Finn Ut Antall Engel

Steinbukken: Egenskaper, personlighet og egenskaper

Som ordtaket sier 'det er ikke noe fjell høyt nok', spesielt for den ambisiøse og ustoppelige geiten!

De fleste Steinbukken har mål som de kontinuerlig setter høyere og høyere. Eller dypere og dypere gitt at Steinbukken-symbolet er Sea Geit.

Dette dyrekretsen med sikre ben virker nesten psykisk ved at de alltid vet hvor de skal tråkke og sjelden vakler i, vel, hva som helst.

Steinbukken Sign Innholdsfortegnelse

Steinbukken trekk, personlighet og egenskaper

Fordi de som er født under Steinbukken er medfedige kloke, stadig hederlige og mester i mållinjen, kan de virke større enn livet og litt skremmende.

Men under deres mange suksesser ligger deres mange universitetsgrader og deres samlede, kontrollerte oppførsel en evig søker etter egenverd.

Det er den ene prestasjonen som unngår dem.

Verden setter pris på en Steinbukkenes konsistens, og de som blir kjent med dem, ser raskt dette Stjernetegn er en person med få ord når en enkel strategi vil gjøre det

Geiter gambler ikke, de planlegger, øver og utfører.

Dette gir respekt og en god mengde personlig tilfredshet, spesielt når alt på agendaen deres har vært spesielt godt gjennomtenkt.

Ledelse er i en steinbukkenes virkelige natur, men noen ganger tolkes det som hovmodig. Folk rundt dette stjernetegnet ser dem som utrolig samlet, men det er mye mer med Geiten enn bare en rolig oppførsel.

Husk at dette astrologiske tegnet er delvis dyr og delvis fisk, og fiskehalvdelen har følelser som går veldig dypt. Disse følelsene viser seg sjelden, noe som gjør forholdet innviklet.

Legg til det den styrende planeten til Saturn, og Steinbukken kan komme til å slite med grenser mot muligheter.

Når Steinbukken signerer mestre balanse og integritet mellom de to verdenene som lever i dem, klatrer Steinbukken stadig høyere, inkludert å utvikle ganske bemerkelsesverdig åndelig innsikt.

Steinbukken fysiske egenskaper og egenskaper

Mennesker som er født under dette astrologitegnet, har en tendens til å tynne bygninger, til og med til å virke magre eller like tykke og solide som deres personlighet.

En Steinbukken funksjoner kan være slik at tilskuere automatisk tenker på dem som strenge, bunnsolide og pragmatiske. Geiter maser ikke mye med utseende, og foretrekker å bruke tiden til å oppnå spesifikke mål.

Spesielle punkter som skal beskyttes er bein, kneledd og hud.

Steinbukken Symbol og dens betydning

Navnet Steinbukken betyr stor horn eller stor horn geit.

Babylonere kalte det Suhur-mash-sha, eller geitfisk, noe som også absolutt er passende. I denne delen av verden hadde Gud Ea underkroppen av en fisk og en menneskelig øvre halvdel.

Steinbukkenes historie vises i gresk mytologi.

Typhon forsøkte å angripe Pan før han tok sin rettmessige plass på himmelen som en belønning for å beseire titanene. For å unnslippe, duvet han inn i Nilen og ble om til en Geit. Da midjen hans var under bølgen, ble den halve fisken.

Det er interessant å se at Steinbukken holder til i Zodiac-området blant mange andre vannkonstellasjoner, selv om den har en jordkorrespondanse.

Stenbukken Fakta og metafysiske foreninger

Datoer: 21. desember - 19. januar
Symbol: Havgeiten
Nøkkelfrase: 'Jeg bruker'
Planet: Saturn
Fødselsstein: Blue Topaz (desember); Granat (januar)
Antallvibrasjon Numerologi: 8
Element: Jord
Blomst: Nellik
Farge: Mørk grønn & Mørke blå
Dag: lørdag
Chakra: Rot eller base (Muladhara)
Chinese Zodiac Twin: Okse
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Okse
Tarot Card Association: Djevelen (Steinbukken), Verden (Saturn)
Healing Crystals: Agat, Ametyst , Cat's eye, Granat, Kvarts , Rubin , Turkis
Kjendis Steinbukken: Janis Joplin, Richard Nixon, Michelle Obama, Champ Mohamed Ali, Kate Middleton, Denzel Washington

Steinbukkenkompatibilitet, forelsket og i sengen

Jordelementet som styrer dette stjernetegnets overkropp gir Steinbukken masse pragmatisme og rasjonalitet.

Steinbukken personlighet kan finne spontane planer og mennesker langt ut av komfortsonen. For en Steinbukken handler det om reisen. Det er ikke behov for raske handlinger.

De tre tegnene som virker mest kompatible med Steinbukkenes hjerte inkluderer en støttende Kreft , en munter og jordet Tyren og kresne Jomfruen .

