Finn Ut Antall Engel

Steinbukken mannen hans trekk i kjærlighet, dating og liv

Kanskje det som virkelig tenner deg er at han er villig til å ta ledelsen ... Ok, ikke villig ... Det er mer som han insisterer på det mye. Ok, han insisterer på å være i ledelsen hele tiden ... Men hvem teller, ikke sant? Tross alt er bare litt egenart lett å tilpasse seg, ikke sant? Vi vil …

Ok, la meg spørre deg om dette ... Har du lest 'Fifty Shades of Grey' ennå? Nå, selv om karakteren Christian Gray riktignok er, ved fortellerens tilståelse og karakterbeskrivelse, et Gemini Sun Sign, la oss bare ta hans behov for å være i en autoritetsposisjon og ha sin partner i den underdanige (hoste, hoste, tømme halsen) her.) Sett det behovet på hyperdrive. Nå, hva har du? Ta-dah ... Her er Steinbukken din! Fortsatt tiltrukket? Selvfølgelig er du det!

Så, spørsmålet er, vil du kunne være komfortabel med å ta baksetet i dette potensielt dampende forholdet mens du lar Steinbukken-mannen ta ledelsen?

Steinbukken Mann Innholdsfortegnelse

Steinbukken

Saturn, en gang assosiert med negativitet, forbinder slike energier med Steinbukken, som ofte sies å ha en pessimistisk holdning. Saturns innflytelse av profesjonalitet og dedikasjon er kjernen i det som driver din Steinbukken-mann. Det gir Steinbukken mannen den autoritære kanten og gjør ham best egnet for arbeid i autoritære stillinger, myndighet, eierskap, arkitektonisk utvikling, utdanning, administrasjon og til og med konsernledelse.

Saturn er den herskende planeten som påvirker Steinbukken menn. Det er en planet tilpasset karriere, motivasjon, ambisjon og installasjon av disiplin, ansvar og plikt i disse påvirkningene. Selv om dette er en planet som formelt er forbundet med vanskeligheter og strid, må slike problemer i livet overvinnes. Når dette skjer, ser man eksepsjonelt givende gevinster i både flaks og erfaring.

Steinbukken i kjærlighet og i sengen
(Venus i Steinbukken)

Litt sjenert og reservert, noen ganger introvert selv når den er sosial, har den mannlige Steinbukken ingen hast med å hoppe inn i sårbarhetsarenaen. Han liker å ta seg god tid når det gjelder tid for intimitet. Visst, Steinbukken liker å ha det gøy. Han elsker å gå ut på datoer og delta i spennende, filosofiske samtaler, men for å bli følelsesmessig intim vil han føle at du virkelig er veldig spesiell.

De innerste følelsene og tankene er som skatter, og han er slett ikke villig til å 'kaste perlene sine foran svinene.' Med andre ord, hvis din Steinbukken-mannen ikke er 100% sikker på at du vil verdsette innerste følelser og tanker, vil han ikke dele en tid snart. Så hvis du faller for den Steinbukken, har du hatt øynene dine i ganske lang tid og være klar til å vente.

Du må være tålmodig som mor Teresa før han bestemmer seg for å knekke sitt eget skall og avsløre seg for deg. Som om han vokste opp med Emily Dickinson som barnepike, vil han 'fortelle sannheten, men fortelle det skrått', og avsløre sine dypeste følelser. Men han avslører bare følelser i grader mens han tester respons og mottak.

Ting begynner sannsynligvis sakte på soverommet. Men når det blir virkelig intimt med deg på et følelsesmessig nivå, er det når ting vil varme seg opp, og raskt! Og han forventer bare den beste ytelsen din. Igjen, ønsker ledelsen, men det er her du mest sannsynlig vil glede deg over å være underdanig hvis dere to er enige om hvor du skal trekke linjen!

Steinbukken mannstrekk, personlighet, egenskaper

Steinbukken menn er raus mot en feil, vidvinklet, klok, vennlig og svært intelligent. Imidlertid liker de å ta en autoritær rolle i forhold. Så hvis du ikke har noe imot å være litt passiv ... ok ... noen ganger til og med underdanig, er det sannsynlig at du kommer helt bra sammen med en Steinbukken. Imidlertid, hvis du ikke er typen som liker å ta baksetet i forholdet, kan bitterhet og fiendtlighet brygge. Men vær varslet, selv om det gjør det, bryr Steinbukken seg ikke så mye.

