Finn Ut Antall Engel

Steinbukken 2018 horoskop

Steinbukken 2018 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vei, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Steinbukken Decan 1 født 22. til 31. desember
Steinbukken Decan 2 født 1-10 januar
Steinbukken Decan 3 født 11-19 januar

Decan 1 Steinbukken 2018 horoskop

Hele året Saturn i din dekan representerer en kulminasjon av mange års innsats og streben mot dine mål. Jo hardere du jobber og jo mer ansvarlig du utfører pliktene dine, jo mer givende vil dette året være. Selv om du kan nyte suksess i Steinbukken horoskop 2018, vil det ikke komme lett, du må tjene det. Det kan også være restriksjoner på deg, eller ekstra byrder og ansvar for å følge med på de personlige fremskritt. (12. desember 2017 til 29. desember 2018)Frem til 31. januar du er fortsatt under hjelpsom påvirkning av august 2017 solformørkelse . Det bør fortsatt få deg til å føle deg mer selvsikker, ambisiøs og eventyrlysten. Dette er et godt tidspunkt å fokusere på karrieren eller søke på en ny jobb. Fortsatt målrettet og vedvarende innsats bør gi veksten og lykken du fortjener. Dette er en utmerket solformørkelse for å endre destruktiv eller utdatert atferd som fordommer og avhengighet.

31. januar til 27. juli de Måneformørkelse januar 2018 vil mest sannsynlig legge ekstra belastning på dine intime relasjoner og ditt hjem og familieliv. Du kan finne det vanskelig å balansere konkurrerende faktorer i livet ditt, som arbeid og familie, barn og karriere, og mellom å ta vare på deg selv og pleie andre. Enslige kvinner, yrkesaktive kvinner og enslige forsørgere vil ha flere problemer å håndtere som forvaringsrettigheter, fødselspermisjon, barnepass og likelønn.

3. til 15. april Merkur retrograd square din decan kan ødelegge tankene dine, kommunikasjon, reiser og elektronikk. Vær ekstra forsiktig med ordene dine og prøv å ikke reagere for raskt i krangel eller hvis du blir provosert. Ta deg litt tid hvis du begynner å føle deg overveldet av det hektiske tempoet. Dobbeltsjekk alle e-postene og innleggene dine på Facebook før du trykker på send-knappen.

1 mai og utover Uranus trine din dekan lar deg gjøre svært viktige endringer i livet ditt. Du kan se for deg en mer positiv og progressiv fremtid for deg selv. Du er mer fri, mindre hemmet, og mer komfortabel og til og med stolt av å være litt rar. Muligheter for å møte flere mennesker med mer variert bakgrunn fører til nye og spennende forhold. Selv forhold med langsiktige partnere kan dra nytte av dine eksperimentelle og mer åpne ønsker. (mai 2018 til april 2021)

27. juli og utover de Måneformørkelse juli 2018 vil fokusere oppmerksomheten din på ditt personlige liv. Du vil sannsynligvis føle deg mer følsom og bør stole på instinktene dine, spesielt når det gjelder forhold. Dette er et godt tidspunkt å fikse forholdsproblemer før de går ut av hånden. Hvis ting allerede ikke kan repareres, er dette det rette tidspunktet å gå videre. Dette er også en god tid for å få venner og finne en sjelevenn. (27. juli 2018 til 21. januar 2019)

5. til 20. november Jupiter quincunx Uranus kan endre ditt trossystem, rikdom, utdanning, reiser og generell lykke og tilfredshet med livet. I denne konstante tilstanden kan du svinge mellom optimisme og usikkerhet, og mellom selvtillit og angst. Oppturene og nedturene og gi og ta er stressende, men endringene vil hjelpe dere å vokse. En vekstspurt er mulig nå i den fysiske, materielle og åndelige verden. Du trenger tålmodighet, måtehold og forskning for å velge det beste av mulighetene som kommer din vei. Åpent sinn og fleksibilitet vil øke sjansene dine for å lykkes.

Capricorn 2018 Horoscope er basert på planetariske transitter til Capricorn Decan 1, ikke til hus, soner eller sektorer.

Steinbukkens ukehoroskop
Månedlig Steinbukken Horoskop Dekan 1
Steinbukken 2017 Horoskop Dekan 1
Steinbukken 2019 Horoskop Decan 1

Decan 2 Capricorn 2018 horoskop

Hele året Neptun sekstil din dekan vil merkes direkte i år av de som er født fra 1. til 4. januar. De av dere som er født senere i Steinbukken dekan 2 kan begynne å føle en subtil innflytelse i år, men ikke den fulle effekten før de neste årene. Du vil føle deg mer knyttet til venner og familie på en åndelig måte, og se deg selv mer som en del av det større kollektivet enn noen gang før. Neptun kobler dine høyere sanser til massebevisstheten og gjør deg mer følsom for vibrasjonene til andre mennesker og miljøet ditt. Eventuelle åndelige eller okkulte interesser du har kan utvikles fullt ut nå gjennom studier eller mekling, drømmer og psykiske evner. (mars 2016 til februar 2021)

