Finn Ut Antall Engel

Steinbukken kvinnen hennes egenskaper og personlighet i kjærlighet, kompatibilitet og liv

Du tror du er klar til å gi hjertet ditt til en Steinbukken, hva? Og hvorfor ikke ... når alt kommer til alt, er hun innbegrepet av selvkontroll, disiplin, ansvar, og hun handler om familie, tradisjoner og å etablere et ekte familiebånd som ingen andre. Hun er noen du kan være stolt av å ta med hjem til mamma; hennes tradisjonelle interesser og moralske kompass vil få moren til å glise med ren glede over 'vinneren' du har funnet ... pokker, hun ser til og med bra ut også!

Hun kler seg for suksess; hun er uavhengig, ambisiøs og en ekte go-getter, og hennes motto, 'jeg bruker,' er en indikasjon på hennes upåklagelig og utrolige ressurssterkhet. Du vet bare om hun gir deg en sjanse til at du kan gjøre det virkelig i et prøvd og sant engasjert forhold!

Men tror du du kan bryte gjennom barrieren Steinbukken-kvinnen bruker for å beskytte seg selv?

Steinbukken kvinne Innholdsfortegnelse

Steinbukken kvinne

Den planetariske innflytelsen assosiert med Steinbukken er Saturn: En planet som tilpasser seg mystikk, men også ondskapsfull. Energiene på denne planeten krever gjensyn av følelser fra den dype underbevisstheten. Det å røre følelser er nødvendig. Hvorfor? Det gir Steinbukken kvinne en sjanse til å adressere det bevisste sinnet med høy selvvisdom, som stammer fra de underbevisste områdene i sinnet hennes. Tenk deg ringer av Saturn, som er steinete, vannete, isete fragmenter og rusk (som er dypt skjulte følelser innebygd eller frossen i underbevisstheten), mens de sirkler rundt kroppen på planeten.

Da kan du forstå hvorfor en Steinbukken kvinne er mer treffende å se deler eller fragmenter fra fortiden hennes. Hun rusler gjennom minner for å lukke forskjellige eller ubehagelige livshendelser eller situasjoner. Faktisk vil innflytelsen fra hennes regjerende planet oppfordre henne gjennom hele livet. Det vil føre til at hun blir reflektert, går tilbake til tidligere hendelser i hennes sinn og søker klarhet eller lærer livstimer fra ting som har skjedd. Etter å ha håndtert nevnte spørsmål, vil den negative innflytelsen Saturn gir, ta slutt.

Steinbukken kvinne forelsket og i sengen
(Venus i Steinbukken)

Hvis du leter etter en partner som vil slå seg ned og forplikte seg på lang sikt, passer Steinbukken. Men bare når du bryter gjennom den beskyttende barrieren hennes, og hun lar deg komme inn i sin verden. Hun er en intens elsker, en lojal partner, og hun vil være din livslange venn når du har blitt intim med henne hvis du forblir lojal. Når begynnelsen på forholdet utspiller seg, tar Steinbukken kvinne en metodisk tilnærming til kjærlighet. Du vil finne henne lett å behage, da hun ikke er en som skal vurderes på omfanget av høyt vedlikehold.

Men hun er en som vil kreve en autentisk partner. Steinbukken kvinne vil ikke akseptere noe nivå av middelmådighet. Å beile henne, en enkel date på byen, med litt dans, middag og kanskje en film vil gjøre. Når du er blitt intim, har hun ikke noe problem med å uttrykke sin kjærlighet og kjærlighet under kjærlighetsøkter. Hun er hengiven, ærlig, og hennes intimitet og lidenskapsnivå går dypt. Hun er til og med villig til å gå den eksperimentelle ruten når ting blir virkelig intime.

Steinbukken kvinne
Hennes trekk, personlighet, egenskaper

Steinbukken kvinne vil presentere seg som en tøff cookie å knekke; du vil se dette slik hun uttrykker seg og holder romantiske interesser i sjakk til hun bestemmer at det er på tide å la personen komme inn på domenet hennes. Hennes virkelighet er et rike, og hun er dronningen av det der hun styrer med en fast hånd.

Hun tydeliggjør både sin tøffe holdning og sin endeløse styrke. Hun antyder dermed at hun er så uavhengig at hun ikke trenger å stole på noen andre for noe som helst. Så, under dette tynne finéret, er den virkelige Steinbukken-kvinnen, en som er følsom, romantisk, myk, mild og medfølende.

