Finn Ut Antall Engel

Steinbukken Barn: Egenskaper, personlighet og egenskaper

Det er teorien om at vi alle er barn av stjernene. At atomene i kroppene våre ble skapt av gamle stjerner.

Selv om det kan eller ikke kan vise seg å være sant, er steinbukken så jordet og så i tråd med naturen at de godt kan vise seg å være sanne barn til mor Gaia.

Akkurat som Gaia holder oss i magen - ser på oss med et vitende smil og tålmodig venter mens vi finner våre egne veier til visdom - er dette også Steinbukken-barnets vei.

Steinbukken Barn Innholdsfortegnelse

Steinbukken barneegenskaper, personlighet og egenskaper

Selv som Steinbukken er det urokkelige, ikke-klappbare fundamentet for familieenheten.

Steinbukken kommer til denne verden med et sinn som er mye eldre enn kroppen sin.

Lysarbeidere forteller oss at mange er gamle sjeler som forventer mye av denne inkarnasjonen.

Dette betyr at Steinbukken ditt alltid vil streve for å gjøre sitt beste, og vil tukte seg hjertelig for enhver opplevd mangel.

Ønsket om perfeksjon går dypt i en geites ånd. De vet at de ble født for å nå fjelltoppen eller dø.

Ikke skjul dem når mislykkethet har det stygge hodet (de slår seg nok). Husk dem heller på at praksis og innsats til slutt fører til suksessen de ønsker.

Ikke bekymre deg også når den lille Steinbukken din gjør soloinnsats. De vil i det minste prøve å løse ting alene. Når de setter seg fast, kommer de tilbake og søker råd uten å stikke.

Steinbukken din elsker konsistens. De liker ikke å bytte skole eller flytte, men de elsker tradisjon. Kontinuitet i dette barns timeplan er faktisk en trøst for dem. Du trenger ikke å bekymre deg for å ha en tidsplan og holde deg til den.

Faktisk vil de sannsynligvis minne deg på!

I nedetiden vil den lille geiten din være mer enn fornøyd med å gå utenfor og more seg med trærne. Hvis det er i selskap med venner, desto bedre.

Naturen er Steinbukkenes lekeplass. Å være utenfor pleier og fyller dem, og det er også der han eller hun trekker seg tilbake når han trenger å tenke eller bearbeide endringer.

Ikke bli overrasket over å finne Steinbukken-barnet ditt tiltrukket av friidrett. De er ambisiøse og elsker å flytte. Å løpe til og fra skolen i stedet for å ta bussen ville ikke overraske oss.

Når de ikke er involvert i et tidsfordriv, er de ganske fornøyde med å være sammen med foreldreenhetene. Nevn 'ta barnet ditt til jobb' dagen og se øynene deres lyse opp. De kan også bli tiltrukket av musikk som har en sterk beat.

Når barnet ditt utvikler seg, begynner du å legge merke til en tendens til en veldig sterk arbeidsmoral. Dette er helt normalt for Steinbukken din, men noen ganger må de bli påminnet om å spille.

Flittigheten deres fortærer dem, og før de vet ordet av det, går det timer. Kombiner det med Steinbukken sin ambisiøse strek, og du finner deg selv med et resolutt, høyt produktivt barn.

Med jordelementet som styrer den lille geiten din, nærmer de seg livet som en forretningsavtale. De foretrekker logikk fremfor følelser og viser ofte bemerkelsesverdig visdom for de som har øre til å lytte. Bland dette sammen med en god humor og fantasi, og du har virkelig et herlig barn på hendene!

Steinbukken

En ting som foreldre til en Steinbukkenjente legger merke til så snart hun utvikler en personlighet, er at hun virkelig ikke er et 'barn'.

Steinbukken blir født som handler og snakker som voksne.

Og som med de fleste voksne, betyr det også at Steinbukken-datteren din kan vise seg å være stiv og sette på hennes måter selv som småbarn. Når hun blir utfordret, legger hun hodet ned som en geit som er klar til å lade med flammende horn.

En Steinbukkenjente omdefinerer ideen om foranderlighet. Mesteparten av tiden vil hun være lykkelig og bekymringsløs, men det er en annen side ved dette bildet. Den melankolske Steinbukken er en veldig trist ting å se.

Vær klar til å gi henne ekstra kjærlighet og oppmerksomhet i løpet av disse nedgående øyeblikkene. Realistisk sett er det så mange andre positive trekk i Steinbukken-datteren din at dette lille trekket ikke er mye.

Hun er ikke utsatt for peevishness eller høyt vedlikehold, og vil ikke kjempe deg om ditt valg av garderobe, spille ting eller til og med middag.

Steinbukken jenta din elsker å organisere. La henne være på plastutstyret eller late Susan!