Vil du vite mer? Les hele Steinbukken kompatibilitetsprofil .

Steinbukken

Gjøremål?

Steinbukken barna elsker dem!

Faktisk vil de jobbe så hardt noen ganger at de glemmer ting som middag eller badetid.

Små geiter handler om belønningene på slutten av dagen, selv om det bare er en sunn ros av mor og far. Utfordringen for Steinbukken foreldre er å minne Johnny eller Jill om å få tid til lek og sosialisering.

Sørg også for å gi dem et personlig rom der de kan organisere personlige effekter på sin egen måte.

Steinbukken er ikke rotete. Snarere har de definert orden og rutiner som skaper en komfortsone. Personlig plass er spesielt viktig hvis barnet ditt mislykkes med et mål som å bli med i en utfordrende klubb. De tar ikke feil vennlig og trenger tid til behandling.

Steinbukken kommer alltid over som om de har planlagt hele dagen på forhånd. Nei. Virkelig. Selv når de er babyer, ser de ut til å ha kunnskap om hva som skal komme videre.

Denne Stjernetegn-unggutten er ikke utsatt for humørsprengninger, men vær klar for at de kan kommunisere sine perspektiver med klarhet og trygghet, spesielt hvis de har fått beskjed om 'nei'.

Å snakke ned til den lille geiten din går aldri bra. Vær rettferdig og rimelig, og du får mye det samme til gjengjeld.

Vil du vite mer? Les hele Steinbukken barnets astrologiske profil .

Steinbukken Jente

Steinbukken er mer aggressiv enn mange andre i hennes aldersgruppe. Det er sannsynlig at hun har en sterk følelse av egenverd og bemerkelsesverdig disiplin.

Denne unge kvinnen når frem til drømmene etter beste evne, og ser hindringer og utfordringer som bare nok en stein på fjellsiden.

Vær imidlertid oppmerksom på at hun ikke er tilbøyelig til å bli skyndet. Steinbukkenjenta vil alltid ha sin egen tidsklokke, så bygg inn et støtfangerrom hvis du vet at du har en frist.

Vil du vite mer? Les hele Steinbukken jente personlighet profil .

Steinbukken gutt

En Steinbukken går etter den ordspråklige boka. Periode. Slutt. Av. Historie.

Orden og regler har stor betydning for dem, spesielt hvis noe påvirker familien negativt. Disse små geitene er også alltid litt mistenkelige for nye folks troverdighet. De ser naturlig ut til å forvente at folk tjener tillit.

Som et resultat kan dette Steinbukken barnet virke litt ujevnt, men det er fordi de har et medfødt beskyttende instinkt. På grunn av dette vil foreldre til Steinbukken gutter ha lite å bekymre seg for i veien for disiplin, da deres unge Geit alltid vil være på punkt.

Vil du vite mer? Les hele Steinbukken gutt personlighet profil .
[/veksle]

Steinbukken Karriere, kjæledyr og fritidssyssel

Steinbukken Karriere

Svært sosiale jobber er ikke de beste karrierevalgene for Steinbukken. Små grupper av mennesker på sosiale anledninger er fine, men utover dette hardt arbeidende Stjernetegn legger hodet ned og bare holder på med oppgavene sine.

Småprat fra en Steinbukken er ganske sjelden, men for spesifikke forretningsinnsatser, fordi de bruker den tiden til å lage kvalitetsprosjekter.

Det er ikke overraskende å se Steinbukken tilbake til skolen slik at de kan oppnå enda mer profesjonelt.

Med dette i bakhodet kan Geiten finne stor glede i å gjøre forskning, mekanikk, sammenlignende studier og analytisk arbeid.

Steinbukken Kjæledyr

Steinbukken setter pris på dyr som kan trenes effektivt. Tenk på intelligente hunder som tar lydighetskurs og smidighetsløp.

Dette speiler Geitens takknemlighet for hardt arbeid og lojalitet.

Steinbukken Hobbyer

Et favorittmantra for en Steinbukken er, 'hvis jeg kan se for meg det, kan jeg bygge det. Hvis jeg kan bygge den, er resten saus. '

Det betyr at Geiten kan ha uvanlige tidsfordriv som å skape unike rom i hagen sin.

Andre vanlige hobbyer for Steinbukken inkluderer å studere et nytt språk, lese historiske avhandlinger og (gå figur) fjellklatring.

Beste gaver til en Steinbukken

Steinbukken setter pris på håndlagde gaver, spesielt alt som på en eller annen måte knytter seg til jordelementet.

De er også veldig berøringsorienterte, så tepper eller klær med en unik tekstur vil bli verdsatt og slitt til de bokstavelig talt faller av fra å bli elsket.

Uansett hva, hold det praktisk.

Blomster er nydelige, men de gir ikke næring eller langsiktige minner. Prøv å gå med et rustikt måltid, privat og meningsfylt i stedet.