Han er ganske komfortabel med å ta ledelsen og insisterer faktisk på å være leder i alle ting. Som en Steinbukken har en veldig organisert tankegang - kult og kalkulerende kan du si, og hans organisatoriske ferdigheter oversettes vanligvis veldig godt til hjemmemiljøet, men ikke alltid.

Ikke gjør feilen ved å anta at Steinbukken din er en pessimist heller. Selv om han vurderer de mulige negative resultatene av alle scenarier, er det bare hans geni som kommer ut for å spille. Han planlegger situasjoner grundig deretter. Denne oppmerksomheten på detaljer og resultater gjør ham ikke til en negativ tenker, men fremover.

Hvis du kommer i krangel med Steinbukken-mannen din, ikke forvent å vinne. Han er dyktig i debatt og klar til å påpeke hvor du er feil. Han føler at han styrer deg i riktig retning og viser deg feilene du gjør.

Du kan derimot ta en leksjon han prøver å lære deg som nedlatende, og helt ærlig, noen ganger kan det være. Det tar tydelig tålmodighet å elske og leve med en Steinbukken. Akk, hvis du kan overvinne hans egenheter og mangler, vil du finne et ekte menneske som elsker og bryr seg med en dybde utover alle mål.

Hjerte og hjem

Hvis du møter ham i arbeidsmiljøet hans og synes han er utrolig organisert og effektiv. Han er så effektiv at du ikke kan la være å bli imponert. Ikke bli overrasket hvis du besøker hjemmet hans for å finne det også er ryddig. Vær imidlertid oppmerksom på at noen Steinbukken menn er mindre enn ryddige i løpet av fritiden. Dette vil være spesielt sant hvis han har vært ungkar i lang tid, og han ennå ikke har funnet den rette balansen mellom arbeid og hjemmeliv.

Hvordan vil du vite dette? Hans sted vil skrike ut den mer enn åpenbare ideen om at dette er en 'bachelor pad, lived in look.' Som sådan kan du være trygg på å vite at du sannsynligvis vil finne noen få tomme kinesiske matkartonger som fortsatt henger igjen i kjøleskapet. Det kan også hende at et par forrige ukes pizzabokser tar plass på kjøkkenbenken. Åh, og det er sannsynlig at han vil ha et par ukers tøy rundt huset.

Når han har funnet balansen mellom jobb og hjem, venner og familie, hobbyer og mål, vil han få tilbake organisasjonsfølelsen: Dette kan skje mye raskere, men hvis han får en partner som var mer enn villig til å veilede ham inn riktig retning når det er på tide at han får sokker i hemmeren. Mindre påminnelser er alt han trenger ... Men ikke la det bli nagende. En autoritær Steinbukken vil i det hele tatt ta godt imot.

Helse og velvære

Steinbukken styrer patella, bein, skjelett, mage og perifere nerver i kroppen. Skiltet styrer slimhinner, hud, tenner, hår, ledd og spesielt knærne. Steinbukken er kjent for å lide av angst, spesielt når man arbeider med forretningsrelaterte detaljer, plikter og bekymringer. Steinbukken hannene er også utsatt for ulykker, inkludert forvridninger, forstuinger, beinbrudd og andre skader.

Fordi solskiltet styrer huden, er Steinbukken mannen som sannsynligvis vil lide av hudsykdommer og sykdommer som kviser, eksem og dermatitt. Ytterligere helseproblemer som Steinbukken-mannen møter i løpet av livet, inkluderer fedme, dårlig metabolsk prosessering, dårlig fordøyelsesprosess og kronisk forstoppelse. Knesmerter og problemer med bevegelse, revmatisme og leddgikt er også vanlig hos Steinbukken. Soltegnet hersker over slimhinner, han kan lide av forkjølelse og lungesykdommer.

Karriere og økonomi

Du vil gjerne finne at Steinbukken-mannen din sannsynligvis er ganske komfortabel når det gjelder formue, og han har tjent hver eneste krone av den. Ingen har gitt steinbukken hann noe. Det fine reiregget han har etablert er det direkte resultatet av hans produktivitet på jobben. Steinbukken er utrolig tålmodig. Så de kan avstå fra enhver form for umiddelbar tilfredsstillelse for å fokusere på de potensielle langsiktige fordelene med arbeidsinnsatsen, i det minste mens de er i arbeidsmiljøet. Selv om han kanskje ikke var velstående i sin ungdom, vil han sørge for at han kommer til å være komfortabel når han er klar til å stifte familie.