Hele året Pluto i dekanet ditt vil merkes direkte i år av de som er født fra 8. til 10. januar. De av dere som er født tidligere i Steinbukken dekan 2, har allerede opplevd denne livsendrende transitt, men bør fortsatt føle noen ettervirkninger. Selve din identitet og nivå av makt og kontroll i verden går gjennom en total overhaling. Intense opplevelser kan føre til varige endringer i din personlighet og livsretning. Jo mer kontrollerende eller manipulerende du er i forhold til ting i livet ditt, desto større er sannsynligheten for at du mister dem. Dette kan variere fra materielle eiendeler til nære relasjoner. (januar 2013 til desember 2018)

Frem til 25. januar Jupiter sextil din dekan er en tid med lykke og optimisme når gode ting ser ut til å komme lettere. God helse og vitalitet vil gjøre deg i stand til å dra full nytte av denne veldig heldige transitt. Veksten som Jupiter bringer gjelder ikke bare personlig utvikling og spiritualitet, men også materielt. Du kan ha litt flaks med økonomi og besittelse, og øke nettoverdien din. Gode ​​ting kommer din vei. (23. november 2017 til 25. januar 2018)

5. til 25. januar Jupiter sekstil Pluto topper 15. januar. Denne dynamiske påvirkningen gir suksess gjennom positiv endring. Du trenger ikke å tvinge frem endring eller å reagere på uventede endringer. Dette er en naturlig utvikling i livet ditt assosiert med økt makt og innflytelse, åndelig og personlig vekst, verdiskaping og profesjonell fremgang. Kraftige krefter jobber bak kulissene for å løfte deg til et høyere nivå.

8. mars til 10. juli Jupiter retrograd betyr at du snart har en gjentakelse av Jupiter-sekstilen. Det betyr også at den andre transitten varer i fem måneder i stedet for de vanlige to månedene. Jupiter retrograd er en tid for filosofisk eller åndelig introspeksjon og refleksjon. Uansett hvilket vekstområde du har utviklet er så viktig, du trenger mer tid til å sørge for at alt er i orden før du fortsetter. Begivenheter kan teste deg for å sikre at du er klar til å motta lykken, den nye romantikken eller den økte rikdommen du søker.

21. april til 22. september Jupiter sextil din dekan igjen skulle føles omtrent som det gjorde i januar, med fokus på vekst, ekspansjon, velstand og lykke. Langdistanse- og utenlandsreiser, store forretningsavtaler, høyere utdanning og juridiske spørsmål bør gå jevnere fra midten av juli når Jupiter begynner å bevege seg i riktig retning igjen.

1. til 22. september Jupiter sekstil Pluto topper 12. september denne gangen. Gå med strømmen og dra full nytte av mulighetene som åpner seg foran deg. Du bør føle en god følelse av tilfredshet med prestasjonene dine. Din suksess kan gi deg mer innflytelse og popularitet. En sterk trang til å reformere noe i livet ditt vil falle sammen med en mulighet til å gjøre nettopp det.

11. desember og utover Saturn i din dekan representerer en kulminasjon av mange års innsats og streben mot dine mål. Jo hardere du jobber og jo mer ansvarlig du utfører pliktene dine, jo mer givende vil dette året være. Selv om du kan glede deg over suksess i år, vil det ikke komme lett, du må tjene det. Det kan også være restriksjoner på deg, eller ekstra byrder og ansvar for å følge med på de personlige fremskritt. (11. desember 2018 til 29. desember 2019)

Capricorn 2018 Horoscope er basert på planetariske transitter til Capricorn Decan 2, ikke til hus, soner eller sektorer.

Steinbukkens ukehoroskop
Månedlig Steinbukken Horoskop Decan 2
Steinbukken 2017 Horoskop Decan 2
Steinbukken 2019 Horoskop Decan 2

Decan 3 Capricorn 2018 horoskop

Hele året Uranus firkanter dekanet ditt er en tid med forstyrrelser ettersom uventede endringer påvirker rutinen din og livet generelt. Under dette stresset vil du ønske å slippe fri. Du vil sannsynligvis opptre mer impulsivt enn vanlig, mer uberegnelig og merkelig, men du finner ditt eget unike selvuttrykk som i det lange løp er veldig gunstig. Dette kan være en vanskelig tid å slå seg til ro eller opprettholde en stabil kontinuitet i livet ditt, enten det er forhold, arbeid eller studier. (mars 2016 til mars 2019)