Hun beskytter seg med en sterk, tøff presentasjon. Steinbukken kvinne viser verden, og dette gjør at hun kan komme seg fremover samtidig som det forhindrer omstendigheter som kan oppstå der noen kan ofre henne. Hun er så medfølende at hun har en tendens til å ta på seg andres problemer. Ved å gjøre det ender hun opp med å bruke mye tid på å hjelpe andre.

Hun frykter hva som er risikabelt, og det inkluderer kjærlighet, og dette kan føre til at hun løper den andre veien når ekte intimitet spiller inn i et forhold. Mens hun vil ha kjærlighet, er det også noe som skremmer henne. Forelskelse vil føre til at hun må gi opp den tøffe fasaden og åpne seg for den potensielle risikoen for å få et knust hjerte.

Hjerte og hjem

Stenbukken kvinnens hjem har en praktisk design, men det betyr ikke at smaken for enkelhet ikke kommer over som koselig og ultramodern. Ja, hun liker rette linjer i stedet for kurver og det praktiske over det koselige, men hun har fortsatt et hjem som utstråler med sin egen slags eleganse. Hjemmet hennes er godt organisert og designet. Når du går inn til Capricorn Woman, vil du få en umiddelbar følelse av noe uberørt, rent, levende og godt ivaretatt; hun liker å føle seg komfortabel og kan ikke gjøre det med hell i et ellers uorganisert miljø.

Hun vil sette pris på de dyrere kunstverkene, ettersom hun er litt av en kunstkjenner. Noen havscener gir den helt riktige typen kunstverk for denne kvinnen som faller under tegnet av Steinbukken, den halve havgeiten og den halve menneskelige. Hun vil ha et kjøkken med alt det nyeste tilbehør, teknologier og godbiter, da dette er rommet hun kan demonstrere sine bemerkelsesverdige matlagingsferdigheter.

Hjemmet til en Steinbukken er oftest i et fjellområde eller dypt inne i landet; Du kan oppleve at de bor i et gammelt våningshus som er full av moderne bekvemmeligheter og med alle avanserte fasiliteter. Hjemmet er romslig inne og gir Steinbukken kvinne god plass til å bevege seg fritt uten å føle seg begrenset; det vil sannsynligvis også være et sted på to nivåer, ettersom alt har sin rette plass i hjemmet hennes, og hun trenger god lagringsplass for eiendelene sine. I tillegg elsker hun den ekstra veggen som hun kan bruke til å vise favorittkunstene sine. Hun vil ha en viltvoksende hage da dette gir henne kontroll over plantingen og planleggingen når ting vil vokse og blomstre.

Helse og velvære

Steinbukken tegnet tilsvarer hår, hud, kjønnsorganer, bein, skjelett og knær. Så de sistnevnte kroppsdelene er de kroppsdelene Steinbukken kvinne trenger mest for å holde et øye med fremtiden, da hun kan utvikle potensielle helseproblemer med dem hvis hun ikke er i balanse. Hun kan unngå noen problemer med et klart helseregime som inkluderer et godt kosthold og øvelser, da begge er bra for skjelettet og huden.

Hun må sette seg praktiske treningsmål for å oppnå sine ønsker om kroppsform og vektgrense, men også for maksimal helse. Hun må også lære å la ting gli litt hvis hun skal få sjansen til å slappe av. Skytten kvinnelige må gå tilbake, ta en pause og la noen følelser gå for hennes egen emosjonelle velvære og for å eliminere stress. Hvis hun holder på irritasjoner for lenge, kan det påvirke humøret og metabolske prosesser.

Karriere og økonomi

Steinbukken Kvinner er pengekyndige, og de liker å ha et lite reiregg i nødstilfeller. De er praktiske i alle henseender. Mens de gjerne bruker litt penger på skapningskomfort, vil de ikke finne trøst hvis de ikke har penger i banken når de virkelig trenger det. Hennes forpliktelse til å spare penger gjør henne til en god pengesjef. Hun er utmerket med personlig budsjettkontroll.

Når det gjelder karriere, uansett hvilken jobb Steinbukken-kvinnen velger, gjør hun en utmerket jobb med det. Hvis hun starter på inngangsnivå, bestemmer hun hva som må gjøres for å få henne i kontrollposisjon, og gjør deretter det hun oppdager er nødvendig. Steinbukken kvinne liker å ta ledelsen, så hun vil gjøre det bra med å drive sin egen virksomhet, og hun har et aktivt sinn som gir henne muligheten til å fokusere på oppdraget. Ethvert sted som ansetter en Steinbukkenkvinne, vil finne at hun er en mest ressurssterk ressurs for selskapet. Hun kan utmerke seg i en jobb med å selge eiendom, men hun ville gjort det like bra som en hedgefondssjef eller bankmann også.