Steinbukken-mannen vil trolig klare seg best i en bedriftsmiljø der det er rom for fremgang. Det er her han vil være i stand til å være stolt av alle prestasjoner når han klatrer bedriftstigen. På arbeidsplassen og relasjoner, både vennlige og intime, er Steinbukken hann interessert i å etablere et varig bånd og noe som tåler prøvelser og trengsler som livet har en tendens til å kaste et folk.

Steinbukken hann som den prøvde og ekte, ekte, ektheten, og krever sannferdighet og oppriktighet av sine venner og kjære. Han har analytisk og praktisk sinn han bruker livet sitt på å prøve å bringe drømmene og manifestasjonen. I stedet for bare å drømme, er han som Tryllekunstneren i taroten som justerer sine handlinger og sinnet for å manifestere sin vilje på et fysisk plan.

Hvordan tiltrekke seg en Steinbukken

Hvis du leter etter en romantisk mann, fant du ham i Steinbukken mannens sjel. Husk at det kan ta en stund før han starter sin romantiske demonstrasjon. Hans første presentasjon for deg vil være avsides og kult, men dette vil ikke gjøre noe i veien for å introdusere hans sanne følelser. Steinbukken menn er veldig forsiktige når det gjelder forelskelse og romantikk. Dette er selvfølgelig på grunn av hans grove, tøffe fyr eksteriør som bare er en front for en søt, medfølende fyr som lett blir skadet.

Steinbukken hanner vil naturlig oppføre seg med hast når de arbeider med et forhold. De tar sin søte tid når det gjelder å bestemme om de vil være virkelig intime med noen, og dette er en handling av følelsesmessig selvbevaring. Når du er i et forhold med en Steinbukken hann, vil han kreve at forholdet er bygget på en solid fot. Først da kan han gå fremover med deg inn i fremtiden med tillit. Vær oppmerksom på Steinbukken din, så vil han være like oppmerksom på deg.

Dating en Steinbukken mann

Å være introverte, er Steinbukken vanligvis hjemme. Innendørs hobbyer er derfor av natur det de foretrekker. Steinbukken kan være kreativ, så de liker kunst, praktiske hobbyer, snekring, bilmodeller og det som krever planlegging og oppmerksomhet. Lesing er et annet tidsfordriv Steinbukken nyter, da det er en veldig foretrukket, dyp analytisk prosess som krever utforsking av symbolikk og historiefortellingen.

Mange av Steinbukken er foodies, og det er derfor mange av dem kommer så fantastisk sammen med de som er født under Tyrens tegn. Steinbukken liker også å se noen resultater fra alt han gjør, hagearbeid er et tidsfordriv der du senere kan se ting blomstre.

Steinbukken bryr seg ikke om høylydte, prangende mennesker, og de synes uhøflighet beklagelig. Når de møter noen som oppfører seg frekt, er det som om noen kjører neglene nedover en tavle eller stikker glassplater under neglen. Ja, grafisk vet jeg, men så sant med en konto som den kan bli.

Sladder, baktalelse, løgner og respektløs oppførsel er en viktig avskjæring til den reserverte Steinbukken. Han ser det som et tegn på manglende respekt for autoritet og som elsker en følelse av autoritet ... du gjettet det! Å være en stor foodie Steinbukken elsker alt som smaker herlig og avskyr dårlig tilberedt mat.

Zodiac-kompatibilitet
Beste kamp for Steinbukken

De mest kompatible skiltene med Steinbukken er Tyren og Skorpionen. Tyren og Steinbukken sammen er en behagelig sammenkobling. Taurus, selv om den er sta, er også avslappet og kan derfor takle Steinbukkenes behov for ledelsen uten mye problem. Det er hvis Taurus er gjort behagelig. De må fortsette å være omgitt av skapningskomfort. På soverommet er begge tegn som følelsen av berøring og lystige møter sikre!

