Finn Ut Antall Engel

Steinbukken Kompatibilitet: I Love & In Bed

Selv om jeg ikke kan bevise det, tror jeg at alle Jane Austens mannlige leder er Steinbukken - spesielt den yummy Mr. Darcy.

Pragmatiske, stoiske og noen ganger direkte kalde Steinbukker ser på overflaten ikke ut til å være romantiske på A.L.L.

Men vet du den uhyggelige roen som legger seg rett før en orkan i kategori 5 nivåerer alt i sikte og utover? Det er oppførselen til en forelsket Steinbukken.

Faktisk har forskere alt galt. Det er ikke noe øye midt i en orkan. Det er hjertet av en Steinbukken.

Og når den Steinbukken tillater seg å overgi seg helt til kjærligheten, er det E.P.I.C.

Så hvis du har sjansen til å falle for den ukuelige Billy eller Suzy Sea Goat Gruff, bare vet at de i sin kjerne er lite skjevt, vel, barn.

Steinbukken Kompatibilitet Innholdsfortegnelse

Steinbukken i kjærlighet

En forelsket Steinbukken er kanskje den mest modne av tegnene når det gjelder forhold.

Du erkjenner at det for å bygge en varig forbindelse krever kontinuerlig arbeid og vedlikehold. Akkurat som en hage, må du holde ugresset klart slik at blomster og frukt vokser rikelig.

Dette er virkelig godt råd, men det kan også gi et ganske skinnende sexliv. Selv steiner har glatte kanter, og det kan være nyttig å finne de mildere kurvene med partneren din.

Det er mer enn praktisk bruk av steinbukkenes pragmatiske tilnærming til personlig interaksjon. Når de blir forelsket, blir de veldig langt og veldig harde, og blir ofte feid bort i en strøm av følelser. Sans og følsomhet er det som holder deg flytende de fleste ganger (hei, alle savner livbåten med jevne mellomrom).

Langvarige forhold er vanskelig for den stadig pliktoppfyllende Steinbukken. Du er gift med jobben din eller oppdraget ditt. Investeringen din i slike ting kommer opp gang på gang i samtale og avlyste planer.

Gjett hva?

Dette er bare en annen måte du beskytter deg mot risikoen som kalles kjærlighet.

Inntil du er villig til å virkelig komme i kontakt med følelsene dine, blir det veldig vanskelig å finne en passende partner. Å være effektiv kan skape stabilitet, men det vil aldri frigjøre lidenskapene dine og skape den enorme gleden som kommer fra et velegnet samarbeid.

Når du går sammen med en Steinbukken, vil du finne at de er mennesker med raffinert smak som ønsker suksess. Vær klar for hans eller hennes mobilitet oppover (og vær forberedt på å følge med).

Noen av de mer innbydende egenskapene til Geiten er en skikkelig humor, trofasthet og en relativt tilgivende natur. Allikevel motsier de seg ofte i hjertesaker. Det betyr å investere en god del energi for å få Geiten til å bevege seg mot noe mer intimt.

De virker alltid så kulehodede, men det er måter å komme seg til det varme hjertet under. Fasthet er din allierte.

Steinbukken i sengen

Uttrykket 'kåt geit' oppsto ikke ved et uhell.

En Steinbukken elsker er ingenting annet enn sulten. I motsetning til noen mennesker hvis lidenskaper avtar med årene, ser det ut til at de bare fortsetter å vokse.

Når du elsker en partner, føler du deg som om dere blir ett. Du tar hensyn til små ting og svarer på dem uten å trenge ett ord. Et blikk, en berøring, en lett kjærtegn taler volumer til dere begge.

Denne tilnærmingen til fysisk overrasker noen av dine elskere. Tross alt har de blitt kjent med deg som litt tradisjonalist med etikk som lytter til enklere tider. Det fine med dette er at du holdt fast ved ideen om å respektere de du er glad i og gi dem en trygg, trygg havn. Kjæresten din vil aldri frykte deg på grunn av dette, og de vil alltid vite at ildstedet og hjemmet har en sterk leder ved roret.

Steinbukken har imidlertid en hemmelighet.

Det er et øyeblikk ... en knapp ... når den treffes akkurat, at alle spill er av.

Du forblir så selvkontrollert at du undertrykker mye sensualitet og følelser. Det betyr at du fra tid til annen kan eksplodere med et anfall av seksuell overdrivelse som ikke er karakteristisk. Når du samarbeider med en følsom kompis, er det imidlertid måter å slippe den dampen på langt tryggere og mer behagelige måter.

Hvis du er kjærester med en Steinbukken, vet at dette tegnet vokser og avtar som tidevannet. Det vil være tider med intimitet og ensomhetstider.

Dette knytter seg til tidligere forhold der Geiten din ikke klarte å holde den sammen og gikk til et veldig kinky sted. Nå bekymrer de seg eller føler seg skyldige, og det er en del av jobben din å frigjøre den negative syklusen.

Kanskje det er noe dere kan utforske sammen og gjøre den negativiteten til et helt nytt eventyr.

Stenbukken Fakta og metafysiske foreninger

Datoer: 21. desember - 19. januar
Symbol: Havgeiten
Nøkkelfrase: 'Jeg bruker'
Planet: Saturn
Fødselsstein: Blue Topaz (desember); Granat (januar)
Antallvibrasjon Numerologi: 8
Element: Jord
Blomst: Nellik
Farge: Mørk grønn & Mørke blå
Dag: lørdag
Chakra: Rot eller base (Muladhara)
Chinese Zodiac Twin: Okse
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Okse
Tarot Card Association: Djevelen (Steinbukken), Verden (Saturn)
Healing Crystals: Agat, Ametyst , Cat's eye, Granat, Kvarts , Rubin , Turkis
Kjendis Steinbukken: Janis Joplin, Richard Nixon, Michelle Obama, Champ Mohamed Ali, Kate Middleton, Denzel Washington

Steinbukken Kompatibilitet Med Alle 12 Stjernetegn

Væren og Steinbukken

Væren får frem ditt indre barn med all sin positive energi. De gode sidene ved dette forholdet ligger i det faktum at dere begge liker sosial planlegging og struktur.