Hvordan tiltrekke en Steinbukken Kvinne

Demonstrer det faktum at du kan være vittig, og du har en utrolig sans for humor. Ikke prøv å skynde deg forholdet til en Steinbukken kvinne bare fordi det vil skyve henne bort i stedet for å imponere henne. Hun vil ta ting sakte og sørge for at du er kompatibel med henne før hun prøver å komme i et intenst forhold til deg. Hennes behov for å ha kontroll vil kreve at du er villig til å vente til hun er klar til å godta deg i sitt liv som en romantisk mulighet.

For å få oppmerksomhet er det en god ide å vise henne at du vet hvordan du kan nyte den luksusen livet har å tilby. Men ikke prøv å kjøpe følelser for henne, eller for mye penger, da det også vil føre henne til å løpe i åsene. Vær villig til å la henne ta ledelsen i forholdet helt fra starten. Egentlig vil det ikke være som om du har mye valg i saken når du ønsker å være sammen med en Steinbukken.

Ikke forvent at hun valser deg inn i soverom før første gang du går ut med henne, enten fordi du bare lurer deg selv med denne forventningen. Kvinnen født under dette tegnet er for forsiktig med det, og du må jobbe for det.

Når hun bare blir komfortabel med deg bare, vil du gå inn i de riktige stadiene av intimitet. Vis henne ditt intellekt, da hun finner ut at det slår på og sørg for at du er en for god samtale. Hvis du kan fascinere henne, få henne til å le, få henne til å smile, og du får henne til å føle seg komfortabel rundt deg, har du fått et skudd med denne krevende kvinnen.

Dating en Steinbukken kvinne

Alt som setter Steinbukken til å lede eller ha kontroll er det ideelle tidsfordrivet: Dette inkluderer spill som basseng og kort. Å mestre kontrollen over selvet gjennom tidsfordriv er en annen ting som kan berolige sjelen til Steinbukken. Dermed kan meditasjon, yoga og jakten på helbredelse av modaliteter være akkurat det din Steinbukken damevenn har. Dans innebærer full kontroll over kroppen, så det er enda et tidsfordriv du kan oppleve at hun vil ha glede av. Ellers finner du at denne damen gjør stille ting hun liker i hjemmet, enten det er kunst og håndverk, gåter, modeller eller lignende.

Steinbukken praktiske gjør det slik at når hun ser andre bruke penger uforsiktig eller unødvendig, irriterer det henne. Som ledertype kan hun til og med si det avhengig av irritasjonsnivået. Hun vil ha like mye irritasjon for de som viser noe annet som velger å kaste bort tid. Mangel på produktivitet mishager Steinbukken-kvinnen på alle mulige måter. Time er noe en Steinbukken anser som en av livets mest verdifulle eiendeler.

Du vil også finne Steinbukken kvinne virkelig knyttet til det som tilhører henne; med andre ord, å be om å låne tingene hennes er å gni henne på feil vei! Enda verre er det at hvis du tilfeldigvis 'låner' eiendelene hennes uten å spørre henne om tillatelse først: Så treffer hun krysset av på tre sekunder flatt!

For de som er kritiske, bryr ikke Steinbukken kvinne seg om å høre noen kritikk. Hvis du fyrer av en sarkasme i hennes retning, vil hun gjerne lære deg en leksjon om sosial etikette og høflighet. Steinbukken kvinne må ha en klar definisjon av planer om å følge også. Hvorfor? For med mindre overraskelsen er hyggelig, bryr hun seg ikke om det ustabile, ustabile eller uforutsigbare.

Zodiac-kompatibilitet
Beste kamp for Steinbukken

Venner og familie

Steinbukken Kvinner er stolte av sine familiemedlemmer. Men de kan være vanskeligere for søsken hvis de ikke tar ansvar for livet deres som voksne, eller hvis hun ser på dem som utsettere eller tidssvinnere. Hun har liten toleranse for de som nekter å ta ansvar eller for de som ser ut til å være fulle av unnskyldninger.

Hun elsker og bryr seg om foreldrene når de er i nød, og hun er et vennlig og elskverdig medlem av familien. Hun er en fantastisk mor som er veldig beskyttende. En Steinbukken Kvinne vil videreformidle sin kunnskap om hva som skal til for å beskytte seg mot de negative kreftene i verden, ettersom hun ønsker å sikre at barna er like forsiktige som hun er, om ikke mer, for å sikre varig integritet til deres følelsesmessig velvære.