Når det gjelder Skorpionen og Steinbukken er det også ideelt, selv om det kan ta måneder før forholdet utvikles før noen virkelig intimitet oppnås. Begge partnerne må vite at de kan stole på hverandre før de er villige til å bli sårbare. Når begge partnerne er villige, går engasjementet dypt.

Begge partnere er enige om sikkerhet, familie og hjemmeliv. I privatlivet til et soverom er varmen på! Både Jomfruen og Fiskene gjør også fine kamper med Steinbukken; Jomfruen og Steinbukken jobber hardt, spiller hardt og kan følelsesmessig ha medfølelse med hverandre. Med Fiskene og Steinbukken er begge parter dedikert, trofaste, og hver kan bidra til å forbedre den andres selvtillit og selvtillit.

Venner og familie

Steinbukken sørger for eksepsjonelle venner. De er vennlige, omgjengelige, og når de omgås andre, har de en god sans for humor. Når det gjelder Steinbukken fars personlighet, vil han, når han først blir foreldre, forbli forpliktet til å ivareta de økonomiske behovene til hele familien.

Som far vil han tjene som et utmerket forbilde som vil kreve eksepsjonell oppførsel fra barnet sitt. Siden Steinbukken-mannen fortsatt er opptatt av økonomisk komfort, er det sannsynlig at han vil bruke mindre tid sammen med familien hjemme og mer tid i arbeidsmiljøet. Hans arbeidsfokus er ikke et forsøk på å forsømme familien, men snarere for å sikre at han kan tilfredsstille familiens behov deretter.

Steinbukken pappa er sjenerøs, men nøysom. Han vil gjerne betale for barnets behov og noe av det barnet ønsker, men han vil ikke ødelegge barnet fordi han heller vil at barnet skal lære seg den virkelige verdien av en dollar. Steinbukken far er mer enn glad for å videreføre sin forståelse av verden når han får tid til å tilbringe med barna.

Steinbukken sønnen er en av de elskede og beskyttede. Uavhengig av alder, vil han demonstrere ambisjon tidlig, spesielt hvis penger blir tildelt som belønning for handlinger som er tatt. Hvis penger ikke brukes som et insentiv for husarbeid, kan Steinbukken-barnet komme over som mindre enn begeistret for å delta. Han kan virke sløv. Han er utsatt for alvorlig utsettelse. Den unge Steinbukken kommer godt overens med søsken, selv når han bor i en blandet familie, men han foretrekker sin egen plass fremfor å ta del i videospill, lese eller lytte til favorittmusikken sin uforstyrret.

Romanse

Steinbukken og Væren har en tendens til å slå hodet. Husk at begge dyrekretsenes ikoner har horn, og begge er ambisiøse og klare til handling, så det er sannsynlig et sammenstøt med løgn foran oss. Men hvis disse to tegnene tilpasser ambisjonene sine tilsvarende, kan de ha et utrolig vellykket forhold, selv om dette er et av de minst kompatible tegnene med Steinbukken. Steinbukken må lære å takle utålmodigheten til handlingskrevende Væren. Da må Væren takle Steinbukkenes behov for å planlegge alt før det skjer, men disse hindringene kan overvinnes for å hjelpe til med dannelsen av det som kan være et verdig forhold.

Når det gjelder Vekten og Steinbukken., Ser det i utgangspunktet ikke ut til å være noen fysisk tiltrekning mesteparten av tiden. Kjemien ser bare ut til å mangle, og fraværet av sex kan føre til at et forhold mislykkes ... Et episk feil. Vekten kan være en ubesluttsom personlighet mens Steinbukken handler om avgjørende handling og planlegging. Vekten søker kontinuerlig balanse, og Steinbukken hann søker kontinuerlig resultatet av sin ambisjon, noen ganger uavhengig av noen tanke om å beholde rettferdighet, balanse eller harmoni - handlinger som Vekten rett og slett avskyr! Til slutt har forholdet mellom Vekten og Steinbukken en tendens til å sprute raskt hvis det noen gang blir antent i det hele tatt.

Astrologi og dyrekretsgaver
Steinbukken Gaver

Den voksne Steinbukken vil ha en heftig følelse av stil og vil kanskje like de dyrere klokkene på markedet, men en klokke er perfekt for personen som faller under dyrekretsen til Sea Geit. Dette dyrekretsens alias er Time Manipulator! Steinbukken elsker alt som også vil hjelpe dem med å organisere eiendelene sine. Ikke glem hvordan han sliter med å holde hjemmet pent og ryddig med alle de hardtarbeidede timene hver uke på jobben. Kontantgaver er alltid praktiske, det samme er bøker, videoer og tilbehør på arbeidsplassen der han bruker så mye av tiden sin.