Oppgaver som dette gir det naturlige Steinbukken ønske om å ha miljøet sitt under full kontroll. Hun setter også pris på å ha en jevn rutine, spesielt om morgenen. Når den forstyrres, setter den mangelfulle kontinuiteten den sikre foten i balanse.

Modenheten til datteren din betyr at hun naturlig tiltrekkes av eldre barn og voksne som venner. Hennes evne til å kommunisere på samme nivå som disse menneskene gjør disse sammenkoblingene relativt vellykkede. Når en Steinbukken velger en venn, holder de tett og holder ofte kontakten i årene som kommer.

I leketid foretrekker datteren din å gjøre noe hun føler har et formål. Hun vil heller puttere i hagen enn å spille tagg noen dag. Hagen er faktisk et utmerket sted å sette opp et spesielt sted for henne med en stol, en værbestandig cubby for favorittbøker osv. Hun vil bruke den plassen til alt fra å studere til å tenke på livets mysterier.

På skolen din Stenbukken jenta bør gjøre det bra, men kan noen ganger gå glipp av frister. Det er fordi hun har sin egen ide om timing og tilnærming. Hun er omhyggelig, så ting tar lengre tid enn de ellers kunne gjort. Ikke desto mindre tar dette barnet sitt ansvar på alvor og krever ikke konstant nag for å fullføre oppgavene.

Når hun blir ungdom, vil du oppdage en jente som faktisk setter pris på gode manerer. Hun er pålitelig og pålitelig uten å være arrogant om det.

Hun kan ta seg tid til å varme opp i nye forhold (det er litt av en veggblomst her), men når den er komfortabel, skinner hennes intelligens og modenhet sterkt.

Steinbukken

Det mannlige Steinbukken-barnet krever sikkerhet. Han setter pris på foreldre som viser respektfull autoritet og som ikke 'dummer ned' samtalene sine. I likhet med Steinbukken-jenta blir gutter født gamle.

De virker egentlig ikke som et lite barn. I stedet for ull som samler Steinbukken, tenker du på personlige mål og hvordan du kan bringe dem til virkelighet.

I likhet med Geiten som dette tegnet skildrer, vil den lille gutten din være veldig prestasjonsorientert, men uten å forsømme familien. Han virker trygg i alt han prøver. Uansett hvor han starter sin vandring på fjellet, når han toppene raskere enn sine jevnaldrende. Hele tiden sier sønnen din sammensatt uten en skolisse på sin plass som om han har gjort denne turen 100 ganger før.

Det eneste som ryster balansen til en Steinbukken er når de føler seg feil fremstilt eller latterliggjort. Det vil slå ham av spillet sitt, noen ganger i flere uker. En god dose takknemlighet fra foreldrenhetene kan være svært nyttig i disse tider.

I gruppeinnstillinger er Steinbukken din sønn Mr. Manners. Han nyter de finere tingene i livet og forstår allerede at etikette og et ryddig utseende er en måte å manifestere disse tingene på. Til og med alle påkledde; det er fortsatt en luft med usikkerhet rundt hennes attraktivitet.

Minn ham på at han er ganske dapp og den vaklende tilliten går tilbake til bunnsolid.

En overraskende ting med Steinbukken gutter er at de er ryddige!

I motsetning til mange gutter som ikke en gang legger merke til at sokkene de har i forskjellige farger, er rommet på dette solskiltet alltid pent og organisert.

Steinbukken-mantraet er 'et sted for alt'.

Ikke stikk sønnens ting rundt, selv om du ikke helt forstår rekkefølgen han har opprettet. Det er en komfortsone for den jordiske steinbukken, og å ta vare på den er en kilde til stolthet.

Stenbukken Fakta og metafysiske foreninger

Steinbukken Datoer: 21. desember - 19. januar

Steinbukken Symbol: Havgeiten

Nøkkelfrase: 'Jeg bruker'

Steinbukken Planet: Saturn

Steinbukken Birthstone: Blue Topaz (desember); Granat (januar)

Antallvibrasjon Numerologi: 8

Steinbukken Element: Jord

Steinbukkenblomst: Nellik

Steinbukken Farge: Mørk grønn & Mørke blå

Steinbukken dag: lørdag

Chakra: Rot eller base (Muladhara)
Chinese Zodiac Twin: Okse

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Okse

Tarot Card Association: Djevelen (Steinbukken), Verden (Saturn)

Healing Crystals: Agat, Ametyst , Cat's eye, Granat, Kvarts , Rubin , Turkis

Kjendis Steinbukken: Janis Joplin, Richard Nixon, Michelle Obama, Champ Mohamed Ali, Kate Middleton, Denzel Washington