Finn Ut Antall Engel

Solformørkelse 2. juli 2019 – Ære og rikdom

 Total solformørkelse juli 2019 Astrologi Den totale solformørkelsen tirsdag 2. juli 2019 ved 10° Kreft er forfriskende optimistisk. Positiv påvirkning fra Uranus og en stjerne i Gemini Constellation gjør dette til en utmerket formørkelse for å nyte gode stunder med venner og spesielt familien din.

Solformørkelsen i juli 2019 bringer god helse, ære og rikdom. Det bringer mennesker sammen og er et godt tegn for å få slutt på konflikt gjennom fredsforhandlinger. Total solformørkelse juli 2019 kan gjøre drømmene dine til virkelighet gjennom tålmodighet, åpent sinn og hardt arbeid.

Betydning av solformørkelse

En solformørkelse er akkurat som en vanlig nymåne der månen passerer mellom jorden og solen. En solformørkelse er imidlertid kraftigere fordi månen gjør solen mørkere. Solformørkelse juli 2019 er en total solformørkelse, så ingen av solen vil være synlig. Nymånen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en ny syklus. En nymånepåvirkning varer i fire uker, men en solformørkelse varer omtrent seks måneder.Det sterkeste og viktigste aspektet ved astrologi er Sol sammen med månen . Det betyr at alle muligheter er på bordet, og du kan med rette sette deg selv i forkant av nye planer for fremtiden. Det er på tide å stille spørsmål ved dine gamle vaner og atferd mens du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Dette er den ideelle tiden for å starte på nytt, så skriv de nye målene dine på papir. Solar Eclipse juli 2019 astrologi vil komplimentere temaer som finnes i 16. juli Måneformørkelse . Sammen utgjør de en formørkelsesfase som varer til kl solformørkelse 26. desember 2019 .

Solformørkelse juli 2019 Astrologi

Ved 10°37′ Krefttegn utgjør den totale solformørkelsen 2. juli 2019 bare ett planetarisk aspekt. Solformørkelsesekstilen Uranus er en positiv påvirkning, men bare mild på grunn av den brede påvirkningskulen på over fire grader. Det er andre planetariske aspekter i diagrammet nedenfor som vil ha en viss innflytelse på solformørkelsen. Det er også en fiksstjernekonjunksjon å vurdere, men det er også en svak konjunksjon for en fiksstjerne på over én grad. Til sammen gjør disse påvirkningene dette til en heldig solformørkelse.

Solformørkelsesstjerne

Kl 09°22′ Kreftskilt er fiksestjerne Alhena . Denne strålende hvite stjernen ligger på venstre fot av Southern Twin Pollux i Gemini-konstellasjonen . Så selv om solformørkelsen er i Kreftens tegn, kommer den astrologiske påvirkningen fra stjernene i Tvillingenes stjernebilde. På grunn av prosessen med Presesjon av jevndøgn , Solskiltene er nesten et helt skilt som ikke er på linje med stjernebildene som de ble oppkalt fra.

Den faste stjernen Alhena gir eminens innen kunst, men gir ansvar for ulykker som påvirker føttene ifølge Robson. [1] Ebertin sa at det også gir en åndelig orientering og interesse for vitenskapene. [to] Morse sier at de kunstneriske ferdighetene gjelder spesielt med det skrevne eller talte ordet. Så det gir muligheten til å forhandle frem en fredelig løsning på tvister og gir utmerkelse for din innsats. [3] Solen og månen sammen med Alhena gir god helse, ære, rikdom, stolthet, luksus, nytelse og hjemlige fordeler. Det kan være krigsutmerkelser, men faren for å miste dem. [1]

 Total solformørkelse juli 2019 Astrologi

Total solformørkelse juli 2019 Astrologi

Solformørkelsesaspekter

Solformørkelsesekstil Uranus bringer hyggelige overraskelser og stimulerende møter. Dette er en god solformørkelse for å prøve noe nytt og spennende, og du bør ha nok frihet til å gjøre det. Økt selvbevissthet kan komme gjennom glimt av innsikt eller gjennom tilbakemeldinger fra personlige interaksjoner. Kreativiteten stimuleres og du bør føle deg komfortabel med å uttrykke den mer flamboyante eller kinky siden av din personlighet.

Sosialt samvær, gruppeaktiviteter og tilfeldige møter bør være hyppigere og mer opplysende. Det er mer sannsynlig at du møter uortodokse typer eller mennesker med annen kulturell eller etnisk bakgrunn enn din egen. Det kan være vanskelig å holde seg til rutinen på grunn av en tendens til å bli lett distrahert. Imidlertid er det denne tendensen til å hoppe fra en ting til en annen som fører til den ekstra innsikten og oppdagelsene.

Saturn sekstil Neptun er det sterkeste aspektet i solformørkelsesdiagrammet ved siden av Solens konjunktmåne. Det er også det viktigste planetariske aspektet av 2019 og bringer materiell gevinst fra åndelige sysler. Dette aspektet hjelper deg å gjøre drømmene dine til virkelighet med hardt arbeid og en fornuftig, realistisk tilnærming. Du vil forstå dine egne begrensninger, men vil være optimistisk på samme tid. Du vil være tålmodig og selvdisiplinert uten å fornekte deg selv eller ofre.

Sammendrag

Solformørkelsen i juli 2019 er forfriskende positiv. Den blir med en stjerne i Gemini Constellation kalt Alhena som bringer god helse, ære og rikdom. Dette er en utmerket formørkelse for å nyte gode stunder med venner og spesielt familien din. Denne stjernen er bra for kunstnere og forskere. Den åndelige naturen til denne stjernen bringer mennesker sammen, så den er et godt tegn for å få slutt på konflikten gjennom fredsforhandlinger.

En mild, men positiv innflytelse fra Uranus bidrar til den kreative og vitenskapelige innflytelsen til Alhena. Spennende gjennombrudd og ny utvikling vil fremme teknologisk innovasjon og større personlig frihet. Den langsiktige innflytelsen til Saturns sekstil Neptun øker sannsynligheten for permanente oppgjør i internasjonale og personlige tvister. Solformørkelse juli 2019 kan gjøre drømmene dine til virkelighet gjennom tålmodighet, åpenhet og hardt arbeid. Hvis Solar Eclipse juli 2019 astrologikartet påvirker tegnet ditt direkte, kan du lese om det i gratis Ukentlig horoskop og Månedlig horoskop . For mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Soloverganger .

Total solformørkelse juli 2019 kart

Totaliteten vil være synlig fra det sørlige Stillehavet øst for New Zealand til Coquimbo-regionen i Chile og Argentina ved solnedgang.

 Solformørkelse juli 2019 kart

Solformørkelse juli 2019 kart

Total solformørkelse juli 2019 Tider og datoer

 • Los Angeles – 2. juli kl. 12.16
 • New York – 2. juli kl. 15.16
 • London – 2. juli kl. 20.16
 • Delhi – 3. juli kl. 01:46
 • Sydney – 3. juli kl. 05.16
Referanser
 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.127.
 2. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.30.
 3. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988 , s.44.