Steinbukken Menn
Fakta, mytologi og metafysikk

Ikonet for tegnet av Steinbukken kan korrespondere med God Ea fra den babyloniske myten. Han er en guddom som vokter landet om dagen og kommer tilbake til havet om kvelden; denne guddommen har halen på en geitekropp. Andre myter tegnet samsvarer med, er den greske historien om konstellasjonen Steinbukken tilsvarer nymfen Amalthea som pleide en fjellgeit. Stenbukken er noen ganger assosiert med Aegipan eller Pan, en geitfotsgud. Det samsvarer også med historien om den udødelige Sea Geit Pricus, som var i stand til tidsmanipulering og begunstiget av det guddommelige.

Steinbukken er assosiert med Djevelskortet i Tarot, som er mer et tegn på hva Steinbukken menn kan være hvis de ikke var balansert; kortet representerer avhengighet, medavhengighet, å være under kontroll av en annen og et tap av uavhengighet. En pessimistisk holdning er også assosiert med kortet hvor dette kan bevise den løse forbindelsen med tegnet av Steinbukken. Skiltet styres av Root Chakra som ligger nær de tre første ryggvirvlene i ryggraden rett langs bekkenbunnen.

Chakraet er et hjul av energi som påvirker ens jordreise, en følelse av sikkerhet og følelse av sikkerhet. Steinbukken er knyttet til tallet åtte som resonerer med personlig kraft, selvtillit, autoritet og manifestasjon av ønsker. Det gir også gjenklang med utseende, diktatur, dømmekraft, ego, pragmatisme, ambisjon, autoritære holdninger og kontroll.

Steinbukken Datoer: 22. desember – 19. januar

Symbol: Sjøgeiten

Glyph Betydning: En halv geit, en halv sjødyr.

Sanskrit: Makara, som betyr 'Fjellgeit.'

Nøkkelfrase: 'Jeg bruker.'

Kvalitet: Kardinal

Alkymi: Gjæring

Anatomisk linjal: Huden og knærne; Skjelett, bein, kjønnsorganer og hår.

Engel: Orifiel

Dyr: Geit og hund

Drømmearketype: Trickster

Balanseringskvalitet: Å ha det gøy, være vennlig og spontan

Fugler: Falk og ugle

Fødselssteiner: Rubin

Månedens keltiske tre: 25. november - 23. desember (ELDRE) og (BIRCH) 24. desember - 20. januar

Betydningen av det keltiske treet: The Seeker and The Achiever

Chakra: Rot eller base eller Muladhara

Chinese Zodiac Twin: Okse

Kompatibilitet: Fiskene, Skorpionen, Jomfruen og Tyren

Skade: Måne

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Okse

Dag: lørdag

Element: Jord

Planet's Exaltation: mars

Falle: Jupiter, Neptun

Kvinnelige guddommer: Vesta

Blomst: Fuchsia, nellik

Kjønn: Feminin

Healing Crystals: Turkis, kvarts, rubin, granat, kattøye, ametyst og agat

Urter: Valerian, Hamp, Rue, Thistle, Sorrel, Snowdrop, Nightshade, Hemlock, Hellebore, Comfrey og Belladonna

Nøkkelord: Oppnåelse

Maskuline guddommer: Sett, Pan, Hermes og Bacchus.

Metall: Lede

Musikalsk lyd: Nøkkel til D

Antall vibrasjoner: 8

Oljer: Tistel, Comfrey, Carnation og Frankincense.

Planetpåvirkning: Saturn

Primære farger: Mørkeblå og mørkegrønn.

Sekundære farger: Mørkebrun, svart og indigo.

Primært behov: For å administrere, ta ledelsen og for å administrere eller kontrollere

Dufter: Magnolia, furu, svetteert og vintergrønn

Sesongforening: Vinter

Tarotkortforeninger: Djevelen (XV)

Trær: Barlind, gran og sypress

Kjendiser: Denzel Washington, Mohamed Ali, Richard Nixon, Elvis Presley, Jim Carrey, Mel Gibson og Tiger Woods.