Væren er imidlertid langt mer impulsiv og synes Geiten er litt trist.

I virksomheten organiserer Væren og Steinbukken oppmuntrer, men som par lykkes de ikke.

Tyren og Steinbukken

Her er det et ekte partnerskap.

Dette forholdet er veldig jordet og har ikke noe tull syn på kompatibilitet. Det er litt dagligdagse, og noen ganger glemmer dere begge å ha det gøy (nei, alt er en krise), men allikevel er tillitsfaktoren her utenfor diagrammet.

Du kan samarbeide profesjonelt og fremdeles bringe harmoni i sexlivet ditt med liten kamp.

Tvillingene og Steinbukken

Avtaler er IKKE oss.

Steinbukken og Tvillingene har stor evne til å hjelpe hverandre med prosjekter fordi du, som Steinbukken, har tålmodighet fra en helgen til å støtte mål.

Problemet ditt er at Gemini-partneren din når mål i hans eller hennes egne termer, ofte vinger den. Den usikre naturen bringer mye stress inn i Steinbukken.

Hold deg til å være medarbeidere.

Kreft og Steinbukken

Hvis din kreftpartner kan håndtere din beskyttende natur når det kommer til følelser, kan dette paret gå ganske bra. Du har ikke noe egentlig behov for mye fanfare.

En fin natt ved bålet eller å sitte ved et basseng passer dere begge bra. Du må slappe av med krabben og gi dem familiefokuset de ønsker.

Med det på plass er dette en seier!

Leo og Steinbukken

Det er vanskelig å motstå sjarmen til en entusiastisk Leo, men du er ikke fullt så følelsesmessig involvert som han eller hun er i forholdet. Du har også mange forskjeller når det gjelder smak og generell livsstil.

Leo er litt ekstravagant for din forsiktige Steinbukkenatur.

Mens begge tegn har sterke følelser av troskap, viser denne forbindelsen seg ganske gjørmete.

Jomfruen og Steinbukken

Du vet fra begynnelsen av dette forholdet at Jomfruen er en god kamp for deg. Begge to holder føttene plantet i virkeligheten. Det er modenhet i interaksjonene dine og mer enn bare et lite potensiale for suksess med alt du jobber sammen med.

Kjønnet kan være litt skinnende med mindre du bruker noe av planleggingsevnen din til å skape uventede romantiske overturer.

Ta med litt ungdommelig glede i forholdet ditt og se gnister fly!

Vekten og Steinbukken

Yeahhhhh ... ikke den beste kampen på Astrological dating-spillet.

Vekten synes at Steinbukken din er praktisk for alvorlig. I tillegg er du en skapning av tradisjon mens Vekten er mer fokusert på fremtiden. Din ærlige innsats kommer over som sjef for din Libra-partner som foretrekker selvstyre.

På slutten av dagen kan du forvente mye uenighet, debatt og til slutt et fall ut som kan være ganske stygt.

Skorpionen og Steinbukken

Det er himmelsk harmoni mellom disse to soltegnene!

Begge to beveger deg forsiktig inn i et forhold som tester vannet en tå om gangen. Tillit er noe 'opptjent' ikke bare gitt av noen av partnerne her. Det kan gå måneder før en av dere er komfortable nok til sårbare øyeblikk.

Når Steinbukken i denne ligningen husker å gi din Skorpion følelsesmessig følsomhet, og ting vil utvikle seg ganske naturlig.

Skytten og Steinbukken

Det er en bestemt dragkamp her på veldig grunnleggende og viktige nivåer.

Som en Steinbukken definerer du livet etter hva du kjenner og av din arbeidsmoral. Skytten skisserer livet etter tro og behagelige avledninger. Du finner sannsynligvis den spontane Skytten hensynsløs eller umoden.

Det er høyst usannsynlig at disse to noen gang vil gå over i et engasjert forhold.

Steinbukken og Steinbukken

Dere to har en fe gudmor som har til hensikt å gi dere et langt og lykkelig liv! Det krever ikke mye magi heller. Dere to ble skapt for hverandre.

Dette er et veldig velbegrunnet, ærlig team der begge mennesker gir gode observasjoner til bordet.

Mens det er en smule på den verdslige siden, gjør det litt boltring dette paret en ganske suksess.

Vannmannen og Steinbukken

Dette er et hektisk forhold der begge mennesker mister fokus på forholdet midt i den daglige aktiviteten.

Det er virkelig ikke mye her når det gjelder romantikk, og sexen er ikke så varm heller.

Steinbukkenes praktiske og ressurssterke vannmannen kan ikke redde dette paret. Du har det bedre som arbeidspartnere.

Fiskene og Steinbukken

Husk at du har en fiskehale, Steinbukken! Det betyr at det allerede er en del av sjelen din som er knyttet til vann, og at du vil bli tiltrukket av fiskene for intuitive svar.

I mellomtiden gir du fisken større realisme og effektivt legger grunnlaget under drømmene sine. Dere har begge ting dere kan lære av hverandre.

Dette forholdet har akkurat nok ulikheter for å holde det veldig interessant.