Hennes store sans for humor gjør henne til en herlig venn. De få vennene som er heldige nok til å være en del av hennes indre krets, vet at hun er lojal og vie seg til vennskapet. Hun bruker humor som om det er en naturlig helbredende modalitet. Det er ingenting Steinbukken kvinne ikke vil gjøre for medlemmene av familien eller barna hennes. Hun kan være en utmerket, lojal, pålitelig og til og med heroisk venn, og hun elsker å følge familiens skikker og tradisjoner. En nostalgisk sjel, hun oppdager perfeksjonen av noen eldre tradisjoner og praksis som hun fremdeles deltar i.

Romanse

Steinbukken-kvinnen og Tyren kan prøve ting, da hun vil finne Tyren ikke bare spennende, men bare utfordrende nok til å opprettholde sine interesser. De er kjærlige med hverandre, og de har ingen problemer med å uttrykke sin kjærlighet.

Steinbukken kvinne og Gemini-partneren kan også gjøre ting, men ting vil ikke alltid gå mellom de to. Mens den jordiske steinbukken kan hjelpe, kan Gemini være litt mer jordet, men den luftige Gemini kan også hjelpe Steinbukken kvinne å lyse opp hvis bare bare litt. Imidlertid kan de også irritere hverandre i løpet av en kort periode hvis de ikke flytter til separate hjørner av kjærlighetsarenaen. De må la jetene avkjøles i et intenst argument.

Kreftpartneren er en fin kamp for Steinbukken. De deler begge en sterk interesse for familien og behovet for å stille spørsmål ved troen for å demonstrere deres styrke. Ønsket mellom disse to kan virkelig være over toppen, og det er en stor attraksjon og kjærlighet som kan skje mellom dette paret eller slektene.

Jomfruen og Steinbukken er en som fungerer bra. De ser begge et behov for å bygge tillit før de dykker i mer intime farvann, og de respekterer hverandre, noe som går langt i ethvert forhold.

Libra-partneren er en harmonisk kamp for Steinbukken som partneren. Vekten er mer enn villig til å tjene som den passive partneren til den mer projiserende, må-være-i-kontroll-Steinbukken. Så lenge begge er åpne for følelsene til den andre, har denne sammenkoblingen potensialet til å gjøre det på lang sikt.

Steinbukken kvinne kan prøve det med den brennende Skorpionen-partneren. De to er begge pålitelige, intense og ønsker å erobre nye grenser, som de kan gjøre sammen. På samme måte gjør Steinbukken en kamp med Fiskepartneren. Steinbukken har en spesiell måte å løfte Fiskene på, og Fisken-partneren hjelper Steinbukken å holde seg mer i balanse.

Steinbukken og Væren er mindre enn kompatible. De tjener til å irritere hverandre, og med mindre de prøver å omfavne det som irriterer dem absolutt mest og overvinne det, er det usannsynlig at denne sammenkoblingen vil ordne seg. De er begge sta og for påtrengende til å gjøre en varig innsats for ting. Det er heller ikke sannsynlig at Steinbukken og Vannmannen slår det romantisk med mindre de oppdager et bånd de begge kan fokusere på i forholdet.

Den eneste måten Leo-partneren og en Steinbukken-kvinne skal gjøre romantikk på, er hvis de har samme fokus og intensjon for forholdet. Ellers er dette en problematisk sammenkobling fordi begge vil være en leder, og deres sterke måter vil resultere i sammenstøt med episke proporsjoner.

Steinbukken gjør ikke gode sammenkoblinger med andre Steinbukken. Hvorfor? Fordi de kanskje deler den samme fremtidsvisjonen og støtter hverandre, men de kan også kjempe om hvem som vil være i ledelsen; veldig sta i naturen, vil de to kollidere for mye til å få et langsiktig forhold til å vare.

Astrologi og dyrekretsgaver
Steinbukken Gaver

Når du kjøper for en Steinbukken kvinne, er det tre ting du trenger å oppfylle med gaven du velger. Hennes kjærlighet til alt som er vakkert, hennes ønske om trøst og hennes døende sans for praktisk bruk. Hvis du velger smykker, husk at hun liker det klassiske, enkle, tradisjonelle og vakre. Det praktiske med det er at smykkene vil gå med uformell antrekk sammen med hennes mer formelle valg. En klokke med et designet bånd og lettlest ansikt gir også en passende gave.

