet ved å ta tak i problemer, som man kan få stor offentlig anerkjennelse for. Men igjen, det er notatet om å gjøre dette under press fra andre som krever 'bakfra'. [4]

Solformørkelse august 2018 Jupiter

Solformørkelse firkantet Jupiter er som et tveegget sverd. Det kan få deg til å føle deg ekstremt selvsikker, stolt, heldig og optimistisk. Måten du uttrykker din overflod på er avgjørende for å bestemme resultatet, som kan variere fra hell og suksess, til tap og forlegenhet. Den beste måten å håndtere denne solformørkelsen på er å vise respekt, måtehold og disiplin. Ikke ta på deg for mange prosjekter, da dette vil ende opp med å kaste bort energien din og få deg ingen vei i all hast. Fokuser energien på ett eller bare et par prosjekter.

Vær konservativ med økonomien din på grunn av en tendens til å samle opp ting du egentlig ikke trenger. Det er også en tendens til å spise for mye eller overgi seg med narkotika og alkohol eller andre vanedannende demoner som gambling. Du kan gjøre din egen lykke ved å gjøre leksene dine og jobbe hardt. Det er best å bruke måtehold på alle områder av livet, med din oppførsel og din moral. Denne solformørkelsen kan utløse din sjenerøse side, men selv da, sørg for at du ikke forlater deg selv kort. Ha det gøy, men ikke fest for hardt.

Merkur firkantet Jupiter er det sterkeste aspektet i formørkelsesdiagrammet foruten selve formørkelsen, med en kule på bare 0°06′. Det gjør denne formørkelsen til en kamp om idé og tro. Det vil gjenopplive debatten om falske nyheter og kampen mellom Donald Trump og media.

Dette aspektet gir et optimistisk og bredt syn, men en tendens til å overdrive og overvurdere. Husk å fokusere på de mindre detaljene. Mangel på konsentrasjon, eller manglende evne til å fokusere, kan føre til noen feil i vurderingen eller feil. Merkur retrograd firkantet Jupiter betyr at du må være forsiktig med ordene og holdningen din. Overdreven selvtillit kan få deg til å virke arrogant, egensinnet eller til og med bigott. Ikke lov for mye eller overvurder evnene dine når du legger planer for fremtiden.

Nymåne august 2018 Pluto

Solformørkelse quincunx Pluto gjør denne solformørkelsen til et vendepunkt i livet som kan oppleves som en minikrise eller trussel. Den er imidlertid ikke så intens som forrige solformørkelse 12. juli som var overfor Pluto. Dette betyr at du kan gjøre justeringer og kompromisser for å avlaste trykket og intensiteten til den tidligere solformørkelsen. Den kobler sammen de to solformørkelsene og foreslår et pågående tema relatert til makt- og kontrollspørsmål eller tvangsmessig og destruktiv atferd.

En hendelse eller person kan utløse dette vippepunktet ved å ta fra deg din personlige kraft. I relasjoner kan du reagere ved å prøve å kontrollere og manipulere den andre personen, noe som vil resultere i konflikt og forslått ego. Enhver krise, vendepunkt eller alvorlig beslutning ses best på som selvforbedringsøvelse. Du kan forvandle livet ditt til det bedre og ha en positiv effekt på noen eller menneskeheten generelt.

Dette aspektet peker også på maktubalansen i forhold til feminisme. Det antyder økende spenning som fører til dramatiske hendelser som anklager om seksuell uredelighet eller andre maktmisbruk. Hemmeligheter vil bli avslørt og rykte ødelagt. Pluto styrer store politiske bevegelser og multinasjonale selskaper. Så det vil være politiske og sosiale endringer som øker spenningene for noen, men gjør ting bedre for andre. Det vil også skje et skifte i maktbalansen mellom politiske partier, nasjoner og innenfor den feministiske bevegelsen.

Solformørkelse august 2018 Sammendrag

Solformørkelsen 11. august slutter seg til en stjerne av kommando og herredømme som øker kraften din til å komme videre i livet. Asteroiden Pallas gir mot og kampvilje, men også kreativ intelligens og visdom til å overveie å finne sannheten før man dømmer og tar handling.

Solformørkelsen får også selskap av Merkur retrograd som virkelig er den sterkeste innflytelsen på formørkelsen. Til sammen betyr dette mye tenking, diskusjon og argumenter om makt- og kontrollspørsmål i forhold. På det sosiale nivået vil disse diskusjonene handle om feminisme, Me Too-bevegelsen og politikk ( Donald Trump ). Det vil komme provoserende utsagn og skjellsord fra begge sider av debatten om maktubalanser og maktmisbruk av menn i autoritetsposisjoner.

Mercury retrograd antyder at det ville være bedre å lytte nøye og tenke på dine egne ideer og holdninger før du gir din mening. Jupiters overdrevne innflytelse betyr at skryt og stolthet kan føre til forlegenhet og tap. Jupiter styrer filosofien, så denne solformørkelsen vil fremme en kamp om ideer og tro. Det vanskelige aspektet til Pluto kompliserer debatt med løgner og propaganda, konspirasjonsteorier, undersøkelser og spionasje.

Pallas conjunct solformørkelse nymåne august 2018 kan fokusere tankene dine på forholdet mellom far og datter. Det spente aspektet til Pluto vil fremheve makt- og kontrollspørsmål i slike forhold. Og for kvinner, hvordan det har påvirket din tro og holdninger til menn generelt. Så det blir interessant å se hvordan denne dynamikken utspiller seg i den fortsatte kampen mellom den feministiske bevegelsen og den nasjonale farsfiguren Donald Trump. Hvis Solar Eclipse New Moon August 2018 astrologidiagrammet direkte påvirker ditt tegn, kan du lese om det i din gratis Ukentlig horoskop og Månedlig horoskop . For mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Soloverganger .

Forrige månefase: Måneformørkelse 27. juli 2018
Neste månefase: Fullmåne 26. august 2018

Solformørkelse august 2018 Kart

Solformørkelsen 11. august 2018 vil være en delvis solformørkelse som vil være synlig nord i Nord-Amerika, på Grønland, i Nord-Europa og nordøst i Asia.

 Solformørkelse august 2018 Kart

Solformørkelse august 2018 Kart

Solformørkelse Nymåne august 2018 Tider og datoer
 • Los Angeles, 11. august kl. 02.57
 • New York, 11. august kl. 05.57
 • London, 11. august kl. 10:57
 • Delhi, 11. august kl. 15.27
 • Sydney, 11. august kl. 19.57
Nymåne august 2018 Referanser
 1. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.43.
 2. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.7.
 3. Wonder Woman and Philosophy: The Amazonian Mystique, Jacob M. Held, 2017.
 4. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.50.