Hele året Pluto i dekanet ditt vil merkes direkte i år av de som er født fra 11. til 13. januar. De av dere som er født senere i Steinbukken dekan 3, kan begynne å føle en subtil innflytelse i år, men ikke den fulle effekten før de neste årene. Selve din identitet og nivå av makt og kontroll i verden går gjennom en total overhaling. Intense opplevelser kan føre til varige endringer i din personlighet og livsretning. Jo mer kontrollerende eller manipulerende du er i forhold til ting i livet ditt, desto større er sannsynligheten for at du mister dem. Dette kan variere fra materielle eiendeler til nære relasjoner. (januar 2018 til desember 2024)

17. januar til 30. april Jupiter sextil din dekan er en tid med lykke og optimisme når gode ting ser ut til å komme lettere. God helse og vitalitet vil gjøre deg i stand til å dra full nytte av denne veldig heldige transitt. Veksten som Jupiter bringer gjelder ikke bare personlig utvikling og spiritualitet, men også materielt. Du kan ha litt flaks med økonomi og besittelse, og øke nettoverdien din. Gode ​​ting kommer din vei.

15. februar til 12. juli de februar 2018 solformørkelse gir et utbrudd av selvtillit og initiativ. Denne delen av Steinbukken-horoskopet 2018 er en flott tid for å gjøre positive endringer, sette nye mål og starte nye prosjekter. Denne formørkelsen vil fylle hodet ditt med ideer om hvordan du kan forbedre livet ditt gjennom utdanning og positiv endring. Noen av tankene dine vil gå til vennskap og kjærlighet. Andre temaer for denne formørkelsen inkluderer helse og medisin, spesielt psykiske helseproblemer og kvinners helseproblemer.

8. mars til 10. juli Jupiter retrograd er grunnen til at Jupiter-passasjen ovenfor varer en måned lenger enn vanlig. Det betyr også at du har samme transitt igjen i år etter at Jupiter snur direkte. Jupiter retrograd er en tid for filosofisk eller åndelig introspeksjon og refleksjon. Uansett hvilket vekstområde du har utviklet er så viktig at du trenger mer tid til å sørge for at alt er i orden før du fortsetter.

20. mars til 30. april Jupiter sekstil Pluto topper 14. april. Denne dynamiske påvirkningen gir suksess gjennom positiv endring. Du trenger ikke å tvinge frem endring eller å reagere på uventede endringer. Dette er en naturlig utvikling i livet ditt assosiert med økt makt og innflytelse, åndelig og personlig vekst, verdiskaping og profesjonell fremgang. Kraftige krefter jobber bak kulissene for å løfte deg til et høyere nivå.

12. juli og utover de juli 2018 solformørkelse vil fokusere oppmerksomheten din på dine personlige mål og yrkesliv. Ekstra press eller ansvar på jobben kan begynne å påvirke andre områder av livet ditt. Hvis du trenger en jobb eller mer arbeid, kan denne formørkelsen gi ekstra press fra andre. Hvis du ikke kan gjøre fremskritt, uansett hvor hardt du prøver, kan noen større justeringer eller en helt ny retning være svaret. (12. juli 2018 til 21. januar 2019)

10. til 27. august Mars retrograd i dekanen betyr at du bør tenke deg om to ganger før du handler. Skjebnede hendelser og gjentatte temaer vil forsterke hvilke av dine lidenskapelige ønsker som trenger mer bakgrunnsarbeid før de blir fulgt opp. Bruk denne tiden til å gjøre oversikt og sørge for at alt er i orden før du fortsetter. Skjebnede og noen ganger smertefulle hendelser kan oppstå som får deg til å trekke deg tilbake og unngå store feil.

16. september til 11. november Jupiter sextil din dekan igjen skulle føles omtrent som det gjorde tidligere på året med sitt fokus på vekst, ekspansjon, velstand og lykke. Langdistanse- og utenlandsreiser, store forretningsavtaler, høyere utdanning og juridiske spørsmål bør gå jevnere nå som Jupiter-retrograden er over.

Capricorn 2018 Horoscope er basert på planetariske transitter til Capricorn Decan 3, ikke til hus, soner eller sektorer.

Steinbukkens ukehoroskop
Månedlig Steinbukken Horoskop Decan 3
Steinbukken 2017 Horoskop Decan 3
Steinbukken 2019 Horoskop Decan 3

Mer 2018 Horoscope Decans

 Væren 2018 horoskop
Væren Tyren 2018 horoskop Tyren  Gemini 2018 horoskop Tvillingene  Kreft horoskop 2018 Kreft  Leo 2018 horoskop
Leo
 Jomfruen 2018 horoskop Jomfruen  Horoskop for Libra 2018
Pund
 Skorpionen 2018 horoskop Skorpionen  Skytten 2018 horoskop Skytten  Steinbukken 2018 horoskop Steinbukken  Vannmannen 2018 horoskop Vannmannen  Horoskop for Fiskene 2018 Fiskene