Valgstykker med en enkelt diamant, perle eller til og med en streng med små ferskvannsperler, og du vil helt sikkert få henne til å smile. Hvis du vil kjøpe klær til Steinbukken, kan du kjøpe et variert tilbehør, som et silke skjerf i nøytral farge som hun kan bruke med flere antrekk. Ønsker du å kjøpe en gave for å krydre soverommet og møte Steinbukken kvinnens ønske om koselig og luksuriøst? Satinark vil gjøre susen!

Steinbukken kvinne
Fakta, mytologi og metafysikk

Den babyloniske guddommen Ea, i myten, samsvarer med tegnet av Steinbukken. Guden Ea er en verge-guddom som i løpet av dagslys overvåker landet, og som senere går tilbake til havet om natten. Han har en geitekropp og hale og knytter dermed historien til Steinbukken. Skiltet følger også med en historie fra de gamle greske mythosene der en nymfe ved navn Amalthea bryr seg om en fjellgeit. Det samme tegnet tilsvarer også den geitfotede Gud Pan eller Aegipan, skogens herre, og det samsvarer også med historien om Pricus, en udødelig Sea Geit godt likt av det guddommelige og som har makten til å kontrollere tiden.

Djevelskortet i Tarot-kortstokken stemmer overens med dyrekretsen til Steinbukken, som på mange måter skildrer hennes behov for å være i ledelsen og i kontroll. Hvis hun ikke er i balanse, viser kortet også konsekvensene av det som kan føre til avhengighet, problemer og forhold som resulterer i medavhengighet.

Når det gjelder chakra-systemet, er Steinbukken-tegnet på linje med Root Chakra. Roten eller basechakraet er i tråd med Steinbukken kvinnens dype behov for alltid å være trygg, komfortabel i et forhold og trygg før hun lar deg komme inn i livet. Soltegnet stemmer overens med tallet åtte, som resonerer med energiene forbundet med kontroll, autoritære natur, det pragmatiske og ambisiøse og egoet.

Steinbukken Datoer: 22. desember – 19. januar

Symbol: Sjøgeiten

Glyph Betydning: halv geit og den andre halvdelen refererer til et sjødyr.

Sanskrit: Makara, som betyr 'Fjellgeit'.

Nøkkelfrase: 'JEG BRUKER.'

Kvalitet: Kardinal

Alkymi: Gjæring

Anatomisk linjal: knær, skjelett, bein, kjønnsorganer, hud og hår.

Engel: Orifiel

Dyr: Geiterhund

Drømmearketype: Trickster

Balanseringskvalitet: Underholdning, spontanitet og vennlighet

Fugler: Falk og ugle

Fødselssteiner: Rubin

Månedens keltiske tre: 25. november - 23. desember (ELDRE) og (BIRCH) 24. desember - 20. januar

Betydningen av det keltiske treet: The Seeker and The Achiever

Chakra: Muladhara eller Root

Chinese Zodiac Twin: Oksen

Kompatibilitet: Fiskene, Skorpionen, Jomfruen og Tyren

Skade: Måne

Dag: lørdag

Element: Jord

Planet's Exaltation: mars

Falle: Jupiter og Neptun

Kvinnelige guddommer: Kojin-sama, Hestia, Brigid eller Vesta

Blomst: Fuchsia eller nellike

Kjønn: Feminin

Healing Crystals: Cat's eye, rubin, kvarts, granat, agat og turkis

Urter: Hamp, tistel, snøklokke, comfrey, hemlock, sorrel, nightshade, hellebore, rue, belladonna og valerian

Nøkkelord: Oppnåelse

Maskuline guddommer: Hermes, Merkur, Dionysos, Bacchus og Set

Metall: Lede

Musikalsk lyd: notatet til D

Antall vibrasjoner: 8

Oljer: Comfrey, nellik, tistel og røkelse

Planetpåvirkning: Saturn

Primære farger: Blå og rike eller mørkegrønne farger

Sekundære farger: Mørkebrun, svart og indigo

Primært behov: Administrasjon, ledelse, ledelse og å ha kontroll

Dufter: Pine, Sweat Pea, Magnolia og Wintergreen

Sesongforening: Sesongen av vinteren

Tarotkortforeninger: Djevelskortet

Trær: Gran, barlind og sypress

Kjendiser: Zooey Deschanel, Dolly Parton, Janis Joplin, Julia Louis-Dreyfus, prinsesse Catherine: hertuginnen av Cambridge, Michelle Obama og Ava Gardner.