Finn Ut Antall Engel

Stjerner for astrologer

Neeti Ray på ASTROLOGY EXPRESSED gjennomgår Et kjærlighetsarbeid i tredje grad for å finne ut hva det er i horoskopet som antyder evne til astrologi. Jeg åpnet min yap om mulig påvirkning av fiksestjerner, så jeg må sikkerhetskopiere det nå. På Constellations of Words er det en side som heter Yrker og spesielle ferdigheter som lister opp stjernebilder og fiksestjerner som er assosiert med slike ting som astronomi, astrologi og det okkulte. Spesielt disse tre er relevante her, men det er også andre som vil være nyttige for en astrolog, for eksempel evne til forskning, esoteriske studier, fremtredende rolle i uranske spørsmål og spådom.

En annen side på Constellations of Words er 'Religion and the Higher Mind'. Det er mange stjerner og stjernebilder oppført her som vil være nyttige for en astrolog. Påvirkninger som mediumistiske, mystiske interesser, okkulte interesser og filosofiske studier.

Én stjerne knyttet til astrologer er spesielt rundt 12 grader Skorpionen for øyeblikket. faststjerne Acrux i Sørkorset” er ofte fremtredende i horoskopene til astrologer og okkultister .' Jeg så nettopp på en håndfull fremtredende navn innen astrologi, og jeg fikk følelsen av at det er noe med denne tolkningen for Acrux.

Marc Edmund Jones fikk Acrux til å stige. Nicholas Culpeper hadde sol på Acrux. Milton Black, muligens den rikeste astrologen i verden, har Mercury på Acrux. Abdul Al-Biruni hadde Neptun på Acrux, og følger i hans fotspor er Deborah Houldin, også med Neptun på Acrux.

Det vil være et stort antall nye generasjons astrologer med Acrux fremtredende i horoskopet deres. De som er født på begynnelsen av sekstitallet, som Deborah, har Neptun på Acrux. Uranus var der på slutten av syttitallet, og Pluto på slutten av åttitallet.

Noen få andre stjerner som jeg tror kan ha innflytelse over astrologi er fiksestjerne Regulus ' Et gammelt ordtak sier at Regulus i det 10. huset 'gjør astrologer til konger .” De tre andre kongelige stjernene i det gamle Persia kan også være involvert. Arcturus dukker også ofte opp i diagrammer over astrologer.